Mille naurat juuri nyt?

  • 13 239 336
  • 50 415

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tyttöystävä katseli kun kirosin tuossa vitutuspäissäni TPS-Kerho pelin koostetta netistä ja innoistui selittämään, että TPS voittaa mestaruuden. Kyseinen henkilö ei juuri mitään kiekosta tiedä ja sanoin, ettei varmasti voita. Lyötiin sitten 100euroa vetoa siitä, että minun mielestäni joku muu joukkue voittaa. Erikoinen tapaus..
Tyttöystäväsi varmaan olettaa, että TPS voittaa mestaruuden yli 50% todennäköisyydellä tai sitten hänellä ei ole mitään hajua todennäköisyyksistä.

Itse nauran Fingerpori -ketjuun linkitetyille sarjakuvastripeille.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Aivan saatanan kova lauluesitys pohojanmaalaiselta Antilta! Eikä kaksoisleuassakaan ole valittamista.

Siinä Kärpille oiva vahvistus puolustukseen. Antti kun luutii oman maalin edustalla niin jumalauta...on makuupaikkoja tarjolla. Oulun poikiakin vielä.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Siinä Kärpille oiva vahvistus puolustukseen. Antti kun luutii oman maalin edustalla niin jumalauta...on makuupaikkoja tarjolla. Oulun poikiakin vielä.

"Kotosin oikein pesunkestävä eteläpohjalainen", ei jatkoon. Sporttiin kuitenkin kelpaisi vahvistukseksi, oikea paluumuuttaja. Kieltämättä pisti nauramaan.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Läskiyden syitä esittelevän nettisivuston melkolailla kipeintä antia edustava lihabeibi pärskäytti ties mitä ties minne. Ihanan epäkorrektia.

Harvemmin on tullut revettyä millekään nettijutulle näin paljon. En tiedä miksi. Jotenkin tuosta tuli mieleen se Shrekin piparkakku-ukko.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks

Teho Ton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Usein youtube-videoita hauskempia ovat kommentit niiden alla. Esimerkiksi tässä: http://www.youtube.com/watch?v=mHMlmBb03oY&feature=channel ja kommentti "Double barrel shotgun nose! :O " sai jostain syystä paljon naurua aikaan täällä. Myös siinä apinavideossa, jossa tiikerinpojat saavat iskuja korville, oli kommenttina "haha what an asshole" joka oli myös loistavasti sanottu apinanpoikasesta.

Linkki ohjaa, mikälie, muurahaiskarhujen tai vastaavien habitukseen.
 
Tämä lauluesitys tuottaa vieläkin hupia päivään. Arvon artistin kommentit ehkäpä vielä enemmän.

Tästä on kyllä riittänyt riemua jo useiden päivien ajaksi. Mieshän on nero! Erityisesti ulinaosuus kohdasta 2:20 eteenpäin lämmittää. Ja kohtalokkaan puhekohdan tullessa ajankohtaiseksi jää Halford kakkoseksi, ellei peräti kolmoseksi.

Vaadin ympärivuorokautista mahdollisuutta seurata Exhorder-Harrin toilailuja poilailuja.

Erityisen hyvin tuo Nait Krauleri toimii taustamusiikkina vatsalihaksia treenatessa. 300 kappaletta vatsalihasliikkeitä menee helposti, kunhan vain on ASENNETTA!
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Kaksi asiaa naurattaa.

1. Kävin hankkimassa jääkiekkoilijan alusasun, testasin ja näytin Heimo Vesalta. Fingerpori-ketjusta voi katsoa mallia.

2. Mikael Granlund + Junno + kuusi komposiittimailaa, oliko vielä luistimet hyvän miehen lisää. Pelimiehiä molemmat omilla tahoillaan.
Tuommoista sopimusta voisi Kamil Pirokselle tyrkyttää.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Oli muuten trukinrengas, jatkoajan raportin mukaan. Ei vittu! :)

Nauran ja nauran. Vittu kaippa tuo on hyväksyttävää käytöstä vain Porissa, ei voi ymmärtää. No siis mädistä yksilöistä tuossa on kyse vain tietysti.

Ehkä tuolle voisi hymähdellä kun joku haki vuodelta 1991 vastaavanlaisen tapahtuman Lahdessa Reippaan matsista (otteluketjussa siis). Miten porukka noita löytää/viitsii etsiä?
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Fingerporin parhaat -ketjulle. Etenkin tekstittömät pätkät sekä kaikki, missä Rivo-Riitta laukoo, pudottavat säännöllisesti:).

Edit: miksei kukaan ole maininnut Heimo Vesaa tiistain matematiikkaolympialaisissa ja miksen löydä sitä linkitettäväksi?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös