Mille naurat juuri nyt?

  • 13 215 943
  • 50 368

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kyseinen spurgu eli herra Rauno Raitiovaunu on tietääkseni ollut raittiina jo vuosikaudet.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sarjassamme "olin varma, että luin väärin, mutta siinä sittenkin luki niin". Sähköpostiin on tullut A-Lehtien mainos, jonka otsikko on "Lue Vesku Loirin terveysohjeet miehelle." Juuri tällaista lehteä olen kaivannut.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Sarjassamme "olin varma, että luin väärin, mutta siinä sittenkin luki niin". Sähköpostiin on tullut A-Lehtien mainos, jonka otsikko on "Lue Vesku Loirin terveysohjeet miehelle.".

Nauranut samalle Facebookissa. Seuraavaksi ehkä Matti Nykäsen parisuhdeohjeet? Johanna Tukiaisen elämänhallintaohjeet? Jussi Halla-ahon demokratiaohjeet? Markkinointi ja mainonta, joo-o.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
En oo varmaan vuoteen kattonu futista ja nyt ku vahingos jäi töllö päälle ja sieltä tulee UEFA Europa Leaguen huippuhetket niin olipa yllätys mitä ensimmäisenä näkyi. Puolustaja kaataa hyökkääjän rangaistusalueella ja jää ite filmaamaan about vartiksi sinne maahan. Dumari sentään tajus näyttää keltaista korttia filmauksesta, mut onhan tää ny ihan saatanan hauskaa katella ku aikuset äijät jää sinne nurmen pintaan leikkimään kuollutta.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
schollin viestit. Onneksi tuli takaisin sieltä missä nyt olikaan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Nauran Ilveksen ja Tapparan 15 maalin ottelulle. Hallissa on varmasti ainakin saatu riekkua koko rahalla.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Nauran Ilveksen ja Tapparan 15 maalin ottelulle. Hallissa on varmasti ainakin saatu riekkua koko rahalla.

Minä nauran lähinnä asiaan liittyen Maikkarin uutiselle Ilveksen positiivisesta maalivahtiongelmasta. Miika Weakman ja vanhamies Toskala, joka ei ole pelannut käytännössä kahteen vuoteen ollenkaan. No, ei kai sillä väliä jos vaan voittaa. Tämä nimimerkillä kerran tai kaksi päästänyt 7 maalia salibandyottelussa 7 vuoden aikana.
 

pongo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En naura sille, että joku saa kahvia niskaansa lentokoneessa, vaan sille että tähän tapaukseen liittyy hauskoja yhteensattumia: Matkustaja paloi lennolla | Matkajutut | Iltalehti.fi

Kiteytettynä paloesimies Jorma Höökin niska ja selkä paloivat, kun lentoemäntä kaatoi hänen päälleen kahvia (linkin takana urbaanisanakirjan selitys hööki-sanalle).
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Robinson Crusoe-leffalle vuodelta 1997. Pierce Brosnan taitaa olla sukupolvensa heikoimpia näyttelijöitä ja tämä roolityö on yksi hänen heikoimmista rooleistaan.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Adam Kleeberger ilmeisesti on päättänyt kasvattaa partaansa kunnes Maple Leafs pääse poffeihin...

Tästä videosta oikeastaan vasta ymmärtää kuinka iso se parta oikeasti on (jossain 20-30 sek kohdilla näkyy)

Linkit vie Rugby maailmanmestaruus kisojen virallisille sivuille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös