Mille naurat juuri nyt?

  • 13 215 687
  • 50 368

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Nauran Blues-fanin puolustelulle iltasanomissa:

"Blues-fani puolustaa: "Penkki irtosi itsestään"


Onkohan mun jälkikasvusta tulossa bleg-fani, kun samankaltaisia selityksiä tulee tämän tästä erinäisiin asioihin...
Yläasteet ovat sitten täynnä joko perillisiäsi tai Blues-faneja.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
70-luvun seksivalistusta, lastenohjelma: MitYLE

Muistan kuin eilisen kun olin tuon ikäinen. Tuollainen valistus olisi ollut aivan järkyttävän kiusallista, mutta saattaa siitä olla hyötyäkin. Muistaakseni opin asian siten kun kaveri sano 1. luokalla että isyyden menettäminen (potkaisu palleille) tarkoittaa sitä ettei voi enää raiskata ketään. :D

Joka tapauksessa tuo video ei ole mielestäni sopiva esikoululaisille ja nauran sille että tuollaista esitetään 5-vuotiaille. Miksi kaikki pitää tietää jo tuon ikäisenä? Lisäksi videolla näytettiin lapsen synnytys joka aiheutti kylmät väreet täälläkin (kuten aina mulle tulee kun näen jonkun erittäin kivuliaan videon). Kolmosluokalla tollanen pyörimään koulussa olisi varmasti hyvä vaihtoehto ja mieluiten silloinkin ilman synnytyskohtausta. Ja ehdottomasti koulussa ettei kenellekään tule kiusallisia hetkiä vanhempiensa puhuttelussa.

Miksihän muuten tuossa videossa puhutaan että vasta murrosiässä tulee ensimmäinen stondis?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HS 15.12.2011 sivu B1 otsikolle, joka lukee painetussa lehdessä: "Egyptiläisboggaaja ei päässyt vapaaksi, mutta tuomio lyheni". Juttu on tietty bloggaaja-henkilöstä. Ihmettelin jo, että mikä uusiosana on "boggaaja", kun se luki sentään "Pravdassa".
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
HS 15.12.2011 sivu B1 otsikolle, joka lukee painetussa lehdessä: "Egyptiläisboggaaja ei päässyt vapaaksi, mutta tuomio lyheni". Juttu on tietty bloggaaja-henkilöstä. Ihmettelin jo, että mikä uusiosana on "boggaaja", kun se luki sentään "Pravdassa".

En muista koska olisin nauranut näin paljon. Kirjoitusvirhe Hesarissa! Pravda!
 
Nauran itselleni, koska kuvittelin suht tuoreena Kolmosen Maxin omistajana katsovani Venäjä-Suomea tänä iltana. Kuinka sitä voi olla näin sinisilmäinen ja pihalla?! Eikös se maikkari ostanut ne oikeudet, piruako ne pelit sieltä analilta tulee?
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eilisistä tampereenkiälisistä uutisista poimittua:

Suomalainen, kreikkalainen, italialainen, portugalilainen, espanjalainen, ranskalainen, irlantilainen, belgialainen, itävaltalainen, tsekkiläinen, slovakialainen, unkarilainen, romanialainen, bulgarialainen, maltalainen, kyproslainen, puolalainen, virolainen, hollantilainen, liettualainen, latvialainen, tanskalainen, englantilainen, luxemburgilainen ja saksalainen olivat grillillä. Saksalainen sanoi suomalaiselle "maksa sä nyt, niin mä maksan sitten ens kerralla".

Mitäs sitten tapahtui?

No, suomalainen maksoi.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Heimo vesamaisesti tirskahdin, kun huomasin että Slovakian U20-pojistoon on valittu puolustaja nimeltään Peter Trska. Hyvinhän tuolla varmaan luistaa, ja eiköhän se kutikin sieltä lopulta irtoa paikan saadessaan.
 
Viimeksi muokattu:

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Peter Trska.

Ihan miehekäs nimi. Minä nauran suomalaisille paikannimille (luultavasti näille on joku ennenkin nauranut):

Terskanperältä Nännilammelle - Mikä onkaan Suomen hupaisin paikka? – Matkalaukku – Plaza

Luettelo epätavallisista maantieteellisistä nimistä – Wikipedia

Jotenkin tuntuu, että ihan selvinpäin noita kaikkia nimiä ei ole annettu. Mm. Hevonperseenmutka, Persehuokonen saattavat kuulua näihin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Jotenkin tuntuu, että ihan selvinpäin noita kaikkia nimiä ei ole annettu. Mm. Hevonperseenmutka, Persehuokonen saattavat kuulua näihin.

Muistelisin kuulleeni joskus juttua noista nimien alkuperistä, että ennen muinoin kun Lönnrot ja kumppanit kiersivät Suomea peräkolkkia myöten keräämässä katoavaa kansanperinnettä, niin landepaukut vittuuksissaan höynäyttivät paikan nimien kyselijöitä juuri tuollaisilla nimillä.

Myöhemmin noita perse-loppuisia paikannimiä on sitten muutettu muotoon -perä. Samatenhan oli juuri juttu Rysäkarista, joka alunperin oli nimeltään Ryssänkari.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Meille koulussa opetettiin myös että "Pyhä" on sana jota eniten käytettiin korvaamaan noita rumempia sanoja paikkojen nimissä. Ei tosin näin heti tule mieleen kuin joku Pyhätunturi.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Nauran jo pelkästään ajatuksellekin että suurin osa palstan aktiivisista Jokerikirjoittajista ja päälle pari vierailevaa staraa kuittaa itselleen viikon pelikiellon liveseurannasta otteluketjussa. Toivottavasti modeilta löytyy pelisilmää sen verran että katsovat sormien lävitse, kun puhutaan lähtökohdiltaan aika poikkeuksellisesta ottelusta.

Footless kirjoitti:
Nauran tälle toiveelle.

It's funny because it's true.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ei tosin näin heti tule mieleen kuin joku Pyhätunturi.

Jos ei sitten lasketa näitä muutamia järviä.

Linkki wikipedian täsmennyssivulle, jossa kerrotaan Suomessa olevista Pyhäjärvistä.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Mustanuolen kommentille ketjussa Euroopan yhdysvallat. :D Pelottava ajatus ja hyvää mustaa huumoria, mutta liiankin lähellä nykyistä ihmisten ajatusmaailmaa.

Miksi turhaan tyytyä Euroopan Yhdysvaltoihin? Planetaarisen ajattelun mukaan voi aina soittaa juhannuksena Star Trekin teemamusiikkia ja tehdä vulkaanitervehdyksiä tulevaa UFP-jäsenyyttä (United Federation of Planets) silmällä pitäen? Sitä varten on myös lippu jo olemassa.

Yksi planeetta, yksi valtio osallisena tähtienvälisessä liitossa, jonka käyttökielenä on kätevästi englanti ja pääkaupunkina San Francisco. Tämän jälkeen voi mieltää Qo'noSin ystävällismieliseksi liittolaisplaneetaksi (klingonit ovat ystäviämme) ja Omicron Delta -tähdistössä sijaitseva huvipuistoplaneetta on suosittu lomamatka-alue. Ainoa ongelma on toki se, että naapurustossa majailee edelleen kasvottomaan kuhilaiskulttuuriin ja jatkuvaan laajentamiseen perustuvia Borgeja. No, toisaalta assimilaatio ei ole varmaan haitaksi - saisipa ainakin neukkukuutioiden sijasta Borg-kuution.

Federaatio tosin syntyi kolmannen ydinsodan jälkimainingeissa, joten ehkä minäkin tyydyn USE:en. Jääkiekon MM-kisat tosin olisivat varsin suppeita, jos osallistujina olisivat vain USE, USA, Venäjä ja Kanada. Ja Norja, joka ei kuulu Euroopan liittovaltiomme ainakaan vielä. Viidellä joukkueella voidaan pelata kaksinkertainen sarja, josta joukkueet 1-4 pääsevät välieriin. Pelattakoon nekin paras kolmesta -sarjoina, jotta kisat eivät lopu kesken, samoin finaalit.

Tosin tässä vaiheessa on pakko toivoa, että Afrikan Yhdysvallat saa jostain marokkolaisista kasaan kiekkojoukkueen. Vaikka kahden passin kanukkeja, jotka ovat Torontoon muuttaneiden karvakäsi-kebabmiesten jälkeläisiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös