Mille naurat juuri nyt?

  • 13 237 702
  • 50 414

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Klo 08.49
----
Klo 09.26
Palstan etsivät paljastavat silloin tällöin näitä mielipidekäännöksiä, kun onnistuvat kaivamaan esille viestejä kuukausien ja jopa vuosien takaa. Mutta tämä takinkäännös taitaa kuulua palstahistorian nopeimpiin.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Palstan etsivät paljastavat silloin tällöin näitä mielipidekäännöksiä, kun onnistuvat kaivamaan esille viestejä kuukausien ja jopa vuosien takaa. Mutta tämä takinkäännös taitaa kuulua palstahistorian nopeimpiin.
No, kyllähän omaa mielipidettään saa halutessaan muuttaa. Toisten ihmisten mielipiteiden muuttaminen on hankalampaa. Olen koko ikäni yrittänyt, joten tiedän.

Tuossa kirjoittaja on selvästi poliitikkoainesta. Kääntää takkinsa sujuvasti vaikka poplari on sen päällä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieman hymyilyttää suurtohuhuketjussa esiintyvä tiettyjen Ässä-fanien kylmän viileän analyyttinen, sanoisinko jopa kliinisen rationaalinen suhtautuminen Ässiä koskeviin huhuihin ja tällä kertaa Dixonin siirtoon (joka vielä tällä kertaa on vain iltapäivälehtien höpsö spekulointi).

eikö tuohon voisi joku vähemmistövaltuutettu puuttua, että heikompia tuolla tavalla kiusataan.

Täytyy myöntää, että nyt ei kyllä kaikki kanssafanit käy ihan jokaisella pytyllä tuossa ketjussa..
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
No, kyllähän omaa mielipidettään saa halutessaan muuttaa.
Näinhän se on.

Tästä tuli mieleen eräs ensimmäisistä tyttöystävistä, jonka kanssa seurustelin yhteensä noin kaksi ja puoli vuotta (kokonaisaikaväli oli noin kolme vuotta). Oltiin jopa menossa kihloihin kun suhde loppui jälleen kerran siihen että hän baarireissun jälkeen löysi uuden miehen.

Noin vuoden päästä tämä neitokainen tuli raskaaksi ja he olivat todella onnellisia. Menivät naimisiin, saivat lapsensa jne. Sitten tuli pieni ongelma idylliseen elämään, mieheltä löytyi aivokasvain. No, muutama vuosi vierähti ja mies pysyi hengissä. Toki ei pystynyt kommunikomaan ja istui rullatuolissa muistinsa menettäneenä. Tästä minun ex-rakkaastani oli paikallisissa lehdissä jopa juttuja kuinka hienosti hän hoitaa miestään ja vannoi näissä jutuissa ettei ikinä jätä häntä yksin. Eihän siinä pitkään mennyt tämän jälkeen, ennenkuin hän muutti mielensä ja sanoi kaikille kavereille ettei enää jaksa katsoa tuota "oliota".

Silloin nauroin sille, että olin aivan varma ettei hän tuota pitkään katsele, vaikka kuinka söpöä ja kilttiä tyttöä lehdissä yritettiin esittää.

Tänä päivänä nauran sille, että hän noin vuoden välein soittelee vieläkin kännissä josko yritettäisiin uudelleen.

Tulipa pitkä vastaus.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Nimimerkki Nurmisahan värilaseille Jalkapallo liveseuranta -ketjussa. Monenlaisia laseja on tuolla SM- liigan puolella nähty, mutta nämä Real/Pepe -lasit vie kyllä ylivoimaisen voiton.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Nimimerkki Nurmisahan värilaseille Jalkapallo liveseuranta -ketjussa. Monenlaisia laseja on tuolla SM- liigan puolella nähty, mutta nämä Real/Pepe -lasit vie kyllä ylivoimaisen voiton.
Henkilökohtaisesti laitan kyllä nuo värilasit trollaamisen piikkiin. Ei kukaan oikeasti voi olla noin sekaisin ja silti onnistuu hankkimaan kirjoitusoikeudet tälle palstalle. Eihän?

Edit: Ja kun nyt kävin läpi nimimerkin viestit tälle palstalle, niin tulee väkisin mieleen erään arpinaaman trollaukset aikanaan.
 
Viimeksi muokattu:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
- -

Tänä päivänä nauran sille, että hän noin vuoden välein soittelee vieläkin kännissä josko yritettäisiin uudelleen.

Oi jumalauta, että tulin hyvälle tuulelle viestistäsi! Oijoijoi! Cheers!
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
IS: "Nordea: Asiakkailta viety alle tuhannen euron summia"

Jaa, vaan alle tuhannen euron summia ? No eipä viiti moisia summia edes tarkastella, jos on viety niin saavat köyhät pitää ne.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Nauran Antti Kaikkosen selittelyille ja vetoomuksille, miten vehkeilynsä aiheuttamat seuraamukset ovat niin mahdottoman epäreiluja Satu Taiveahoa kohtaan, kun pariskunta on päässyt adoptiovaiheessa melkein päätyyn saakka. Ihmettelyketjun kamaa olisi puolestaan se, liikkuuko Satu Taiveahon päässä tasan mitään, kun jaksaa Kanki-Kaikkosta katsella.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan vaan itsekseni naureskelen juuri huomaamalleni synonyymiparille. Huilaa - saa. Tämä siis modejen pelikieltotiedotteista.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Joku varmasti tuomitsee tämänkin mutta pakko kertoa, eka kaikki alko vitutuksesta ja päätyi nauruun.

Olin lämimässä kummipojan kanssa ja harmiteltiin kun ei ollut maaleja vapaana koska pikkupojat ehtivät jo varata pari maalia. Pelit oli pystyssä. No eihän siinä mitään ja oli reilua antaa heidän pelata, sitten noin 40 minuutin jälkeen jonkun pojan isä meni röyhimään peliin mukaan. Kamalaa huutoa ja idiotismia. Mulla meni hermot täysin tuollaiseen käytökseen.

Joten..kävin kysymässä mieheltä että saako tulla peliin mukaan ja mieluiten vastustajan puolelle, esitin vähän huonosti luistelevaa ja sanoin että "ei sitten pelata kovaa". Annoin miehen pyöritellä noin 5 minuuttia peliä rauhassa ja ekan kerran kun torppasi minua maalin edessä niin päätin alkaa pelaamaan kunnolla. Pikkupoikia kunnioittaen tietenkin mutta kusipää isää kunnioittamatta pistin häntä vipuun monen monta kertaa ja kaveri alkoi vaan tulistumaan kun ei pärjännyt. Sitten kun jyräsi kummipojan kumoon niin aloin ottamaan kropalla kaveria ja parasta oli kun nöyrästi lähtikin pelistä sitten pois kun älysi ettei taidot riitä plus kunnioitus pikkupojiltakin loppui. Täysi mulkku, noita näkee todella usein. Yleensä ne jotka osaa pelata ainakin meillä päin kunnioittaa myös noissa höntsäpeleissä vastustajiaan, varsinkin jos on noin 7-10 vuotiaita pikkupoikia vastassa saatana!

Minun tavoite oli vain ja ainoastaan saada tuo kusipää maanpinnalle takaisin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
jonkun pojan isä

Kiitos tästä tarinasta, toi mieleen monen monta muistoa omilta pipolätkävuosilta, suurin piirtein ikävuosilta 10-15.

Meidän kyläkoulun jää oli koko pitäjän parhaassa kunnossa, koska sitä jäädytettiin talkooperiaatteella, vaikka lähellä asunut maanviljelijä suurimman osan tuosta hoitelikin, käviväthän hänen molemmat poikansa myös innokkaasti pelailemassa. Siellä pelailtiin aina niin, että kaikki peliin haluavat pääsivät mukaan, lapsesta vaareihin. Kontaktia emme ottaneet, eikä siellä kaukaloakaan ollut, korkeat lumivallit vain.

Siellä kävi paljon hyviä vanhempia tyyppejä pelailemassa. Heittivät huilitauolla läppää meidän mukuloiden kanssa, eivätkä ikinä ottaneet liian tosissaan, vaan pelailivat mukana antaen meidän junnujen kuitenkin loistaa. Totta kai lähes jokainen heistä olisi halutessaan vienyt lähes kaikkia meistä kuin litran mittaa. Kuitenkin, eräs Hannu -niminen äijä oli huikea tapaus. Äijä otti niin perkeleen tosissaan, hakkasi lapaa jäähän jos ei syöttöä kuulunut, huusi meille pää punaisena, laski tarkkaan jokaisen maalin jne. Tiedätte ihmistyypin. Joskus nuorempana Hannun käytös oli jopa hieman uhkaavan tuntuista ja pelottavaa, mutta kun meille pojille tuli ikää lisää niin opimme pitämään äijää pellenä. Kerran kun valkoinen Escort jälleen kaartoi jään reunaan, pidimme vitutuksissamme pienen palaverin ja päätimme, että nyt perkele riittää. Äijä tuli aina pilaamaan meidän hyvät ja huumoripitoiset pelimme. Otimme ukon tietenkin peliin mukaan ja läpi pelin meille kaikille sattui outoja vahinkoja. Hannu sai koukkua nyyteille, sitä kampitettiin urakalla, mailaa hanskoille, törmäyksiä kuolleesta kulmasta jne. Siinähän raivosi, minkäs me vahingoille voimme. Lopulta homma päättyi siihen, kun äijä sai varmasti kipeästi lämärin hanuriinsa oman joukkueensa pelaajalta. Keräsi itsensä helvettiin, eikä sen jälkeen meidän peleihimme enää hinkunut. Muuten mentiin samalla köörillä kuin ennenkin, ne hyvät vanhemmat tyypit pelailivat meidän kanssa kuin ennenkin. Hannuakin harvakseltaan jäällä näkyi, mutta aina vaan luistelemassa suu mutrussa kenttää ympäri, kikkaili kiekon kanssa yksikseen, mutta ei tullut pelaamaan.

Että kiitoksia nimimerkille -Niks- kun palautti nämä muistot taas mieleen. Olisi näitä muitakin, mutta niistä ehkä joskus myöhemmin. Ja Hannulle terveisiä, jotta oho, sori.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Äsken Urheiluruudussa tuli pätkiä Suomen U-16 Olympiavoitosta. Aivan loistava apinatuuletus Suomen rankkarin ampujalla.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kiitos tästä tarinasta

Mulla lienee ollut jotenkin onnellinen lapsuus, kun omalta kohdalta ei löydy noita keski-ikäisiä katkeria kusipäitä, jotka huutaa lapsille kuin viimeistä päivää. Onneksi. Sen sijaan löytyy näitä pari vuotta vanhempia ilonpilaajia; "ota kiekko, et saa kiinni, pelatkaa meitä vastaan, me otetaan tää maali ku teitä on vaan 6, lämää, rannaa, tee voltti..." jne. Hyvinhän mä vittu 9 vuotiaana lämään, ja helvetin kovaa... Vastapainoksi löytyi sitten näitä vanhempia opiskelijoita ynnä muita lukio sällejä jotka otti puolitosissaan matseja mailajengeillä, ne matsit oli kivoja. Aina sai itse loistaa kun teki räkämaalin jostain uskomattomasta passista. Rankkariskaboissa kukaan ei uskaltanut mennä maaliin, joten nää 18v heput aina "uhrautuivat" meidän puolesta. Lisäksi löytyi kaveriporukasta aina jonkun faija, joka soitti kaupungille auraajan lumisina päivinä. Olipa jollakin jopa mönkijä jonka eteen sitten laitettiin kola ja kenttä oli taas puhdas lumesta. Parhaimmillaan oltiin kentillä viikon jokaisena päivänä näiden sankari faijojen ansiosta.

Täytyy myös arvostaa niitä, jotka tulivat pienten lastensa kanssa lämimään maaleihin, ja kun huomasivat että pelejä rakennetaan siten, että lumikokkareet toimivat maaleina, antoivat maalit ihan ilman kysymistäkin käyttöön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös