Mille naurat juuri nyt?

  • 13 230 266
  • 50 401
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Minusta paras kohta oli se, että Ässien voittaessa 4-2 numerot ovat samat kuin edellisellä (2006) kerralla. HPK voitti 3-1-voitoin mestaruuden ja ratkaiseva matsi oli 22.4., ei 2.4. :)

Ja tämän kun yhdistään tuohon lausuntoon kannattajista ja faneista, niin aletaan olla eeppisissä mittasuhteissa.

Kyllä. "Kannattaja elää mukana myös silloin kun seuralla menee heikommin". Varmin seuraus siitä, että Ässät on päässyt pleijareissa pitkälle on se että Olli Lindholm nousee esiin ratsastamaan ässillä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Ja tässä tarkoitetaan Olli Lindholmia.(Tärkein sisältö tummennuksella, yleisesti viittaus ketjun aiheeseen.)

OK - sanotaan sitten: keikkamuusikkona.

Ilmaisuni ei täten ota kantaa siihen, millaiset avut ao. ammatinharjoittajalla on toimia ammatissaan.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
FOXin supertehtailla valmistetaan tänään panssaroituja miehistönkuljetusajoneuvoja. Ohjelman mukaan luotettavuus on keskeisin tekijä ajoneuvon suunnittelussa ja valmistuksessa.

Nämä ajoneuvot suunnitellaan ja valmistetaan... Italiassa. Hihhiihiii...
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
FOXin supertehtailla valmistetaan tänään panssaroituja miehistönkuljetusajoneuvoja. Ohjelman mukaan luotettavuus on keskeisin tekijä ajoneuvon suunnittelussa ja valmistuksessa.

Nämä ajoneuvot suunnitellaan ja valmistetaan... Italiassa. Hihhiihiii...

Kun italialaiset valmistavat luotettavia ajoneuvoja ja suomalaiset joutuvat maksamaan voitelurahaa myydäkseen omiaan on maailma mullin mallin.
 

mustaseiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kirkkonummelaiselle lipputrokarille Huuto.netissä, jolle kuivui käteen 4/6 seisomalippua tämän illan finaaliin. Alunperin pyyntö oli 69€/lippu, sittemmin 39€/lippu, jolla sai kaksi kaupaksi.

Alunperin lipunhinta oli 20,50€, joten persnettoa tuli 45 euroa. Hähää, paskapää.
 
Viimeksi muokattu:

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Kumpi tuossa nyt on pihalla? Herra Olli Lindholm vai herra Jarmo Siivikko YLE Lapin toimituksesta? Todella hauska ja sekava uutinen. Tuosta ei ota mitään selvää.

Kuten tätäkin palstaa lukeva kaverini totesi, Lindholm on tainnut käydä Hakulisen minigrip-pusseilla... Siivikosta sen verran, että hän oli aikoinaan kotikyläni paikallislehden toimittajana ja jo silloin Siipparin jutut oli melko lennokkaita.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Alkuvuoden suurin vitsi tulee tässä.

Passit noudetaan tästä eteenpäin R-Kioskeista.

Luit oikein.

Kyllä juurikin ne matkustusasiakirjat.

Joo, juuri ne samat jotka piti aiemmin noutaa poliisilaitokselta pitkän asiakirjarumban ja jonotuksen jälkeen.

Viisi minuuttia mietittyäni tämän täytyy olla aprillipila, jossa on vain käynyt pieni näppäilyvirhe julkaisupäivän suhteen, 1.4 tai 18.4 - ei niissä ole suurta eroa.

Voin vain kuvitella kuinka paljon R-kioskien ryöstöt lisääntyvät, sillä koskaan aiemmin ei aitojen EU-passien saanti ole ollut näin helppoa rikollisille.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Passit R-kioskeille -linjauksessa on vielä sekin puoli, että eihän se valmiin passin nouto ole ennenkään kestänyt montaa hetkeä, joten mitään tarvetta siirtää passien hakua R-kioskeille ei ole. Tämä muutos ei lyhennä jonoja yhtään eikä säästä yhtään mitään, lähinnä se vain heikentää turvallisuutta R-kioskeissa.

Passinhakuprosessissa se pisin ja eeppisin vaihe on hakemuksen jättäminen, joka täytyy edelleen tehdä jonottamalla tunti pari poliisilaitoksella ennen kuin pääsee edes luukulle asti. Oma esimerkki tässä reilu kuukausi takaperin Turusta: passihakemuksen jättäminen ja vanhan passin uusiminen vei 1,5 tuntia ennen kuin pääsin luukulle asti. Sitten tuli aikanaan tekstari, että passi on noudettavissa, ja tässä prosessissa meni peräti kolme minuuttia.

Ironista on vieläpä se, että ei R-kioskejakaan ole nykyisin juuri missään paitsi keskustassa ja isommissa kauppakeskuksissa. Oman asuinalueeni R-kioski (ja samalla postipalvelut) lähtivät hevon vittuun pari vuotta sitten, ja lähin posti on Länsikeskuksen kauppakeskuksen liepeillä. Sinne pääsee huitsin näppärästi iltaisin kerran tunnissa menevällä bussilla, sunnuntaisin bussi ei kulje ollenkaan. Samalla vaivalla sitä menee bussilla sitten Turun keskustaan ja poliisilaitokselle.

R-kioskien yksinäisiä myyjätyttöjä on jo nyt käynyt ilta-aikaan sääliksi, ja tulevaisuudessa vielä enemmän, kun heillä on hallussaan nippu passeja joita takuuvarmasti tullaan varastamaan kioskeista. Lisäksi voin kuvitella ruuhkaisen illan, jossa jono takana on pitkä ja passia noutamaan tullut asiakas yrittää saada passiaan esim. ajokortilla tai kuvattomalla Kela-kortilla.

Passinhan saa haettua vain voimassa olevalla kuvallisella henkilötodistuksella tai voimassa olevalla passilla, ajokortti ei kelpaa henkilötodistukseksi. Toivottavasti Ärrän myyjät, tilapäisetkin, tämän tietävät ja tätä noudattavat, koska muuten väärinkäytösten ja huijausten määrä saattaa kasvaa jos passeja noudetaan miten sattuu.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Passinhan saa haettua vain voimassa olevalla kuvallisella henkilötodistuksella tai voimassa olevalla passilla, ajokortti ei kelpaa henkilötodistukseksi. Toivottavasti Ärrän myyjät, tilapäisetkin, tämän tietävät ja tätä noudattavat, koska muuten väärinkäytösten ja huijausten määrä saattaa kasvaa jos passeja noudetaan miten sattuu.

Tjaa'a,mitenhän on?Vaimo haki viime viikolla uuden passin ja jo hakemusta jättäessään jätti vanhan passinsa poliisilaitokselle (mennyt vanhaksi) ja sai uuden passin reilu viikon päästä pelkkää ajokorttia näyttämällä.
 
Viimeksi muokattu:

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Passinhan saa haettua vain voimassa olevalla kuvallisella henkilötodistuksella tai voimassa olevalla passilla, ajokortti ei kelpaa henkilötodistukseksi.
Öööööh? Minä hain uuden passin helmikuussa. Vanha passi meni umpeen elokuussa ja mitään kuvallista henkilötodistusta ei ole. Silti sain uuden passin ilman ongelmia.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Aha. Mitä seuraavaksi? Aseenkantoluvalla saa hakea käsiaseen siwan kassaneidiltä?

Mitähän tässä passijutussa on oikeasti ajateltu? Tai siis ei tietenkään ole ajateltu mitään tai ainakaan sitä millaisia haittoja ja vaaroja tuo luo noille yksin työskenteleville hennoille kassaneideille.

Asiahan on juuri noin, niin kuin tuossa ylempänä joku sanoikin, että sen passin noutaminen vie n. pari minuuttia! Tämä vie ruuhkia pois poliisilaitoksilta? Voi morjes....
 

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
R-kioskilla asointi tulee siis aiheuttamaan yhä enemmän kiusallisia tilanteita. Jonossa edelläsi kun ovat bussikortin lataajat, pakettien noutajat, vuoden ajalta kerääntyneiden lottokuponkiensa tarkastuttajat, ensimmäistä kertaa dvd-elokuvaa vuokraavat henkilöt, mammografiaan tulleet, ja nyt sitten vielä nämä passitkin. 25 minuuttia jonotettuasi pääset vihdoin maksamaan sen yhden suklaapatukkasi. "Tulisko vielä muuta?", yrittää myyjä vielä pelastaa tilanteen ja tarjoaa samaan hengenvetoon 1/50 -lottokimppaa ratkaisuksi tähän noloon tilanteeseen. Suostut toki tähän diiliin kasvojesi pelastamiseksi, mutta lähtiessäsi kioskilta olet silti se säälittävä narkki, joka jonotti yhtä vitun sukpaapatukkaa 25 minuuttia.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Mikä vittu tuota kioski konsernia vaivaa? Kaikki saatanan palvelut rahdataan hentoisten kioski tyttöjen niskoille. Ei ihme jos siellä on tiskin toisella puolella hiukan vittuuntuneen näköinen tytteli, sillä hän vastaa yksin:

- Kioskin pyörimisestä (karkit, limpparit, tupakat jne jne.)
- Lehtipisteestä (ja niitä erilaisia lehtiä on paljon!)
- Veikkauspisteestä
- Leffapisteestä
- Prepaid liittymistä (DNA, Saunalahti, Tele Finland, Go Mobile, Sonera + nettitikut)
- Puheajan lataus kyseisiin liittymiin
- Lippujen noutaminen (Tiketti, Lippupalvelu, Lippupiste ja Menolippu)
- Laskujen maksaminen
- Lahjakortit (Lippupalvelu, Spotify, Film2home, Eirikuva, Kultajousi, Tjäreborg, Suomalainen Kirjakauppa, iTunes, Timanttiset, Sagaform, Naantalin kylpylä, Vierumäki, Hotellimaailma, Rantasipi, Aku Ankka, Haikon Kartano, CMS Kuntolubi, Holiday Club Resort)
- Paysafecard - verkkokauppa maksukortin myynti
- Kalastusluvat
- Matkahuollon pakettipalvelut
- Junaliput
- ÄrräPaketti ja ÄrräExpert pakettipalvelut
- Matkavakuutukset
- Matkakorttien lataaminen
- Internet palveluiden myynti
- Passien noutopiste
Jne. jne. jne.

Jäikö jotain sanomatta? Kunnon touhua. Koskahan saa jättää rikosilmoitukset tai veroilmoitukset Ärrän tädeille?
 

All-U

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Japanilaisten huumorille ja Eurosportilta tulevalle G Wars -ohjelmalle, jossa japanilaiset kilpailevat TV-ystävällisissä lajeissa. Lajeina mm. 4 metrisellä keinulla ympäripyörimistä ja 50 metrin juoksu kumimatolla vetten päällä. Ilmeisesti ihan urheilijataustaisia miehiä kuitenkin joukossa kun joku kehuskeli satasen sileän menneen aikaan 11,20. Suomalainen selostajakin mukana ihan urheiluselostajan otteella, joten kyllä tätä ainakin krapulassa katselee.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kaikki saatanan palvelut rahdataan hentoisten kioski tyttöjen niskoille. Ei ihme jos siellä on tiskin toisella puolella hiukan vittuuntuneen näköinen tytteli, sillä hän vastaa yksin:
Sama R-kioskin tytteli toimii nykyisin myös Suomen valtiovarainministerinä.

Tyttelin toimenkuvaan kuuluu Martti Hetemäen (kok.) laatiman talousarviokirjan pääkohtien ulkoa opettelu ja niiden papukaijamainen sekä epäuskottava siteeraaminen julkisissa tilaisuuksissa.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Huutonaurua sille, että loistavan Ralf Gyllenhammarin sijaan svenskit äänestivät jonkun teiniulvojan edustamaan Euroviisuissa Ruotsia.
Tuo "Bed on fire" on yksinkertaisesti loistava biisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös