Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Nostellaas ketjua ylöspäin.

Näin se sitten lähti viimeinen pala tuota Fletcherin hyökkäyksen ah niin lupaavaa 92-vuosikertaa Zuckerin muodossa. Arvokkaan tuntuinen vastike kyllä saatiin todennäköisesti myöhäisen ensimmäisen kierroksen varausvuoron, puolustaja-prospectin ja Galchenyukin muodossa. Enpä kyllä ole seurannut tuota Galchenyukin peliä hirveästi Montrealissa tai Pensissä, joten saapi nähdä mitä sieltä tulee.

Pleijari-viivan alapuolella roikutaan ja sinne varmaankin myös jäädään. Vaikka rimpuilu tuntuu olevan kovaa varsinkin kotona, niin ehkä se olisi vain parempi varailla vähän korkeammilta sijoilta kuin rimpuilla ottamaan kuokkaan ensimmäisellä kierroksella. Pessimisti ei pety.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Näin se sitten lähti viimeinen pala tuota Fletcherin hyökkäyksen ah niin lupaavaa 92-vuosikertaa Zuckerin muodossa. Arvokkaan tuntuinen vastike kyllä saatiin todennäköisesti myöhäisen ensimmäisen kierroksen varausvuoron, puolustaja-prospectin ja Galchenyukin muodossa. Enpä kyllä ole seurannut tuota Galchenyukin peliä hirveästi Montrealissa tai Pensissä, joten saapi nähdä mitä sieltä tulee.
Pari sanaa teidän saamasta vastineesta.

Ensimmäisen kierroksen varaus tulee olemaan loppupuoliskolta ja on siten täysi arpa. Varmaan symbolisesti arvokkaampi palanen kuin oikeasti onkaan. Jos päittäin vaihtaneita pelaajia vertailee keskenään niin huomaa jopa aavistuksen yllättäen, että Zuckerilla on NHL-urallaan yhtä paljon maaleja kuin Galchenyukilla - vaikka jälkimmäisellä on lähes runkosarjan verran enemmän pelejä. Syöttöjä ja siten pisteitäkin Galchenyukilla kuitenkin jonkin verran enemmän. Mutta toisinkin päin pari osaa yllättää, sillä vaikka Galchenyukin helposti mieltää sniperiksi tai täysin offensiiviseksi pelaajaksi, niin minut hän ainakin yllätti monta kertaa hyvällä työnteolla ja raastamisella, vaikka ei siitä usein saanutkaan palkintoa. Ei tietenkään ole mikään puolustusspesialisti, mutta varmaan mainettaan parempi kuitenkin. Calen Addisonilla taas on kaikki maailman kyvyt tehdä treidissä liikkuneista pelaajista paras NHL-ura. Oli U20-kultaa voittaneen joukkueen tehokkain puolustaja erittäin hyvillä tehoilla ja näkymät osoittavat kovaa suuntaa ylöspäin, vaikka ei ilmeisesti ollutkaan joukkueen ykköspuolustaja peluutuksellisesti tai nimellisestikään. Wild-fanit voivat olla ehdottoman tyytyväisiä tuollaisen pelaajan lisäämisestä riveihin.

Rutherford olikin sanonut, että on valmis satsaamaan nykyhetkeen. Kauppa on selvästi painotettu niin, että Penguins todennäköisesti saanee hyvin lyhyellä tähtäimellä parempaa vastinetta rahoilleen, mutta kaupalla on reilu mahdollisuus kallistua ajan kanssa Wildin eduksi reilustikin.
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Kiitokset @tsajari tiiviistä tietopaketista! Jäädään pitämään peukkuja, että Addisonin ura saa potentiaalin mukaisesti ilmaa alle. Se mitä olen lukenut (en ole nähnyt Galchenyukin otteita riittävästi, Addisonista puhumattakaan) antoi minulle saman käsityksen, että Wild oli saamapuolella pitkällä tähtäimellä.

Mitä Zuckeriin tulee, niin maaliahne, nopea ja todella pidettävä pelaaja. Ei mikään maailman monipuolisin, mutta varmasti saa tehoja ja erityisesti maaleja Sidin tai Malkinin rinnalla taottua, sillä oli menneillä kausilla Wildinkin linjoilla parhaita maalintekijöitä usealla kaudella. Kun otetaan huomioon, että Sid + Malkin ovat kuitenkin pari napsua Koivua ja Staalia (mitään omilta sotaratsuilta pois ottamatta) kovempia, tähtiluokan senttereitä, niin eiköhän tarjoilu ole ainakin kohdillaan. Zucker on ollut myös yhteisössä arvostettu pelaaja, hyväntekeväisyyspuolen vuoksi. Tämä siirto antaa allekirjoittaneelle aihetta seurata tarkemmin myös Pensseleiden liitoa keväällä. Ei näille 92-vuosikerran Fletcherin pojille voi toivoa muuta kuin parasta kullekin omalla tahollaan.
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ei kauaa mennyt Zucker kaupasta, kun BB sai lähteä. Enpä näe häntä keskeisimpänä syypäänä viimeisen parin vuoden tahmeisiin otteisiin. Melkein päinvastoin tuntuu, että Bruce sai tälläkin kaudella joukkueesta jopa enemmän irti kuin kauden alkuun odotin. Keskeisimmät virheet on tehty joukkueen rakennuksessa.

Taitaa olla niin, että Guerin varautuu jo runkosarjan jälkeiseen elämään ilman play offeja. Vähän hotsittelisi Gallant penkin päähän. Olisi jotenkin fiilispohjalta sopivan oloinen koutsi Wildiin.

[Edit. Lisäyksenä: Itse tykkäsin kyllä BB:stä ja hänen tyylistään kaikesta netissä pöhisevästä barbeque-ivailusta huolimatta.]
 

ipaz

Jäsen
Noniin, Boudreau sai kenkää ja apuvalmentaja Dean Evason ottaa homman haltuun.

Onkohan Guerin saanut omistajan vakuutettua, että nyt kannattaa alkaa rebuild. Ettei tästä tällä ikääntyvällä rosterilla enää mitään tule, vaan nyt kaikki lihoiksi joista jotain irti saadaan ja katsellaan sitten parin kauden päästä miten nuorentunut joukkue selviää.

Jonkinlainen ongelma tuolla ovat nuo NMC-sopimukset Parisella, Suterilla, Staalilla, Zuccarellolla ja Spurgeonilla. Spurgen sopimus tosin oli hänen omaa käsialaansa.

Koivun kanssa varmaan neuvotellaan nyt tiiviisti, että haluaako hän olla Minnesotan "Shane Doan" vai luopuuko pykälästään ja on valmis treidattavaksi johonkin contenderiin.

Lainkaan huonostihan Wild ei ole viime aikoina pelannut, mutta kaikella kunnioituksella pleijareissa eteneminen ekalta kierrokselta pidemmälle olisi todella yllättävää. Siksi ehkä on ajateltu, että nyt rebuidia käyntiin. Ensin Zucker, sitten BB ja 10 seuraavan päivän sisällä varmasti moni muukin. Tuleekohan samanlainen kirje faneille jonka Rangers julkaisi pari kautta sitten.

---

edit. Tarkastin vielä mikä on tilanne Iowa Wildissa. Farmijoukkue on AHL:n neljänneksi vanhin. Mm. seitsemän 29+ ikäistä pelaajaa. Kiekkokirjoittaja Josh Bell arvio Minnesotan farmisysteemin NHL:n 20. parhaaksi, joten tekemistä GM Guerinillä kyllä riittää. Minnesotalla on muutama selvästi NHL-potentiaalinen pelaaja, joista tällä hetkellä farmissa pelaa ainoastaan Mason Shaw (21) - ja hänelläkin on todella paha polvivamma ja leikkaus takanaan. Pelasi kauden ensimmäiset pelinsä vasta muutama viikko sitten.

KHL:ssä onkin sitten Kirill Kaprizov (22), jota on tituleerattu maailman parhaaksi NHL:n ulkopuoliseksi pelaajaksi. 90 kiloinen jässikkä on todella nopea sekä erinomainen maalintekijä ja saapunee Minnesotaan ensi kaudeksi. Adam Beckman, Matt Boldy ja Vladdy Firstov pelaavat vielä joko junnuissa tai yliopistossa ja he eivät vielä pariin vuoteen NHL:n ovia kolkuttele.

Guerinilla piisaa kyllä hommaa saadakseen prospektipoolia nuoremmaksi ja ennenkaikkea potentiaalisemmaksi. BB on aina ollut hyvä kokeneiden pelaajien valmentajana. Hyvä runkosarjassa, mutta playoff-menestystä ei ole tullut. Jos ja kun Guerin nyt alkaa nuorentamaan joukkuetta, niin päävalmentajaksi pitää löytää joku joka on hyvä toimimaan nuorten kanssa. Vanha dino ei sellainen välttämättä ole.
 
Viimeksi muokattu:

Anthoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Tuulet puhaltaa St. Paulissa. Yllä hyvää pohdintaa että tästäkö alkoi se nuorennusleikkaus ja Guerin oisi saanut omistajat vakuuttuneiksi että tällä rosterilla on turha haaveilla menestyksestä. Samalla se on vähän ristiriitaista kun joukkue pelaa yli odotusten ja kairaa pisteitä tasaiseen tahtiin. Guerinhan totesi Zucker-treidin jälkeen; "If there is quit, there will be more trades." Tämä jännä että joukkue heikkeni Zuckerin lähdön myötä ja samalla sanotaan että jos luovutatte, lisää treidejä tulossa. Ei siinä, pidän treidiä erinomaisena ja vastinetta hyvänä mutta kyllä pelaajat varmaan vähän katsovat toisiaan että mitä täällä on tapahtumassa. Nyt lähti Bruce joka on ottanut joukkueesta enemmän irti kuin ennen kauden alkua uskalsin odottaa. Noh tulevat viikot näyttää mihin suuntaan ollaan menossa.
 
’’Tein viime kaudella muutaman maalin, niin kaikki luulivat heti, että mä oon joku saatanan maalipyssy.’’ - Komarov kaudesta 2015-16

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Tank move!

Wild on liigan paras tyrehdyttämään vaarallisia maalintekopaikkoja. Sekä Dubnyk että Stalock keikkuvat liigan kärkipäässä oletettujen maalimäärien suhteen. Toisin sanoen: joukkue on ollut erinomaisesti valmennettu ja Wildin puolustussysteemi on liigan absoluuttisinta kärkeä. Ongelmana vain on, että Stalock ja Dubnyk ovat liigan paskin maalivahtikaksikko. Tilastojen valossa, jos Wild olisi tällä kaudella saanut edes keskinkertaista maalivahtipeliä kaksikoltaan, olisivat he hyvin todennäköisesti pleijariviivan yläpuolella.

Mutta pudotuspeleissä tulisi todennäköisesti jälleen kerran seinä vastaan heti ensimmäisellä kierroksella, kun muut jengit löytänevät sen seuraavan vaihteen, mikä taas Wildin ikääntyvältä porukalta puuttuu.

Itse odotin, että Boudreau siirtyy vapaille markkinoille vasta kesällä, kun sopimus umpeutuu. Ehkä Guerin tosiaankin on saanut omistajan vakuutettua siitä, että joukkue kipeästi kaipaa todellista uudelleenrakennusta. Toki Suterin ja Parisen sopimukset ovat nihkeä kivi kengässä, jossei nyt, niin muutaman vuoden päästä viimeistään. Olen ihmeissäni, jos lisää pelaajia ei vaihda maisemaa deadlinen kynnyksellä tai viimeistään kesällä.
 
Sanonta "tärkeintä ei ole voitto vaan reilu peli", on suurta myrkkyä eteenpäin haluavalle urheilijalle.

Binisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
Ensi kesäksi siis kaksi varausta ykköskierrokselle ainakin nykyisillä tiedoilla. Toinen kympin hujakoilla sekä toinen jossakin kierroksen päässä. Voisin veikata, että Wild varaa Lundellin, jos on saatavilla. Toisella varauksella voi sitten ottaakin hieman riskiä. Ei tämä kyllä silti hyvältä näytä näillä paukuilla. Toissa vuoden ensimmäistä varausta eli Filip Johanssonia ei ole edes otettu tulokassopimukselle ja Boldyn tulo rinkiin ottaa vielä aikaa. AHL on yksi vanhainkoti, jossa pelaa käytännössä Shaw, Sokolov ja Kähkönen ainoina potentiaalisina nousijoina vakiorosteriin.
 
Viimeksi muokattu:
Numero ysi kattoon! -kampanjan vetäjä vuodesta 2013.
#1 #5 #7 #9 #17 #20 #22 #23 #35

Seuraavat jäädytettävät suomalaisten NHL-pelinumerot: #9 #35

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ensi kesäksi siis kaksi varausta ykköskierrokselle ainakin nykyisillä tiedoilla. Toinen kympin hujakoilla sekä toinen jossakin kierroksen päässä. Voisin veikata, että Wild varaa Lundellin, jos on saatavilla. Toisella varauksella voi sitten ottaakin hieman riskiä. Ei tämä kyllä silti hyvältä näytä näillä paukuilla. Toissa vuoden ensimmäistä varausta eli Filip Johanssonia ei ole edes otettu tulokassopimukselle ja Boldyn rinkiin ottaa vielä aikaa. AHL on yksi vanhainkoti, jossa pelaa käytännössä Shaw, Sokolov ja Kähkönen ainoina potentiaalisina nousijoina vakiorosteriin.

Tässä on tosiaan ilonaiheet olleet melko vähissä tällä kaudella. Näillä viimeisillä liikkeillä onnistutaan toivottavasti putoamaan selkeästi Playoff-viivasta ja saadaan ainakin teoriassa mahdollisuus paremmalle varaukselle.

Wildin kausi on ollut mitä on ollut ja itse olenkin keskittynyt enemmän jo tulevaisuuteen. Tämän myötä on tullut tarkasteltua tarkemmin näitä meidän tulevaisuuden toivoja.
Kärkivarauksista tosiaan Filip Johansson voidaan jo melkeinpä tuomita farssiksi, mutta viime kesän varaus Boldy on viime aikoina parantanut otteitaan ainakin statistiikan mukaan. Boldy aloitti kauden Boston Collegessa keskellä, mutta on nyt siirretty Alex Newhookin laidalle ja tulosta on alkanut tulemaan tasaisesti, viimeiseen kolmeen peliin tehot 3+4.

Eniten innostusta omissa toiveissa herättää vuoden 2018 kolmannen kierroksen varaus Alexander Khovanov, joka pelasi loistavat u20 kisat ja sama tykitys on jatkunut läpikauden QMJHL:ssa. Khovanov on koko sarjan pistepörssissä sijalla 4 ja ppg mitattuna toisena heti Alexis Lafrenieren takana. Kaveri tosiaan tippui vuoden 2018 draftissa kolmannelle kierrokselle pitkälti loukkaantumisten vuoksi, mutta on niistä sisuuntunut ja tullut kyllä kovaa takaisin. En yllättyisi jos Khovanov olisi muutaman kauden päästä Wildin kahden ensimmäisen kentän sentteri, kaikki eväät siihen on.

Vuoden 2019 kolmannen kierroksen varaus oli taasen Adam Beckman, myöskin sentteri, joka painaa tällä hetkellä WHL:n pistepörssin kärjessä tehoilla 41+51, yli 10 pisteen erolla seuraavaan. Beckmanin laukausta ja kokonaisvaltaista pelaamista on kehuttu, lupaava paketti siis kaikin puolin.

Näiden yllämainittujen lisäksi sieltä löytyy tosiaan treidin kautta meille päätynyt Addison ja ensi kaudella varmuudella meille saapuva Kaprizov.

AHL ei tosiaan paljoa toiveita herätä, mutta siellä luutii Binisterin mainitsemien Sokolovin, Kähkösen ja Shawin lisäksi tehopuolustaja Menell ja tällä kaudella 45 peliin 39 maalia paukuttanut vanhempi kaveri Mayhew.

En näe, että Wildin tulevaisuus näyttäisi laisinkaan pahalta, ainakaan jos vertaa parin vuoden takaiseen. Pakisto on valmiiksi kunnossa ja pari lupaavaa sieltä on tulossa takaa, laituri-osasto on ihan hyvällä mallilla, vaikka ei mitään supertähtiä olekkaan. Maalivahti ja sentteri tilanne on surullinen ja niitä on jostain alettava haalimaan, ellei Khovanov, Beckman, Kähkönen, etc osoittaudu lottovoitoksi.

Ensi kesän varauksille on tasan yksi toive. Sentteri, ykkössentteri.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kärkivarauksista tosiaan Filip Johansson voidaan jo melkeinpä tuomita farssiksi
Joo, kyllä ehdottomasti. Kaveri täyttää kuitenkin jo 20 tänä vuonna, niin alkaahan se ura jo ehtoopuolella olemaan. Ei se siitä enää kehity tai potentiaaliaan lunasta.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Joo, kyllä ehdottomasti. Kaveri täyttää kuitenkin jo 20 tänä vuonna, niin alkaahan se ura jo ehtoopuolella olemaan. Ei se siitä enää kehity tai potentiaaliaan lunasta.
Myönnetään tämä oli hieman kärjistetysti sanottu ja omassa vaakakupissa painaa edelleen se, että juuri FJ varattiin tuolla numerolla... Toivotaan toki parasta, mielellään syön hattuni.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
According to an NHL source, the 36-year-old center informed Wild general manager Bill Guerin on Saturday afternoon that he has decided not to waive his no-move clause in advance of Monday’s trade deadline.
Confidants close to Koivu believe that Koivu will seriously contemplate retirement after this season, so it’s very possible now that Koivu will retire as a Wild player.

Koivu ei ole siirtymässä mihinkään tällä kaudella ja saattaa lopettaa peliuransa tähän kauteen. Jos näin käy niin silloin olisi tosiaan pelannut koko NHL-uransa vain ja ainoastaan Minnesota Wildin riveissä. Seuralegenda nuorelle organisaatiolle. Hieno ja kunnioitettava ura takana jos se nyt tähän kauteen päättyy sitten.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Alkaa näyttää tämä Fentonin Granlund Fialaan -kauppa koko ajan paremmalta. 23-vuotias pelaaja, joka on tehnyt tällä kaudela 58 matsissa tehot 18+27 eli yhteensä 45 pinnaa. Viime yönä taas hieno maali Koivun syötöstä.


Fenton mokaili GM:n tehtävässään aika paljon, mm. vaihtamalla Niederreiterin Raskiin, mutta tämä kauppa näyttää kääntyvän Minnesotan kannalta isoksi voitoksi.

Hienoa myös, että Granlund on löytänyt Nashvillessä Hynesin alaisuudessa ns. uuden kevään.

Minnesotaan liittyen vielä sen verran, että Koivukin näyttää heräilevän talviuniltaan, kun parissa viime matsissa on tullut neljä pinnaa.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich
Fenton mokaili GM:n tehtävässään aika paljon, mm. vaihtamalla Niederreiterin Raskiin, mutta tämä kauppa näyttää kääntyvän Minnesotan kannalta isoksi voitoksi.
Siksi onkin ollut hämmentävää lukea miten Fiala on ollut myynnissä koko kauden. Tai ehkä ovat tulleet järkiinsä ja Fiala sopiikin uudelleenrakennukseen hyvin.
 
RELEASE THE KRAKEN

Anthoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Uudelleenrakennusta siirretään nyt varmasti kesälle ja ensi kauteen. Joukkue teki sen tällä kaudella vain Guerinille vaikeaksi kun taistelevat edelleen siitä pudotuspelipaikasta. Guerinhan kysyi Koivulta halukkuutta lähteä Cup-jahtiin muualle ja teki myös samoin Parisen kanssa. Pariselta lupa tulikin mutta homma kariutui vissiin lopulta Islesin ja Laddin siirtoa estävään pykälään. Uskon että Guerin on nyt sanonut että tämä kausi vielä yritetään (vaikka vaikea mitään menestystä on nähdä).
Deadlinen aikaan Dumba ja Brodin pyörivät paljon huhuissa mutta vastine ei tainnut olla kummastakaan tarpeeksi hyvä jotta treidiin oltaisiin päädytty.

Joukkue pelaa ihan hyvää lätkää tällä hetkellä. Fiala on hurjassa vireessä ja Stalock on tainnut ottaa jo Dubnykin paikan ykkösveskarina. Oon alkanut tykkäämään tosta Eriksson Eksta todella paljon. Ei tule varmaan koskaan olemaan suuri pisteiden tekijä mutta tuo kahden suunnan peli on nuorelle jo todella hyvää. On myös todella ärsyttävä vastustaja.. ei ole yksi eikä toinen peli kuin vastustajilla kiehunut kunnolla häntä vastaan pelatessaan. Heitetään ajatus ilmoille.. olisiko tässä Koivun seuraaja seuraavaksi kapteeniksi?
 
’’Tein viime kaudella muutaman maalin, niin kaikki luulivat heti, että mä oon joku saatanan maalipyssy.’’ - Komarov kaudesta 2015-16

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Alkaa näyttää tämä Fentonin Granlund Fialaan -kauppa koko ajan paremmalta. 23-vuotias pelaaja, joka on tehnyt tällä kaudela 58 matsissa tehot 18+27 eli yhteensä 45 pinnaa. Viime yönä taas hieno maali Koivun syötöstä.


Fenton mokaili GM:n tehtävässään aika paljon, mm. vaihtamalla Niederreiterin Raskiin, mutta tämä kauppa näyttää kääntyvän Minnesotan kannalta isoksi voitoksi.

Hienoa myös, että Granlund on löytänyt Nashvillessä Hynesin alaisuudessa ns. uuden kevään.

Minnesotaan liittyen vielä sen verran, että Koivukin näyttää heräilevän talviuniltaan, kun parissa viime matsissa on tullut neljä pinnaa.
Vaikka Fiala tekisi 100-pistettä kauteen, ei se poista silti sitä tosiasiaa, että tuossa kaupassa olisi pitänyt juuri sillä hetkellä saada enemmän. Joten siinä kuplassa tarkasteltuna tuo kauppa oli ja on edelleen jossei huono, niin ei lähellekään niin hyvä kuin sen olisi kuulunut olla.

Siksi onkin ollut hämmentävää lukea miten Fiala on ollut myynnissä koko kauden. Tai ehkä ovat tulleet järkiinsä ja Fiala sopiikin uudelleenrakennukseen hyvin.
Fiala oli aika karseaa katsottavaa alkukaudesta. Taitoa on vaikka muille jakaa, mutta kiinnostusta ei tuntunut olevan riittävästi. Minnesotalla on laitureita tulossa ja alkukauden perusteella näytti siltä, että Fiala tulee olemaan niin sanottu "odd man out". Ja tuo, että pelaaja on ollut myynnissä voi tarkoittaa esim. että Guerin on ollut valmis kuuntelemaan tarjouksia, mutta ei ole ollut aktiivisesti miestä kauppaamassa.

Fiala on tällä hetkellä Wildin paras hyökkääjä, ja ollut jo hetkeen, joten tuskin Guerin on enää deadlinen aikaan kuunnellut tarjouksia miehestä. Toki aina on mahdollista, että homma ei taas nappailekaan ja mies taantuu surffailemaan pelin ulkopuolella.

Se mitä Wild nyt tarvitsee on sentteriä Fialalle ja Kaprizoville ensi kaudeksi. Uskon, että Fiala pidetään ja laidoilta, tai pakistosta pistetään jotain muuta lihoiksi.
 
Sanonta "tärkeintä ei ole voitto vaan reilu peli", on suurta myrkkyä eteenpäin haluavalle urheilijalle.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Uudelleenrakennusta siirretään nyt varmasti kesälle ja ensi kauteen. Joukkue teki sen tällä kaudella vain Guerinille vaikeaksi kun taistelevat edelleen siitä pudotuspelipaikasta. Guerinhan kysyi Koivulta halukkuutta lähteä Cup-jahtiin muualle ja teki myös samoin Parisen kanssa. Pariselta lupa tulikin mutta homma kariutui vissiin lopulta Islesin ja Laddin siirtoa estävään pykälään. Uskon että Guerin on nyt sanonut että tämä kausi vielä yritetään (vaikka vaikea mitään menestystä on nähdä).
Deadlinen aikaan Dumba ja Brodin pyörivät paljon huhuissa mutta vastine ei tainnut olla kummastakaan tarpeeksi hyvä jotta treidiin oltaisiin päädytty.
Hyvin mielenkiintoista miten joukkue on nyt vastannut trade deadlinen jälkeen peliesityksillään. Suurinpiirtein jokaisella oli uhka joutua treidatuksi ja ketään ei tredattu. Jengi aivan hirveässä tikissä sen jälkeen. Nää uhkailut ja vihjailut tuntuu kannattavan aina. :)

EDIT:

Tai lähtihän se hieman alisuorittanut Zucker, mutta kumminkin, aukaisi isomman roolin jollekin junnulle?
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Tai lähtihän se hieman alisuorittanut Zucker, mutta kumminkin, aukaisi isomman roolin jollekin junnulle?
Zucker oli pisteiden valossa aikalailla parhaan kautensa tahdissa. Jos Guerin olisi voinut liikutella kallispalkkaisia fossiileja niin tuskin Zuckeria olisi kaupattu. Zucker nyt vain sattui olemaan rosterissa sellainen pelaaja jolla oli selkeää vaihtoarvoa ja siitä saatiin jälleenrakentamiseen arvokkaita palasia.

Ei Zuckerin kauppaaminen ole suoranaisesti aukaissut kellekään junnulle pelipaikkaa. Kuninin loukkaantuminen toi näyttöpaikan Mayhewille ja hänkin on iältään 27.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Zucker #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Ilves
Kyllähän tässä väkisinkin alkaa mieleen hiipiin ajatus, että mitäs jos sittenkin päästäis playoffeihin. Kyllähän viime aikojen otteet on ollu sen verran mukavaa seurattavaa, että oishan se nättiä nähä playoff-hokia Bluesia tai Avsia vastaan edes sen neljä tai viisi peliä.

Eiköhän kuitenkin käy ihan klassiset eli jäädään hyvän yrityksen jälkeen siihen muutamien pisteiden päähän, joka tarkottaa jälleen about puolivälin varausnumeroo. Toki se on sitä vaikka pari peliä pleijjareita pelaiskin, mutta onhan ne nyt hienoja pelejä kattoo!
 
Minnesota Wild since 2006

Binisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
Kyllähän tässä väkisinkin alkaa mieleen hiipiin ajatus, että mitäs jos sittenkin päästäis playoffeihin. Kyllähän viime aikojen otteet on ollu sen verran mukavaa seurattavaa, että oishan se nättiä nähä playoff-hokia Bluesia tai Avsia vastaan edes sen neljä tai viisi peliä.

Eiköhän kuitenkin käy ihan klassiset eli jäädään hyvän yrityksen jälkeen siihen muutamien pisteiden päähän, joka tarkottaa jälleen about puolivälin varausnumeroo. Toki se on sitä vaikka pari peliä pleijjareita pelaiskin, mutta onhan ne nyt hienoja pelejä kattoo!
Nykyisellä trendillä Wild menee wild cardilla ja putoaa Bluesille jossain viidessä ottelussa. Sitten taas kiroillaan, kun ei saada hyviä varausvuoroja. Seura suomeksi sanottuna nyt ylisuorittaa väärään kohtaan, sillä meillä ei ole veskarit millään muotoa hyviä pitkään juoksuun. Kähkönenkin on loukkaantunut, joten turha hankkia häntä villiksi kortiksi keväälle.

Fialan suonenveto on ollut alkuvuoden yllätys. Zuccarello voitaisiin lähettää Norjaan kalastamaan.
 
Numero ysi kattoon! -kampanjan vetäjä vuodesta 2013.
#1 #5 #7 #9 #17 #20 #22 #23 #35

Seuraavat jäädytettävät suomalaisten NHL-pelinumerot: #9 #35
Nykyisellä trendillä Wild menee wild cardilla ja putoaa Bluesille jossain viidessä ottelussa. Sitten taas kiroillaan, kun ei saada hyviä varausvuoroja. Seura suomeksi sanottuna nyt ylisuorittaa väärään kohtaan, sillä meillä ei ole veskarit millään muotoa hyviä pitkään juoksuun. Kähkönenkin on loukkaantunut, joten turha hankkia häntä villiksi kortiksi keväälle.
Onko se playoff-kokemus, vaikkakin lyhyt, ja sen johdosta varaaminen siellä ekan kierroksen puolivälin tienoilla nyt niin paljon huonompi vaihtoehto kuin pudotuspelien ulkopuolelle jääminen ja varaaminen jossakin siellä 10. sijan paikkeilla? Minusta ei ole ja vaikka joukkueessa on paljon nestoreita, joilla reilusti playoff-kokemusta, niin tulevaa joukkueen nuorta runkoa ajatellan tuokin kokemus varmasti olisi hyväksi.
 
RELEASE THE KRAKEN

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Onko se playoff-kokemus, vaikkakin lyhyt, ja sen johdosta varaaminen siellä ekan kierroksen puolivälin tienoilla nyt niin paljon huonompi vaihtoehto kuin pudotuspelien ulkopuolelle jääminen ja varaaminen jossakin siellä 10. sijan paikkeilla? Minusta ei ole ja vaikka joukkueessa on paljon nestoreita, joilla reilusti playoff-kokemusta, niin tulevaa joukkueen nuorta runkoa ajatellan tuokin kokemus varmasti olisi hyväksi.
Kyllä mä allekirjoitan eniten tämän. Mestaruudestahan tuolla pelataan eikä parhaasta draft vuorosta! Voihan sitä erästäkin organisaatiota katsoa ja väitän, että ihan mielellään oltais tuon ongelman edessä, että keväällä pudotuspelit olisi edessä!
Lisäksi jos Kingsiltä kysyy, että kannattaki sinne pleijareihin selviytyä (mikäs vuosi se nyt olikaan 2011?), niin veikkaan, ettei tule yhtään kieltävää vastausta!
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Kuntopuntari näyttää tosiaan positiiviselta ja jos siellä lännen kärkijoukkueella tai kakkosella sattuukin sakkaamaan juuri ennen plejareiden alkua, niin eihän sitä koskaan tiedä vaikka villiltä kortilta pääsisi eteenpäinkin. Onhan näitä esimerkkejä viimeisen kymmenen vuoden ajalta kuitenkin mielestäni pari, kuten yllä mainittiinkin. Todennäköistähän se ei ole, mutta kyllä ainakin omasta puolesta sekä aina itse pelatessa tai oman joukkueen pelaamista seuratessa häviäminen tuntuu älyttömältä. Kyllähän sitä aina pitäisi voitoista pelata. Naiivisti uskon, että tahallaan häviävät joukkueet saavat huonon karman osakseen synneistään, ennemmin tai myöhemmin.

Kuvitelkaapa seuraava kosteista kostein päiväuni... Tälle kaudelle lopettamista harkitseva ja siirrosta kieltäytynyt Kapteeni onkin nostamassa kannua kesäkuussa ja paitaa nostellaan kattoon ensi syksynä.

...kunnes herääkin siihen, että on nukahtanut pihalle suomalaiseen maaliskuiseen räntäsateeseen...
 

Binisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
Onko se playoff-kokemus, vaikkakin lyhyt, ja sen johdosta varaaminen siellä ekan kierroksen puolivälin tienoilla nyt niin paljon huonompi vaihtoehto kuin pudotuspelien ulkopuolelle jääminen ja varaaminen jossakin siellä 10. sijan paikkeilla? Minusta ei ole ja vaikka joukkueessa on paljon nestoreita, joilla reilusti playoff-kokemusta, niin tulevaa joukkueen nuorta runkoa ajatellan tuokin kokemus varmasti olisi hyväksi.
Kaksipiippuinen asia. Totta kai playoffit ovat ihan ok juttu ja kertoo paljon niistä seuroista, jotka ovat harrastaneet uudelleenrakennusta jo pidemmän tovin jääden kuitenkin pois karkeloista Wildin painaessa villikortin paikalta tuolla fossiilikerholla. Tuon joukkueen tulisi saada hyviä varauksia, sillä siellä ei ole niitä entisiä varauksia yhtään kehittymässä. Draftlotossa voi onnistua ihan hyvänkin varausvuoron saaminen ja täten mahdollisesti tulevan rungon vahvistaminen. Wildin viimeisimmät ykkösvaraukset eivät hurraahuutoja aiheuta. Viimeisin oikeasti hyvä varaus on Dumba vuodelta 2012.
 
Numero ysi kattoon! -kampanjan vetäjä vuodesta 2013.
#1 #5 #7 #9 #17 #20 #22 #23 #35

Seuraavat jäädytettävät suomalaisten NHL-pelinumerot: #9 #35

Robu

Jäsen
Vieläkin oon vähän sitä mieltä, että nämä pleijarit on vähän tekohengitystä, mutta voi pojat toi Kevin Fiala. Kertokaa joku pelejä katsonut, että mikä hänestä tekee niin hurjan?

Wildissa ei ole pelannut pelinmurskaaja-tyyppistä pelaajaa pitkään aikaan, jos koskaan? Sellaista hyökkääjää, joka voi parhaana iltanaan olla liigan parhaimpia pelaajia ja yksin ottaa joukkueensa reppuselkäänsä. Nyt vaikuttaa olevan.

Sitten 15.1.2020 Fiala on tehnyt liigan pelaajista 5. eniten pisteitä.

Jos Fiala jatkaa menoaan ensi kaudella ja remmiin hyppää Kaprizov, joka voi mahdollisesti myös olla pelinmurskaaja, olisi yhtäkkiä Wildissä yllättävän paljon tulivoimaa hyökkäyksessä.
 
Show me a good goalie and I'll show you a good coach.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy