Mille naurat juuri nyt?

  • 13 203 569
  • 50 364

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Maikkarin uudet urheilusivut. Voi luoja mitä paskaa!

Oli suoranainen pakko tarkastaa mainitsemasi sivusto. Pöllölaakson touhut ovat viimeiset 10 vuotta aiheuttaneet enimmäkseen vitutusta ja näköjään muutosta ei ole vieläkään näköpiirissä. Minua tämä ei haittaa juuri ollenkaan, mutta varmaankin mainostajat jossain vaiheessa tajuavat oman virheensä. Sitä päivää odotellessa.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kärppien katsojakeskiarvo kolmessa ET-pelissä 886. Toisiksi vähiten kaikista joukkueista. Sieltähän sitä fanikulttuuria löytyy :)
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuota Jokerit-Hifk pelin ketjuja täälläkin naurettu. Suurin hauskutuksen aihe on se, että eniten kommentoineet aloittavat viestittelyn sanoilla peliä en ole nähnyt, mutta... ja hirveitä tulkintoja sen jälkeen. Sekä narri että kisumirri puolelta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kävi mielessä koota tiki10:n kommentit Wordiin ja printata vessaan paskalukemiseksi. Sen verran huikeaa settiä tuli rikosilmoitusten, katkottavien käsien, Jakomäen sossun sun muiden muodossa. Jotenkin voisin kuvitella Ismo Leikolan, Riku Suokkaan tai jonkun muun koomikon laukomassa noita juttuja maksusta yleisölle. Toki meidänkin trolli- ja junnuosasto oli vauhdissa samassa ketjussa, mutta yhtä legendaarista settiä ei muilta kyllä tullut.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onhan tuossa se hyvä puoli että vauhdikkaimmat idiootit pysyy poissa hallilta

Näin on. Tosin yksi otteluseurantaketjujen ahkerimmista kirjoittajista on kertonut minulle yksityisviestillä käyvänsä firmansa kausikortilla HIFK-peleissä. Saattaahan tuo pitkin kauttakin kirjoitella läkähdykseen asti otteluseurantaan Nordikselta. Tiedä hänrä.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nauran ihan hassulle jutulle.

Lainaus SK:n sivuilta, Ässät-Växjö -ottelun raportille, jossa kerrotaan miksi Brodin ei pelannut.
"Poissa Ässien kokoonpanosta jäi viime hetkillä pois ruotsalainen*Daniel Brodin. Hänellä on pieni vamma, mutta mistään vakavammasta ei ole kysymys."

Minkälainen on vakavamma?
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Katselen ikkunasta, kun joku harjoittelee perhokalastusta nurmikolla. Ihan hauskan näköistä touhua. :)
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Keravalla asuvat alle 15-v jokerifanit huutaa "Stadi on meidän!" ja samat 40+ HIFK-fanit, jotka pitävät Allu-episodia oikeutettunua, suunnittelevat rikosilmoituksen tekemistä Ben-Amorista. Ja tämähän ei ole mikään yleistys.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Kyllähän tässä lukiessa eilistä otteluketjua alkaa hieman naurattamaan tuo meininki. Etenkin muutaman HIFK-fanin kaksinaamaisuus ihmetyttää:

Melart noutaa tappeluun haluttoman Mäntylän -> Hyväksyttävää, brändin mukaista toimintaa.
Nyholm haastaa tappeluun haluttoman Laschin -> Hyväksyttävää...
Melart noutaa tappeluun haluttoman Ruudun -> Hyväksyttävää...
Salmi käy Jokerien tähtipelaajan kimppuun -> Hyväksyttävää...

Sanotaan vielä se, että tuomitsen Ben-Amorin teon täysin ja mikään yllämainituista ei törkeydeltään samalla tasolle yllä, mutta onhan tuo parku nyt melkoista, kun oma joukkue on harrastellut ties minkälaisia koiruuksia viimeiset vuosikymmenet. Suurin osa nimimerkeistä suhtautuu tähänkin asiaan järkevästi, mutta muutama sankari tekee taas itsestään täysiä idiootteja.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ei ole aina helppoa olla vanhempi:

Lasten opettaminen voi tosin olla välillä yllättävän vaikeaa. Itsekin pidän tervehtimisen ja muiden peruskäytöstapojen opettamista hyvin tärkeänä. Tuloksena on sitten ollut jopa hieman turhan sosiaalinen tyttö. Viimeksi tänään, kun parin sekunnin ajan katsoin toisaalle, hän ryntäsi esittelemään itsenä lähikaupan edessa röhnöttäneille spugeille. Nyt onkin käynnissä jonkinmoinen poisoppiminen liiallisesta tervehtimisestä.

Toisaalta usko ihmiskuntaan säilyy paremmin, kun saa nauraa näinkin tervepäisten ja itseironisten isien kommenteille. Toisenlaiset esimerkit kun herättävät JA:ssa(kin) lähinnä suunnatonta myötähäpeää.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Juntti -ketjulle. Hyvää settiä kyllä tuo ruokailu-aiheinen!
Sama. Hyvää settiä, vaikkakin TQoFE on taaskin täysi vastaantulija tässäkin väittelyssä.

Tämän lisäksi nauran kaverilleni, joka baari-illan jälkeen heräsi viisikymppisen pirkon (sic) vierestä muistamatta yöstä mitään, mutta kuitenkin munasillaan joten oletettavissa on että jotain läheisyyttä on yön pimeinä tunteina harjoitettu. Mainitaan nyt vielä että kaverini on 23 ja nainen ei kuulemma ollut mitenkään erityisen hyvin säilynyt.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sama. Hyvää settiä, vaikkakin TQoFE on taaskin täysi vastaantulija tässäkin väittelyssä.
Joo, kilpikonnapuolustukselle ei pärjää muuten kuin totaalisella peräänantamattomuudella. Harmi, että sampio on kaivanut niin syvän poteron, ettei sinne enää edes näe.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Joo, kilpikonnapuolustukselle ei pärjää muuten kuin totaalisella peräänantamattomuudella. Harmi, että sampio on kaivanut niin syvän poteron, ettei sinne enää edes näe.
Jaahans. Täälläkin mennään. Saisinko kuitenkin kysyä ihan vilpittömästi, missä tein väärin ja mikä se potero on tällä kertaa? Olen kuitenkin yrittänyt useimmiten ihan avoimesti jutustella, ja myönnän samalla, että viime keväinen vääntö meni varmasti puolin sekä toisin yli. Mutta siis, mikä se mun poteroni tällä kertaa on?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Minusta sampion kanta on perusteltu ja hyvä eikä mikään potero. Kuulun itsekin pelkän haarukan käyttäjien koulukuntaan kotioloissa. Ns. ihmisten ilmoilla kykenen toki syömään veitsellä ja haarukalla sekä asettelemaan aterimet kello viiden asentoon lopetettuani syömisen, mutta kotona pärjää yhdellä ja samalla haarukalla, söi sitten mitä muuta tahansa paitsi keittoa. Ennemmin yleiset käytöstavat kunniaan, söi sitten lusikalla, haarukalla, veitsellä tai näiden kovalla kombolla.

P.S.: Keittoa söin äsken, sen söin ihan lusikalla. Soppaliemet ryystin suoraan lautasen reunalta, jotteivat mene siihen liuenneet vitamiinit hukkaan. Kissa nuoli lopun lautasen. Kumpikin oli metodiin tyytyväinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös