Mille naurat juuri nyt?

  • 13 207 548
  • 50 365

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Työmaan vahvin kaveri? Linkki Ylilaudan Facebook-sivuilla olevaan videoon, jossa mukava herrasmies koettelee voimiaan työkavereiden ruumiinpainolla.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tylsyyspäissäni tulin vilkaisseeksi Nightwish-ketjua. En ole yhtyeen fani, mutta kun ei muutakaan tekemistä ollut. Naurahdin epäuskoisesti kun ketjun avattuani huomasin, että eihän siellä Nightwishista tai musiikistaan puhuta, vaan uskonnosta ja kvanttimekaniikasta. Totta kai, mistä sitten?

Joo, taidan sulkea tietokoneen ja keksiä jotain parempaa tekemistä.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
yle uutiset. Hih hih hiii. (katsokaa vaikka Areenasta)
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
yle uutiset. Hih hih hiii. (katsokaa vaikka Areenasta)

Kai muistit osallistua Yle uutisille nauramiseen sosiaalisessa mediassa hästägillä "yletekninenhairio"?
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Dee Snider tarjosi parikin aika vahvaa mielikuvaa kirjoituksellaan:

Olisi laitettu perkele Shitter Limited työntämään icepoweria perseeseen ja vetämään vaikkapa pääministerin tappamisesta vesurilla kertovaa biisiä, niin oltaisiin nähty vähän toisenlaista paatosta näiltä aidoilta punksuvaitsevaisilta, joidenka rakkaus tähän aitoon ja suoraan musiikkityyliin tulee nuupahtamaan kuin erektio avannossa, kun viisut on ohi tai sitten kun löytyy uusi joukkopsykoosin aihe julistettavaksi Facebookiin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Elokuva, jossa ennakkokritiikin mukaan raiskattiin väärin, ja jälkikritiikin mukaan sikailtiin vääriin keski-ikäisten valkoisten miesten toimesta, myy lippuluukuilla niin perkeleesti.. Olen kovasti paljon huvittunut tästä.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Itselleni. Viikattiin vaimon kanssa kuivumassa ollutta pyykkiä. Toin viimeistä pikkulastia vessasta. Vasemmassa kädessä viikattuna muutama paita ja kainalossa yksi viikkaamaton. Vessasta poistuessani onnistun oikealla olkapäälläni ottamaan mukaani seinällä roikkuneen henkarin. Yritän ottaa kiinni henkaria oikealla kädelläni, mutta se perhana vaan pomppii kädelläni. Viisaana miehenä otan vasemman käteni avuksi ja saankin henkarin kiinni oikeallani. Samalla kuitenkin vasemmassa kainalossani ollut paita alkaa tippumaan. Syöksen henkaria pitävän oikean käteni sen perään ja saan kuin saankin tippuvan paidan roikkumaan henkarin päästä. Heilautan vaistomaisesti henkaria pari kertaa edestakaisin yrittäen pitää paitaa kiinni. En onnistu. Samalla vasemmasta kädestäni pääsee tipahtamaan kaksi jo viikattua paitaa. Ne läpsähtävät lattialle yhtä aikaa ensimmäisen paidan kanssa minun yhä sohiessani henkarilla ilmaa. Vaimoni on tuijottanut heilumistani suu auki makkarista koko ajan.

Koko tapahtuma kesti ehkä kolme sekuntia, mutta hienon kotivideo siitä olisi saanut. Mutta lähellä se oli, etten saanut pelastettua tilannetta legendaarisella henkariseivauksella.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Jagrin haastattelulle:

Potvin: So how's it like to play with your new line-mates

Jagr : (wide smiles) they are really good .... and very confident... that Barky... I tell him, when I'm open I'll scream... he looks at me and says 'don't scream ... I see you' (Jagr laughs)... "19 years old..." (laughs)
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Pikku humalassa olen, joten nauramiseni ei ehkä huomenna ole enään yhtä hauska.
Nyt äsken nauroin kun OJ treidattiin taas ja NHL puolen live trade keskustelussa oli kommentoijana nimimerkki Kurpitsapää. Svidu Hjuumoria paljosti on tuossa!
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
"Kuvan ämpärit eivät liity tapaukseen."

Sadalle nopeimmalle Tokmanni lupaa joka aamu ilmaisen ämpärin, mutta kuten maanantaiaamuna huomattiin, kaikki eivät päässeet edes jonoon. Tokmannin ulkoisesta viestinnästä vastaava Ingela Ulfves kertoo, että yleisöryntäys kaatoi sivut.

- Kampanja ylitti odotukset, mutta harmillisesti sen seurauksena sivut kaatuivat.

Ulfvesin mukaan kävijämäärät alkoivat jäädä pullonkaulaan kiinni jo varhain aamulla.

- Jo aamuyöllä verkkosivuilla oli tavanomaista enemmän liikehdintää. Valtava ruuhka alkoi jo hieman ennen kello kahdeksaa. Kaikki oli sitten hetkessä ohi ja kaikki ämpärit jaettu.

Ulfvesin mukaan jonoon tiensä selvittäneet olivat tietenkin tyytyväisiä, loput eivät niinkään.

Kampanjan omilla nettisivuilla tempausta haukuttiin toimimattomuudesta, se leimattiin harhaanjohtavaksi ja sitä syytettiin suorasanaisesti petokseksi.

Ulfves lupaa, että tiistaina koittaa uusi yritys.

- Täällä on hiki hatussa tehty töitä, jotta pystymme luomaan jonottamiselle huomenna paremmat tekniset edellytykset.

No tuo taisi olla jo vanha juttu..

Tänään nauroin (mielessäni) makeiten kun kävelin kaupan lehtihyllyllä ja huomasin kotimaisen Soundi-musiikkijulkaisun kannen. Siinä neljä juippia nojailemassa toisiinsa kun ei omat jalat kanna, kutsuvat itseään näköjään tittelillä "Santa Cruz" (how cool) ja ingressinä isolla fontilla: "MIKÄ TAHANSA ON MAHDOLLISTA."
 

Nick Neim

Jäsen
Näemmä vanha tuttu on tehnyt paluun:

KARI TYNI HAISTA VITTU T EKIHOO AKA KESÄTYTTÖ AKA RAUTAKANSLERI LÄHE VITTU JO MENEE SUT ON NÄHTY. HAISTAKAA KARITYNI LÄHE JO MENEE VITUN PELLE HUORA SAATANAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kuinka moneen ketjuun ehtii vielä laittaa saman viestin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös