Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Missä haluaisit Jokerien pelaavan?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Apheu, 28.02.2017 klo 10.06.

?

Missä sarjassa haluaisit Jokerien pelaavan?

 1. KHL - en ole Jokerit -fani

 2. KHL - olen Jokerien kannattaja

 3. Liiga - en ole Jokerit -fani

 4. Liiga - olen Jokerien kannattaja

Results are only viewable after voting.
 1. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Saataisko Jokerit Mestikseen, niin senkin taso saattaisi nousta?
   
 2. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Henkilökohtaisesti kaipaan Jokereita takaisin Liigaan. Seuraamiseni kotimaista kiekkoliigaa kohtaan on laskenut kuin lehmän häntä Jokereiden KHL-siirron myötä. Omistin pitkään jakkaran Nordiksella, kävin kaikissa matseissa ja seurasin intohimoisesti niin omien kuin kilpailijan edesottamuksia. Jokereiden ensimmäisellä KHL-kaudella pidin vielä tsetin, mutta kauden mittaan kävin ehkä enää vain noin joka toisessa matsissa. Seuraavalla kaudella määrä tippui kolmannekseen ja tällä kaudella olen raahautunut toistaiseksi vain yhteen matsiin, siinäkin Hakkia kunnioittamaan. Vaikka viime kausi olikin IFK:n mittarilla erittäin menestyksekäs, se ei saanut itsessäni enää aikaan kevätkiimaa kuin esimerkiksi keväällä 11 ja 12. Kaipaan vastakkainasettelua ja rakasta rivalrya. Olen löytänyt tuon saman tunteen nurmen puolelta. Tottakai IFK on edelleen tärkeä ja rakas, mutta helvetisti välinpitämättömämmäksi ja neutraalimmaksi olen sen alkanut kokea, mikä toisaalta on tehnyt kohtalaisen gutaa mielenterveydelle. Hyvä että yleisö käy edelleen antamassa tukeaan, mutta omassa piirissä meitä on monia, jotka ovat löytäneet uusia intohimon kohteita. Siellä se silti kytee, ja se snadi tilkka bensaa Jokerien muodossa saisi Stadin lätkäskenen taas arvoiseen kukoistukseen.
   
 3. Gemondo Jäsen

  • Joku muu, mikä?
  Eurooppalainen liiga.

  Sellainen missä pelaisi joukkueita ainakin Suomesta, Ruotsista, Sveitsistä, Saksasta, Tšekistä ja Venäjältä. Lisäksi mieluusti myös yksittäisiä joukkueita kaikista muistakin maista. Suomesta, Ruotsista ja Sveitsistä mukaan ottaisin 4-6 joukkuetta ja muista hieman vähemmän, jolloin joukkueiden yhteismäärä voisi olla vaikka 24. Nämä kahteen konferenssiin ja neljään divisioonaan ja voittajalle Euroopan mestaruus.
   
 4. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Tuommoinen "fantasia-liiga" ei tule muuten koskaan toteutumaan, ellei sen nimi ole edelleen KHL ja suurinosa venäläisjengejä ja mukana sitten Sveitsistä, Tsekistä ja Ruåttista joukkueita Suomen lisäksi.
   
 5. Kynäilijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereita kannatan, pelaa joukkue missä liigassa tahansa. On oikeastaan aika vaikea sanoa, missä haluaisin Jokereiden pelaavan.
   
 6. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Mitähän suomalaisen jääkiekon seuraajat olisivat sanoneet vuonna 1967 kun heille olisi kerrottu että 50 vuoden päästä SM-sarjassa pelaa 16 ammattilaisjoukkuetta vähintään 60 kertaa kaudessa tuhansien ihmisten seuratessa jokaista kamppailua paikanpäällä?
   
 7. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Ahteen Ilmaria lainatakseni: Lainaus:
  Olisi myös hienoa nähdä Jokerit vanhassa hallissa/uudessa Gardenissa.
   
 8. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Olipa jännä kysymys. Oikeastaan tosta puuttui se oma ensisijainen vaihtoehto, ihan sama, Jokerit ei enää sytytä. Ennen pidin Jokereita melkein verivihollisena, jonka voittaminen ja kohtaaminen oli hienoa. Nyt ajatus Jokereista Liigassa tuntuu kiusalliselta, vähän niinku menisi exän kanssa kahville. Vastasin tästä syystä KHL, koska ajattelin, että säästän tässä nyt edes ne kahvirahat.

  "Jokerit me tavattiin vuonna 1989 SM-Liigassa ja vuosien ajan olit minulle tärkeä. Sen jälkeen mitä tapahtui 2014 en ole voinut enää luottaa sinuun. On ehkä parasta ettemme enää tapaa. Meillä on pitkä historia ja säkin tiedät että jälleennäkemisestä tulisi vaikea."
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2017 klo 07.06
 9. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Jokerit kuuluu liigaan. Kaikki muu on hienojen perinteiden haaskaamista.

  Helsingin paikalliset IFK:n kanssa. Hyvät kapinat Tepsin ja Kärppien kanssa. Joukkue, joka sytyttää maakunnissa - tasan tarkkaan joka paikassa.

  Perinteet, vanhat taisteluparit ja tutut joukkueet merkitsevät niin paljon. Ymmärrän täysin niitä Jokeri-faneja, joille KHL on ollut painajainen. Siinä vietiin iso osa Jokereiden identiteetistä. Liigassa Jokereilla oli värikäs historia, jota se kantoi aina mukanaan, mutta uudessa sarjassa sillä ei ollut mitään merkitystä. Sellaisen historian muodostumiseen menee vuosikymmeniä.

  Toivottavasti tämä virhe korjataan mahdollisimman pian.
   
 10. Ralph Jäsen

  Haluaisin nähdä Jokerit Suomi-sarjassa. Haluaisin nähdä Jokerijohdon ja -fanien kommentit, kun Liiga ilmoittaisi, että ei tänne niin vain kävellä, hakekaa vauhtia alempaa.

  Myös SHL olisi kiva, kun Jokerifanit ovat vuosia ilkkuneet suomenruotsalaiselle HIFK:lle, mutta Jokerit itse menisi Ruotsin sarjaan pelaamaan.
   
 11. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Vastasin KHL. Nykyinen pubiliiga ei voi olla edes vaihtoehto. Nykyinen Liiga on täysi vitsi joukkuemäärineen, kabinettipäätöksineen, pelin taso luokaton ja kokoonpanot täynnä kaiken maailman löppösiä. Nuorten sankarien lähtö tappoi viimeisenkin mielenkiinnon. Veikkausliigakin on paljon kiinnostavampi nykypäivänä.
   
 12. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Mutta onneksi kaikenmaailman Rudi Yingit ja Tianxiang Xiat sekä rehti ja reilu toiminta kaikinpuolin pitää KHL:n niin perrrrrkeleen jännittävänä sarjana! Ja siellähän voi tehdä vaikka fyffeäkin, kysykää vaikka Hjallikselta ja Jokereilta! :)
   
 13. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  KHL, mutta tälle ehtona isompi pelaajabudjetti. KHL:ssä kärsitään kun siellä on rosteriraja, eikä Jokereilla ole farmia. Sekin voisi muuttua.

  Muuten Suomi-sarjaan omilla kasvateilla ja uutta rakentamaan. Fanitkin voisi tällöin alkaa puhaltamaan yhteen hiileen, eikä henkistä pahoinvointia purettaisi täällä foorumeilla. Hjallis voisi lähteä myös ja omistajiksi Kurri/Selänne/Lehtonen/Filppula.
   
 14. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  KHL - en ole Jokerit -fani.

  Ei kaivata takaisin. Toinen rahaseura, Lukko, voisi mennä perässä.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Euroopan Liigassa muitten suomalaisten kera.

  KHL ei kiinnosta pätkääkään.
   
 16. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Kyllähän tuo KHL alkaa olla nähty sarja ja paskaksi todettu. Sitä sarjaa Jokerit ei tule koskaan voittamaan, joka on kuitenkin ainakin fanien näkökulmasta koko touhun ydin.

  Oikea sarja Jokereille olisi Liiga. Kuinka hienoa olisikaan viikonloppuna ajella Turkuun kattoo Jokereiden matsia, tai tiistai-iltana Lahteen. Siinä olis kyllä sitä jotain.

  Jokereiden matkassa silti pysytään sarjasta riippumatta.
   
 17. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  EI Lukkoa todellakaan pois Liigasta. Satakunnan paikalliskamppailut ovat hyvä asia! Ja mielummin katsoo näitä perinteisiä Liigaseuroja, kuin jotain kabinetti mestisseuroja (Jukurit, KooKoo ja Sport)

  Lainaus:
  Onhan tuo KHL myös täysi vitsi. Seuroja menee konkkaan joka kausi ja onhan siellä todella perinteisiä seuroja mukana, kun jotain HK Socheja ja kiinanihmeitä perustetaan täysin tyhjästä. Pelaajatkin ovat niin mielenkiintoisia, jotain ryssiä, joista ketään ole ikinä kuullutkaan. Ja hei! Onhan siellä niitä Suomi-sarja tasoisia kiinalaisiakin peleillä!
   
 18. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Seuraan tasan tarkkaan Liigaa sekä NHL:ää ja aikaa ei ole seurata mitään teennäisiä välisarjoja. En rehellisesti sanoen ole kiinnostunut KHL:stä ja siellä pelaavista joukkueista tai Jokereista joten ihan sama missä pelaavat.
   
 19. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  KHL:ssä. Ei kahta sanaa.
   
 20. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Minäkun olin käsityksessä, että Jokerit on sen SKA:n tai vastaavan farmi. Eikös sieltä suunnasta ne laskutkin makseta?

  Vastasin KHL. Ei ole ikävä muuta kuin lipputuloja.
   
 21. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Minulle IFK-kannattajana Jokerit oikeastaan kuoli siinä vaiheessa, kun he Venäjälle siirtyivät. Nykyään osaan nimetä ehkä jonkun Jesse Joensuun ja Pekka Jormakan joukkueen pelaajista ja sen, että valmentajana oli päättyneellä kaudella Jukka Jalonen. Siinäpä se. Ei herätä enää tunteita minkäänlaisia. Ei yksinkertaisesti kiinnosta.

  Siitä huolimatta ottaisin ilman muuta Jokerit takaisin Liigaan, koska olen varma, että nopeasti ne samat vanhat tunteet narreja kohtaan heräisivät, kun olisi taas vastakkaisia matseja samassa sarjassa. Nyt tauko on kuitenkin vielä sen verran lyhyt, että uskon tapahtuneen vahingon olevan korjattavissa. Myös koko SM-liigalle huomionarvon kannalta Jokerien paluu olisi hyvä asia, sitä ei voi kukaan kieltää, vaikka kuinka yrittäisi.

  En kuitenkaan usko paluun ihan lähiaikoina tapahtuvan, koska purjehtijan ylpeys ei anna periksi ja toisaalta niin kauan kun siellä on venäläisomistajat he päättävät missä Jokerit pelailee. Eli uskon Jokerien jatkavan venäläisten sätkynukkena ainakin vielä muutaman kauden ajan. Onko sitten Jokereilla enää asiaa Liigaan, se onkin jo eri asia, kun siinä vaiheessa puhuttaisiin jo kuuden vuoden evakosta. Onko Jokereita edes olemassa seurana sen jälkeen enää?
   
 22. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Jos liigassa olisi karsinnat, niin mestisseuroja voisi nousta silti. Olisiko se silloinkin paha asia? Aika tylsäksi liiga kävisi siinäkin tapauksessa, jos siellä jauhaisi vain joku "Original Six" vuodesta toiseen.

  Lainaus:
  Jos Jokerit haluaa tulla joskus takaisin liigaan, niin se on ilmoitusasia. Ihan sama miten monta vuotta on kulunut. Jokerit vetää maakunnissa mökit täyteen, ja kyllä liigaseuroille lipputulot kelpaavat. Se on toki eri asia, missä kunnossa Jokerit on silloin taloutensa puolesta. Sehän on ollut jo vuosia savijaloilla seisova jättiläinen.
   
 23. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei, vähän silti mennyt maku tuohon, että Sport, Jukurit ja KooKoo nyt vain nostettiinn Liigaan.

  Pointti tässä viestissä silti oli se, että Lukko poistuisi Liigasta/ joku muu perinteinen Liigaseura jättäisi Liigan ja jäljellä olisi näitä mestisjengejä. (Ei rosteriltaan, vaan nimeltään). Kyllähän Lukko sytyttää Jukureita ja KooKoota enemmän. Sport on aina kiva voittaa, koska heidän fanikuntansa on omasta mielestäni ripulia.
   
 24. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Tämä on puhtaasti näkökulmakysymys. Lukko sytyttää vastuksena ehkä Porissa ja Turussa, muttei läheskään niin paljon muualla. Ja toisaalta KooKoo sytyttää kyllä Lappeenrannassa, Lahdessa ja Mikkelissä, vaikkei länsirannikolla sytyttäisikään. Minulle se on vanha liigaseura, koska se oli silloin liigassa, kun aloin jääkiekkoa 80-luvun puolivälin jälkeen seurata.

  Mutta siinä missä aika monen joukkueen kiinnostavuus on tuollainen näkökulmakysymys, niin Jokereiden kohdalla se ei sitä ole. Jokerit kiinnostaa vastustajana joka paikassa, samoin HIFK.
   
 25. Axo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pitkän linjan HIFK-kannattajana äänestin KHL:ää. Muutama matsi kaudessa on tullut käytyä näitä KHL-pelejäkin ihmettelemässä. Niiden jatkuminen on ainoa nähtävissä oleva tapa nähdä Helsingissä huippukiekkoa livenä. Jos Kovaltsukin, Datsjukin ja kumppanien vuosittaiset visiitit Helsinkiin loppuvat koen menettäväni jotakin. Kaikki kunnia Haapalalle, Pyörälälle ja kumppaneille mutta en kyllä näe itseäni katsomassa kalenteriani viikkotolkulla eteenpäin ja varmistamassa että ehdin runkosarjamatsiin heitä näkemään. Lisäksi (mahdollisesti sattumalta, ei niitä nyt kovin montaa ole) minun näkemäni matsit hieman nimettömämpiäkin vierasjoukkueita vastaan ovat olleet valtaosin myönteisiä kokemuksia.

  Niin kauan kuin KHL:ää pelataan, minulle sopii hyvin että siellä on joukkue myös Suomesta.

  Toki paikallismatsien paluussa olisi puolensa mutta oikeasti alkaisi kuumottaa jos pelin taso Liigassa, edes kärkiotteluissa, palaisi hieman lähemmäksi kansainvälisen tason matseja.