Silloin harvoin, kun pizzaa tilaan, on parhaat melkeinpä paikallisista, ketjuttomista puulaakeista tullut.
En tohdi uutta pizzaketjua avata, joten kotikokeilta vähän kyselisin neuvoja:
Olen hommannut sellaisen grillivastuksellisen erikoisuunin, johon sisältyy myös leipä- ja pizzakivet. Josko meikäläinenkin kokeilisi pizzan valmistamista (ei tarvitse nauraa, sillä todennäköisesti nauran itse itselleni kokeiltuani).
Kysymys kuuluu: saako jostakin kunnollisia ja hyviä esivalmistettuja pizzapohjia, enkä nyt tarkoita niitä pakasteshittejä, jotka muuttuvat uunissa Cream Cracker -tyyppiseksi korpuksi. Tavoite voisi olla duunata itse pannupizza -tyyppistä herkkua, joka vie kielen pers... mukanaan. Otan nöyyränä kaikki valmistusohjeet vastaan, sillä muutoin olen melko vakuuttunut, että uuvun kokeiluun poltettuani näppini lisäksi pari testiversiota. Joo, tiedän, että soitto paikalliseen pizzeriaan takaa sekä halvemman, että paremman lopputuloksen.