Mille naurat juuri nyt?

  • 13 208 749
  • 50 365

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mikko Ilonen pistää muutaman pallon reikään ja heti on Valavuoret, Ahomaat ja muut kumppanit kertomassa kuinka Vuoden Urheilija -spekulaatiot voi lopettaa. Kesken kisan. Toki, nää spekulaatiot on aina huvittavia, mutta kertoo myös alemmuudentunnosta tai sitten todellisuudesta vieraantumisesta että kun nyt just pieni joukko pitää jotain totena ja tärkeänä, se pätisi yleisluonnollisesti.
 

Flusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Panthers
Youtubessa ajauduin ruotsinkielisiin pätkiin ja tapansa mukaan sivupalkkiin ilmestyi suosituksia ties mistä ruotsalaisesta materiaalista. Yhdessä kuva ja otsikko pakotti tsekkaamaan, että onko kyse sketsistä vai oikeasta haastattelusta, mutta ilmeisen aitoa asiaa tässä lääkäri ihosyövästä paasaa parin viikon etelän loman jälkeen.
Tämä sai kyllä naurattamaan. Miten voi ottaa tuommoista lääkäriä todesta, puhuu ihosyövästä, vaikka itse on juuri paistatellut auringossa ja altistanut omaa ihoaan pari viikkoa säteilylle? Puhuu kylläkin asiaa.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Wikipedian selailua tulee harrastettua aika tiuhaan (joskus menee tunteja lueskellessa jotain mielenkiintoista aihekokonaisuutta, esim. 30-vuotinen sota tuli kerran tutkailtua wiki-artikkelien muodossa yhdellä istumalla ja aikaahan tuohon meni reilut kymmenen tuntia kun jaksoi ahkeraan lukea myös osallistujien biografioita) ja eksyin jotenkin lukemaan kuvausta Dogger Bank incident: stä. Olen tapauksen kyllä tiennyt aiemminkin ja varmaan tuonkin artikkelin joskus ennenkin lukenut, mutta en muistanut miten hulvatonta tragikomediaa tuo sekoilu oli. Esimerkiksi
Wikipedia kirjoitti:
...
Admiral Rozhestvensky called for increased vigilance and issued an order that "no vessel of any sort must be allowed to get in among the fleet". This soon led to an incident near the Danish coast unrelated to the Dogger Bank disaster, when fishermen bearing consular dispatches from Russia for the fleet were fired on, but escaped unharmed due to the poor standards of Russian gunnery.
...
After negotiating a non-existent minefield, the Russian fleet sailed into the North Sea. The disaster of 21 October began in the evening, when the captain of the supply ship Kamchatka (Камчатка), which was last in the Russian line, took a passing Swedish ship for a Japanese torpedo boat and radioed that he was being attacked. Later that night, during fog, the officers on duty sighted the British trawlers, interpreted their signals incorrectly and classified them as Japanese torpedo boats in spite of them being more than 32,000 km from Japan.
...
in the general chaos, Russian ships shot at each other
...
During the pandemonium, several Russian ships signalled torpedoes had hit them, and on board the battleship Borodino, rumours spread that the ship was being boarded by the Japanese, with some crews donning life vests and lying prone on the deck and others drawing cutlasses to repel a boarding.
...
serious losses to both sides were only avoided by the extremely low quality of Russian gunnery
...
From Vigo, the main Russian fleet then approached Tangiers, Morocco, and lost contact with the Kamchatka for several days. The Kamchatka eventually rejoined the fleet and claimed that she had engaged three Japanese warships and fired over 300 shells: the ships she had actually fired at were a Swedish merchantman, a German trawler, and a French schooner. As the fleet left Tangiers, one ship accidentally severed the city's underwater telegraph cable with her anchor, preventing communications with Europe for four days.

Siellä on ryssitty hommia ihan urakalla, mutta on sentään ollut tapahtumarikas seikkailumatka venäläisten Itämeren laivastolla (tuhottavaksi japanialaisten toimesta reissun päätteeksi). Väkisin tuota lukiessa mietti että onkohan siellä oltu varmasti ihan täysin selvinpäin seilissä.
 

Ville27

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Red Wings
Huvittuneena seuraan nimimerkkien Pekkis ja M10 vääntöä tuolla Keskustelua kilpagolfista -ketjussa. Mielestäni Pekkiksen kannattaa siinä vaiheessa alkaa miettiä vastaväittelijänsä vääntämistä siltaan, kun oppii itse sisälukutaidon alkeet.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Millaisia tuloksia muut saivat?
"Et!" tuli vastaukseksi. En pidä tätä yllättävänä, vaikka työni puolesta juon viinejä hehtolitrakaupalla.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Tiedän, että on hivenen säälittävää minulta halveerata The Original Jagsia, joka ei pysty minulta puolustautumaan. Mutta TOJ itsehän menee henkilökohtaisuuksiin ja heti jonkun ollessa eri mieltä hänen kanssaan, aloittaa TOJ jankkaamisen. Tosin hän vain nöyryyttää itseään näissä väittelyissä.

Jagsilla on tunnetut bannit avoimen puolelle, mutta onko hän muuten taas banaaniplantaaseilla, kun ei ole KHL-puolellakaan näkynyt? Vai onko lopettanut vain kirjoittamisen?
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Jagsilla on tunnetut bannit avoimen puolelle, mutta onko hän muuten taas banaaniplantaaseilla, kun ei ole KHL-puolellakaan näkynyt? Vai onko lopettanut vain kirjoittamisen?

Taisi saada peräti kuuden kuukauden kirjoituskiellon palstalle jokin aika sitten.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tälle vanhalle Luu2:n viestille


Olikos tämä World Cup vuonna 2004 vai '05? No seuraavanlaiselta näyttäisi Luu2:n Finland Dream Team:

MAALIVAHDIT
Jani Hurme
Kari Lehtonen
Pasi Nurminen

PUOLUSTAJAT
Janne Niinimaa
Teppo Numminen
Kimmo Timonen
Toni Lydman
Ossi Väänänen
Sami Salo
Joni Pitkänen

KESKUSHYÖKKÄÄJÄT
Saku Koivu
Olli Jokinen
Tommi Santala
Tuomo Ruutu
Niko Kapanen

LAITAHYÖKKÄÄJÄT
Teemu Selänne
Jere Lehtinen
Sami Kapanen
Niklas Hagman
Antti Miettinen
Eero Somervuori
Timo Pärssinen
Jani Rita

KENTÄLLISET
Selänne-Koivu-Lehtinen
S.Kapanen-Jokinen-Hagman
Miettinen-Santala-Somervuori
Pärssinen-Ruutu-Rita

Niinimaa-Numminen
Timonen-Salo
Lydman-Väänänen
(Pitkänen)

Saattaa olla että Selänne ja Numminen pelaavat viimeistä maajoukkueturnaustaan. 2006 olympialaisissa he eivät ainakaan ole enää mukana. Kaikki nämä pelaajat pelaavat luonnollisesti NHL:ää vuonna 2004/05.


Tästä ketjusta siis
http://keskustelu.jatkoaika.com/thr...-ja-tulevaisuudenkin-world-cup-joukkue.14513/
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Oheisen linkin nimen mukaisesti pääset testamaan alkoholiriippuvaisuutesi.
https://sites.google.com/site/olenkoalkoholisti/home
Lähetin jo tuloksen kaikille sukulaisilleni, lupasivat poistaa minut joulukorttilistoiltaan.

Millaisia tuloksia muut saivat?

"Olet !" Luonnollisesti tänään kävin ekan kerran Alkossa moneen kuukauteen ja heti leimataan alkoholistiksi. Sekin johtui loppupeleissä oikeastaan vain siitä, että myöhästyin bussista viidellä minuutilla (löytyy näitä syitä enemmänkin).
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Facebookissa vastaantullut kuva naurattaa kovasti. Naurattaa myös (ihmetyksen ohessa) teinimorsianten yllättyneisyys siitä, ettei ISIS-vaimona oleminen olekaan niin huikaisenvan ihQa kuin mitä kuvittelivat alkujaan.
 

Nick Neim

Jäsen
Parodiatwitterit ovat joskus ihan huvittavia, mutta tälle twiitille tuli revettyä ihan ääneen.
 

Liitteet

  • Screenshot_2014-10-23-23-04-08.png
    Screenshot_2014-10-23-23-04-08.png
    818,5 KB · kertaa luettu: 518

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näin twitterissä otsikon "Keith Armstrong Ilveksen päävalmentajaksi" ja ensimmäinen reaktio oli "Mitä vittua? Nyt ne on kyllä vieneet sekoilun jo ihan uudelle levelille Ilveksessä!" kunnes tajusin että pelataanhan Ilveksessä jalkapalloakin... Sitten alkoi naurattaa ajatus Ilveksen pelaajien reaktioista kun heille kerrottaisiin että Tuokkola on saanut kenkää ja tilalle on otettu brittiläis-suomalainen futisvalmentaja...
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Vanha rouva Madeleine Albright näyttää että kyllä herja irtoaa.
 

Liitteet

  • ConanAlbright.jpg
    ConanAlbright.jpg
    64,1 KB · kertaa luettu: 554

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
http://www.hs.fi/autot/a1414122425062 Ihmisen typeryydellä ei ole rajaa. Hesarin juttu Sunny Car Centeristä.
Kylläpäs on raja. Ihan kaikkiin huijauksiin ei Ritaluomakaan lankea:

Sunny Car Centeria yritettiin
huijata jälleen?

Hämeenlinnan Sunny Car Centerin ympärillä kuohuu jälleen. SCC:n toimitusjohtaja Markku Ritaluoma kokee tulleensa uuden huijausyrityksen kohteeksi.
Ritaluoman mukaan häneen otti yhteyttä uusimaalainen mies, joka tarjosi SCC:lle 75:tä miljoonaa euroa.
- Hän kertoi, että hänellä on Nordeassa englantilaisen pankin kautta 75 miljoonan euron bondi,jonka hän haluaisi käyttää SCC-hankkeeseen. Hän lähetti myös virallisen pankkitakaustodistuksen.
Ritaluoman mukaan mies pyysi SCC:ltä 10000 euroa muun muassa pankkikuluja varten. Lisäksi hän vaati yhtiöstä 51 prosentin osuutta.
Aiemmista kuvioista viisastuneena Ritaluoma palkkasi lakitoimiston selvittelemään tarjouksen taustoja.
-Sijoitus on täyttä huijausta. Lakitoimistoa ei löytynyt. Myös pankkitakaukset ovat väärennettyjä, Ritaluoma väittää. AAMULEHTI
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Tietää että Lukolla on mennyt viime aikoina hyvin, kun osion vilkkaimmat keskustelut ovat Hifkin Otto Honkaheimo, Saku Koivu, Ässien Aleksi Saarela, tämän äiti ja päähän noussut kusi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös