Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Missä haluaisit Jokerien pelaavan?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Apheu, 28.02.2017 klo 10.06.

?

Missä sarjassa haluaisit Jokerien pelaavan?

 1. KHL - en ole Jokerit -fani

 2. KHL - olen Jokerien kannattaja

 3. Liiga - en ole Jokerit -fani

 4. Liiga - olen Jokerien kannattaja

Results are only viewable after voting.
 1. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Keskustelua aiheesta on, joten ajattelin, että olisi mukava nähdä ihan kunnon testaus, miltä näyttää.
  Kummassa sarjassa haluaisit Jokerien pelaavan?
   
 2. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Liigassa. Jokerit on venäläisen nukketeatterin marionetti, jonka rooli on buustata venäläistä itsetuntoa korvausta vastaan.
   
 3. sirtyg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - jäällä ja nurmella
  Ihan sama, kunhan ei Liigassa.

  Arvet ovat syvät eivätkä lainkaan umpeutuneet. Missään vaiheessa ei ole ikävä iskenyt ja oikeastaan koko urheiluseuran kuvotus vailla minkäänlaista kulttuuria voisi ajautua konkurssiin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017 klo 10.59
 4. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näillä kriteereillä Liigassa pitäisi pelata ensi kaudella Tappara, Jyp, Kalpa ja Pelicans: siinä seurat, jotka ovat tällä kaudella pisteitä napsineet jollain omalla "kulttuurillaan". Ellei kulttuuriksi lasketa sitten jotain hyvää erätaukomusaa...
   
 5. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  En ole Jokereiden kannattaja, joskin tosin helpommin kannatan Jokereita kuin Zska Moskovaa pudotuspeleissä. Mielummin kuitenkin suomalaisten puolella. Mutta kaksijakoisin ajatuksin. Toisaalta tuo KHL:n meno on aina vähän sellaista, että ei koskaan tiedä, että milloin tuomarit tekevät virheen siksi, että eivät nähneet ja milloin jostain muusta syystä. Mutta taas toisaalta on se kiva katsoa laadukkaampaa jääkiekkoa.

  Suomalaisen jääkiekon kannalta; kunhan pelaavat jossain, niin olen tyytyväinen. Molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa. Myös elinvoimainen kansallinen sarja olisi hyvä asia.
   
 6. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Venäjä, Kiina, Bulgaria tai Dubai. Kaikki käy, kunhan ei Liigassa enää.
  Kaisaniemen Tiikerit, FC Jokerit ja mitä niitä menestystarinoita onkaan, samaan pöytälaatikkoon mahtuu tämäkin projekti.
   
 7. enigma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuusKi, Nikerit
  Mielenkiintoista kun Hifkiläisille ei kelpaa paikallisvastustaja. Lutuurimaissahan fanit elävät näistä kohtaamisista. Voi toki olla, että KooKoo sytyttää enemmän mutta en usko, että tästä on kyse.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Olen jokeri ja en kummassakaan. Länsieurooppalainen kansainvälinen sarja olisi tilauksessa. Liiga on ihan itse pilannut itsensä ja KHL on taattua ryssäläistä menoa ml tuomarit ja riittämätön rahoitus. Rahaa polttaisi mieluummin pelaajiin kuin lentomatkaan Kiinaan. Toki tuo uusi sarja ei ole edes lähellä, kun kaikki kummolat haluaa nysvätä keskenään omissa hiekkalaatikoissaan lyhyen tähtäimen edut ainoastaan mielessä.

  Jatkuuko taival kummassa, sillä ei ole kovin paljon väliä. Viihde on parempaa KHL, mutta liigassa olisi paremmat mahdollisuudet menestyä.
   
 9. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Lainaus:
  Suurimmalle osalle kelpaa ja vieläpä erittäin hyvin, joten ei kannata näiden muutaman mielipiteen antaa vaikuttaa liikaa. Kyseessä kun on epäilemättä aikustumisen kynnyksellä johtuvaa uhoa.
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Enpä nyt tiedä onko edes pelkästään. Kyllähän se naurattaisi, jos Jokerit poistuisi jääkiekkokartalta, vaikka se onkin sitten aivan eri asia olisiko se hyvä vai huono asia.

  Takaisin Suomeen saa tulla, mutta ei helvetissä suoraan SM-liigaan. On rohkeaa lähteä ja omissa papereissani ei mitään maitojunaa ole edes olemassa. Nehän sellaisesta valittavat ketkä eivät uskalla koskaan mitään kokeilla.

  Silti epäonnistumisen seuraukset on kannettava eikä voi olettaa, että voi vain tulla takaisin aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Eksän perään ei kannata kuolata, kun hän on jo kihloissa toisen kanssa. Minäkin kuulun siihen porukkaan mikä on jo tottunut siihen, että paikallispelejä ei ole.

  Jos niitä joskus muutaman vuoden päästä on Suomi-sarjasta nousun jälkeen, niin katsotaan sitten uudelleen.
   
 11. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Mahdollisuudet siihen, ettei Liiga ottaisi Jokereita kiljuen suoraan takaisin Liigaan tilaisuuden auetessa on noin 0%. Mitään urheilullisia perusteita ei ole suojeltavana, eivätkä Liigaseurat voi ottaa sitä riskiä että takuuvarma vieraspelien yleisömagneetti menisi alasarjoissa nurin ennen kuin pystyy nousemaan takaisin Liigaan.

  Vastasin KHL. Siellä on näistä kahdesta sarjasta vähän vähemmän kyräilyä ja paskoja linjauksia. Ja niitä on silti paljon.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017 klo 15.02
 12. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Periaatteessa kelpaa tietenkin mutta se mitä harkimo ja jokerit on viime vuosina edustanut ei tuo mitään haluamisen arvoista eikä mitään keinotekoista paikallisvastustajaa kannata kehitellä. Stadi vastaan maakunnat on täysin riittävä asetelma. Mitä pidenpään pysyvät poissa, sitä pienemmäksi jokereiden merkitys suomalaiselle lätkälle käy. Tyhjiö täyttyy muilla taistelupareilla.
   
 13. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Mikä alin sarjataso onkaan miesten sarjoissa, sieltä olisi hyvä aloittaa kapuaminen huipulle. Tyvestä puuhun noustaan.
   
 14. sininen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Yankees, NFL, Jokerit 1967-2013
  Lainaus:
  Olet aika mielenkiintoinen hahmo. Saat vielä lisäpisteitä taiteellisesta vaikutelmasta siitä, että jaksat säntillisesti olla kirjoittamatta Jokereita isolla alkukirjaimella. Se on hiukan lapsellista.

  Kai sinulle kuitenkin HIFK:n kannattaminen on tärkeämpää kuin Jokerien vihaaminen, ettet ihan negatiivisuuden kautta lähesty jääkiekkoa?
   
 15. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  2-divarissa K-Vantaan farmiseurana.
   
 16. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Oma vaihtoehto puuttuu

  Ihan sama - Koska olen Jokerifani
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Olen huvitellut ajatuksella Jokereista Mestiksessä jollain 5 miljoonan budjetilla. Ei siinä kyllähän Jokerit onnistuisivat sen ryssimään.
   
 18. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Ilon ja kannustuksen kautta ilman muuta. Meidän teini-trollien elämään mahtuu monia vivahteita.
   
 19. Rara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Bayern München
  Liigassa, niin Jokeritkin alkaisi taas kiinnostamaan. KHL-Jokerit kiinnosti ensimmäisellä kaudella. Enää ei kiinnosta Jokerit eikä Liiga. Kummastakin osaan nimetä muutaman pelaajan, en enempää. Tappara vissiin voitti viimeksi, juuri muuta en nykyliigasta tiedä. NHL, veikkausliiga ja superpesis. Kaikki kiinnostaa nykyisin enemmän kuin Jokerit tai Liiga.
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mestiksen kautta ehdottomasti pitäisi Jokereiden palata. Venäläiset ovat rahoituksineen sotkeneet Jokerit sellaiseen seittiin, että siitä ei irti taida päästä ilman jonkunlaista kupin nurin laittoa. Tämän seurauksena uuden seuran pitäisi aloitta vähintään Mestis tasolta kuten EU:n tällä kaudella. Sitten ei muuta kuin etsimään uusia Selänteitä ja Säilynojia, joiden johdolla takaisin Liigaan.
   
 21. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Liigaa varmaan laajennetaan lähitulevaisuudessa ainakin kahdella joukkueella. Uskon että toinen näistä on Jokerit ja osaltaan pieni steppi siinä kun Liigaa nostetaan Euroopan kovimmaksi sarjaksi. Suljettu,riittävän monen joukkueen sarja -> siinä avaimet menestykseen.
   
 22. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tämän hetken tuloksien mukaan Jokerit -faneista 23 % haluaisi yhä jatkaa KHL:ssä, 77 % toivoo paluuta Liigaan. Ne, jotka eivät ole Jokerit -faneja, toivoo Jokerien jatkavan KHL:ssä 37,5 %, kun taas paluuta Liigaan haluaisi 62,5 %.

  Ääniä hieman vajaa sata, joten otanta on luonnollisesti pieni. Ja lisäksi tämä keskustelupalsta sisältää pitkälti "hardcore" -jääkiekkofaneja. Tavallisen kansan keskuudessa voisi kuvitella, että nuo prosentit olisi vielä enemmän kallellaan Liigan suuntaan.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Vaikka otanta on vielä suhteellisen pieni, niin tulokset näyttävät siltä, että Jokereiden kannattajaksi tunnustautuvien joukosta halu päästä Liigaan on kovempi, kun muiden halu saada Jokerit Liigaan. Kummassakin ryhmässä toki Liiga vaihtoehto on kovasti enemmistössä, mutta tosiaan toisella ryhmällä vielä enemmän.

  Lukemat juuri nyt:

  Jokereiden kannattajat: 77% - 23% Liigan puolesta (26 ääntä)
  Muiden joukkueiden kannattajat: 62% - 38% Liigan puolesta (64 ääntä)

  Itse äänestin muiden ryhmästä KHL:n puolesta. En tosin sen takia, etten haluaisi Jokereita Liigaan, vaan laajemmin sen takia, että jos Jokerit Liigaan siirtyisi, niin epäilisin KHL kiekon loppuvan Suomesta. Ja vaikka paljon hankausta nykyinen tilanne toisaalta aiheuttaa, niin näkisin Suomikiekon kokonaisuuden kannalta parempana, että Suomesta löytyy KHL joukkue, kuin että sellainen projekti lopetettaisiin. Ja tokihan moni asia tässä matkan varrella on mennyt pieleen. Jo heti lähdöstä, kun valittiin Suomesta joukkue, jolla ei ollut (ei tunnu olevan) minkäänlaisia mahdollisuutta kasvaa edes oman "metropolitan alueen" joukkueeksi, niin miten siitä on voitu kuvitella kasvavan koko Suomen joukkue? Vaikka lähtökohta olisi ollut vaatimattomampi, niin uskoisin että paljon paremmassa tilanteessa oltaisiin, jos Espoon Bluesista olisi tullut Suomen KHL joukkue ja tavalla tai toisella espoolainen juniorityö oltaisiin saatu valjastettua tuolle projektille. Ja vaikka kuinka on sotaa ja pakotteita, niin jostain syystä uskon myös siihen, ettei Espoon Blues olisi saanut niin paljon kuraa niskaansa, kuin Jokerit on tämän kolmen vuoden aikana saanut.

  Edit. jassoo, samalla asialla, kuin edellinen ja vähän liian hidas...
   
 24. Hyman Roth Jäsen

  Pysyköön KHL:ssä koheltamassa myös jatkossa.
   
 25. Pappi Kappelis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koko Suomen Jokerit
  Nehän voittivat jo liigassa kaiken ja moneen kertaan. Mitä ne täällä enää tekisivät. Liigassa ei ole heille enää mitään haastetta. Ja Euroopan mestaruudenkin valloittivat useasti.
  Uskon, että he tavoittelevat seuraavaksi NHL:n mestaruutta.