Mille naurat juuri nyt?

  • 13 238 404
  • 50 414

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Ajan henki, tuolloin sun piti olla oikeasti aika kova kaveri, jos maalin eteen menit seisomaan. Siellä oikeasti tuli mustelmia ja molareilla oli oikeus puolustaa omaa aluettansa. En nyt tarkkaan muista missä kohdassa, mutta kun Hextall lyö mailallansa alueensa ohi luistelevaa kaveria jalkoihin ja sen jälkeen näytää vielä, että täältä tulee, huh huh.

Olikohan tämä tilanne jossa ottavana osapuolena oli Kent Nilsson, jalka taisi mennä poikki.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukilahden Työväen Ampujat
Töhölle kasalle.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200705256150381_uu.shtml



lie tuo soittanut äidilleen joka on sitten ottanut lehteen yhteyttä

Eiköhän tästäkin saada kohu aikaiseksi ainakin iltapäivälehtien sivuilla. Tuo ihmetytti minuakin että leirille lähdettäessä pakki pääsi unohtumaan.

Eilisessä iltasanomien verkkolehdessä kätensä metron oven väliin tunkenut jannu sentään rehellisesti myönsi itse mokanneensa, ei päässyt lehti siitä sen enempää revittelemään.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän tästäkin saada kohu aikaiseksi ainakin iltapäivälehtien sivuilla. Tuo ihmetytti minuakin että leirille lähdettäessä pakki pääsi unohtumaan.
Vai että pääsi pakki unohtumaan..

No "unohtuihan" se minultakin kyydistä mm. toiselle Rovajärven leirille lähtiessämme, pakin paikan tetsarissa täyttivät juuri kertakäyttölautaset, joita käytin viimeiset kuukaudet koskematta pakkiin kertaakaan ennen kuin vasta kotiutusta edeltävässä kamojen palautusrumbassa.

Olikin muuten kyseinen peltitötterö melkoisessa homeessa sinne joskus unohtuneen ruisleivän vuoksi, ei auttanut siihen hajuun ja kukkimiseen kovimmatkaan hinkkaukset ja varusvaraston mummolla olikin naama entistä kurtummassa täysraiskatun pakkini vastaanottaessaan.

Samalta leiriltä "unohtui" valitettavasti myös suojanaamari ja se saatanan sadeviitta jolla ei tehnyt hevon vittua, näin saatiin lisää tilaa tärkeämmille asioille kuten vesipulloille ja muistaakseni omille vaatekappaleille.

Yksi jälkikäteen huvittavimmista muistoista onkin edelleen se, kun Rovalla mittausryhmämme kanssa iltatuimaan saavuimme skuttaan yöpymispaikallemme esikunta- ja huoltopatterin (vai mikä lie olikaan nimeltään, ei enää muista) alueelle, ja lähinnä uusista innokkaista oppilaista koottu huoltopatterillinen jässiköitä lymyili puiden alla nasset naamallaan ja sadeviitat päällään.

Patterin päällikkö huikkasi meille ryhmämme RaSi:n lavalle, että suojeluhälytys on käynnissä, suojautukaa heti. Meitä oli lavalla mittausupseeri ts. kokelas, kaksi mittausaliupseeria (minä ja toinen aligeeseri) sekä muistaakseni kuusi tykkimiestä eli uskolliset mittamiehemme.

Joukostamme tasan yhdellä oli nasse ja viitta mukana, lopuilla ne olivat "unohtuneet" kassulle kaapin syvyyksiin Vekaranjärvelle. Ei voinut kuin nauraa, muiden hönkiessä tastalla nasseihinsa reilun tunnin verran, mittaryhmän painaessa kaikessa rauhassa nuotion sytytyspuuhiin ja iltapalan odotteluun lippis tai korkeintaan kypärä päätä koristaen.

Hengissä selvittiin onneksi siitäkin hälytyksestä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukilahden Työväen Ampujat
SubTV:n Pokerimestari 2006-sarjan voittaja pääsi pelaamaan WPT:n osakilpailuun ihan Las Vegasiin asti ja turpaanhan sieltä tuli aika vikkelään.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Mitä viddua? Tätä ihmettelin hieman ja naureskelin.. Mikä tää E.M on? Tietääkö kukaan?
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Eipä tuo mitään. Joku onnekas on saanut tuon yhdeksi etunimekseen täällä suomessakin.

Mutta taisi tämä nimi olla annettu jo joskus 1900-luvun alkupuolella? Ei taitaisi enää nykypäivänä mennä läpi.

Ei helvetti, kaveri valittaa nälkäänsä kun ei voi syödä kaverin pakista. Tälle maalle olisi parhaaksi kun tuollaiset kuolisi nälkään siellä leirillä.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
JItse haluaisin kuitenkin luottaa siihen, että lasten voisi antaa katsoa telkkaria suht vapaasti vielä iltapäivällä. Ainakin sellaisten varhaisteini-ikäisten.

Eipä näyttäisi telkku.comin mukaan tuota ohjelmaa enää ensi keskiviikkona tulevan. Taitaa nauru tulla nytten.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tällä hetkellä naureskelen vallu valpiolle ("tähden" nimeä en kehtaa edes isolla kirjoittaa) joka Noriko- Showssa sönkkää englantia!!! ööö, nou, ööö yes ööö..
 

Viljuri

Jäsen
Töhölle kasalle.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200705256150381_uu.shtml



lie tuo soittanut äidilleen joka on sitten ottanut lehteen yhteyttä

No kylläpä on oikein sydäntäraastava ja koskettava tarina. Varmasti tästä mm. Jatkoajan asevelvollisuutta ja militarismia vastustava siipi saanee uusia ammuksia kampanjaansa... ;)

Toki PKarPr:n tulisi mahdollisiin puutteisiin reagoida. Tässä tapauksessa oikea menettely olisi ottaa kyseinen joukkue (tai vaikkapa koko komppania), missä puutteellisuuksia oli esiintynyt, harjoittelemaan kokonaisuudessaan alipäällystön ja kokelaiden johdolla ruokailua ja sen jälkeistä pakin pesua.

Jahka koulutuksen puuttellisuudet ovat selkeästi näinkin vakavia, harjoittelua tulisi tehdä ainakin puoli päivää aina uudelleen ja uudelleen toistaen, kertaushan on opintojen äiti, painoivatpa päälle ammunnat tai eivät. Ja vielä mielellään ilman ilmavaaroja tai kaasuhälytyksiä, niiden aikana tapahtuvaa ruokailua ja pakin pesua voitaisiinkin harjoitella sitten iltapäivällä, perusasoiden tultua toivottavasti opituiksi.

Kyllähän tälläinen vakava ongelma mm. nälkäkuoleman riskeineen toivottavasti sallisi viikko-ohjelman muutoksen ilman puolustusvoimain komentajan ja eduskunnan oikeusasiamiehen lupaa. Kyllähän miesten nyt syödä pitää osata, kuka sitä nyt voisi ampua tyhjin vatsoin?

Kasarmille palaamiseen jälkeen saattaisi toki olla vielä tarpeellista harjoitella sitä oikeaoppista kenttävarustuksen pakkaamista ja purkamista, jotta tälläisiä vakavia unohduksia ei pääsisi niin helposti tapahtumaan. Ellei nyt sitten itse joukoista tulisi sellaista viestiä, että vastaisuudessa vastaavat vakavat ongelmat hoidetaan ihan itse joukon sisällä, ilman esimerksi oman äidin panosta.
 

Kaivanto

Jäsen

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Oli jo -91 ainakin Upinniemessä.


Jo? Minä kun luulin, että ne olivat vasta joskus aikanaan tulleet käyttöön. Kyllä niitä ainakin Mikkelissä ja Haminassa sai käyttää silloin kun itse pakista söin. Morttileiri taisi olla vielä joku ns. karaistusjuttu, että ei saanut olla, mutta sen jälkeen kyllä. Sitten kun lämärinä heiluin kaikki päivät pitkin erinäköisiä leirejä niin kannoin aina omat lautaset ja ruokailuvälineet mukanani. Ei ainakaan kukaan skappari valittanut niistä. Tiedä sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös