Minnesota Wild 2011-2012

  • 373 984
  • 967

SHOW

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Kaksi varsin erilaista peliä nyt takana ja tänään vastaan asettuu Ottawa. Ensimmäinen peli Columbusta vastaan oli varsin mallikasta kiekkoa, ainoana miinuksena oli heikko kolmas erä. Ottelu oli oikestaan täydellinen vastakohta Islanders peliin verratuna. En tiedä mihin jalat oli jäänyt ja vasta kolmannessa erässä rupesi jotain tapahtumaan. Ylivoimaa oli paljon tarjolla, mutta Montoya oli mies paikallaan. No se siitä pelistä..

Tänä yönä odotan Wildeilta jämäkämpää peliin tuloa ja mielellään sitä ensimmäistä Kassianin tappelua. Maalilla taitaa pelata pitkästä aikaa Harding, mikä tuo varmasti lisä mielenkiintoa otteluun. Nyt vaan ne kaksi pongoo ja takas kotiin valmistautuu Edmontonia vastaan.

EDIT. Minnesota maalilla tänään Nikke
 
Viimeksi muokattu:

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
...ja mielellään sitä ensimmäistä Kassianin tappelua.

No nähtiinhän se onneksi. Nyhjäys tosin sopinee paremmin kuvaamaan sitä kun tappelu...


1 erä meni hyvin, toinen oli aivan hirveä ja kolmannessa vaan koitettiin pysyä mukana. Eli ei voi oikeastaan sanoa että tuli edes sitä meille legendaarista hyvää 40 minuuttia. Nikke oli taas yhtä maaginen rankkareissa kuten ennenkin...

Late on ollut aivan pihalla. Tuntuu keskittyvän vihellyksen jälkeisiin, yms kähinään paljon enemmän kuin peliin. Clutter myös ollut iso pettymys, ei ole näkynyt hyvässä eikä pahassa. Bro ja Cullen nousseet esiin mitä parhaimmalla hetkellä ja siitä heille iso kiitos. Danyllä ei kulkenut sensiä vastaan kyllä yhtään. Oli paikkoja, todella hyviäkin, mutta järjestäen kaikki kudit ohi. Eikä luistinkaan kulkenut edes nimeksi. Vaikuttikohan se yleisön buuaus fiilikseen aina kun herra kiekkoon koski. Seto taasen on ollut älyttömän hyvä. Kerrankin meillä on joku joka osaa oikeasti laukoa hyvin, lisäksi taklaa kun hullu ja taistelee kulmissa todella voitokkaasti. Mahtava hankinta! Puolustus on ollut positiivinen "yllätys", ei mitään valittamista. Myös Nikke on onneksi ollut vireessä, sensiäkin vastaan taas muutama uskomaton save. Erityismaininta myös Gilliesille. Pelasi todella hyvin ja jos otteet moisina jatkuu niin kauan odotettu murtautuminen pysyvästi kokoonpanoon tapahtunee.

Nyt vähän lepoa ja 14 päivä vastaan tulee Oilers. Onneksi PMB tekee paluun niin saadaan kaivatusti lisää silmiä ja hyviä syöttöjä kentälle. Mielenkiintoinen joukkue vastassa ja pisteitä odotetaan.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Clutterbuckin vaisuuteen yksi syy on ketjun pelaaminen, tuo kolmosketju ei ole päässyt oikeasti sisään tähän kauteen vielä. Brodziak pelasi hyvän matsin Ottawaa vastaan, mutta muuten tuo ketju on joutunut painimaan omalla alueella todella paljon. Clutterbuck ei ole päässyt pelaamaan sen tyylistä nopeaa jääkiekkoa missä mies on parhaimmillaan.

Tämän lisäksi ainakin eilisessä ottelussa Milan Michalek veti niin naurettavat kääntymiset kun Clutterbuck oli metrin päässä ettei loppuottelun ajan Clutter uskaltanut ajaa täysillä ketään enää. Tästä saikin Michalek kuulla ensin tilannetta seuraavalla pelikatkolla, kuten myös jälkeenpäin maalinedushässäkän jälkeen. Mitään raukkamaisempaa ei tuollaisessa tilanteessa ole kuin selän kääntäminen siinä toivossa että taklaaja saa pelikieltoa. Toivottavasti seuraavalla kerralla Clutterbuck rullaa vaan tylysti päin, mitäs menee kääntelemään selkäänsä heti kun joku pelottava kaveri on tulossa päin.
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
Tämän lisäksi ainakin eilisessä ottelussa Milan Michalek veti niin naurettavat kääntymiset kun Clutterbuck oli metrin päässä ettei loppuottelun ajan Clutter uskaltanut ajaa täysillä ketään enää.

Allekirjoittaneelle on ainakin aina jäänyt Michalekista helvetin rottamainen fiilis. Ikinä ei tietenkään kellekään loukkaantumisia toivo, mutta jos tekee tuollasia temppuja niin sietää kyllä saada pienen muistutuksen, että antoi olla viimeinen kerta.

Tykkäsin kyllä tässä pelissä fyysisestä ilmeestä ja siitä, että pelistä ei puuttunut selvästikään tunnelatausta. Ainoa ongelma Wildin fyysisessä pelissä on se, että äijät ei suostu tuomaan kunnon fyysistä ilmettä kentälle ennenkuin toinen jengi jakaa muutaman niitin tai näyttää olevansa valmis fyysiseen peliin.

Ilman Bäcksin huippupeliä olisi taas matsi päättynyt todella rumiin lukemiin. Toivottavasti saa pidettyä nyt koko kauden tasaisen vireen eikä tule suuria notkahduksia. Muilta osin puolustuksen kauden aloitus on ollut todella suuri positiivinen yllätys.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Milan Michalek veti niin naurettavat kääntymiset

Tuo jätti kieltämättä vahvan WTF-fiiliksen. Mitä lie Michalekin päässä liikkunut, mutta pisti suoraan sanottuna vituttamaan. Clutterbuck oli tuosta huolimatta Senatorsia vastaan mielestäni parempi kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä, vaikka huomattavaa parannusta Calilta voidaan vielä odottaa.

Ilman Bäcksin huippupeliä olisi taas matsi päättynyt todella rumiin lukemiin. Toivottavasti saa pidettyä nyt koko kauden tasaisen vireen eikä tule suuria notkahduksia.

Nikke oli tosiaan hyvä, mutta nätisti sanottuna harmittaa joka kerta kun rankuille mennään. Aivan mielettömän huono rankkaritorjuja, Yeo voisi jatkossa vaikka pistää Hardingin kylmiltään maalille. Tuskin se voisi huonommin mennä?

-----------------------------------------------

Stoner oli mielestäni hyvä, ehkä jopa paras Wild-puolustaja. Schultz-Scandella-pari on ollut melko vakaa, tosin Scandellalta toivoisin fyysisempiä otteita. Tuntuu, että koostaan huolimatta lihasmassan määrässä on vielä tekemistä joten ajan myötä tuossa on kyllä lupaava paketti. Scandellan harteille olin myös kaavaillut hieman enemmän nopeaa ja laadukasta avauspeliä, mutta tuollakin osastolla tekemistä vielä riittää. Ylipäätään Wildin puolustus kaipaisi yhtä sellaista suurten minuuttien all-around-pakkia hyvällä avauspelaamisella varustettuna. No, se nyt olikin odotettavissa Burnsin kauppaamisen myötä, mutta Scandellalta, Spurgeonilta ja Zidlickyltä tosiaan odottelen hienoista tason nostoa, sillä niin suuri osa puolustuksen panoksesta riippuu näistä kolmesta. Lundinin paluuta tässä odotellaan innokkaasti.

Heatley saisi tosiaan pistää jokusen noista hyvistä tianteistaan maaliinkin. Ei ole toistaiseksi ainakaan onnistumisprosentti liiemmin noussut Miettiseen verrattuna, mutta erona tuossa on ollut se että Heatleyn käsissä monet heikommatkin tilanteet ovat uhkaavia kun tietää kaverin laukauksen laadun. Koivun kenttä on ollut kokonaisuudessaan hyvä, kääntää pelin yleensä vaihto vaihdon perään vastustajan alueelle ja rakentaa hyviä maalintekotilanteita. Pakko niiden pian on mentävä kovemmalla prosentilla sisään, ja tämä siis sanottuna ketjusta joka on kolmeen peliin tehnyt kolme maalia.

Jos tuo ketju ei seuraavassa pelissä ole vireessä niin onneksi Oilersin-tappaja palaa Wildin kokoonpanoon erikoisen rangaistuksensa jälkeen. Bulmerin haistattelu-tyyli on ollut mukavaa seurattavaa, mutta kuten tuli ennakoitua (ilmeinen) niin Bouchard tuon kentän moottori on. Bulmerista oon edelleen sitä mieltä, että vuosi junioreissa tekisi hyvää. Välillä hukassa sijoittumisen suhteen ja vaikka kykenee fyysiseen peliin ja vastustajan turhauttamiseen niin junioreiden runsas peliaika tekisi hyvää kiekollisen pelin suhteen, kyseessä kun on kuitenkin taitava yksilö.

Hatun nosto vielä Senators-pelin parhaalle pelaajalle eli Chris Neilille. Huikea peli, lähemmäs 10 taklausta, joiden mukana Stonerin ajo täysin pystyyn, tehot 1+1 ja sai ilmeisesti Heatleyn pelin hieman raiteiltaan. Arvostan.

Ja tätä kirjoittaessa tuli vastaan tieto Nystromin treidaamisesta Starsiin ”for future considerations”. Eli ilmaiseksi meni, vai onko joku seura joskus saanut jotain takaisin tällaisesta?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Ja tätä kirjoittaessa tuli vastaan tieto Nystromin treidaamisesta Starsiin ”for future considerations”. Eli ilmaiseksi meni, vai onko joku seura joskus saanut jotain takaisin tällaisesta?

Tuohan oli lottovoitto Wildin kannalta, sillä Nystrom oli alunperin re-entry waiversissa (josta pelaajan poimimalla olisi joutunut poimijajoukkue maksamaan vain puolet palkasta), mutta Stars oli palkkalattian kanssa ongelmissa Rangersin laitettua Averyn waiversiin ja tarvitsi vähintään $1.2M caphittiä lisää. Nystromin caphit on $1.4M joka sinällään riittää, mutta re-entryn kanssa tuo siis olisi puolittunut ja näin Stars päätti olla poimimatta hänet re-entrystä ja ottaa koko palkan kontolleen ja näin Wild säästää puolet Nystromin palkasta eli $0.7M.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ja tätä kirjoittaessa tuli vastaan tieto Nystromin treidaamisesta Starsiin ”for future considerations”. Eli ilmaiseksi meni, vai onko joku seura joskus saanut jotain takaisin tällaisesta?
On. Kent Huskinsista Sharks joutui maksamaan enemmän future considerationsin myötä, samoin kuin Vincent Damphoussesta jne.

Nystromista, tuskin joutuvat maksamaan mitään.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
No comments pelistä, koska en nähnyt kuin 3 erän ja siitäkään en (kiitos baarin kossupattereiden) muista enää oikeestaan mitään. Pakko vaan avautua kun nyppii se jatkoajan maali. Hirvee sähellys, räpläys ja sitten luistimesta maalin. Great. Ei sillä, olis rankuissakin voinut tulla takkiin, mutta olis vaan ollut kiva nähdä miltä Hardin esitykset rankkareissa olisi näyttänyt. Noh, 1 pojo punasiiviltä on ihan hyvin, vaikka tosin kolmanteen lähdettiinkin 1-2 johdossa.

19 päivä valuu vastaan pingviinit, eli "helpot" matsit jatkuu ja yksikin piste maistuisi oikein hyvältä. Vaikka tietystä kahta lähdetään hakemaan ja kaksi otetaan! Go Wild!
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
Voisi tähän tehdä tälläistä Wild-miehistön alkukauden plussatilastoa esitysten perusteella. Vaikka ihan sen takia, että Penguins-peli ei jättänyt juurikaan kommentoitavaa.

+3 - Cullen

Aivan ilmiömäinen alkukausi veteraanilta. Edelleen varmasti liigan parhaita aloittajia ja veteraanisenttereitä. Näyttänyt että ei välitä tippaakaan vaikka miehistö vaihtuu ja tulee uusia kovia ja nimekkäitä kavereita jengiin mukaan. Pitää oman roolinsa ja sehän tuottaa tulosta.

+2 - Spurgeon

Tässä on jätkä jota olen alkanut todella fanittamaan. Todella loistavasti ottanut Wildin kiekollista puolustuspeliä harteilleen Burnsin lähdön jälkeen. Todella vauhdikkaat nousut ja pelaa jokaikisen tilanteen loppuun asti, vaikka vartta on vähemmän kuin monilla.

+1 - Brodziak

Todella loistavaa taistelua ja perusvarmaa hyökkäyspään grindausta. Olen aina pitänyt Brodziakia jokseenkin puukätenä, mutta näyttänyt myös, että omaa tarpeen tullen vaahtokarkkikämmenet.

Miinuksille jäävät etupäässä Bulmer, Heatley ja Koivu.

Bulmerilta odotin vain ilmeisesti liikaa. Kaveri on toki nuori jne. mutta potentiaalia ja lahjoja todellakin piisaa. Välähdyksiä ei vain ole näkynyt. Asiaan toki vaikuttaa ketjukaverit mutta silti...

Heatleyn tilanne alkaa muistuttamaan uhkaavasti tapausta M.Havlat. Onko siinä jumalauta joku kirous, että jos Wildiin tulee joku tähti niin tulppa menee pulloon ja tiukkaan?
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
taksu kirjoitti:
Heatleyn tilanne alkaa muistuttamaan uhkaavasti tapausta M.Havlat. Onko siinä jumalauta joku kirous, että jos Wildiin tulee joku tähti niin tulppa menee pulloon ja tiukkaan?

Tuli aivan samat fiilikset kun katsoin tuota penguins-peliä. Ykkösketjun peli pyörii jotenkin sekavan oloisesti, Koivu ei löydä Heatleyä eikä tämän viimeistelykään ole ollut ihan niin hyvää kuin harkkapeleissä. Ilman Seton vahvaa karvausta, tilanne olisi melkeinpä sama kuin Brunette-Koivu-Havlat -aikoina. Nothing has changed but the names.
 
Viimeksi muokattu:

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Tiedä sitten johtuuko ykkösketjun huono vire siitä, että katson pelejä, sillä Columbus ja Ottawa matsit ovat minulta jääneet väliin..

Eilinen tappio oli taas kerran riipivän turhauttava. Kolme neljästä Pingviinimaalista johtui totaalisesta kikkailusta. Ensimmäinen takaisku johtui aina varman Zanonin puolivillaisesta ja hätäisestä purkuläpsäisystä. Kiekko pomppasi suoraan Dupuisin lapaan, josta nätti poikittaissyöttö Kunitzille ja onetimerilla 1-0.

Ensimmäisen erän aikana näkyi ilmiselvästi, että lähes jokainen Wild-pelaaja yritti suorittaa jotakin ennalta sovittua kuviota, epäonnistuen nololla tavalla. Vähän kuin huonosti ohjelmoitu robotti törmää seinään kerta toisensa jälkeen. Kun kiekko tuotiin hyökkäysalueelle, ei vähäisiä laukaisupaikkoja käytetty vaan päätettiin aina suorittaa ennalta ajateltuja kuvioita, jotka joko päättyivät harhasyöttöihin haamupelaajille tai kiekon menetyksiin kulmaväännöissä.

Staalin 2-0 maali syntyi ylivoimalla, kun Staubitz istui 2+2 korkeasta mailasta. Tämäkin niin, että ensimmäistä kakkosta oli 2 sekuntia jäljellä.. Staalin röyhkeän maalineduspelaamisen lopputulema oli osoitus puolustuksen heikkoudesta, eli oman maalinedustan tyhjentämisestä. Tämä ei ole mielestäni ollut kauden alkupuoliskolla tähän mennessä ongelma, mutta Pingvinsien tasoista (joo, ruutia on myös polilla) hyökkäystä vastaan ongelma alkaa nostaa päätään.

Valoa synkkyyteen toi Clutterbuckin alivoimanäpäytys Staubitzin toisen kakkosen aikana, n. minuutti Staalin yv-maalin jälkeen. Maali syntyi Koivun hienosta katkosta, joka johti 2vs1 tilanteeseen.

3. erän alussakaan selvää taisteluhenkeä ei ollut näkyvillä. Niin Wild kuin Excel Energy Centerin yleisökin kävivät pätkivää tyhjäkäyntiä, kuin tämä keskustelupalstakin lähiaikoina. James Nealin 3-1 osuma oli sitten karmea näyte siitä, mihin nuoren pelaajan hieman liian korkealle nouseva itseluottamus johtaa. Scandellan hyvät otteet menivät hiukan yli, kun hän yritti kuljettaa kiekkoa omalta alueelta keskialueen puolelle. Avauksen sijaan hän yritti tuloksetta vatkata itsensä James Nealin ohi, mutta näppäryydellään hämäsi lähinnä itseään ja syötti Nealin suoraan vauhtiin. Kiekonmenetys ja Nealin maali välähtivät verkkokalvoillani jo 5 sekuntia ennen kuin se todellisuudessa tapahtui. Pakko keventää taakkaa Scandellan hartioilla ja mainita, että kiekko kyllä livahti Bäckströmin haarovälistä luvattoman helposti. Pieni kulma, ei häiriötekijöitä. Ellei Scandellan umpisurkeaa suoritusta voida laskea häiriöksi...

Viimeisen erän toisella puoliskolla Wild selkeästi heräsi henkiin. Kolmannessa erässä ykkösketjussa peluutettiin Seton tilalla PMB:a, tarkoituksena tarjoilla Heatleylle enemmän vetopaikkoja. Vaihto näytti ainakin tilapäisesti toimivan, sillä Seto, Cullen ja Latendresse saivat hyvän pöhinän aikaan. Myös Heatley vuorostaan tarjoili PMB:lle loistopaikan, jonka riparista Mikko vielä hipoi tolppaa. En yhtään ylläty, vaikka tällä koostumuksella aloitetaan ensi yönä Edmontonissa. Heatley seilasi puolivaloilla ja pehmeillä käsillä n. 99% kentällä viettämästään ajasta. Tuntui, että jokainen syöttö Heatleylle johti kiekonmenetykseen tai löysään ja ylimieliseen syöttöyritykseen.

4-1 Maali johtui sitten muuten reippaasti pelanneen PMB:n mokailusta siniviivalla Ylivoimalla. Lähes koko kauden yskinyt ylivoimapeli on nyt muuttunut krooniseksi kurkkumädäksi, eli valmista ei tule sitten millään. Hieman epätoivoisen näköisen kamppailun jälkeen PMB menetti kiekon ja Dupuis viimeisteli nätisti rystyltä kattoon läpiajossa.

Latendressen 4-2 maali oli itselleni lähes yhtä suuri helpotus kuin Latelle itselleen. Palon näki Guin silmistä, mutta tämä herätys tuli tämän pelin osalta valitettavan myöhään. Loistavaa kuitenkin, että onnistuminen saatiin, jos vaikka vihdoin löytyisi se maaginen vaihde, joka oli silmässä Laten tullessa Montrealista keväällä 2010. Kovaa yritystä loppua kohti, mutta Johnson piti Pittsburghin maalilla huolen, ettei helppoja sisään pääse. Hyviä paikkoja pelissä ei montaa ollut ja nekin usein jätettiin käyttämättä, kuten aiemminkin ihmettelin.

Cullen on ollut ehdoton valopilkku ja herättelijä joukkueessa. Kaverilla on uskomaton näyttämisen halu, ja melko suurella prosentilla hän on yrityksissään onnistunutkin.

Tällainen löpinä tänään. Ensi yönä sitten Edmontonissa, josta toivoisin hartaasti jo selvää voittoa, muuten seuraavasta viikosta voi tulla ikävä.
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Kuka Greg Zanon? Justin Falk pelasi upean ottelun eilen. Kellotti reilut 22min peliaikaa ja Yeo heitti vielä jatkoajalla alivoimaan mikä viimeistään kertoi valmennusjohdon luottamuksesta.

Scandella, Spurgeon, Stoner ja toivottavasti myös Falk (ylhäällä pysyessään) menee noilla minuuttimäärillä väkisinkin isoja askelia tällä kaudella eteenpäin.
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Mikael Granlund, HIFK, SM-Liiga

14 6+13 = 19, 4 PIM, +3

Jonas Brodin, Färjestad BM, Elitserien

14 0+2 = 2, 8 PM, +5

Johan Larsson, Brynäs, Elitserien

14 5+5 = 10, 12 PIM, -3

Mario Lucia, Penticton Vees, BCHL

13 10+16 = 26, 8 PIM

Zack Phillips, Saint John Ice Dogs, QMJHL

12 8+11 = 19, 9 PIM, +14

Charlie Coyle, Boston University, NCAA

4 0+5 = 5, 2 PIM, +6

Jason Zucker, Denver University, NCAA

4 3+5 = 8, 8 PIM, +0

Siinä jotakuinkin paikkansa pitävät prospectien tilastot alkukaudelta. Silmään pistää Johan Larssonin loistava alkukausi, samoin kun Jonas Brodinin hieno plus/miinus saldo heikon alkukauden pelanneessa joukkueessa. Granlund jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi ja Mario Lucia dominoi sarjaansa selkeästi parhaana tulokkaana ja kokonaispistepörssin toisena.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Mario Lucia dominoi sarjaansa selkeästi parhaana tulokkaana ja kokonaispistepörssin toisena.

Käsittääkseni Lucia pelaa kuitenkin heikohkotasoisessa BCJHL:ssä vain pysyäkseen kelvollisena NCAA:han. Ilmeisesti viimeinen high school vuosi menossa, ja BCJHL on lukiohöntsää vähän tasokkaampaa. Seuraavana vuonna suuntana vissiinkin Coloradon college.
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
Anaheim kävi pyörähtämässä ja vei pisteet mukanaan. Harmi sinänsä, koska tykkäsin todella Wildin ilmeestä viime yönä. Todella vauhdikasta ja fyysistä peliä. Voitto olisi ollut täysin otettavissa, mutta peli kaatui lähinnä tyhmiin jäähyihin. Anaheimin ylivoima on todella murhaava.

Viime yöltä jäi mieleen muutama asia:

- Koivu ja Clutterbuck alkavat vihdoinkin heräilemään. Clutterilta pari kovaa pommia ja teräviä kuteja (joukkueen paras rannelaukaus?) Koivu taisteli niinkuin on totuttu. Tiedä auttoiko Sakun läsnäolo?

- Cullenia ei vaan voi tarpeeksi ylistää tällä hetkellä. Mies on aina siellä missä tapahtuu. Vauhtia piisaa, kädet on pehmeät, hankkii jäähyjä ja maaleja syntyy. Aivan uskomaton mies!

- Tykkäsin todella kakkosketjun koostumuksesta. Toivottavasti Yeo pitää ketjun kasassa ja antaa mahdollisuuksia. Paperilla ainakin ketju voisi olla todella murhaava kunhan kemiat vaan alkaa natsaamaan.

- Spurgeon jatkaa mahtavia otteita. Todella kypsää ja varmaa puolustuspeliä nuorelta kaverilta (unohdetaan se pieni hazardi viime yöltä). Maalitilikin aukesi. Ehdottomasti tehnyt suurimman vaikutuksen "uusista" pelaajista.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Detroit nurin nollapelillä!

Hieno voitto lauantaina Detroitista. Tiukille veti ja ilman Hardingin muutamaa ilmiömäistä venytystä pisteet olisivat menneet vieraille. Oli hieno nähdä todellista venymistä ja taistelua. Salaman nopea sivuttaisliike kaverilta löytyy!

Heatleykin vihdoin väläytti taitojaan. Tuon takia kaverille miljoonia maksetaan ja tuossa hänen pitäisikin kunnostautua peli toisensa jälkeen. Tarkka ja sairaan luja laserkuti yläkulmaan vaikuttaa tavanomaiselta, mutta eipä kukaan ole Gabon jälkeen vastaavaa Wildin paidassa pystynyt tekemään. Okei, melko aikaista alkaa hehkuttamaan, mutta tämä x 30 tälle kaudelle, niin olen tyytyväinen.

Nuoret pakit pelasivat jopa yllättävän hyvin, toki Harding piti huolen ettei isompia miinuksia pääse jakamaan ;). Tiistaina vieraissa sitten nähdään varmasti sisuuntunut Wings. Tappio oli neljäs perättäinen ja vasta toinen nollaus Wildia vastaan. Edellisen kerran Wings on jäänyt nollille vuonna 2003, jolloin Roloson varmisti Wildin pleijaripaikan tuolla voitolla.

Saa nähdä mitä tiistaina tapahtuu Bertuzzi - Setoguchi-akselilla. Kaksikko kahnasi pitkin peliä, vaikka Seto pelillisestikin oli aivan varjoissa. Loppuvaiheilla Seto sai hieman kyseenalaisen 2+2:sen väännön jälkeen, jossa kaaduttuaan huitaisi huolimattomasti Bertuzzia mailalla nenän varteen. Toivottavasti Toddin meltdownit ja baseballswingit päähän ovat jääneet historiaan...
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Wings tuli sisuuntuneena viime ottelun tappiostaan Wildille ja dominoi ensimmäistä erää täysin. Tuossa sen vaan näkee, että kun huippujoukkue (vaikkakin tappioputkessa) pelaa hyvin, niin eipä Wildilla ole juuri sanomista. Jos joku Wildin miehistöstä pelasi hyvin niin se jäi multa huomaamatta (no Hardingin voisi päästää puhtain paperein). Toinen erä oli jo huomattavasti tasaisempi, mutta kunnon maalipaikat olivat edelleen kortilla, kuten ovat ollut oikeastaan koko kauden ajan. On tuo vaan suurimmaksi osaksi turhauttavan näköistä hyökkäyssuuntaan. Kahden miehen yv:llä on tehtävä maali, ei siihen oo tekosyitä. Ja jos kaverilla on kolme miestä jäällä niin miten on mahdollista osua kiekolla siihen ensimmäiseen. Pitäis itse mennä ilmeisesti pelaamaan. No, Koivu vei kauden ensimmäisellään pelin jatkoajalle, jonka jälkeen nähtiinkin pelin upein yksilösuoritus Wildin yv:llä. Koivun laukauksen jälkeen kiekko pomppii kulmaan, Koivu perään Kronwall kannoillaan. Kronwall täysin levyksi, kaarto keskelle ja syöttö Setoguchille maalinkulmalle ja pisteet mukana kotimatkalle. Kyllä vaan jäi hieno fiilis ottelun kaikista ongelmakohdista huolimatta. Varsinkin ottelun alussa kentällä oli vain yksi porukka, jota kehtaisi kutsua jääkiekkojoukkueeksi. 4/4 Wingseiltä, ei paha.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Koivu vei kauden ensimmäisellään pelin jatkoajalle, jonka jälkeen nähtiinkin pelin upein yksilösuoritus Wildin yv:llä. Koivun laukauksen jälkeen kiekko pomppii kulmaan, Koivu perään Kronwall kannoillaan. Kronwall täysin levyksi, kaarto keskelle ja syöttö Setoguchille maalinkulmalle ja pisteet mukana kotimatkalle. Kyllä vaan jäi hieno fiilis ottelun kaikista ongelmakohdista huolimatta. Varsinkin ottelun alussa kentällä oli vain yksi porukka, jota kehtaisi kutsua jääkiekkojoukkueeksi. 4/4 Wingseiltä, ei paha.
Tää oli kyllä mahtava suoritus Koivulta, kiva nähdä että kiekkokaupunkikin välillä hiljenee..
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
Olipa todella erikoinen matsi. Alku oli aivan järkyttävää katseltavaa niinkuin Noob kirjoitti. Kyllähän kovakuntoinen Detroit olisi paketoinut pelin jo ensimmäisessä erässä. Onneksi oli tuuria ja Harding matkassa!

Ja nyt täytyy toivoa sormet ristissä, että Josh pystyisi pitämään itsensä kasassa henkisesti ja fyysisesti. Nimittäin mies pelaa niin helvetin upeaa peliä tällä hetkellä Wild-maalilla. Vähän sydän pomppasi kurkkuun jo Millerin tempun jäljiltä. Tempun, joka oli kyllä käsittämättömin aivopieru mitä on vähään aikaan nähty. Toivon koko sydämestäni, että Joshista saataisiin vihdoinkin kunnon kilpailija Bäcksille.

Loppujen lopuksi peli oli kummankin joukkueen osalta todella rikkinäistä jääkiekkoa. Upea homma, että Koivu sai vihdoinkin korkin auki. Toivottavasti se vierähti johonkin mistä sitä ei aivan heti noudeta.
 

RaZzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Los Angeles Kings, KelA
Olenko ainoa jonka mielestä Koivun kyynerpää osuu Kronwallin kasvoihin tuossa OT maalissa? En peliä katsonut mutta highlightseista oli pakko tilanne katsoa kun sitä ihan iltalehdessä asti hehkutettiin. Olisi kiva nähdä sama tilanne eri kuvakulmasta. Ei siinä, Sharks fanina olen enemmän Wildin puolella kuin Wingsien mutta kyynärpäätaklaukselta se minusta näytti.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Olenko ainoa jonka mielestä Koivun kyynerpää osuu Kronwallin kasvoihin tuossa OT maalissa?

NHL.comin videossa tuo näytetään kahdesta kuvakulmasta hidastettuna ja ainakin minun mielestä Kronwall ei vain ole valmis ottamaan taklausta vastaan.

Loistosuoritus Mikolta tuossa maalissa, ja ottelun ratkaisuhetkillä muutenkin näytti kapteenin elkeitä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Olenko ainoa jonka mielestä Koivun kyynerpää osuu Kronwallin kasvoihin tuossa OT maalissa?

Et varmaan ainoa ole, mutta väärässä olet kuitenkin. Tässä nyt on vähän huonolaatuinen, mutta kuitenkin suuntaa antava kuva tilanteesta. Yläselkä/niska/hartia/olkapää tuossa Kronwallin päähän osuu.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olenko ainoa jonka mielestä Koivun kyynerpää osuu Kronwallin kasvoihin tuossa OT maalissa?

Livenä katsoessa ekana näytti tosiaan kyynärpäältä, koska Koivu ojensi oikeata kyynärpäätään hieman taaksepäin osuman jälkeen, mutta hidastettuna kelaillessa (Gamecenterin hieno toiminto, voi hidastaa hidastusta =) ) näki selvästi, ettei se naamaan osunut. Näppärä niitti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös