Mille naurat juuri nyt?

  • 13 230 039
  • 50 401

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Olin erehtynyt. Luulin, että pääsimme viimein Konttisesta eroon, mutta nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että kärkipelaajahan sieltä karkasi.

Samaa naureskelin itsekin. Ihmettelin kun HPK:n osalta Olli Korkeavuorta ei mainostettu vastaavalla tavalla. Jotenkin se olisi kruunannut tuon asiantuntevan tekstin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Siis ainoa syy minkä keksit on mainosten näkyvyys? Kävikö mielessä, että silmäsi eivät hahmota tuota kuvaa ollenkaan kunnolla ja nuo heebot istuvat renkaiden päällä, eivätkä mitään poseeraa..

Heh. Voi vittu. No nyt nauran ainakin omien silmieni hahmotuskyvylle.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Naureskelen Ässät-ketjuun kirjoitetulle yölliselle viestille. Kovaa provoa, vaikka kyllä pieni totuudensiemenkin siinä piilee. Persetifot ja kausareiden heittelyt olivat pelkkää uhoa. Ennemminkin naurattavat nuo hupaisat vastaukset tuohon viestiin - joskus on parempi olla vastaamatta ollenkaan.

Ainiin. Nelosen urheilu-uutisissa näkynyt poika "Missing you already Nickerson" tms lakanallaan oli kerrassaan hellyyttävä näky. Toivottavasti Lindholmin Olli päivysti eilen kännykkänsä äärellä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.

Olen pistänyt merkille jotta yksi ja sama aihe tuntuu naurattavan teikeläistä enemmissäkin määrin. Ei sillain etteikö pystyynkuolleet vitsit osoittaudu joskus kaikista nerokkaimmiksi. Ei siinä mitään väärää ole.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Olen pistänyt merkille jotta yksi ja sama aihe tuntuu naurattavan teikeläistä enemmissäkin määrin. Ei sillain etteikö pystyynkuolleet vitsit osoittaudu joskus kaikista nerokkaimmiksi. Ei siinä mitään väärää ole.

Kyllä, ihmisten tyhmyys, naivius ja henkilöpalvominen jaksaa todellakin naurattaa minua yhä uudelleen ja uudelleen. Vitsiä en kyllä huomannut.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Johan oli tyhjää. Huvittavaksi/säälittäväksi tämän mtv3:n uutispommin tekee se, että luin juuri hetki sitten saman uutisen yahoon etusivulta englanniksi. Nyt joku näppärä uutisharjoittelija on sitten mennyt sen kääntämään.

Jupster. Sillehän tässä nauretaan.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Joku on krapulavitutuksissaan päättänyt tekaista tällaisen uutispommin:

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/02/606623

Lopussa vielä seisoo aina niin asiapitoisen uutisoinnin tae ja pyhä kolminaisuus MTV3-STT-Reuters.
Ei jumalauta-nauta... Hei auta!

Tätä ei todellakaan pitänyt laittaa tänne palstalle.
En ole sitten ihan äskettäin tippunut tuolilta lattialle nauramaan viideksi minuutiksi aivan kippurassa.

Kyllähän ne on tyhmiä, mutta että noin tyhmiä...

Voihan Jesus ja Jane.
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Nauretaan täältäkin sitten MTV3:n toimitukselle. Alkanut yleistyä maikkarillakin uutisten otsikoissa sanat "Katso kuva!" tai "Katso video!".
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Matti Nykäsen 'managerihan' oli myös 'Nikke' eli Nick Nevada. Liekkö sama jätkä myös Jertsin taustalla.
Vain Matti-leffassa oli Nick Nevada. Oikean elämän "manageri" oli nimeltään Maick Sierra. Suomalainen mies vielä. Hassu nimi, liekö niitä Kiihtelysvaaran Sierroja?!?
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Naurattaa ja itkettää samanaikaisesti lentoemon strippiesitys. Eikös tuollainen pelleily ole vakava turvallisuusriski? Näköjään ei.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tanaan pelataan pitkasta aikaa HIFKn ja Jokerien valinen jaakiekko-ottelu.

Fanit ovat odottaneet tata kohtaamista vesi kielella. "Vihdoinkin naemme nama arkkiviholliset vastakkain", telakkatyolainen Ilmalasta sanoi eilen silmakulmat kosteina. "Olen odottanut tata matsia siita asti kun asuin viela aitin ja isin kanssa Kontulassa ja nain aidin naistenlehdesta Jokerien joukkueen pelaajia. Tata on siis odotettu!"

Odotettavissa on siis kiihkea ottelu, silla vastustajan kuviot on epaselvat ja nimetkin on jokseenkin hamaran peitossa. Jannitysta piisaa aina vastustajan loytamisesta Jaahallille asti!

Hallille saapuvaa yleisoa hemmotellaan siis todellisella klassikolla. Todellinen "once in a lifetime' tapahtuma! Nyt kaikki mukaan. Halli tayteen!

Kiitos siis tasta, SM-liigan otteluohjelmavastaavat / SM-liigan olut- ja saunakerho!!
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ois ny edes hieman voinu panostaa...

Itseäni taas tuo "juhlapaita-touhu" lähinnä säälitti kunnes luin JYP-osiosta sen että tämä olikin itseasiassa hyvä valinta. Ei kuulemma sponsorit suutu eivätkä kustannukset karkaa pilviin kun lyödään vain parin jannun paitaan joku helvetin leima. Tuo jo aiheutti kunnon naurut. Ihan uskomatonta näpertelyä!

Jos Penan puulaakia voi jostain kiittää niin kiitän niistä HIFK:n 110-vuotismatsin "kilpipaidoista"!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Yllätys, yllätys. Varmaan ihan puhtaasti. Onneksi Muukkonen oli fiksu mies ja näki kuka oli paha poika ja kuka tarkoittaa vain hyvää. Kiitos Muukkonen.

Nyyh nyyh. Kohlo on ämmä joka ei vastaa teoistaan, no brändin mukaisestihan kaveri toimii eli pelkuri perääntyy haasteesta ja sitten jälkikäteen itketään Muukkoselle.

Ei ollut, Muukkonen tietää ettei IFK:n pelaajat toimi noin.

Brändin kohlo on pelkuri, joka ei vastaa teoistaan. Mutta tuttuahan tuo on brändi ei ole tarkoittanut kovuutta pitkään aikaan.

Ja kuten sanoin niin Rönn tuomarina ei lupaa hyvää, jäähyjen perusteella homma on lähtenyt käsistä jo aikoja sitten.

Ja vielä kerran kiitos Muukkonen, Stapleton erityisesti kiittää.

Toivottavasti kausi on ohi. Muukkonen kiittää.



Yksi vastaus, Hirso.

Helge oli tuossa pelissä pakkina ei hyökkääjänä. Helge nousi viivalta ampumaan kiekkoa maalille ja lähti kulmaan menneen kiekon perään sitten kohlo tuli väliin tuosta se nujakka syntyi kun herrat hetken töni toisiaan.

Mutta kiitos Muukkonen, tämän illan peli on aivan Muukkosen aikaansaannos ja osoitus siitä että Muukkosella ei ole pelisilmää nähdä asioita. Stapleton kiittää nyt myös Kerman.

Muukkonen tietää mitä tekee, Helenius on liigan syöpä.

Otteluketjusta. Pistäisi nyt ressukka edes linkin siihen taklaukseen. Niin ja Helgehän on normisti ollut avauksen pakki ja Ustrunulhan sen matsin aloitti.

EI OLE VITTU TODELLISTA :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös