Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Missä haluaisit Jokerien pelaavan?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Apheu, 28.02.2017 klo 10.06.

?

Missä sarjassa haluaisit Jokerien pelaavan?

 1. KHL - en ole Jokerit -fani

 2. KHL - olen Jokerien kannattaja

 3. Liiga - en ole Jokerit -fani

 4. Liiga - olen Jokerien kannattaja

Results are only viewable after voting.
 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Nykyisellä joukkuemäärällä vaikuttaa epätodennäköiseltä. Olisi toki suomi-kiekon etu, että näin kävisi.
   
 2. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Ihan sama. En pane pahakseni, jos Jokerit joskus palaavat Liigaan, mutta en varsinaisesti heitä ikävöikään. Sport ja KooKoo ovat täyttäneet omassa päässäni Jokereiden jättämän aukon enemmän kuin hyvin.

  Se on toki selvää, että heti kun Jokerit ilmoittavat paluustaan Suomen pääsarjaan, heidät otetaan mukaan. Edes yhden Mestis-kauden vaatimisessa ei olisi mitään järkeä.
   
 3. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Mielestäni on hieno asia, että maailman toisiksi kovimmassa sarjassa on suomalaisjoukkue enkä panisi ollenkaan pahakseni jos joskus joku toinenkin liigajoukkue liittyisi KHL:ään.

  Valitsin siis ylimmän vastausvaihtoehdon.
   
 4. Axo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Epätodennäköinen on tässä tapauksessa lievä ilmaisu. Joukkuemäärän lisääminen madaltaa pärjäämiskynnystä entisestään ja ainakin kentällä nähtävän pelin taso kärsii. Niin paljon, että itse haen aktiivisesti parempaa kiekkoviihdettä muista sarjoista.

  Suomikiekon etu on niin monitahoinen juttu että tarkastelen tätä vain oman etuni kannalta: minulla menee paremmin jos on mahdollisuus nähdä enemmän hyviä matseja livenä. Niillä, joilla on oma elanto kiinni ammattipelaajien (tai vaikka seurajohtajien) työpaikkojen määrästä Suomessa on melko varmasti eri mielipide.
   
 5. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Valitsin liigan, toisi rutkasti mielenkiintoa liigaan ja varsinkin pääkaupunkiseudulle. Siis jos pystyisi palaamaan ns. entisessä kunnossa, eli ainakin paperilla kaudesta toiseen kovana joukkueena. Joukkuemäärä on liigassa hankala, mutta eiköhän tuo järjestyisi jotenkin, esimerkiksi Jokerit sisään ja seuraavalla kaudella yksi tippuisi pois(useampikin saisi lähteä kyllä). Mutta en jaksa uskoa, että ovat vielä tulossa. Koittavat vielä, mutta laskevalla trendillähän tuo menee kauhealla tappiolla, joille toistaiseksi on vielä maksajat olemassa. Jotain koko sarjasta kertoo, ettei otteluista ole kirjoitettu Suomessa juuri mitään Jokereiden tiputtua.
   
 6. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Liigassa, kun ei kerran Venäjällä annettaisi voittaa.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mikä tulee vaikuttamaan koko sarjan elinkelpoisuuteen pidemmällä aikavälillä. HC-faneille laadulla ei ole merkitystä, mutta heitä lienee kuitenkin jokaisessa katsomossa max puolet. (Ihan mutu arvio.) Niille lopuille pitäisi tarjoilla muutakin kuin logoa...

  Nykyisellä osakassysteemillä liiga ei voi pienentyä kuin konkurssien kautta, joten asioiden kehitystä tulee olemaan mielenkiintoista seurata. Pikantti yksityiskohta on se, että mestiksessä on vähemmän joukkueita kuin liigassa. Jolloin farmisarja on pienempi kuin ns kirkkaat valot.

  Jokereilla on vaikeuksia kerätä kilpailukykyistä pelaajabudjettia, joten ei se ole niin ruusuista kohelossakaan.
   
 8. Axo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Vähän menee jo äänestyksen aiheesta sivuun mutta periaatteessa voisi toteutua sellainenkin skenaario, jossa noita osakkeita lunastettaisiin takaisin Liigalle. Näin organisaatio, joka vuodesta toiseen tekee tappiota voisi noilla lunastusrahoilla maksaa velkojaan ja siirtyä sopivammalle tasolle ilman konkurssia. Muut osakkaat ikään kuin ostaisivat ongelmaseuran ulos. En pidä tätä kovin luultavana skenaariona kun juurikin Espoossa näimme että pääsee sinne alemmalle tasolle konkurssinkin kautta pistäen kyllä organisaatiokin uusiksi. Ja tuskin ihmiset noissa terveissäkään liigaorganisaatioissa kovin mielellään haluaisivat mitään tällaista. Äänestykseen tämä liittyy siten, että äänestän vaihtoehtoa joka tarjoaa minulle mahdollisimman hyviä matseja pääkaupunkiseudulla.

  Meikäläisen näkökulmasta tuo Jokerien KHL-budjetin taso ei ole kovin iso ongelma. Nykyisellään se on riittävän iso siihen, että saadaan yksittäisiä kovia vääntöjä mitä tahansa joukkuetta vastaan. Kovaltsuk ja kumppanit joutuvat pelaamaan tosissaan. Koko roskan voittaminen on toki aika epätodennäköistä tämän tasoisilla budjeteilla mutta se ei todellakaan ole minulle mikään kynnyskysymys enkä oikein ymmärrä sitä miksi se olisi sitä kovin monelle muullekaan. Kyllä jalkapallossakin La Ligassa riittää faneja jo osallistumishalua Realin ja Barcan ulkopuolellakin :).
   
 9. Andrei Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ehdottomasti Jokerit takaisin liigaan jos minulta kysytään! Heti ensi syksystä lähtien.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kun on kerran päästy kirkkaisiin valoihin ja isoihin budjetteihin, niin ei sieltä tulla pois kuin pakolla. Sellainen on ihmisen luonto. Ja nyt sitä pakkoa ei voi edes tulla, kun ei ole mahdollista pudota sarjaporrasta alaspäin. Silti siniset onnistuttiin ajamaan konkkaan, jota pidän jo jonkinlaisena mainetekona. Sössimisen liigaennätys.
  Lainaus:
  Sen ymmärtää, kun katsoo suosikkijoukkuettasi.
   
 11. Axo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  :D! Ei minulla mitään Jokeri-vihaa ole vaan KHL-matseissa olen kyllä ollut kotijoukkueen puolella. Niissä intensiivisimmissä SKA-väännöissä oikein isolla tunteellakin. Hienoja matseja ovat olleet. Minulla on sen verran maileja alla ja entisiä kotipaikkoja eri mantereillakin että osaan elää muidenkin joukkueiden kuin jatkuvasti alisuorittavan Hifkin mukana. Myös KHL-Jokerien.

  Mutta se pointti tässä oli se, ettei maailman ammattiurheilusarjoissa ole mitenkään poikkeuksellista että lähdetään mukaan ja kannatetaan joukkuetta jonka budjetti jää rajusti jälkeen sarjan kärjestä. Meikäläisen perspektiivistä tällaisesta kitiseminen on melko lapsellista mutta pitkän linjan hifkiläisenä ymmärrän toki kitisemisen päälle. Meillä niitä aiheita piisaa :).
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Olisi kuitenkin suotavaa, että pelaajabudjetti yltäisi keskikastiin. Pudotus liigan suurimmasta ja kauneimmasta kohelon köyhimpiin on aika raju. Rahamäärässä vielä ollaan jotenkin mukana, mutta verotus (FIN isosti-RUS 13%) tekee nettomääräisesti Jokereista todella pienen seuran. Näin siis kun katsellaan pelaajille kännyyn jäävää rahaa...
   
 13. Joghey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Äänestin vaihtoehtoa "Liiga - en ole Jokerit -fani", mutta mieluiten näkisin CHL:n kehittyvän tulevaisuudessa eurooppalaiseksi sarjaksi, jossa myös Jokerit pelaisi. Ainakaan vielä CHL ei ole osoittanut sellaista suosiota, että tuo olisi millään tavalla realistista, joten Liiga olisi realistisista vaihtoehdoista se minulle mieluisin.