Mille naurat juuri nyt?

  • 13 212 896
  • 50 365

d2uce

Jäsen
Onkohan näille väärinluetuille joku oma ketjunsa täällä?

Klikkasin mielenkiinnosta Jatkoajan NHL-puolella ketjua, joka oli otsikoitu "NHL-kauden avaus Thaimaassa 2010-2011, Sharks vs Blue Jackets"
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, Jalonen muistaakseni sanoi, että EHT-pelit ovat vähintään samaa tasoa kuin NHL:n runkosarjapelit ja mielestäni se oli rohkea veto tässä maassa, jossa NHL:n hypetys on kovaa. Pleijarit on se asia, miksi NHL on maailman paras sarja ja silloin mennään koko ajan sata lasissa, runkosarjapelejä katsoessa alkaa usein haukotuttamaan ainakin minua.

Tottakai NHL:ssä on siis maailman parhaat pelaajat jne.
 

Viljuri

Jäsen
Aarresaari alkuisten nettiosoitteiden välillä on tiettyä synergiaa ja ehkä jopa konvergenssia, siis lähinnä näiden .fi ja .net -päätteisten, vaikka ihan ensimmäisellä kerralla ei hoksaisikaan asiaa. Tämä siis sarjassamme "kuivaa" huumoria.

Disclaimer: Tarkoitus ei ole mainostaa yksityistä toimijaa, vaan mielleyhtymä syntyy rekrytointipalvelun kautta.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"- Täällä tavoitellaan mestaruutta joka vuosi, ja koen tämän kehittäneen minua myös pelaajana." Petteri Wirtanen Hifk.fi
 

Jyrla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves.
Jalosen kommentointi Urheilulehdessä on jotain järkyttävää, mutta nauru oli silti ensimmäinen spontaani reaktio.

Unohtakaa Malkin ja Ovechkin!
EHT > NHL

Uskoakseni tuon kyseisen artikkelin piti olla alunperin 5-osaisen videohaastattelusarjan viimeinen osa, joka piti julkistaa Urheilulehden nettisivuilla tiistaina. Maanantaina julkistettu neljäs osa oli äänen tasoltaan niin hiljainen (ja epäselvä), että ilmeisesti on päädytty kirjoittamaan asiat ulos jutun muotoon. Siitä miten Jalonen asian ilmaisi, ei tiedä kuin videon nähneet.

En väitä etteikö Jalonen olisi voinut jotakin tuonsuuntaista sanoakkin, mutta tapa ja asiayhteys jäävät nyt puuttumaan.

ps. itsehän nauran tietenkin Google Wiew ketjuun linkitetylle kuvasarjalle jossa sukelluspukuihin sonnustautuneet norjalaisveijarit istuvat penkillä ja lähtevät kuvausauton ohiajaessa ajamaan sitä takaa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
runkosarjapelejä katsoessa alkaa usein haukotuttamaan ainakin minua.

Ei varmasti, jos kannustaisit jotain joukkuetta. Eihän se runkosarja ole NHL:ssä sen kummallisempi, kuin täällä Suomessakaan. Tosin se kestää kauemmin.

Ja jos satuit katsomaan viime sunnuntain Caps-Pens ottelun, niin siitä ainakin oli uni kaukana.

Sori, oli pakko tarttua taas tähän.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nelonen SportPro'n Pentti Lindegrenille.

Jos kellä tuo kanava näkyy niin kannattaa äkkiä kääntää sille ja ruveta kuuntelemaan Linkun komiikkaa. Pelinä on Allsvenskanin Leksand-AIK, ei siitä sen kummempaa mutta Pena pistää semmoista legendaa koko ajan että siinä kalpenee kuka tahansa tämän maan stand up-koomikoista.

Esimerkkinä ihmettely pelin tuomaristosta. Ties kuinka monta kertaa kuvassa on vilahtanut pelin kaksi päätuomaria ja linjatuomarit samaan aikaan, mutta Pena jaksaa ihmetellä lähikuvia katsellessaan että minkä takia pelin päätuomaria vaihdetaan koko ajan: "Äsken oli Tobias Björk ja nyt onkin Marcus Vinnerborg!" "Totta kai tämä peli tarvitsee huipputuomarin." "No nyt on Tobias Björk tullutkin takaisin!"

Nyt on erätauko menossa mutta vielä tuota huumoria ehtii kuuntelemaan kahden erän ajan.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Nelonen SportPro'n Pentti Lindegrenille.
Juna meni jo Pentin osalta.. Tai on mennyt jo aikoja sitten, mies ei ole koskaan tuossa selostus hommassa mikään ässä ollut, mutta kyllähän tuo on aivan hirveätä kuunneltavaa mitä on pari peliä joutunut seuraamaan. Miltei myötähäpeä on se tunne mikä sohvalla istuessa vallitsee.

Ei se toinenkaan selostaja Prolla loistava ole, Antti Mäkinenkö se oli, mutta kyllä hän saisi minun puolestani hoitaa ainakin kaikki NHL pelit.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Jostain syystä tämä upea tulkinta saa kyyneleet valumaan silmistä, naurattaa mutta en tiedä onko kyseessä onnen kyyneleet.. Reetuah @ Youtube
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Inglourious basterds:
- You didn't say the goddamn rendezvous is in a fucking basement.
- I didn't know.
- You said it was in a tavern.
- It is a tavern.
- Yeah, in a basement. You know, fighting in a basement offers a lot of difficulties. Number one being, You're fighting in a basement.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ei huutonauruosastoa, mutta on pidemmän aikaa ja tänäänkin huvittanut M. Norosen hilluminen IFK:n maalilla. Jatkuvasti tulee mailaa maskissa olijoiden kintereille, perseelle, munille jne., hyökitään maalineduskasan päällimmäiseksi, ollaan repimässä vastustajan hyökkääjien (tai maalivahdin, vrt. KalPa-matsi:) päätä irti ja milloin mitäkin.
Asenne on toki iloinen asia ja koppikin näyttää tarttuvan, mutta huvitus selittyy sillä, että kaukalon ulkopuolella jätkä on aito tamperelainen kiekkoilija ja veskari=niin vetelä ettei viitsi edes istua suorassa käskemättä (kuten myös esim. Tuukka Rask:). Eli lisää näitä, liigassa on hauskempaa.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
YLE Teksti-TV:ssä ollut otsikko: "EU-mailta henkistä tukea Kreikalle"

Voi voi, varmasti lohduttaa velkaantunutta Kreikkaa kun jopa henkistä tukea saa :,)
 

pjotrborodin

Jäsen
Suosikkijoukkue
tunturikiekko
Nauratti vähän kun illan ottelussa J.M.Aaltonen tuo maalin tehneelle E.Kakolle kiekon. Tuo toki pitää katsoa nelosen koosteesta, sieltä se löytyy. Mut noin muutoin, JM.Aaltonen on varmasti huumorintajuinen mies.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Joillekin nimimerkeille täällä, jolla on päällä aika paha talvimasennus. Liekö sitten piparinreunus jäänyt saamatta, tai sitten ei ole tullut makkaraa riittävästi piirakan väliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös