Mille naurat juuri nyt?

  • 13 266 800
  • 50 459

duud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perkeleen hauskaa tämä Loordin voitto! En tässä osaa edes kertoa miten hykerryttävän hauska juttu se on.

Ei toki tosiaan. Hieno voitto se oli, mutta en olisi koskaan uskonut. Perkele!

-duud-
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Niin eihän nuo Lordin vihaajien ja mollaajien perustelut kovinkaan vakuuttavia olleet, joten en ollenkaan ihmettele, vaikka kelkan suunta vaihtuukin nyt päin vastaiseen.

Odotan innolla ihmisten kommentteja ja selityksiä: sitten saadaan tässäkin ketjussa naureskella kuinka helppoa voittajista on tykätä.
 

duud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jääkuutio kirjoitti:
Mielestäni on vain naurettavaa kääntää takkinsa tämän jälkeen. "Ei se Lordi palvonutkaan saatanaa, nehän on hyvä bändi."

Ihan sama... :D

No onhan se lordi paska, mutta perkeleen hyvä se tuolla tunkiolla oli. Se tässä naurattaa, kun en ikinä uskonut tuon jutun menevän missään läpi. Kai tuossa oli koko euroopan protestointia mukana. . .

En tosiaankaan tiedä, mut silti yhän virnuiluttaa....

-duud-
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
duud kirjoitti:
No onhan se lordi paska, mutta perkeleen hyvä se tuolla tunkiolla oli. Se tässä naurattaa, kun en ikinä uskonut tuon jutun menevän missään läpi.

Sama. Jokseenkin hämmentävää, että "koko" Eurooppa oli aika tasaisesti mukana viemässä Lordia voittoon. Se tässä eniten nauratti, ja samalla ihmetytti.

Eihän Lordi todellakaan mikään paras bändi ole eikä todellakaan se "mun kuppi teetä", mutta tunnen aitoa riemua tästä voitosta, ja varsinkin siitä millä esityksellä tämä tuli. Ja kuten jo sanoin; niin tuntee kohta se heräävä Suomikin, joka oli kauhuissaan Lordin menemisestä häpäisemään meidän maatamme. Veteraanit, veronmaksajien rahat ja kaikkea... : D
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"We turned down two world record deals from Spanish clubs. You don't have to be a rocket scientist to work out who they were"

Thierry Henrystä. Vittu että voikin naurattaa.
 

Nahkaparturi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiseeraan TuToa
No, ihan vielä en naura, mutta vesi kielellä odotan yleisönosastokirjoituksia Lordin viisuvoitosta kaikenmaailman moraalinvartijoilta ym. Tiedossa hupaisaa aikaa, arvaan ma.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Tälle gloryhuntingiksi kutsuttavalle ilmiölle. Huomatkaa,että kyseessä on vasta aakkosten ensimmäinen kirjain... muista en tiedä, ei joutanu katsomaan.
 

AaroVaalanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Sir von Aulis kirjoitti:
Tälle gloryhuntingiksi kutsuttavalle ilmiölle. Huomatkaa,että kyseessä on vasta aakkosten ensimmäinen kirjain... muista en tiedä, ei joutanu katsomaan.

No mitäs tossa. Gloryhunttaus on kyllä aivan liian aliarvostettua.
 

Rocco

Jäsen
www.ratemypoo.com

Olen varmasti väsynyt kun nauran tällaiselle... Kuka oikeasti ottaa kuvia omista paskoistaan, lähettää ne nettiin ja kuka tällaisia arvostelee? Ja kuka ylläpitää tuota sivustoa?!?!
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuulemma vanha kokkolalainen tuutulaulu:

Ensin alkuperäiskielellä:
Grannås stjithus ha vinka å kull
å vår he staar å luutar
men bete ti haa ein rukuan ein
en ti va ritti utan

Käännös menisi jotakuinkin näin:

Naapurin huussi on kaatunut
ja meidän on kallellaan
mutta parempi on huonokin huussi
kuin ei huussia ollenkaan
 

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sauli Niinistölle. Kaveri alkaa olemaan aika kova kilpailija Paavo Väyryselle kun puhutaan Suomen kieroimmasta valtiomiehestä kautta aikojen. Takin kääntäminen ei ainakaan näytä tuottavan suuria vaikeuksia kummallekaan... Ja kyllähän veijareiden ulkonäöstäkin voi löytää paljon samaa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kauniit & rohkeat jaksokuvaukset ohjelmatiedoissa...

www.tv-opas.com

Kauniit ja rohkeat (The Bold and the Beautiful) Rakastele kanssani, Ridge!. Brooke pyytää Ridgeä ylös makuuhuoneeseen, mutta Taylorillakin on talon isännälle asiaa. Taylor itkee oloaan. Ridge lähtee makuuhuoneeseen, missä Brooke jo odottaa kevyessä silkkiasussaan. Eric kieltää Stephanieta sekaantumasta Ridgen naisasioihin. Stephanie uhmaa kieltoa soittamalla Ridgelään. Taylor vastaa puhelimeen. Stephanie sanoo, että Ridgen ja Brooken eläminen miehenä ja naisena on estettävä. Amerikkalainen viihdesarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Huominen jakso alkaa jo klo 17.15.
: )
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Master Chief kirjoitti:
Tamppaajasketsille. Tuli just äsken kakkoselta Kummeliretrossa.
Ettei olisi ollut nimimerkki Kalkun rusakko itse tamppaamassa. Jatkossa siinä olisi ollut vielä ruotsalainen jälkirotta, "tyst ny!"
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Master Chief kirjoitti:
Tamppaajasketsille. Tuli just äsken kakkoselta Kummeliretrossa.

Tää on kyllä legendaarinen sketsi. Muistan sen siitä, että aikoinaan isäni repesi tälle aivan TOTAALISESTI. Ja kyseessä on tyyppi, jolle Kummeli ei uponnut sitten yhtään. Sattumoisin vain oli samassa huoneessa kanssani, kun ohjelmaa katsoin. Tutkimattomia ovat huumorin tiet...
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Komppaan Murmelia. Aivan käsittämätöntä tuubaa koko s:n teksti. Ihmettelen, kuitenki kaveri on samantien nyrkit pystyssä jos Saksaa tai vaikkapa Lidliä erehdyt liittämään natseihin tai vastaaviin ääriryhmiin, mutta millä helvetin kaavalla saat kaikki rock-musiikista pitävät leimattua rikollisiksi,tatuoiduiksi, jne.

Itse olen tatuoitu, lävistetty, pitkätukka, kuuntelen rock- ja jopa heavymussiikkia, ja soittelen sitä omaksi ilokseni (en bändissä kuitenkaan). Joten, herr scholl, olenko siis rikollinen?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös