Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Karjalaista tarvitaan kentällä, ei jäähyboksissa. Tehnyt kuitenkin 2 edellisen kauden aikana 7 maalia, kun samaan aikaan Joonas "kakkoskiekollinen" Lyytinen on paukuttanut huimat 3 maalia.
Mua ei kyllä haittaa jos heittää siinä ekassa kahdessa erässä yhden häkin ja kolmannessa erässä sitten noutaa sen pellen, joka on hakannut Lundellia näpeille pelissä.
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikävä huomata, että Karjalaisestakin on kasvanut taitojääkiekkoilija tässä kesän aikana. Sun tehtävä on repiä noiden "pospisilien" pää irti kun IFK-pelaajaa vedetään olkapäällä suoraan päähän, varsinkin kun kyseessä on harjoitusottelu ja olet tapahtuneen aikana kentällä.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markku Kanerva
Tässä olisi mahdollisuus kiinnittää kolmenkin vuoden pahvilla. Kerrankin joku isäntä alakerrassa, joka osaa myös pelata ja antaa sen varman ekan syötön. Näitä pitäisi olla aina vähintään se kaksi niin IFK olisi IFK, eikä mikään landelta tuleva hmv. Noh IFK:lle on jo pidemmän aikaa riittänyt, että jengissä on näitä teinipoikia näyttämässä keskaria vaihtoaitiosta. Ilmeisesti sitä nykyaikaista IFKlaisuutta.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Noh IFK:lle on jo pidemmän aikaa riittänyt, että jengissä on näitä teinipoikia näyttämässä keskaria vaihtoaitiosta. Ilmeisesti sitä nykyaikaista IFKlaisuutta.
Kyllä mä ainakin sytyn jos joku meidän teinipoika näyttää keskisormea tai haukkuu tyhmäksi vastustajaa! Siinä vasta tunnetta! Ihan sama tuleeko takkiin matsissa mutta jos And ja Hede vilkuilee vastustajaa vihaisena niin rahoille hyvää vastinetta. Tänään hallille aistimaan fiiliksiä.
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin vetää! Pärjää myös kiekolla. Motin ulos ja kiekollinen pakki sisään, niin rosteri alkas näyttää kokonaisuutenakin kilpailukykyiseltä.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Miron kiekollinen peli meni isosti eteenpäin viime kaudella Kerhossa. Ehkä hän vihdoin sisäisti sen, että tuo irroita kiekko -> anna hyvä syöttö on se mitä tuon roolin pakin pitää tehdä. Toivottavasti kehitys jatkuu. Mitään kahden suunnan pakkia Mirosta ei saa tekemälläkään, mutta noita vahvuuksia voi vielä kehittää.
 
Burkan Bauhaja, Demolition Grinder

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, FLA, RAMI, PENA, FRANK
Vähän tuntuu siltä että aina kun omissa soi on numero 4 mestoilla.
 
"Kun tähtirinnat jäällä voittaa niin rakettien aika koittaa"

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
On kyllä Mirolla edelleen suuria vaikeuksia omassa päässä, pelistä toiseen, vaihdosta toiseen. Sijoittuminen on heikkoa, höntyilee vastaan, eikä heikon liikkeen ansiosta ehdi sitten enää mukaan kun on kerran myöhässä. Toivottavasti parantaa pikku hiljaa.
Samaa mieltä. Vaikee hahmottaa miks jengi hehkuttaa..
 
Yritä heittää keskelle, mä meen läpi siitä. Pystytsä?
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Samaa mieltä. Vaikee hahmottaa miks jengi hehkuttaa..
Koska se on iso ja ottaa myllyä. Tosin meillä vasta 3 kauden päästä pelikieltohistorian nollauduttua, seuraava pelikielto on nyt jotain 10 matsin luokkaa. Ei se enää niin paha pujottelukeppi ole kuin pari kautta sitten siirtyessään kerhoon. Kaippa se siitä parantaa muiden mukana jos sitä ihmettä nähdään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy