Mille naurat juuri nyt?

  • 13 215 609
  • 50 368

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Ässiltä löytyy sentään historiaa, toisin kun Espoon muovikyhäelmältä.

Hohhoijaa, mistähän meikä puhui? Niin juu, tummensin nuo kohdat jo valmiiksi tuossa edellisessä viestissä. Ole hyvä. Nyt nauran Jatkoajan sisälukutaidolle.

Juu on Ässillä historiaa, ajan kanssahan se tulee. Onneksi olkoon. Seuraavan kerran kun näen Patasydän-paidan kaupungilla vedän käden lippaan ja laulan pätkän Joutsenlaulua. Snif.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tässä huippujoukkueita olla, siihen tarvitaan jatkuvuutta. Tämän kauden jälkeen, jos tulee menestystä, ollaan jo lähellä.
Ahaa. No jos sattuisi käymään niin hullusti, että Nokan luotsaama IFK jäädyttäisi helvetin ja veisi yllärimestaruuden alkavalla kaudella, voisin väittää IFK:ta huippujoukkueeksi.

mikkkkko600000000 kirjoitti:
Tummensin nuo vaikeat kohdat. Ole hyvä. Ja lisätään vielä että huippujoukkueet vaihtuvat ajan kuluessa. Puhun siis tämän hetkisistä huippujoukkueista. Ole hyvä jälleen kerran.
Kiitti vitusti. Aikamme kiekkofakiiri valistaa kuolevaisia, ei kai tässä ole muita vaihtoehtoja kuin olla hattu kourassa, polvillaan ja hokea kiitoksia. Että oikein tämän hetkisistä huippujengeistä jauhat, ettet 1980-luvun tai 2020-luvun huipuista? No hienoo, tiedetään sekin nyt sitten.

Jos nyt otetaan vielä esimerkiksi aikamme (siis tämän hetkinen) kestomenestyjä Kärpät. Joukkue vaikuttaa paperilla kovalta nipulta jälleen kerran, mutta kylille on tullut uusi koutsi, joka tuo uusia tuulia mukanaan. Jos nyt sattuisi käymään niin, että Alatalo sotkisi oululaisten touhun totaalisesti ja Kärpät löytyisikin kauden jälkeen sijalta 10, olisiko silti kyseessä huippujoukkue?

Paljonko kello muuten on? Siis juuri tällä hetkellä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Ahaa. No jos sattuisi käymään niin hullusti, että Nokan luotsaama IFK jäädyttäisi helvetin ja veisi yllärimestaruuden alkavalla kaudella, voisin väittää IFK:ta huippujoukkueeksi.

Heheh, Kärpät on SM-liigan huippujoukkueita, jatkuvaa menestymistä viime vuosina.
Hii-ii-if-kii ei ole menestynyt viime vuosina---> Ei huippujoukkue. Tosin jos mestaruus irtoaa alkavalla kaudella niin mikä ettei.
Ei menneet meriitit tee huippujoukkuetta, onko TPS tai Ilves tällä hetkellä huippujoukkue?

Kello on tällä hetkellä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kello

Ei se oikeasti vaikeeta ole hei.

Nyt naurattaa jonkun sotaveteraanin lähettämät sähköpostit meikäläiselle. Lainauksia uutisista ja perään oma kommentti: "Ei hyvä!". Kutsuu niitä mielipidekirjoituksiksi. Ja näitä tulee tasaiseen tahtiin...phuuh.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tuntuu olevan. Siis tällä hetkellä.

Heh, sellaista se on kato. Sovitaan että molemmat on huippujoukkueita. Poohjoset ja muut maalaiset saa sitten kiistellä keskenään. Ei niistä vastusta ole kuitenkaan. Ja tähän hymiö.
 

jossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Liverpool FC
Kuuntelinpa YleX:ltä Thank God it's Puopolo remixiä (tunnin kooste viime lauantain kahden tunnin ohjelmasta) ja tipahtelin monta kertaa niille jutuille. Suurin riemu kuitenkin syntyi Puopolon puujalkavitsiviritelmästä: "Kuka on Legolandin suurlähettiläs? -Dublomaatti".

Väsymys saattoi vaikuttaa reaktioon, mutta aion kyllä jatkossakin kuunnella. Oli siis ensimmäinen kerta tätä lajia, hieman vahingossa nytkin ajauduin tämän pariin.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Niin, Drummond liikkui mutta Powell liikkui AIKAISEMMIN. Get it? Jos toinen ottaa varaslähdön niin ei kai kaikkia telineistä nousseita rankaista?
Mikä siinä vieläkin on? Katsopa sitä grafiikkaa, ja vaikka videotkin, Drummond liikkui telineissä liian aikaisin, ennen Powellia. Se on kiellettyä. Mistä tietää, vaikka olisi aiheuttanut Powellin varaslähdön.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Sama täällä, ei tuo video naurattanut kertaakaan.
Sen sijaan tämä jostain syystä nauratti. Enpä ole tuollaista tapausta ikinä ennen huomannut tapahtuneen.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Olympialaisten päätösjuhlille: pyöräilykypäriä, hyppykeppijalkoja ja ties mitä venkuloita. Hauskan näköistä ja tietenkin massiivisuudessaan vaikuttavaa, mutta kyllä nyt on Kiinan pojilla unohtunut tyylitaju takataskuun.
 

JHOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Pakko tulla tännekin vielä kommentoimaan, kun joka kerta naurattaa kun tätä bluesin 03-04 kauden sisääntulovideon pelaajaesittelyä katselee. Voi vittu, Pillu ja Töykkälä hulmuhiuksineen, Kohnin hyssyttelyt, Ladan kuningaselkeet, Ahosen korvaheiluttelut, Myllyniemen tuuletukset jne..

Luinpa myös vanhoja kirjoituksia Ekistä ja silmiini osui pätkä jatkoajan haastattelua, joka tehtiin ennen Tampere Cupia, kun Raju siirtyi Ipaan. Johtunee kovasta väsymystilasta, mutta pieni hörähdys pääsi tälle Heleniuksen isottelulle ja Ekin jäätävälle vastakommentille:
"Helenius ilmoitti myös, ettei Jokereiden pelaajia kannata tulla tulevana kautena taklailemaan tai joutuu vastaamaan tekosistaan.

- Ei kyllä pelota tippaakaan mennä taklaamaan, Rajamäki totesi lyhyesti."
 

Kashonyia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Juhani Tamminen
Ei hyvää päivää, kaikkeen sitä johtaja Tamminenkin näköjään alentuu. Ensi kaudella Vaasan Sportin liiganousuun johdattava Aurinkorunk... Aurinkokunkku esittelee siis Seiskan sivuilla Turun saaristossa sijaitsevaa linnaansa.

Veljet on taas ollu koolla ja mental coachingit hoidettu - loistava tyyppi! :D

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a80066/juhani+tammisen+upea+kesatemppeli/

Edit. Ei vi**u, sehän vielä ihan oikeesti bodaakin tuolla lopussa. Penkki ja bilteman imurinvarsitanko saa tosissaan kyytiä, kun Turun saariston ainut ja oikea pälvikaljusotka virittää muskelinsa taistelukuntoon. Huikeaa settiä.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös