Mille naurat juuri nyt?

  • 13 382 315
  • 50 762

Redbull

Jäsen
Liiga joukkueiden voimasuhteet -ketju on pääpiirteiltään hyvää ja asiantuntevaa spekulaatioita tulevan kauden rostereista. Mutta sitten kun tarkastellaan hieman lähemmin eräiden kirjoittajien vertailuja... Huikeaa värisokeutta!

ps. Eihän se väärin toki ole...
 

Chilango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpat, Les Habs

Vimes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
http://www.elitisti.net/database.php?id=8&page=1
Elitistin leffa-arvioita on mukava lueskella ja varsinkin tämän nudisti-hirviö boksin arvostelun aiheuttamat hörähdykset saivat aikaan epäileviä katseita pomon suunnalta aiemmin päivällä. Muita suositeltavia ovat Christopher Lambert ja "Idiootti" - artikkelit.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Edelleen Boston Legal kyseeessä, juuri ennen mainoskatkoa tapahtuneelle kirvesonnettomuudelle.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
LOL! Tämä sarja on helmi! Mitä seuraavaksi.

Elä kehtaa. Kyllä tulee ikävä jopa jotain Falcon Crestia, Ritari Ässää ja helevetin Cagney & Laceyta. Ja nekin olivat kamalaa tuubaa.

Kuka muuten muistaa, mikä oli sen sarjan nimi jossa päähenkilöitten nimet olivat Hannibal Hayes ja Kid Curry. Joku lännenjuttu. Minoon unohtanna.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
TML:lle, paha sanoa. Hieno miina, mutta jätetään se sijoilleen.

Tämä ei varmastikaan ylitä uutiskynnystä tuolla hyvät naurut netistä -osastolla, mutta tälle Kalevan jutulle ei voi olla nauramatta... Jos ei selviä miksi, kun on päässyt nippanappa yli kohdan Negativeen liittyen tullen tuohon GNR-mainintaan, olet pihalla kuin lumiukko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös