Mille naurat juuri nyt?

  • 13 205 245
  • 50 364
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Puhdas taklaus. Ehkä vauhtia oli muutama askel liikaa, mutta jos kääntää selkänsä noin, ansaitseekin tulla ajetuksi.

Puhdas?! Hidastuksesta kun katsoo, niin mr Lampaan jalat nousevat ilmaan juuri ennen kontaktia, eli ihan selvä hyppy ja siksi törkein, ikinä, missään! Tästä taklauksesta näkee ihan selvän kunnioituksen puutteen muita kentällä olijoita kohtaan. Penalttia loppu kevät ja kesällä ei anneta heinää yhtään!
Toivottavasti Uleåborgir ei loukkaantunut (henkisesti) pahasti.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Toivottavasti Uleåborgir ei loukkaantunut (henkisesti) pahasti.

Nyt lääkärit tutkivat onko minun perseeni kipeä, menikö vettä väärään kurkkuun, vai kumpikin. Ovat ottaneet kokovartaloröntgenkuvat ja magneettikuvat ja spekuloineet tilannetta palavereissa ja Dallas Starsin nettisivulla. Kukaan ei ole kysynyt onko perseeni kipeä tai menikö keuhkoihin vettä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Puhdas?! Hidastuksesta kun katsoo, niin mr Lampaan jalat nousevat ilmaan juuri ennen kontaktia, eli ihan selvä hyppy

[liite]Ihan selvä tapaus[/liite]*! Vituttaa, että Suomessakin pitää kasvattaa lampaita. Ensimmäinen reaktioni nähdessäni taklauksen pelissä oli, että "nyt sattui paska vahinko" Lampaalle. Kelailin uudestaan tuota tilannetta ja vaikka Lammas jarruttaa juuri ennen kontaktia, niin ei siitä laillista saa millään. Ilman tuota hyppyä taklaus olisi ollut kova, mutta laillinen, kalastaja kuitenkin näki kyllä lammen heijastuksesta Lampaan tulevan eli jotain vastuuta pitäisi olla taklattavallakin. Nähdäkseni Lammas yrittää kääntää itsensä taklaukseen niin, että menee olkapää edellä ja tässä ylävartalon pyöräytyksessä jalat nousevat maasta niin, että taklaus kolahtaa turhan ylös. Lisäksi ollaan ihan niillä rajoilla onko kalastaja kiekoton. Kannattaisi siellä maallakin vittu katsella vähän miten maailman parhaassa liigassa taklataan!

Silti, vittu mitä paskaa! Kolme lampaan persettä *** tuolle mulkulle.

linkki: Youtube.

*= Pahoittelut liian tarkasta kuvasta.
 

Liitteet

  • lammas.jpg
    lammas.jpg
    24 KB · kertaa luettu: 975

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tuo äskeinen ratkaisumaali kirvoitti otteluseurannassa useampiakin hyviä spontaaneja reaktioita, mutta näin väsyneenä Streiderin viesti oli kyllä kaikista hauskin.

SAATANANA SILMÄPUOLI MTAE)JIYJHAEIHJAHIJIHEJAJAEIYV`JAEITJGAIE SJVMITÄ VITUTTL DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Poliisi-tv:ssä näytetiin äsken kyttien kenttätyötä, jossa ottivat talteen kaduilla ryyppääviä pissiksiä ja vittumarkoja. Hitto, miten naurataa tuo teinien vastustelu ja virkavallalle haistattelu. Vielä kun äänet oli muutettu sellaiseksi "pikkuoravat" vikinäksi.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Viivi Avellan haastatteli Canal+ MM-kiekko 24/7:lla Jaana Pelkosta (heti naurua). Keskustelu oli aivan jäätävää, jonka kruunasi Avellanin kysymys Pelkoselle: "Ketä toivot Suomelle vastustajaksi seuraavassa pelissä?"
"-Venäjää." vastasi Pelkosen Jaana.

Suomen vastustajahan selvisi jo päiväisessä Tukholman Norja-Venäjä- pelissä, jonka Venäjä voitti. Erikoiskanava jääkiekolle ja tuolla on tuommonen saatanan hihhuliblondi, joka ei ole nähnyt jääkiekkoilijoita muualla kuin jalkojensa välissä. No nyt perkele alkoi jo kiukututtaakin.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Erikoiskanava jääkiekolle ja tuolla on tuommonen saatanan hihhuliblondi, joka ei ole nähnyt jääkiekkoilijoita muualla kuin jalkojensa välissä. No nyt perkele alkoi jo kiukututtaakin.

Avellan lienee Blues-fani, koska tässä pari päivää sitten huomiohuorasi lehdessä että lähimmäksi häntä pääsevät urospuoliset koiransa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Avellan lienee Blues-fani, koska tässä pari päivää sitten huomiohuorasi lehdessä että lähimmäksi häntä pääsevät urospuoliset koiransa.

Mihin näitä tyhmiä blondeja oikeasti tarvitaan? Sopivat kivasta polvilleen joo, mutta että töihin urheilualalle? Joku näistä sankareista vastasi kysymykseen "Kuka on Paavo Nurmi?" sanoilla: Öö. Oliks. Se. Se. Joka. Heitti. Keihäst. Eiks. Nii?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niille, joiden mielestä Jalosen pelitavalla ei voi päihittää P-Amerikan joukkueita.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuolle eräälle raumalaiselle Petri Vehasen kiveksien kiillottajalle.

Niin ja ei tuo Petelle ole ilmeisesti ilmoittanut tästä työtehtävästään. No, sen verran innokkaalta homma näyttää, ettei siihen sovi puuttua, saa pian ikävän "mitä minä olen muka sanonut" -kakan niskaansa.
 

scholl

Jäsen
http://img706.imageshack.us/img706/9140/44707601.jpg Linkki vie kuvaan jossa Jukka Jalonen on havainnut areenan drinkki-hinnaston

En tajua tuota käytäntöä, että viini hinnoitellaan 12cl. Se pitää hinnoitella laseittain. Saksassa on 20cl viiva jokaisessa lasissa ja se on silloin yksi annos. Arenalla ei nyt riitä yksi annos, vaan jos otat lasillisen niin se maksaa joku 15 euroa. Naurettavaa pelleilyä. Italiassa käyn usein lounaalla hyvässä ravintolassa ja siellä maksaa limoncello, alkuruoka, pääruoka, leivät, ½ litraa kivennäisvettä, 1/4 litra viiniä, espresso 10 euroa ja on pöytiin tarjoilu ja viimeisen päälle hyvät safkat. Aivan sairasta pelleilyä täällä joka paikassa tuon viinin kanssa. Nostetaan ikäänkuin jalustalle, vaikka se on perusjuoma.

Naurattaa kyllä noiden meteorologien hellepuheet. Nyt ennustavat taas alkuviikoksi hellettä. Saa nähdä koska peruvat sen. Tänäänkin oli niin saakelin kylmä, kun tulin prätkällä, että se viima tuntui oikeasti joltain loka-/marraskuun keliltä.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Jostain syystä näin yön pimeinä tunteina aiheutti ns. totaalirepeämisen tämä video, ja siis nimenomaan ajassa 1.20 kuvaan astuva tukevahko, hieman humalainen herrasmies.

Ai Sacha ja Edu ovatkin kehissä. Koko 2 viikkoa olen etsinyt niitä eri kanavien sivuilta, mutta ei ole löytynyt. Huonosti mainostettu tuota juttua, kun kisat ovat melkein ohi, kun Sachan raportit löytyvät. Pitääkö niitä tänä vuonna siis hakea youtubesta?

Jutun sisältöön sen verran, että juuri tuollaisten maalaiskarjalalippisten takia olisi ollut ns. poikaa, jos Suomi olisi hävinnyt.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Iltalehden nettiversiossa on etusivun uutisena "Salama löi taloon" - "Hirveä pamaus!". En minä mitään kuullut. Eikä tähän taloon mikään salama ole käsittääkseni lyönyt. Huvittaa lähes nauruksi asti tuollainen paskajournalismi. Pelottelevat viattomia ihmisiä.
 

scholl

Jäsen
Entäs tämä jätkä? Ilta-Sanomien mukaan tuolla juntilla 10 lasta (!?!), hän on treenannut 8 kuukautta 3-4 horas päivässä johonkin Keskisen pullistelukisaan, mikä piti olla Brasiliassa. Kesäkuu ei käykään, koska brassipolitikolla on silloin vaalit ja heinäkuu ei käykään, kun Keskinen kuvaa silloin Tuuri-jaksoja, joten Keskinen perui kisan. Lopputulos on siis se, että juntti on menettänyt duunin ja avioliiton, mutta mitään muuta ei jäänyt käteen kuin ilmainen Brasilian matka. Hehehe.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lopputulos on siis se, että juntti on menettänyt duunin ja avioliiton, mutta mitään muuta ei jäänyt käteen kuin ilmainen Brasilian matka. Hehehe.

+ helvetillinen fyysinen kunto.

Tosin tämä Lammen tempaus aiheuttaa myös pientä naurahdusta...

"– Olen ollut enimmillään kaksi päivää selibaatissa" - Jari Lampi
 

scholl

Jäsen
Tuosta näkee kuinka väärin tämä lapsijärjestelmä meillä on. Mitä enemmän lapsia niin sitä enemmän per lapsi juntit saavat korvauksia. Se pitäisi olla niin, että jostain kolmannesta tai neljännestä lapsesta alkaen lasten hankkiminen tulisi liian kalliiksi. Voisi olla esim. 1000 euron veroluontoinen maksu per kuukausi. Kellään ei ole tarvetta hankkia yli kahta lasta, joten tuollaista tyyppiä etevämmät henkilöt kuten virkamiehet voisivat tehdä sen kepillä käytännössä mahdottomaksi tehdä toistakymmentä lasta. On muuten harvinaisen mulkku mies tuo otus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös