Mille naurat juuri nyt?

  • 13 269 112
  • 50 461

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна

Haha !! Ei helvetti... tuolta "Kysymys Ässien toimiston suuntaan" -ketjusta..

Tätä en halua nähdä !

EDIT. Ja kaiken lisäksi porilaiset on sen verran hullua porukkaa että ne varmaan myös toteuttaa tän :D Tosin myös ihan ymmärrettävää....
 
Viimeksi muokattu:

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Lehden tykitykselle. Pitkä oli tauko, mutta odotuksen arvoisia ovat nämä 6.1 ja 7.1 ilmestyneet uutiset! Sieltä voi jatkoaikalaisetkin käydä katsomassa nettikeskustelun alkeita. Ei sillä, etteivätkö ne täällä ihan riittävän hyvin hallussa olisi...

T: Alli Sukurutsa-Mäkinen-Mäkinen

EDIT: Myös Napolin sotauutinen on mahtava. Parhautta. <-- Ärsyttävä sana muuten.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Stigun viesti HIFK -osiossa hieman hymyilyttää.

"Kuinka moni sponsori tai katsoja jaksaa katsoa tuota taaperrusta vielä 4 kuukautta?"

HIFK:n kymmenen viimeistä: kahdeksan voittoa, kaksi tappiota. Tappiot tulleet top 3 -joukkueille Jokereille ja Bluesille.

Ymmärrän kyllä, että HIFK:n syyskausi oli surkeahko ja että tulokset eivät kerro pelin sisäisistä asioista mutta silti viiden ottelun voittoputken jälkeen "taaperrusta ei jaksa katsoa" -heitto on melko hupaisa.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
...missasinkohan mä siinä unenpöpperössä jotain oleellista, kun mun mielestä Jack Bauer oli aika hurjassa kunnossa lentokoneesta tultuaan ja oliko sitten noin parikymmentä minsaa myöhemminen, kun hänen habituksensa oikein siisti ja fiilis reipas?

Sä et selvästi ole ollut koskaan jenkeissä? Siellä kaikki on mahdollista. Esimerkiksi siellä saadaan käsittämätön känni päälle barin budweiserin voimin (joita lipitetään koko ilta) josta sitten selvitään yhtä ihmeellisen nopeasti. Kun ottaa huomioon että (kuvitteellinen) Jack Bauer on jenkki, niin asiassa ei pitäisi olla mitään ihmeellistä! Muita helppoja?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Sitten kun me kaikki olemme klikanneet tuota linkkiä, niin ota kuvat talteen jotta myös me näemme myös loput kuvat ja videot.

Aivan...Vittu, turhaan pastetin tuota linkkiä palttiarallaa 25 kaverille. Well, I'm having fun.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Kai tiedät, että seksikuvia ja -videoita on netissä muuallakin?

Eikä? Kerran näin jonkun sellasen kuvan, missä oli nainen millä oli tosi vähän vaatteita. Luulen että se on kyllä poistettu täältä internetistä jo.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No miksi ihmeessä sitten viestisttelet kavereillesi, että pääset näkemään jonkun tytön tissit?
Jos ei himassa tai muissa yhteyksissä ole moista herkkua ns. livenä tarjolla, sitä tekee varmaan miesparka yllättävän paljon nähdäkseen tuijottelemisen arvoisen tissiparin.

Siihenkin hommaan liittyy paikan päällä nähtynä ja koettuna aivan eri fiilis kuin tv:n tai koneen välityksellä, aivan kuten tuolla Muu urheilu-osiossa on urheilukatsomokokemuksista puhuttaessa todettu. Nyt jumalauta, suomalainen mies livetissien ja -pillun pariin ja äkkiä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös