Mille naurat juuri nyt?

  • 13 198 512
  • 50 363

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
hfboardsin puolella Toronton ketjut on taas silkkaa kultaa kun 7. kevät putkeen ilman playoffeja tuo ilmoille sanoisinko hivenen happaman satiiriisia kirjoitelmia. Lähes yltää HIFK-ketjujen tasolle faxi-Matikaisen kultakausina (muttei ihan).
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.

d2uce

Jäsen
Puolihyväntahtoisesti naureskelen itsekseni Tero Karhun intensiivisyydelle, jolla hän näitä ottelukoosteita selostaa. Ja onhan ärrävika sellainen ajaton klassikko, mitä hauskoihin asioihin tulee.
 

Sambody

Jäsen
Tuli tiputtua aivan täydellisesti Esko Seppäsen kolumnin lopusta löytyneelle lauseelle, jolla SeppäsEsko kuvailee Jokereiden ja HIFKin välistä pudotuspelisarjaa tämän ratkettua:
Hieno ja tasainen ottelusarja.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Heh, hymyilevä Hannes hölmöili taas juuri päättyneessä pelissä. Törkytaklaus ja päälle tappelu halutonta vihulaista vastaan. Vähintään 50 min kilahti samantien tilille jäähyjä.

Edit. 52 min oli tarkalleen siitä tilanteesta.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
... Päävalmentajalla joka puolivälieräsarjassa joukkueen hävittyä putkeen kolme ottelua kuvaa tilannetta "kiehtovaksi" on joko vääristynyt todellisuudentaju tai nöyryytetyksi tulemisen fetissi. ...

Tälle tuli naurahdettua, koska se on niin totta.

Toisaalta, itsekin kyllä jäin miettimään tämän HIFK:n jälkimmäisen P. Matikaisen taannoista eksoottista lausuntoa medialle - paskansyöntiä, nöyryytetyksi tulemisen tarvetta...

Taas setä Sigmund pyörii haudassaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Pelicansille sakkoa, Suikkaselle ei kakkua" (Jatkiksen etusivu)

Aina jaksaa naurattaa tuo vanhan Ahola-klassikon uudelleenkierrätys.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Meikäläisillä on vakituinen koiranhoitopaikka kesäksi, monivuotinen mesta, jota pyörittää +60v pariskunta. Aina kun ollaan oltu koiraa viemässä ja tuomassa ja vaimo on ollut messissä, herra koiranhoitaja on ilmestynyt hääräilemään aktiivisesti palvelemaan nimenomaan vaimoa. Meillä on vaikeuksia pitää pokkaa, kun tämä 47-kiloinen käppänä loikkii vaimon liepeillä ja vetelee klassikkosutkautuksia tyyliin: -No, koira se teillä vanhenee, mutta rouva se vaan kaunistuu kesä kesältä. Koiranhoitolan rouva, jonka bisnes koko juttu itse asiassa on, on selkeän nolona, mutta äijän höpinä on ihan harmitonta viihdettä. No, äsken soittelin sinne ja sovin ensi kesän kuvioista ja puhelimessa oli tämä heebo. Loppukaneetiksi hän sanoi: -Muistahan rapsutella koiraa ja rapsuttele sitä rouvaakin, jonka jälkeen seurasi nenä-ääninen, kurnuttava hihittely nousevalla intonaatiolla. Oli pakko tosiaan lopetella puhelu siihen, koska en pystynyt peittelemään omaa repeämistäni. Näin sieluni silmin kuinka äijä menee puhelun jälkeen tumputtamaan sama hihitys yhä kaikuen..Hei, palveluammatti on aina palveluammatti!
 

SKA1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Naurattaa vanhempi rouvashenkilö joka tänään uimahallissa valitti että älä potki noin kovaa jaloilla kun roiskuu vettä vesijuoksijoiden päälle.

Oliko sellainen punatukkainen lippalakkipää? Äskettäin eläköitynyt ja vähän kärttyinen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Älkää kysykö miksi mutta tuli tuossa äsken katsottua Star Wars XXX nimistä elokuvahistorian klassikkoa ja eihän siinä helvetti voi kuin nauraa kun katselee prinsessa Leiaa ottamassa Darth Vaderin hyvinkin tummaa soiroa huuleensa.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Voisin täällä viisaampana ja paremmin tietävänä naureskella tuolle keskustelulle Hentusen taklauksesta. Etenkin näille henkilöille jotka pitävät taklausta rumana ja oksettavana. HEHEHE, hehe,hee.. Pölijät!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Voisin täällä viisaampana ja paremmin tietävänä naureskella tuolle keskustelulle Hentusen taklauksesta. Etenkin näille henkilöille jotka pitävät taklausta rumana ja oksettavana. HEHEHE, hehe,hee.. Pölijät!

Huvittavimpia on nuo Blind Side Hit -kommentit. Kun ilman hidastustakin näkee että Cami katsoo Joroisten Härkää silmiin piiiitkän aikaa ennen osumaa.

Mutta kyllä itseänikin harmittaa ja paljon Camin kohtalo mutta se ei tuota taklausta muuta rumaksi eikä "Blind Sideksi".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös