Mille naurat juuri nyt?

  • 13 201 774
  • 50 364

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Nyt on takuulla kovaa kamaa. Mää kun en tunne ammattisanastoa, niin miltä kuulostaa "bängäävä" biisi...?
Ihan outo sana. Pitää kysyä lapsilta kunhan ne herää. Siis näiltä Välimeren lapsilta, kunhan tullaan Iisopin kanssa bikiniostoksilta. Mulle sopii nää turkoosit aika hyvin.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
No tälle.
 

Liitteet

  • AD27444A-CD44-41D1-ACA4-B5FABE939972.jpeg
    AD27444A-CD44-41D1-ACA4-B5FABE939972.jpeg
    191,9 KB · kertaa luettu: 513

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voidaan laittaa, kunhan minä en esiinny niissä. Mulla on vanha intiaanien usko, että jokainen sinusta otettu kuva vie palan sielustasi pois. Ilmeisesti nykyajan somevaikuttajat ja mediapersoonat eivät ajattele ihan noin.
Nykyajan somevaikuttajat ja mediapersoonat eivät ehkä ajattele asiaa, mutta varsin sieluttomia ovat, joten todistavat tuon uskomuksen todeksi.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennen piti ensin kasata bändi. Löytää soittamaan halukkaat. Sitten niille piti löytää soittimet. Hankkia treenikämppä. Opetella soittamaan. Siinä saattoi mennä useampi vuosi. Sitten tehtiin demonauha. Lähetettiin Pokolle. Kolmen kuukauden päästä tuli kohtelias hylkäyskirje. Juha Torvisen monistetulla nimmarilla. Anteeksi, musiikillanne ei juuri nyt ole käyttöä. Jatkakaa silti harrastamista. Parempi se on kuin liimanhaistelu ja mummojen potkiminen.

Entäs nyt? No pohjatyö on ainakin tehty paremmin. On manazerit ja silikonitissit. Ei kun tähtiin vaan, varmasti sydänverelläsi vuodatettua musiikkia kuunnellaan vielä sadankin vuoden kuluttua.

Tissit on oikotie moneen muuhunkin asiaan, kuten minun suosioon. Tosin tässä mainitussa yhtälössä on suosiota vähentäviä tekijöitä aivan liikaa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kävin äsken paikallisessa taidelasikaupassa ja poistuessani sinne saapui aivan Lauri Karhuvaaran näkönen mies. Päätinkin googlata että mitä Kontiovaara nykyään puuhailee. Hakutuloksissa kun tulee siihen oikeaan reunaan wikin tietoja haun kohteesta, niin kerrottiin että Lauri on toimittaja ja lajityyppeihin oli ilmoitettu Hiphop ja rap. Jou!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Uros nimi sekoilulle. Pitää vain toivoa että nimi jollain ihmeen vihervassarilipulla kiellettäisiin. Uros saisi kaiken mainoksen ilmaiseksi ja kaikki tietävät mikä on Uros.
Vielä kun maksaisivat veronsakin Suomeen, niin saisivat mainosta siitäkin.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ulkomailla tehdyt tulot pitäisi siis tulouttaa Suomeen jotta vero-Dana olisi tyytyväinen?

Ihan samalla tavalla hyvin moni yritys toimii. Yllättyneet voivat soittaa Kurikkaan.
On niitä muitakin firmoja, jotka laillisesti suunnittelevat veroja, mutta en näe velvollisuutta asioihin tyytyväinen olla tai firmalle mainetta ja good-williä tyrkyttää. Vero-dana on tyytyväinen siihen ettei Supercell tee samaa, joten sitä voin mainostaa.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Nyt on takuulla kovaa kamaa. Mää kun en tunne ammattisanastoa, niin miltä kuulostaa "bängäävä" biisi...?
Itse näen vähän ristiriitaisena kumihuulet ja rinnat, samalla lause "valmis tuomaan todellisuuden takaisin"
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Luulin että vitsailuun vain jäisi, mutta kyllä vihreiden ryhmä vastustaa uros live areenan nimeä.
Helvetin hyvä olisi HMV Areena. Ulkomaalaisille voisi sitten markkinoida NNN Arenana. Neutral, Nameless and Nothing.
 

Katsonvaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit LFC

Siinä on harvinaisen kammottavan ruma tyyppi. Onks tää jostain ysäriltä? Lökat alhaalla, merkkikalsarit nostettu peittämään paksua napaa. Hirvittävä tatska tissien alla, niitä dreamcatcherijuttuja kai? Pöhöttynyt naama kuin Jutilla pahimpina porsasvuosinaan, meikit vedetty ihan vihkoon ja kaiken kruunaa joku mummon kylpytakista tehty baskeri ha ihan hirvittävä pepsitoppi.
Silareista puhujat ovat tosin ihan ulapalla (niinkuin lähes aina). Kyllä tuolla rasvaprossalla ne tissitkin joltain näyttää, jotenkuten, varsinkin kun on rintsikat alla. Mut joo, SuperChav Suomi ensimmäinen voittaja on julkaistu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös