Mitä maata kannatat MM-jalkapallossa?

  • 4 292
  • 107

Mitä maata kannatat MM-jalkapallossa?

  • Ranska

    Ääniä: 21 9,1%
  • Argentiina

    Ääniä: 18 7,8%
  • Englanti

    Ääniä: 41 17,7%
  • Nigeria

    Ääniä: 7 3,0%
  • Brasilia

    Ääniä: 24 10,3%
  • Senegal

    Ääniä: 0 0,0%
  • Uruguay ja/tai Paraguay

    Ääniä: 3 1,3%
  • Turkki

    Ääniä: 1 0,4%
  • Costa Rica

    Ääniä: 0 0,0%
  • Venäjä

    Ääniä: 2 0,9%
  • Belgia

    Ääniä: 1 0,4%
  • Tunisia

    Ääniä: 0 0,0%
  • Saksa

    Ääniä: 22 9,5%
  • Irlanti

    Ääniä: 8 3,4%
  • Kamerun

    Ääniä: 3 1,3%
  • Saudi-Arabia

    Ääniä: 0 0,0%
  • Espanja

    Ääniä: 13 5,6%
  • Etelä-Afrikka

    Ääniä: 0 0,0%
  • Slovenia

    Ääniä: 1 0,4%
  • Italia

    Ääniä: 25 10,8%
  • Kroatia

    Ääniä: 5 2,2%
  • Meksiko

    Ääniä: 2 0,9%
  • Ecuador

    Ääniä: 1 0,4%
  • Portugali

    Ääniä: 9 3,9%
  • Puola

    Ääniä: 1 0,4%
  • (Kiina, Japani, Etelä-Korea)

    Ääniä: 2 0,9%
  • Pohjoismaat (Ruotsi ja Tanska)

    Ääniä: 8 3,4%
  • Mähän en muuta kannata kuin Suomea! En käännä takkia, edes silloin kuin Suomi itse ei ole mukana!

    Ääniä: 8 3,4%
  • Ei kiinnosta

    Ääniä: 6 2,6%

  • Äänestäjiä
    232
  • Poll closed .

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Eipä ole mitään suurta suosikkia näissä MM -kisoissa, koska tututtuun tyyliin Suomi ei ole mukana, mutta jonkinlaisia suosikkeja ovat Englanti ja Portugal.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Ranska on ykkössuosikki !!!

viva la france

Englanti on ykkösinhokki !!!
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Minä kuulun siihen koulukuntaan, joka kannattaa Saksaa. Olen ihastunut alunperin Saksan maajoukkueen tehokkuuteen. Jurgen Klingsmann oli paras esimerkki kunnon jalkapalloilijasta. Olen aina halveksinut omalla maaliviivalla kikkailevia rasvaisia latinopalloilijoita ja vannonut baijerilaisen tehokkuuden nimiin. Jawohl!!

Vanha sanontahan kertoo, että "jalkapallo on laji jossa miehet juoksevat nahkakuulan perässä ja 90 minuutin pelin jälkeen Saksa on voittanut." Tuo sanonta vain ei nykyaikana oikein enää päde. Ehkäpä tänä vuonna...
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Se on Mexico! Kun Mexico pelaa, niin pöydällä on tequila pullo, josta voi välillä ottaa huikkaa. Sombero on tietysti päässä... Itseäni on miellyttänyt vikkelä jalkaisten pienten miesten taiteilu kentällä vuodesta 1990 lähtien. Länsi-Saksa oli sitä ennen suosikkini.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Se kenen faneilla isoimmat bosat

Niin, itse päädyn kannattamaan sitä maata jonka kannattajat paljastavat ekana tissinsä, voin myös vaihtaa kannattamaani maata potkupallokisoissa sen mukaan kenen faneilla on isoimmat edellämainitut.


Völler, Klinsman zwei, Riedel.... mein gott!


Täältä tähän
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Äänestin Englantia (kakkossuosikkini), koska vaihtoehdoksi oli hölmösti asetettu Pohjoismaat. Tanska on nimittäin Hollannin poissaollessa ykkössuosikkini, mutta en voi äänestää periaattesta vaihtoehtoa, jossa Ruotsi on mukana. Vähän skarppausta näihin äänestysvaihtoehtoihin!:mad:
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Sisu, sydän, perinteet, ei-filmaus - England now and forever.
Muut Brittein saarten joukkueet (ja Irlanti) keräävät sympatiaa myöskin. Tanska ja Hollanti ovat pelanneet parhaimmillaan hienoa jalkapalloa jolloin on sydän lämmennyt niillekin, mutta Englannin kohdalla tyylillä ei ole väliä, kannatan joukkuetta läpi kaikkien murheen alhojen.

Inhon kohteina Etelä-Amerikka (poislukien Brasilia) ja Etelä-Eurooppa (poislukien Portugali). Saksa. Brasilia ja Portugali saavat menestyä jos varsinaiset suosikkini eivät.
 
Niin, jalkapallossa muiden maajoukkueiden fanaattinen kannatus on kummallinen juttu. Juontaa juurensa varmasti kauas lapsuuteen, kun Suomesta ja jalkapallosta ei voinut puhua yhtäaikaa. Mutta, kun jalkapalloa harrasti ja oli suorastaan pakko päästä kannustamaan jotakin, niin olihan se valittava.

Valinta on aikoinaan osunut Saksan kohdalle, ei voi mitään, vaikka nykyään Saksan futis on vähän mitä on ja viime MM-kisat suorastaan karmeat, mutta vielä täältä noustaan. Suosikkia ei kuitenkaan vaihdeta, ei muotioikkujen eikä menestyksen mukaan, se on varmaa.

"Sergei_Krivokrasov: Olen aina halveksinut omalla maaliviivalla kikkailevia rasvaisia latinopalloilijoita ja vannonut baijerilaisen tehokkuuden nimiin. Jawohl!!"

Voiko tuota enää täsmällisemmin sanoa. Pannaan Italia vielä samaan kasaan ni alkaa olla valmista.

Tehokkaan jalkapallon ystävänä voisi myös Hollanti olla suosikki, mutta siitä on tullut oikeastaan anti-suosikki, kun se oli Saksan pahin vastustaja silloin jalkapallon katseluni alkuaikoina, totaalijalkapallon kulta-aikaan. Viimeinen niitti oli se, kun Rijkaard sylkäisi Völleriä. Pärkkele, jos tämä poika olisi ollut katsomossa silloin, niin istuisin vieläkin Mexicolaisessa vankilassa miestaposta. Vai Italialaisessa? Kun ei muista, viha synkentää aistit.

Vähän sama laulu pätee Argentiinaan ja samasta syystä, tosin 80-luvulta. Ja se Maradonan kekkuli, se käsimaali; aaarrgghh:mad:

Näissä kisoissa toivon myös Portugalin saavan menestystä ja myös Espanjan vihdoin karistavan sen peikon harteiltaan. Lisäksi saamme taas todistaa, kuinka Afrikkalaiset joukkueet ovat kuin hurmiossa alkusarjassa, mutta putoavat kaikki pois ennen välieriä, kun pää ei kestä. Menee vielä pitkään ennenkuin afrikkalainen joukkue voittaa mm-kultaa, vaikka taidot toki ovat kohdallaan. Se tiukka puristus, yhteispeli ja puolustuksen kautta lähtevä pelityyli ja koko mentaliteetti ei vain kuulu heidän luontoonsa. Ehkä sitten, kun käytännössä koko joukkue on Euroopassa pelaavia pelaajia, jotka ovat oppineet uuden pelikulttuurin.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
1994 kisoissa suosikkini olivat Brasilia ja Saudi-Arabia, en tiedä miksi. No kumpaakaan näistä en enää diggaa.
Jo pitemmän aikaa sen jälkeen kestosuosikki on ollut Italia. Slovenian peli Euro 2000:ssa miellytti myös erityisen paljon. Mutta jos mestaruuspokaalia nostaa vaikka joku Afrikan maa kuten aina yllätysvalmis ja värikäs Kamerun, niin eipä siinäkään mitään valittamista ole. Eniten inhoamani maajoukkue niin kauan kuin muistan, on ollut Saksa. Uskon ja toivon että kaksien viime kisojen tapaan sen pelit katkeavat viimeistään puolivälierissä.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Siis miksi Ruotsi ja Tanska samassa??!!

Ehdoton ykkönen on nimittäin Tanska, mutta ei kuitenkaan liian hyvää Ruoåtsille...

Syy kannattamiselle on yksinkertainen, olen sattumalta MM- ja Euroopanmestaruusaikaan aina Tanskassa, ja meno siellä on aina aika mieletön :cool:
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Brasiliaa....

... on pakko kannustaa. Muuten lakkoo neiti kotona antamasta:D
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
SAKSA!!!!

...auf geht´s Deutschland!

Eli toivon Saksan voittavan, mutta harjoitusmaaottelut ovat näyttäneet sen, että ei tuolla joukkueella kovinkaan pitkälle tulla pääsemään. Se puolustus on ihan karmean huono. Joku walesin alasarjassa pelaava juniori pistää sen kahville ja vielä kun menivät jättämään Jörg Böhmen pois kisoista, niin keskikentän ideat alkavat olla vähissä. Ei hemmetti, mutta joka tapauksessa toivottavasti pääsevät edes mahdollisimman pitkälle.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Minun kolme suosikkia pelaa samassa alkulohkossa, että yksi ainakin menee jatkoon ja toisaalta taas yksi vähintään putoaa. Joukkueet on Argentiina, Englanti ja Nigeria. Eniten toivoisin Englannille menestystä, mutta Argentiina taitaa olla se joukkue jolla noista on suurimmat mahdollisuudet mestaruuteen.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helppoa...tietysti Saksa on mun tiimini. Menestystä on vähän vaikea nyt odottaa mutta toivottavasti edes perus-setti onnistuu!

Joo, hyvällä asenteella loppuun asti pelaamista. Ja kuinka monta kertaa joukkue on noussut tappioasemista voittoon. Ei riitä edes kirjanpito niistä tilastoista! Usein kun peli on huonoakin niin rutiinilla selvitään upeasti eteenpäin. Ei ole ikinä jäänyt kisoista rannalle, vuosina -30 ja -50 ei karsinut.

Symppiskannatusta saa Italia. Ranska kuului vielä 10 vuotta sitten pahoihin luusereihin. Muistaakseni kun kaksi peliä oli jäljellä karsinnoissa vuoden 94 MM-kisoihin niin Ranska tarvitsi vain yhden pisteen. Se menetti molemmissa matseissaan 2-1 johdon viimeisellä minuutilla niin että vastustaja voitti 2-3 ja viimeinen matsi oli kotona Israelia vastaan. Se oli kieltämättä liian julmaa mille maalle tahansa! Sen jälkeen mm. Eric Cantona ei enää maan väreissä esiintynyt. Sen jälkeen joukkue on kuitenkin ollut tyylikäs.

Brasilia ja Argentiina ovat myös OK-jengejä.

Kaikki ns. Brittijoukkueet ovat niin väsyneitä. Englanti kuuluu kutakuinkin ikuisiin luuserijengeihin. Samaan syssyyn voi heittää tietenkin Espanjan, joka ei sitten onnistu ikinä! Vellit aina housuissa kun pelataan panoksista.
Itä-Euroopan joukkueetkin ovat vaarallisempia.

Afrikan maat ovat oma vitsinsä. Iloista ja kaunista futista? Joo joo, mutta kovissa paikoissa kaikki pirstaloituu. Kamerun vuonna -90 ainoa hieno poikkeus. Ei sitä Afrikan maitten läpimurtoa paljoa kannata odottaa. Siitä on puhuttu 25 vuotta ja puhutaan varmaan vielä seuraavat 50! Kyllä puolustamaan pitää aluksi oppia.


MACK
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Argentiina ja Englanti. Molemmat maat miellyttävät kovasti. Argentiinan pelaajat yksilöinä ja Englanti kaikin puolin tuttuna, eikä vähiten tietty liigan ansioista. Taas tulee näissäkin peleissä se skitso peli, kun joukkueet ovat vastakkain. Kumpikaan ei saisi hävitä, mutta kummankin pitäisi voittaa.

Vähän sympatiapisteitä myöskin pohjoismaalaisille Tanskalle ja Ruotsille (tosin Ruotsin menestyksestä ei niin väliä ;)), sekä ikiluuseri Espanjalle, Uruguaylle ja parhaimmillaan todella kaunista, vaikkakin kontrolloimatonta ja paikoin taktisesti suorastaan ääliömäistäkin peliä pelaavalle Nigerialle.

Inhokkeja ovat Ranska ja Brasilia. Etenkään ensinmainittuja en voi sietää.
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
On olemassa ainoastaan yksi vaihtoehto. ARGENTIINA henkeen ja vereen. Vuoden 1986 Meksikon kisoista lähtien ehdoton ykkössuosikkini..sinä kyseisenä vuotena tapahtui lähtemättömät vaikutukset, vaikka pelaajat vaihtuvat, niin fanipaita on päälläni saman värinen. Viva Argentina~~sääli vaan että unelmafinaali Agrentiina-Ranska ei ole tänä vuona sarjasysteemin vuoksi mahdollinen.:mad:
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Englanti. Kamerun olisi myös hyvä suosikki jos kärjessä kirmaisi ikinuori Roger Milla :D
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
SAKSA

Naurakaa vaan. Vielä kun voitte.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös