Miltä kuulostaisi Liigan tähdistöottelu?

  • 33 872
  • 121

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Ilmeisesti tälläinen on ainakin suunnitelmissa ollut twitteristä bongasin seuraavaa:

Markku Silvennoinen
@m_silvennoinen
Tiesitkö, että #Liiga'lla on "oikeus järjestää vuosittain ALL Stars- tai muu vastaava ottelu"? Minä en.

@markosjoblom Tämä oli siis #Liigan ja pelaajayhdistyksen välisestä yleissopimuksesta. En vetänyt hatusta.

Marko Sjoblom ‏@markosjoblom 5 min5 minuuttia sitten
@m_silvennoinen onko se joku uusi juttu, vai miksei pelia jarjesteta - amerikan mallinen show!

Markku Silvennoinen ‏@m_silvennoinen 3 min3 minuuttia sitten
@markosjoblom On kai tästä ollut puhetta kulisseissa, vai mitä @autiotoni?

Toni Autio ‏@autiotoni 2 min2 minuuttia sitten
@m_silvennoinen Suunnitelmissa oli, mutta en osaa sanoa onko ollut edellisessä p.yhdistyksen ja Liigan välisessä sopparissa. @markosjoblom

Markku Silvennoinen ‏@m_silvennoinen 1 min1 minuutti sitten
@autiotoni Ok, siteerasin tuoreinta, eli 2015-2018 yleissopparia. Siellä oli erikseen mainittuna. @markosjoblom

Toni Autio ‏@autiotoni 53 s53 sekuntia sitten
@m_silvennoinen Joo, ymmärsin. En vain muista, että onko tosiaan edellisessä ollut jo maininta. @markosjoblom

Marko Sjoblom ‏@markosjoblom 14 s14 sekuntia sitten
@autiotoni @m_silvennoinen ei minun tietaakseni ole.

En tiedä toimisiko vai ei, mutta mielestäni ihan kokeilemisen arvoinen idea.
 

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olin varovaisen kiinnostunut KHL:n tähdistöottelusta viime kaudella. Sitten katsoin puoli erää ja muistin, että tähdistöottelut ovat hanurista. EHT-turnaukset ovat rutkasti parempi tapahtuma heille, jotka haluavat nähdä paljon tähtipelaajia kerralla.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Aloin miettimään että millainen olisi SM-Liigan tähdistöpeli sellaisella systeemillä että vastakkain olisi parhaat kotimaiset ja parhaat ulkomaalaiset. Ongelmia tulikin sitten sen suhteen, että onko ulkomaalaisia edes tarpeeksi... Jengin nimi olkoot vaikka "Team Perrin"

Team Perrin

Zaborsky-Perrin-Huml
McIntyre-Gagnon-Rau
Spina-Dixon-Bertrand
Polak-Green-Elkins

Tallinder-Lofquist
Grillfors-Masuhr
Mojzis-Plastino

Zapolski
Bernard

Tällainen jengi tuli mieleen ihan sen kummemmin miettimättä, varmaan unodinkin jonkun joka tuosta joukkueesta voisi paikan joltain viedä. Dixonkin vähän "vanhoilla näytöillä" mukana, eihän mies Tapparassa ole ihan samalla tasolla ollut kuin mitä Ässissä aikanaan. Sitten esim. Plastino on ihan parin pelin perusteella mukana, hyvin on kyllä esiintynyt ei siinä mitään.

Kotimaisista pelaajista vastaava All Stars -jengi olisi varmaan vähän helpompi kasata. Ei tämä nyt kyllä rehellisesti sanottuna hirvittävän kovettava ajatus olisi, vaikka kertaluonteisena juttuna voisikin ihan hauska olla.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Minua kiinnostaisivat taitokisat (luistelunopeus, laukaus, kiekonkäsittelyviesti jne) enemmän, kuin mikään tähdistöneppailu. NHL:n tähdistöpeliäkään ei jaksa katsoa, kun pelistä on viety minua eniten kiehtova jääkiekon elementti, eli kamppailupelaaminen. Puhumattakaan, että katsoisin Liigan "supertähtien" lätynheittoa. Ei mielestäni toimisi täällä.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Samaa mieltä ylläolevan kanssa, henkilökohtaiset taitokisat voisivat toimia ja ehkäpä rankkaritkin, mutta mikään höntsäottelu ei. Tapahtumasta tosin tulisi aika suppea mikäli siinä vain testattaisiin näitä taitoja, ellei jotain erikoista keksitä niin aika lyhyt tapahtuma olisi.

e: yksi formaatti voisi olla että kaikki jengit paikalle, monta eri katerogiaa (nopeus, kovin laukaus, tarkin laukaus jne), jokaisesta jengistä 2-5 joka katerogiaan, sitten jaetaan jollain pistesysteemillä vaikka viidelle parhaalle joukkueelle pisteitä ja eniten pisteitä saanut joukkue "voittaa".
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Puhumattakaan, että katsoisin Liigan "supertähtien" lätynheittoa. Ei mielestäni toimisi täällä.
Juu ei todellakaan. NHL:ssäkään ei ns. tosifanit siitä syty, mutta ymmärrän tapahtuman. Se on ainutlaatuinen tilanne saada jäälle samaan aikaan osaston Ovechkin, Crosby, Kane, Datsyuk, Karlsson jne. Suomessa vastaava olisi joku Zaborsky, Hirschovits, Perrin, Tuppurainen... jo ei kukaan tuosta mitään maksa.

Nuo nopeuskilpailut, tarkkuuslaukomiset jne. olisivat kyllä kiva lisä kauteen, mutta sinne kuuluisi osallistua sitten sen alan tekijämiehet. Joku Tuppurainen kuuluu kokonaisuuten all-stars-osastoon, mutta ei hän ole kärkinimi yhdessäkään erikoiskisassa. Kiinnostaako taas sekään katsojia, jos pääsee katsomaan jotain Juha Koiviston luisteunopeutta.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tätähän pitäisi lähteä rakentamaan siltä suunnalta että on normaaliin Liiga-peliin verrattuna paljon avoimempi tapahtuma missä pelaajat viettävät ennen peliä/ jälkeen pelin fanien kanssa kohtalaisen tovin. Ulkomaalaiset vs muut on ainoa vaihtoehto jaolle jotta jokin pieni kiinnostuksen poikanen sikiäisi höntsälle, se olisi samalla leikkimielinen mittari kuinka hyviä vahvistuksia Liigassa pelaa.

Ehdottomasti samaa mieltä siitä että itse tähdistöpeli on vain 50% tapahtumasta tai vähemmän, isompi osa tulee olla taitokisat ja fanitapaamiset. Kenties jopa jotain virityksiä missä muutamat fanit pääsee jäälle ampumaan rankkarit tai vastaavaa. Rankkarit pelaajien kesken pitää ampua ilman kypärää jotta saadaan pelaajia enemmän esiin.

Tapahtuma isolla T:llä ja pelaajat kansan pariin on ainoa tapa järjestää tälläistä, jos aikomus vain pelata ottelu niin voi unohtaa jo saman tien koko jutun. Hintapolitiikka niin että perhelippuja ja muuta vastaavaa myydään parhaille paikoille ja firmalipuilta pääsy kielletty.

_
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Vastustan NHL:n tähdistöottelua ja vastustaisin kyllä Liigan tähdistöotteluakin, jos sellainen joskus järjestettäisiin. En vain syty näille neppailumatseille, joissa tunne on nollatasoa.

Ja jos ajatellaan kalenterin kautta, niin kannattaa muistaa EHT:n saama arvostelu fanien toimesta. Kun kerran EHT, jossa sentään pelataan maajoukkuepaikoista, sai kritiikkiä siitä, että se "rikkoo" sarjaohjelman, miksi Liigan tähdistöottelu eroaisi tässä suhteessa EHT:stä.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Minä näen vieläkin painajaisia 90-luvulla järjestetystä tähdistöottelusta, vai oliko niitä peräti pari kappaletta. Samaa pelleilyä kuin NHL:ssä, vähän vaan hitaammilla luistelijoilla, hiljasemmilla vedoilla ja pienemmillä yleisömäärillä. Pidän toki tähdistöottelua todennäköisenä parin vuoden sisällä. Se on jotenkin looginen jatkumo viime vuosina tehdyille huonoille päätöksille. Jos ihmiset haluavat noita taitokilpailuja nähdä, niin sitten pitää tehdä yhteistyötä liiton kanssa. EHT-turnauksen yhteyteen taitokilpailut sitten vaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
No ei todellakaan.

Pitäisikö näitä liigan puukäsiä ja trappaajia mennä katsomaan vielä johonkin täysin merkitysettömään tähdistöpeliinkin.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Voishan sellainen toimia, oikein myytynä. Viime kerralla taisi mennä liikaa siihen, että tuularikansa oletti sen olevan jotain hampaat irvessä pelaamista. Toki nimi on ehkä tietyllä tavalla harhaanjohtava itsessään, kun puhutaan tähdistö-ottelusta. Amerikkalaisille tuollainen saattaa upotakin, mutta suomalainen luultavasti odottaisi jotain muuta, kuin mitä se olisi. Eli ehkä se Suomessa pitäisi lanseerata jonkinlaisena Liigan hyväntekeväisyysotteluna ja ottaa siihen vaikka joku kumppaniki mukaan. Liigan Punainen risti ottelu, Liigan MLL ottelu, Liigan lastensairaala ottelu tai jotain vastaava. Siellä sitten pelaisi kuitenkin ikäänkuin tähdistöt.

Toisaalta jos tähän jotain oikeasti kilpailullista elementtiä haluttaisiin, niin voisihan sitä yrittää vaikka ruotsalaisten kanssa yhdessä joku turnaus järjestää. Eli vaikka neljän joukkueen turnaus, jossa pelaisi Liigan suomalaiset, Liigan ulkomaalaiset, SHL:n ruotsalaiset ja SHL:ulkomaalaiset. Lauantaina pelattaisiin eka ulkkareiden välinen ja ilta huipentuisi Suomen suomalaisten ja Ruotsin ruotsalaisten kohtaamiseen. Seuraavana päivänä sitten kohtaisi eka häviäjät pronssiottelussa ja finaalissa voittajat. Vuorovuosin Suomessa ja Ruotsissa, niin ei ehdi ähkykään tulemaan.

Edit. Ja jos ruotsalaiset eivät suostuisi tai eivät jaksaisi kahta vuotta pidempään, niin voisihan tätä koittaa aina kahden vuoden stinteillä vaihtuvien Liigojen kanssa. Esim. DEL, NLA tai EBEL. Ja miksi ei idän liigankin kanssa, jos heiltä halua sellaiseen löytyisi. Tyyliin vaikka Liigan tähdet vs. RED STARS, Tallinnan Saku-areenalla..
 
Viimeksi muokattu:

Kyle

Jäsen
Itsekin olen sitä mieltä että oikein toteutettuna tähdistöottelulle voisi olla tilausta, mutta jos toteutus ja käsikirjoitus jää vajavaiseksi, niin ei kiitos. Ensinnäkin huvittaa tässä ketjussa yleinen argumentti, jossa todetaan ei kiitos, ei sellaista läpsyttelyä jaksa katsoa. Ei todellakaan jaksa ja itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta itsekin koen että en ole ns. jääkiekon suurkuluttajana tälläisen ottelun kohdeyleisöä. Itse seuraan jääkiekkoa pitkälti kilpailuna ja voittamisen halusta, kuten varmasti moni muukin täällä, sellaisille tähdistöottelu ei pitäisikään olla suunnattu. Sen sijaan oikein toteutettuna tapahtumassa jokainen ottelun nähnyt 5-12 -vuotias saa uuden oman idollinsa ja esikuvan jota toteuttaa pihapeleissä ja hyvällä oheistoiminnalla ns. 1-2 ottelua kaudessa katsova "perhe" mukavan elämyksen. Tähdistöottelu oikein toteutettuna markkinoi Liigaa paremmin satunnaiskatsojille, kuin normaali runkosarja- tai EHT-ottelu kauden keskivaiheilla. Kyllä se lapsi tarvitsee niitä "wow" elämyksiä motivaattoriksi päästäkseen lajin pariin, joita syntyy jalkakynistä ja ilmaveiveistä, viivelähtöjen ja blokattujen laukausten sijaan.

Tähdistöottelun ensimmäinen prioriteetti pitää olla, että se on suunnattu lapsille, lapsenmielisille ja satunnaiskatsojille joista saadaan mahdollisesti uusia lajin harrastajia ja kuluttajia. Koska tähdistöottelussa ei voi muodostua tiivistä joukkuepelillstä hienousta, pitää sen olla enemmän yksilöä nostattava tapahtuma. Ottelussa palkitaan ns. "viihdyttävin/paras pelaaja" esim. sekillä, jonka voi ohjata haluamaansa kohteeseen. Tämä toimii samalla toivottavasti samalla pienenä motivaattorina lähteä läpsyttelemään. Tapahtumassa pitää olla myös vähän ylimitoitettua suurenmaailman meinkiä, muutamia väliaika esiintyjiä ja sopivasti pyrotekniikkaa, nimikirjoitusten jakoa face-to-face, ottelun pelipaitojen arvonta/huutokauppa, taitokilpailuita. Kaikkea niitä mistä voi puhua siellä ala-asteella ja päiväkodeissa.

Itse olen viimmeisen 15-vuoden aikana katsonut ehkä yhden NHL:n allstars-tapahtuman, mutta sen sijaan muistan vieläkin elävästi kun -97 Owe Nolan osoitti ennen vetoa mihin kohtaan maalia kiekon laittaa ohi Hasekin. Sillä on vissi ero mikä on iso asia 10-vuotiaalle tai 30-vuotiaalle. Ja voin sanoa että kun tuon maalin näki, niin sitä piti lähteä viimmeistään seuraavana päivänä lähteä kokeilemaan käytännössä.

Toteutus pitäisi olla ehdottomasti Suomen sisältä, esimerkiksi mallilla jossa joka Liiga-joukkueesta kaksi pelaajaa 2 x 15 ja yksi pelaaja joka(12) Mestis-joukkueesta. Ja jako Länsi-Itä, televisiointi Nelosen ilmaiskanavalta sunnuntaina iltapäivällä kun televisiosta ei tule muutenkaan mitään. Mestis olisi sikäli tärkeä ottaa mukaan, että silloin se edustaisi koko maata ja saisi Mestis-paikkakunnilla aikaan myös sen efektin että yksilötasolla ne parhaat on Liigatasoa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kyleltä helvetin hyvä kirjoitus, eipä tuohon muuta lisäilemään. Sitten vaan odotetaan sitä päivää kun Liigalla on tällaisista asioista tajuavat päättäjät.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nuo nopeuskilpailut, tarkkuuslaukomiset jne. olisivat kyllä kiva lisä kauteen, mutta sinne kuuluisi osallistua sitten sen alan tekijämiehet. Joku Tuppurainen kuuluu kokonaisuuten all-stars-osastoon, mutta ei hän ole kärkinimi yhdessäkään erikoiskisassa. Kiinnostaako taas sekään katsojia, jos pääsee katsomaan jotain Juha Koiviston luisteunopeutta.
Kiinnostaisi ainakin siinä mielessä että kenties sen jälkeen loppuisi se iänikuinen vänkääminen onko Julius Junttila liigan nopein ja onko Sam Löfqvistilla liigan kovin lämäri. Laitetaan kaverit viivalle ja luetaan vastaus tuloksista.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Silloin kun näitä SM-liigassa vielä pelattiin, niin en muista niistä mitään muuta kuin sen kuinka yksi vuosi se joku leipuri vai kokkikos se oli, no kuitenkin ihan siis tavallinen kadunmies kävi lämärikisassa osallistumassa näitä meidän liigatähtiä vastaan ja olikos se vielä niin että se voitti koko skaban? Sen jälkeenhän näitä ei ole järjestettykään. Eikä minun mielestäni kyllä tarvitsisi järjestääkään. Aika turha se NHL:n höntsäläpsyttelykin on, vaikka joskus 90-luvulla oli vielä koko kauden kohokohtia.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Itse olen sillä kannalla mitä on jo aiemminkin ehdotettu, eli Liigan parhaimmisto vs SHL parhaimmisto. Tällainen Ruotsi -Suomi asetelma sytyttäisi varmasti enemmän ja myös taso olisi kovempi. On tietysti spekulaatiota jaksaako pelaajia kiinnostaa lähteä, mikäli esim joka toinen vuosi ottelu olisi Suomessa ja joka toinen Ruotsissa. Lisäksi kun ajatellaan toisen joukkueen matkakuluja, pitäisi äkkiä laskettuna tuollainen ottelu olla isossa hallissa ja isolla katsojamäärällä sekä edes jonkin arvoisella tv sopparilla että tuolla pystyisi kuljet kattamaan. Idea voisi kuitenkin mennä jotenkin niin että jokainen joukkue ehdottaa 4 pelaajaa, 2 hyökkääjää, pakkia ja maalivahtia, joku pestattu gm sitten kokoaa joukkueen ja valitsee valmentajan niistä ketä tarjolle ovat lupautuneet. Lopputulemaksi kuitenkin joka joukkueesta valikoituisi kaksi peluria.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos joku Talviklassikko halutaan järjestää, niin se voisi olla nimenomaan tähdistöottelu. Tähdistöottelussa kun ei haittaa jos kaikkea ei kunnolla näe. Tietysti koska ketään ei kiinnosta, tuo pitäisi järjestää jollain pienemmällä paikkakunnalla kentällä johon mahtuisi max 10 000 katsojaa. Tapahtuman ympärille tulisi järjestää kunnon karnevaali, jolloin tuo peli olisi vain pieni osa koko tapahtumaa. Tulisi kyllä varmaan aivan liian kalliiksi, mutta tapahtumalla voisi olla markkina-arvoa juuri lasten suuntaan.

Liiga-SHL voisi ehkä toimia. Tai sitten joku tulevaisuudenlupausten all-stars.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jos joku Talviklassikko halutaan järjestää, niin se voisi olla nimenomaan tähdistöottelu. Tähdistöottelussa kun ei haittaa jos kaikkea ei kunnolla näe.

Toisaalta jos omankaan joukkueen ulkoilmapelit eivät kiinnosta kuin ehkä korkeintaan kerran pari, niin mitenkä teennäinen ja Suomessa pariin kertaan epäkiintoisaksi todettu tapahtuma tuon paikkaisi? Ja jos tähdistöottelua pelataan, niin tuossahan kunnolla näkeminen mielestäni oikein korostuu: sinne mennään katsomaan tähtiä ja näiden temppuja. Jos kunnolla ei näe ja varsinaista tunnesidettä kumpaankaan joukkueeseen ei ole, niin mielestäni tuohon voisi pistää vaikka Mestiksen All Starsin ja Liigan Old Starsin vastakkain.

Lapsiperheille tähdistöottelu voisi toki olla mitä parhain tapahtuma jos oheistoimintaan saadaan panostettua oikein kunnolla. Tosin tällöin ulkoilmaotteluna tuollaisen järjestäminen on siinä mielessä riskaabelia, että pienikin vesisade tai vähänkin kovempi pakkanen vaikuttaa todennäköisesti dramaattisesti. Mulla ei mukuloita tietääkseni ole, mutta ainakaan itse en ihan mielläni kyhnöttäisi ipana sylissä matsin verran noissa olosuhteissa.

Jos puhtaasti Suomen rajojen sisällä pitäisi pysyä, niin lapivetoisesti lähtisin liikkeelle. Peli perjantaille, matsi Turkuun (=iso halli, kulkuyhteydet, kompromissi etäisyyksien takia) ja pelaajat omien paikkakuntien kouluihin kiertelemään. Siitä sitten luokkaretkimäisesti dösä kohti Turkua ja samalta suunnalta tulevat pelaajat samaan kyytiin. Jos vähääkään laji kiinnostaa, niin skideille on varmasti kova juttu ensin tavata vaikka Liivik ja Hirso Espoossa, Kukkonen ja Pirnes Oulussa ja vaikka nyt McIntyre ja Koho Lappeenrannassa. Sitten jos vielä pääsee samalla kyydillä matsiin, niin luulisi innostuksen vain nousevan. Nuo nimet sitten ovat täysin hatusta, eli ei ihmetellä mitä Liivik tähdistöottelussa tekee.

Tuollaisen luulisi olevan kustannuksiltaan varsin maltillinen järjestää, toki oheistoiminnasta riippuen. Sen sijaan PR-hyöty olisi mielestäni erittäin suuri sekä sarjan että joukkueiden näkökulmasta. Varmasti tuollaisen matsin jälkeen se 9-vuotias skidi hinkuu suuremmalla todennäköisyydellä kotikaupungin matsiin kuin vain jonkun kadunvarsimainoksen takia.

Liiga-SHL voisi ehkä toimia.

Urheilullisesti tuo voisi olla varmaan paras ratkaisu. Todennäköisemmin kasaan saadaan laadukkaammat joukkueet kun mukana on kaksi sarjaa ja vastakkainasettelua on tuohon ehkä helpompi hakea kuin Liigan sisällä pelattavassa ottelussa. Toki omat haasteensa ja riskinsä tuossa olisi, enkä välttämättä itsekään jaksaisi raahautua paikalle vaikka lähellä pelattaisiinkin ja lippua tarjottaisiin.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Itse haluaisin nähdä tämmöisen Ulkomaalaiset vs Suomalaiset tähdistöottelun, leikkimielinen, paljon maaleja. Oheen nuo taitokisat.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tässä ku tuota eneitselin tähdistöpeliä väijyy, niin voisikohan tuo tuollaisella formaatilla toimia Suomessaki? Ensi kaudellahan, jos kiekkojumalat suo, pelataan Liigaa 16 joukkueen voimin. Sehän jakautuisi helposti neljään joukkueeseen, sisältäen kukin neljän joukkueen tähdet. Eli jos vaikka ilmansuuntien mukaan, niin vaikka

Etelä: HIFK, Blues, HPK. TPS
Länsi: Lukko, Ässät, Tappara, Ilves
Itä: Pelicans, KooKoo, Saipa, Jukurit
Pohjoinen: Kärpät, Sport, Kalpa, JYP

Edit. vaikka itse kyllä tykkäisin edelleen enemmän siitä aikaisemmin ehdottamastani, neljän joukkueen kisailusta, johon osallistuisi Liigan suomalaiset, Liigan ulkomaalaiset, SHL:n ulkomaalaiset ja SHL:n ruotsalaiset.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Kuulostaisi jätteistö-ottelulta kun sellainen itälänsikakkakiekkoottelu voi päättyä esimerkiksi 11- 7 kuten taannoin ja katsoja toki maksaa mielellään ainakin jos painetaan lugerin piippua takaraivoa vasten lippuluukulla : D

Edit. aijoo, ei pitäisi näin vakavalla asialla tehdä mitään pilaa. Tälläisestä 11-7 huipputiukasti puolustetusta ja maalivahtien unelmapelistähän pitää tietysti ottaa hyöty esiin eli poimia kummankin joukkueen parhaat pakit ja veskarit MM - kisoja varten ja NHL- agentsit on ihan rillit huurussa ja tukka /penis pystyssä kaukalon laidalla. Jep. Ehdoton formaatti jääkiekolle. No, tai ainakin formaldehydi.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Liigan tähdistöottelu? Kuulostaisi helvetin tylsältä. No, ehkä jotkut nassikat saattaisivat tykätä niin samapa tuo olisi. Järjestetään EHT:n aikaan vaan niin ei sinne joudu pelaajia tai ainakaan ei seurajoukkueiden matseja jäisi väliin. Loukkaantumisriskikin olisi tässä pienempi.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
En ole perehtynyt Pohjois-Amerikan kiekkokulttuurin perin pohjin, mutta käsittääkseni esimerkiksi tähdistöottelu tuo siellä vaihtelua arkeen. Meillä taas on jo olemassa Pitsiturnaus, CHL, EHT ja vahva maajoukkuekulttuuri. Riittäisikö kaiken tämän jälkeen vielä intoa tällaiseen spesiaaliin, kun muutenkin liika pelimäärä ja maajoukkueturnausten lukumäärä aiheuttaa jo närää?

All Starsin kohdeyleisö lienee lähimpänä perhepelipäivän yleisöä. Jos tapahtumasta tekisi koko perheen jutun, jotain potentiaalia voisi olla. Henkilökohtaisesti minun on hieman hankala nähdä kannattajia katsomossa ja porukan tulevan hallille oluelle katsomaan pelaajien leikkimielistä kisailua.

Toisen joukkueen pitäisi olla varmaankin paikallinen all stars -tiimi, jotta se vetäisi katsojia. Kuinka moni olisi valmis matkustamaan esimerkiksi Turkuun tai Nordikselle Helsinkiin katsomaan Itä vs Länsi -ottelua?
 

Ribals

Jäsen
Taitokisa: ehdottomasti
Tähdistöpeli: ei kiitos.

Taitokisana olisi hieno, jos joka joukkue valitsisi yhden pelaajan per kisa. Eli yksi kovin lämäri, yksi nopein pelaaja kisaan jne jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös