Mille naurat juuri nyt?

  • 13 202 210
  • 50 364

sidney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,KalPa sekä HIFK
Nyt ei kyllä tiedetä mitä ollaan aloittamassa. Eihän tämä maa voi tähän suuntaan olla menossa! Ruudun taklauksesta nyt joku typerys on tekemässä lastensuojeluilmoitusta. Seuraavaksiko joutuu SM-Liiga kieltämään alaikäisten pelaamisen jos tuosta jotakin sanktioita tulee.

Linkki vie iltalehden uutiseen
Savon Sanomat: Ruudun kohutaklauksesta lastensuojeluilmoitus | Jääkiekko | Iltalehti.fi
Edit: Näkyy olevan jo toisessa ketjussa asiaa jauhettu.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Perättömiä lastensuojeluilmoituksia tehdään jatkuvasti, ne eivät vaan kiinnosta mediaa. Ja täytyy muistaa, että viranomaiset eivät puhu näistä ilmoituksista julkisuuteen vaan ilmoituksen tekijät.
Täsmälleen näin. Viranomaiset eivät voi kommentoida median tai kenenkään esittämiin kysymyksiin yksittäisistä lastensuojeluilmoituksista ja niiden käsittelystä. Tämä seikka on tullut myös suurelle yleisölle tutuksi Johan Bäckmanin venäläisäidit Suomessa -tapausten myötä.

Lehkosen lastesuojeluilmoituksen värkkääjä on kiistatta ollut tapauksessa media-aktiivinen, koska hänen henkilöllisyytensä ("Kuopion kaupungilla työskentelevä tohtoritasoinen terveydenhoidon ammattilainen") on tiedossa. Muutoinhan se ei olisi, sillä viranomaiset eivät asiasta hölise. Lastensuojeluilmoituksen tekijää - jos tämä ei ole viranomainen - ei myöskään kerrota viranomaisten puolelta Lehkosen perheelle.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Virolainen kotka Anu Saagim kertoi juuri PS-ohjelmassa Porin tarkoittavan eestiksi paskaa.
Sekuntin ajan nauratti. Aika kauhee ämmä on toi Anu.

Katselen juuri tuota ohjelmaa, naurattaa Anun touhut. Joko hän on tyhmä tai sitten hän provosoi saadakseen rahaa. Mutta erästä entistä porilaista jääkiekkoilijaa lainatakseni, ei ollut erikoiset vitut Anulla...
 
Virolainen kotka Anu Saagim kertoi juuri PS-ohjelmassa Porin tarkoittavan eestiksi paskaa.

Näin on. Eikös muuten Anu Saagim tarkoita suomeksi ihan vitun ärsyttävää virolaista oppotunisti-lutkaa joka vedättää joutomedioita satanolla vuodesta toiseen tienatakseen lisää rahaa narsismiaan ylläpitäviin kauneusleikkauksiin ja ultrateennäisen bling-bling -glamourinsa ylläpitämiseen? Näin ainakin muistelin sanakirjasta lukeneeni.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tapasin hetki sitten reilu 80-vuotiaan lesbon. Vieläpä aivan avoimesti kertoili naissuhteistaan. Oli siis asiakkaanani. Enpä olisi uskonut. Ei ole näemmä ihan viime vuosikymmenien hömpötyksiä. Tietääkö joku kuka on faktuaalisesti ensimmäinen lesbo? Onko joku edesmennyt julkkis kertonut asiasta?

Asiakastilanteessa oli vaikea olla nauramatta, joten sen jälkeen repesin itsekseni.
 
LAMBI rakkaustarinoita

Olen ollut pakotettu laiskottelemaan koko aamupäivän töissä budjettien pyörittely ei ole mitenkään erityisen orgastista hommaa joten spammaan vielä yhden ”objektiivisen” totuuden jonka hokasin juuri vessassa. Vessahan on nimittäin se paikka jossa moni asia avartuu ja ne ymmärtää kirkkaasti juuri sellaisina kuin ne ovat. Muistaakseni Alpo Ruuth tokaisi hienosti että totuus ei pala, se polttaa.

Nyt on meidänkin käymälään hankittu näitä Lambi-vessapapereita joista voi lukea ihkuja pikkuromanttisia tekstejä ns. pieniä rakkaustarinoita. Onhan se oikein söötti idea ja ihan kiva niitä on lueskella mutta lieneekö Lambin romanttikko-tuotekehittelijä/markkinointiguru ollut liiaksi oman ideansa söpöyden lumoissa – sillä jos nyt katsotaan asioita asioina sellaisina niin kuin ne ovat niin tässä tapauksessahan loppujen lopuksi ihmiset pyyhkivät perseensä näillä rakkaustarinoilla. Siinä sitä on sitten symbolismia ja semiotiikkaa viemärit pullollaan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Tietääkö joku kuka on faktuaalisesti ensimmäinen lesbo? Onko joku edesmennyt julkkis kertonut asiasta?

Siis, tarkoitatko, kuka on ensimmäinen lesbo ikinä? Vai kuka on ensimmäinen lesbo (esim. julkkislesbo) Suomessa, ja myöntänyt asian medialle?

Tarut kertovat, että muinaisessa Babyloniassa lesboiltiin oikein urakalla, mutta luulisin tuota esiintyneen jo aiemminkin.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Tapasin hetki sitten reilu 80-vuotiaan lesbon. Vieläpä aivan avoimesti kertoili naissuhteistaan. Oli siis asiakkaanani. .

Nyt on kyllä perkele pakko kysyä, että mitä teet työksesi? Kaiken näköisiä mielikuvia pukkaa päälle...

-Ja mitähän rouvalle saisi olla?

"Minä olen justiinsa kaheksankymppiä täyttänyt lesbo, enkä mikään rouva. Muistanpa kuinka Kannaksella aikanaan monet immet kellistin ja vieläkin sulaa sokeri mummun suussa..."
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Nyt on kyllä perkele pakko kysyä, että mitä teet työksesi? Kaiken näköisiä mielikuvia pukkaa päälle...

Asiakaspalvelua on kyllä, muttei mitään epäilyttävää. Ei edes thaihierontaa.

Ja tosiaan, tarkoitin ensimmäistä täällä tiedossa olevaa julkisuuden henkilöä, joka on kertonut olleensa lesbo. Nykyäänhän noita lesbopariskuntiakin näkee jokapuolella. Onko niin, että se on ollut yhtä yleistä joskus esimerkiksi sata vuotta takaperin, mutta siitä vain ei ole puhuttu?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ensimmäistä julkilesboa en osaa sanoa, mutta kaappi-biseksuaaleja on ollut mm. Marilyn Monroe. Oli kuulemma Elizabeth Tayloria yrittänyt kellistää, mutta Ellu ei oikein tuntenut sitä asiaa ns. omakseen.

Joskus 1800-luvulla on alkanut tiedemaailmaakin kiinnostamaan tämä asia, kertoo Wikipedia. Samainen sivusto kertoo, että vuonna 1636 jotkut hihhulit yrittävät luoda lakia joka kieltäisi saman sukupuolea olevien sekstailut.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ja tosiaan, tarkoitin ensimmäistä täällä tiedossa olevaa julkisuuden henkilöä, joka on kertonut olleensa lesbo. Nykyäänhän noita lesbopariskuntiakin näkee jokapuolella. Onko niin, että se on ollut yhtä yleistä joskus esimerkiksi sata vuotta takaperin, mutta siitä vain ei ole puhuttu?

No otetaan vaikka pelkästään kotimaamme tähän mukaan niin Muumien luoja Tove Jansson oli lesbo ja eleli 1940-luvulta asti elämänkumppaninsa Tuulikki Pietilän kanssa. Tove olisi nyt 99-vuotias.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Minä ihmettelen suuresti, että minkä vuoksi nämä kukkahattutädit ja vastaavasti käyttäytyvät sedät ovat aina ottaneet jääkiekon silmätikukseen. Minkä vuoksi vastaavia pahoinpitelyilmoituksia ei ole tehty esim. silloin kun Robert Helenius mäiskii jotain toista miestä turpaan Helsingin illassa?
Onhan lajeilla pikkuisen eroa kuitenkin. Nyrkkeilykehään mennään pelkästään ottamaan ja saamaan turpiin. Jääkiekkokaukaloon menevällä saattaa olla oletusasetuksissa myös hieman jääkiekon pelaamista siellä väkivallan seassa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kyllähän sepi pistää aika kovalla kädellä meitä kendojanareita ruotuun.

No ähhihi. Varsinkin kommentti siitä, että me kiekkomiehet emme tule koskaan tajuamaan MM-kultamitaleiden arvottomuutta pisti tosissaan miettimään. Sepi lusikoi tällä hetkellä banaanikaakkua, voisiko kysymyksessä olla FutisForum2:n myyrä eli muu housuunpaskantaja?
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Sanonpa vain että VOI HEVONEN. Kyllä tässä nousee vielä meetvurstistakin kohu. Ja miksei Päivi Räsänen ole kommentoinut asiaa vielä.
 

Stigu

Jäsen
Jatkoajan jokeri-osiolle, joka on juuri tällä hetkellä viihdyttävää luettavaa, varsinkin kun oman joukkueen pelit alkavat olla ohi.

Ja siis erityisesti tälle sarjalle kollektiivireaktioita, joka on täydellinen kopio Semir-Ville-episodista

1. Kyykkypaskamies ajelee Kalpan pelaajan kylmäksi
- reaktio narriosiossa: Kalpan pelaaja on ihan perseestä

2. Mediassa kirjoitetaan aiheesta
- reaktio narriosiossa: Media on ihan perseestä

3. Kurinpitolautakunta antaa tuomion
- reaktio narriosiossa: Kurinpitolautakunta on ihan perseestä

4. JA:n muut kirjoittajat arvostelevat touhua
- reaktio "ne vihaa meitä"-osiossa: JA:n muut kirjoittajat ovat ihan perseestä

5. yhteistyökumppani harkitsee sopimuksen purkamista
- reaktio narriosiossa: yhteistyökumppani on ihan perseestä

6. Lopuksi 1500 samansisältöistä viestiä siitä, kuinka case pitäisi jo unohtaa

Ainoastaan tuo vitoskohta on nyt tässä viimeisimmässä jupakassa jäänyt toteutumatta, veikkaan että sekin toteutuu.

Peltos-jupakan yhteydessä hymyilytti varsinkin kohdat 1 ja 2.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil

Ensin mietin myyntitekstin perusteella, että paatti on muutettu tänä talvena sorsan näköiseksi, ja että "myyjän" edunvalvoja kauppaa venhoa kattamaan esimerkiksi mielisairaudesta tai päihdeongelmasta koituneita hoitokuluja. Sitten totesin, että myyntikuva on otettu kesällä ja mitä todennäköisimmin Suomessa.

Komia on vene. Panovene etten sanoisi. Sydämen muotoon leikatut ikkunat ja kaikkea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös