Mille naurat juuri nyt?

  • 13 263 568
  • 50 455

J.Petke

Jäsen
Huikeita nämä Canalin studioisäntien haastattelut englanniksi.

Grönman Tibbettsille:

You proved that you dont lose your temper even if you get hit by a steak on your face!

Onhan se kieltämättä vittumaista kun kiekkopelissä löydään pihvillä naamaan.
 

scholl

Jäsen
Itse nauran sille, että jos pelaaja tilaa lennot Helsinkiin niin hänen oletetaan olevan automaattisesti Jokeripelaaja.

Kaiser Soze kirjoitti:
Kammottavan rasistiselle ja rotujalostuksen nimeen uskovalle kansallemme. Hävetkäämme kaikki yhdessä.

Ei millään jaksa lukea sinun linkkiäsi, mutta jos on kyse Laku-Pekasta niin olen itse täysin Laku-Pekan puolella, eikä siinä ole mitään rasismia. Harva näyttää ymmärtävän sen, että laku on luonnostaan mustaa. Jos se olisi valkoista niin eiköhän kuvassa olisi joku sen ajan tapiokorjus. Tummien on ihan turha ottaa mitään ongelmaa tuosta. Heillä on vain niin jumalattoman huono itsetunto ja huumorintaju, että syyttävät aina muita rasisteiksi, jos heillä henkilökohtaisesti menee huonosti. Tulee ihan mieleen ammattikoululaiset, jotka hokevat muille ihmisille "vittuilitsä mulle" kun eivät tajua, mistä on puhe.

Se lakupaketin logo on ihan hyvä, eikä sitä olisi pitänyt mennä muuttamaan. Harva tummaihoisista on enää muutenkaan lakupekkamaisia. Jopa Pekka ja Pätkä ovat enemmän aitoja. Nykyään on rodut niin sekoittunut, että niitä aitoja lakupekkoja ei ole kuin jossain viidakossa, eikä sellaisia elokuvia enää sillä tavalla näytetä, kun Helsingin olympialaiset on tuonut aidot tummaihoiset Suomeen ja niitä näkee ihan livenäkin joskus.

Mieletön haloo ihan mitättömästä asiasta. Tulee mieleen se joku ohjelma jota näin pari minuuttia yksi päivä. Kundi oli joutunut putkaan ja poliisikuulusteluissa sanottiin, että silminnäkijä oli nähnyt tekijöiden olleen two caucasian men. Epäilty sanoi hikeentyneenä siihen we are not caucasian, we are white. Lakujutussa on kyse vähän samasta.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Mullille/Lorville ja modeille. Pari kertaa poistettu nimimerkki näyttää taas palanneen Jatkoaikaan.
 
scholl kirjoitti:
Tulee ihan mieleen ammattikoululaiset, jotka hokevat muille ihmisille "vittuilitsä mulle" kun eivät tajua, mistä on puhe.

Nyt nauran tälle :D

P.S. Olen muuten täsmälleen samaa mieltä lakupekka logosta ja asioista muuten. Olisiko rasistista myös, jos kaksi lappalaista olisi vaalean suklaan kannessa pakkasessa pussaamassa tjms.?
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Pula-ajan Tretjak kirjoitti:
Olisiko rasistista myös, jos kaksi lappalaista olisi vaalean suklaan kannessa pakkasessa pussaamassa tjms.?

Todennäköisesti. Varsinkin, jos ne olisivat myös kasvonpiirteiltään alkup. saamelaisten näköisiä. Eli vaikka jonkinlaisia semimongoleja hieromassa toistensa neniään yhteen lappalaisreleet päällä. Eikös nunnukajengi suuttunut aikanaan Peteliuksen ja co. nunnukasktetseistäkin? Nythän tuollaisella saisi jo vähemmistövaltuutetun tms. niskaansa.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Marko Kivenmäki, Kärpät" Nelosen Kaikki maalit -ohjelmassa.

Hih!
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
kone82 kirjoitti:
"Marko Kivenmäki, Kärpät" Nelosen Kaikki maalit -ohjelmassa.

Hih!
Heh, piti laittaa kone auki että pääsee kattomaan joko joku kerkes tulla kuittamaan tuon. :) Pian tuleeki Kärppiin tässä kuussa ;).

Edit: Hyvä tietää etten oo ainut joka "asuu" täällä Jatkoajassa välillä, 20 sekunnin sisään toistakytä viestiä tuosta Nelosen mokasta. :)
 

Erik Loka

Jäsen
Kostaja#2 kirjoitti:
Hupaisaa, muttei sinänsä mitään uutta, että kirkko tulee joka asiassa vähintään noin sata vuotta muun kehityksen perässä. Vaikea sellaista organisaatiota on kovin vakavasti ottaa.

Juu ei tuolle laitokselle voi kuin nauraa. Hehheh.. Miksei niitä asioita voi esittää niin kuin ne ovat?
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovia sällejä nää brandimiehet!

Greffin kirjoitti:
Onko tämä provo? Stadi on stadi eikä se siitä miksikään muutu. En tiedä missä herra Hirschovits asuu, mutta stadissa se ei ainakaan pelaa.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Kuningasautoilija

Tämän uutisen jannulle, joka poraa, kun on saanut lyhyen ajan sisään kaksi parkkisakkoa. Mahtaisiko taas syyllinen löytyä peiliin katsomalla.

Hahaha

Että silleen...
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Marko Kivenmäki -ketjulle, aivan loistavaa settiä. Jokainen tuntuu tietävän jotain mitä joku toinen ei tiedä. Toivottavasti tuo sankaritarina saa arvoisensa päätöksen.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Vieläkin naurattaa stand up iltaman jälkeen. Veti jätkät sen verran hyvän shown sporttibaari Jatkoajassa.

Kommentti yleisöstä, Saipan pelaajiin kohdistuneen pienen vitsin jälkeen: "Täällä ei taideta arvostaa paljoa Saipan pelaajia..."
Ilari Johansson: "Kyllä, kaikki täällä arvostavat erittäin paljon Saipan pelaajia."
Maksimaalinen tiputus, varsinkin kun tuon jälkeen tuli vielä 100-0 vettä kiukaalle.

Ihan mahtavaa settiä, kiitos esiintyjille.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Subin Porno Valley -ohjelmassa Sunrisen Adamsin kiitospuheelle AVN-gaalassa ja isoäidin ilmeille. "Lupaan hoidella teidät kaikki myöhemmin." - cut to grandmothers face: Priceless.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Juuri äsken Canalilla alkoi Inside the Actors Studio. Ennen ohjelman alkua tuli varoitus, että ohjelmaa ei suositella pienille lapsille. Ihmettelin mielessäni, mistähän tuo varoitus vaarattomalta tuntuvan keskusteluohjelman kohdalla johtuu, kunnes tajusin että James Liptonin vieraana on Sir Elton John.



(Tiedoksi niille, jotka eivät ole ko. jaksoa nähneet, ohjelmassa näytetään melko grotsekeja kuvia Eltonin nuoruusvuosilta, joten suositus on ihan paikallaan.)
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Nauran youtuben videoille joissa tyttöset pyörittelee perseitään, kyllä sitä kaikkea pitää tehdä jottai saisi huomiota. Hyviä perseitä mutta rajansa kaikella oikeasti.

Onneksi suurin osa kuitenkin on varmaankin jo yli 18 v, tai mistäs niistä tietää.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kyllähän tuo perinteinen Pori-Rauma hulina saa taas hymyn huulille.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Major Julli kirjoitti:
Kyllähän tuo perinteinen Pori-Rauma hulina saa taas hymyn huulille.

Kieltämättä, mutta toisaalta on aivan mahtavaa, että kunnon viha-rakkaus -suhde elää ja voi hyvin pitkästä aikaa. Mitä meillä olisikaan ilman paikallisvastustajaa ja kunnon vääntöjä fanienkin kesken?

Otteluketjufoorumillakin on kaksi ketjua ottelusta Lukko-Ässät ja molemmat on lukittu, ensimmäinen jo heti alkumetreillä. Toisenkin sulkeuduttua avautui Lukko-osioon oma ketjunsa ottelun lopun tapahtumista. Huikeaa!
 

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
Jostakin syystä eksyin katselemaan mikseri.netin ilmaista musiikkitarjontaa. Täytyy myöntää että putoilin melko vahvasti kaikenmaailman artistikokelaiden huumoriin biisien ja bändien nimien keksinnässä (lienen vähän herkässä tilassa muuten). Aika hervottomia biisejäkin tuolta löytyy. Muutama poiminta:

- Artisti: Gandalf and the boys: mm biisit: Balrog sienimetsällä, Mordor Ballet experience ja Gandalf meets Gunther the gay

- Elämä voittaa (jos saan pillua tänään) by Nalometsä Rokfaggots

- Kaijalla oli Maritsa by Speed Bass Solo

Ja lopuksi suorastaan maaginen sovitus:

- Emmä ny saatana käskystä piere by Tatti (tää on loistava)
 

Rocco

Jäsen
Tälle kuvalle.

Ei hitto kun voi toisen ihmisen oksennus naurattaa, mutta tuo suihku on kyllä huvittavan näköinen. Varsinkin kun sitä tavaraa pursuaa nenästä roppakaupalla.

PS: Ei heikosti pahoinvoiville tai ruokahalun menettäville tuo kuva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös