Mille naurat juuri nyt?

  • 13 215 405
  • 50 368

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Jokerifanien Zoltan-hehkutukselle. Voi, että kun fani voi olla tyhmä ja sokea.

Zoltán on voittanut kaikki pelaamansa Jokeri-ottelut
(2 European Trophyssa [1.50 / .949] , 3 SM-Liigassa [1.13 / .960]).
Zoltán on sympaattinen ja positiivinen.
Zoltán nauttii aidosti pelaamisestaan Jokereissa.

Jo kolme edellä mainittua faktaa antavat syytä hehkutukseen, mutta sen lisäksi Zoltán on myös osoittanut olevansa hyvä maalivahti, jolla on aineksia kehittyä huippumaalivahdiksi. Hän ei ole samasta puusta veistetty kuin kaikki muut.

Unkarissa on parempia puita.

edit: niin joo ja minua naurattaa TV-sarja Isänmaan toivot. Uusinnat pyörivät Nelosella iltaisin heti Frasierin jälkeen.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Positiivinen asenne ja kova intohimo ei riitä loppupeleissä mihinkään. Epäilen, että jokerifanien keski-ikä tällä palstalla on 15v.

Mieluummin minä palstalla luen näiden positiivisten teinien viestejä, kuin kaikesta katkeran ja elämäänsä täysin kyllästyneen ****an. Se että kaikki pitävät Zoltanista, mutta vihaavat sinua, on vaan elämän tosiasia.
 

Jotva

Jäsen
Nuorimmaisemme sai joululahjaksi Monopoli-pelin. Kannessa olevan tekstin "Nopea peli pikanopalla!" voi sitten lukea "Nopea peli pikapanolla!" Ainakin vaimon mielestä.

Ei sitten kuitenkaan halunnut tällä kertaa kokeilla.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Aina kun aletaan puhumaan Mestiksen nykyisestä tilasta ja sen tulevaisuuteen liittyvistä asioista, niin siihen asti menee keskustelut pitkälti yksimielisesti tai kehittyvästi, kunnes alkaa tulemaan liigaseurojen faneja. Sivutetaan ne monet epäkohdat mitkä liittyy sarjaan ja harpataan tavallisesti sinne liiganousun mahdottomuuteen saakka. Homma alkaa alusta kuukausien kuluttua ja samat asiat jauhetaan läpi.

Seuraavassa lainaus, joka on tyypillinen tai vähän kärjistetympi esimerkki kyseisen keskustelun tuhoajaksi:

Siinä voisi itsenäisillä seuroilla olla sitten oma "mehukatti"-sarjansa jossa pelataan Itsellisten jääkiekkoseurojen (joilla on oma identiteetti ja omat tavoitteet) mestaruudesta. Pokaaliksi sopisi se Päärynämehukatti pönttö. Värikin olisi sopiva. Sarjan voittaja voisi sitten antaa lausuntoja että kuinka nyt on maailma niin epäoikeudenmukainen että ei päästä ees koittamaan Varsinaiseen-Liigaan pääsyä. Varsinainen Liiga kun olisi tällöin niin tiukasti säppissä että siinä ei enää auttaisi mikään.

Kuinka ollakkaan, kyseisen kirjoittajan pitkästä suosikkijoukkuelistasta löytyy Pelicans ja farmi Peliitat. Siitä harvinainen ketju, että ennen postauksen lukemista tulee katsoa kirjoittajan suosikkijoukkueet.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Seuraavassa lainaus, joka on tyypillinen tai vähän kärjistetympi esimerkki kyseisen keskustelun tuhoajaksi:
Olet oikeassa mutta yhtä paljon löytyy näitä, jotka jäävät kiinni suljettuun liigaan ja unohtavat täydellisesti siinä olevat positiiviset puolet. Sitten ilmoitetaan, että SaiPa on liigan turhake ja sen pitäs pelata divaria koska ainakin KooKoo, Jukurit, Sport, HeKi, K-Laser ja Karhu-Kissat olis parempia kulloisenkin kauden liigassa.

Ei nämäkään viestit paljoa vie tuota keskustelua eteen päin.
 

pot67

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
MTV3:lle. Jagr oli ennen matsia jäällä käynyt joku sotamaalaus päällä palloilemassa ja MTV3 hehkuttaa, että katso kuva. Sitten ovat tampiot ottaneet sellasen kuvan, minkä epäilemättä joku Pens- tai ehkä Rangers-fani on muokannut. Hitlerin viikset muokattu tietokoneella.

Jagrilla tuima sotamaalaus katso! - MTV3.fi - Urheilu - Jääkiekko - Uutiset

Jos katsoit videon, niin siinä näkyy kuinka Jagrilla oikeasti on nuo viikset maalauksessaan.
 

Baldrick

Jäsen
Jos katsoit videon, niin siinä näkyy kuinka Jagrilla oikeasti on nuo viikset maalauksessaan.

Joo olis vissiin pitäny. Kuvassa vain näyttää paljon muita tarroja tummemmalta ja tasaisen väriseltä, joten näyttää ihan paintilla tehdyltä. Eli voin siis nauraa itselleni tässä tapauksessa.
 

lexicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, THFC

Tuossa on vielä käytetty Ayurveda-asiantuntijaa totuudenlaukojana. Muistan kun MTV3 tässä muutama viikko sitten julkaisi artikkelin, jossa Tohtori Tolonen esitti hämmästystään valloilla olevasta ravintolisäkritiikistä, ja kuinka hän on täysin varma, että kyllä lisistä hyötyä on. Artikkelissa ei kuitenkaan mainittu, että todennäköisesti mies, joka tekee kauppaa ravintolisillä, myös (julkisuudessa) pitää niitä terveellisinä ja kuluttajan kannalta hyödyllisinä. Sen sijaan päinvastaista väittävä yliopistotutkimus on Tolosen mukaan "tarkoituksenhakuinen".
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuolla nuorten MM-kisaketjuissa pyörivä tomukku naurattaa. Bismarckin oikea suora tyrmäsi tämän trollin aika pahasti. Kolmannen polven HESAlaisesta paljastuikin turgulainen. Tai savolainen, trolli kuin trolli.
 

Nick Neim

Jäsen
Tuolla nuorten MM-kisaketjuissa pyörivä tomukku naurattaa. Bismarckin oikea suora tyrmäsi tämän trollin aika pahasti. Kolmannen polven HESAlaisesta paljastuikin turgulainen. Tai savolainen, trolli kuin trolli.

Kyllä, täysin samaa olin tulossa postaamaan. Harvoin tulee naurettua täällä esiintyville jutuille ääneen, mutta erityisesti Bismarckin seuraava kommentti aiheutti spontaanin repeämisen:

Tapahtuuko tämä kaikki toispuolt jokke?

Nuolesta pääsee tarkastelemaan aihetta lähemmin.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin böndenä kyseinen herra lähinnä ärsyttää. Pilaa keskustelun täysin...

Samaa mieltä. Mielestäni tässä olisi moderaattoreilla paikka käyttää samaa ns. yhteishyvä-pykälää, jolla Original Jags saa aina monoa ennen MM-kisoja. Eiköhän noiden kaikkien kisaketjujen taso nousisi loppuajaksi, jos tämä kyseinen kaveri sieltä pidettäisiin poissa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Eli nyt kun jätkä kertoi oman nimensä tuossa ketjussa, niin se on yleisessä tiedossa ja sitä saa käyttää? "No mutta, Tom Ukku, mites siellä Turkusessa hurisee?" Vai?
Loistavia juttuja muuten on heittänyt tuo Bismarck! Varsinkin tuo 'toispuolt jokke' juttu aiheutti naurua. :D
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tuolla nuorten MM-kisaketjuissa pyörivä tomukku naurattaa.

Perustele miksi.

Näin böndenä kyseinen herra lähinnä ärsyttää. Pilaa keskustelun täysin...

Pilaa miten...muihin vastaaviin provojannuihin?

Samaa mieltä. Mielestäni tässä olisi moderaattoreilla paikka käyttää samaa ns. yhteishyvä-pykälää, jolla Original Jags saa aina monoa ennen MM-kisoja.

Hetken jo katsoin, että viesti täytti itsemoderoinnin säännöt mutta...

Eli nyt kun jätkä kertoi oman nimensä tuossa ketjussa, niin se on yleisessä tiedossa ja sitä saa käyttää?

Oletko oikeasti aikuinen?


No hei jätkät...tää oli vain huumoria. Nou hätä ja silleen:D
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Hauskaa katsella kun eräs nimimerkki on vyötäröön asti paskassa, mutta yrittää rämpiä kuiville. Tuloksena maestro on kainaloita myöten paskassa ja uppoaa vain syvemmälle.

Sikäli kyllä iloani vähentää se fakta, että huomiotahan nuo trollit hakevat ja valitettavan hyvin saavatkin sitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös