Mille naurat juuri nyt?

  • 13 194 327
  • 50 351

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Suomalaiset urheiluselostajat!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Luin Ylilautaa ja mainoksiahan sielläkin oli. Mainostettiin tekopilluja.

#kohderyhmä
 

Obasan

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luin Ylilautaa ja mainoksiahan sielläkin oli. Mainostettiin tekopilluja.

#kohderyhmä
Tässä täytyy tietää, että mainokset räätälöidään kävijän mukaan. Itse en ole nähnyt mainoksia kuin peniksen pienennyksestä ja kuinka rikkaimpaan 0,1 prosenttiin kuuluvan pitäisi sijoittaa omaisuuttaan. Hymiö.

Edelleen kyllä naureskelen jollekin Googlen aikoinaan luomalle profiilille, kun ilmeisesti palvelujen käytön perusteella olin joku lähempänä eläkeikää oleva perheellinen, vaikka olin silloin parikymppinen opiskelija. Siinä mielessä positiivinen juttu, että Google ei ollut onnistunut luomaan osuvaa profiilia, mutta vähän sitä alkoi miettimään, että mitähän sitä on tullut googleteltua omilla laitteilla.

Tällä hetkellä naurattaa itänaapurin touhu ja Prigozhinin väitetty kohtalo. Harvinaisen epäonnista porukkaa näyttäisi olevan nämä putinin kannalta haastavat kaverit edelleen. Näissä joissain onnettomuuksissa myös osataan ihmeen nopeasti kertoa valtiollisen median toimesta mitä tai kenelle tapahtui.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä täytyy tietää, että mainokset räätälöidään kävijän mukaan. Itse en ole nähnyt mainoksia kuin peniksen pienennyksestä ja kuinka rikkaimpaan 0,1 prosenttiin kuuluvan pitäisi sijoittaa omaisuuttaan. Hymiö.
Täytyy sanoa, että tekopilluja en ole kyllä koskaan edes etsinyt, eikä niitä ole missään muualla tarjottu. Ei tule yleensä edes Kaalimatoa. Deittimainoksia kyllä tulee joka sivustolla, missä niitä voi tulla, ja tämä johtuu varmasti juuri siitä, että pyörin deittisivustoilla. Sen toki tunnustan.

Tästä uskalsin päätellä, että tekopillumainokset tulevat Ylilaudalla kyllä jonkun muun nettikäyttäytymisestä.
 

Obasan

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täytyy sanoa, että tekopilluja en ole kyllä koskaan edes etsinyt, eikä niitä ole missään muualla tarjottu. Ei tule yleensä edes Kaalimatoa. Deittimainoksia kyllä tulee joka sivustolla, missä niitä voi tulla, ja tämä johtuu varmasti juuri siitä, että pyörin deittisivustoilla. Sen toki tunnustan.

Tästä uskalsin päätellä, että tekopillumainokset tulevat Ylilaudalla kyllä jonkun muun nettikäyttäytymisestä.
Todennäköisesti näin. Välillä eri kanavia pitkin tulevat mainokset tuntuu osuvan myös sen mukaan mistä oli puhetta vaikka tunti sitten. Joskus taas niillä ei ole mitään tekemistä omien kiinnostuksen kohteiden kanssa. Näiden täysin ohi menevien mainosten kanssa luultavasti pohjalla on sivuston käyttäjien keskimääräinen käytös tai oletettu käytös.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli se ammatti sitten mikä tahansa niin näitä päiviä vaan tulee kaikille. Bonuksena vielä selostajan repliikki Välimäen kommenttiin:



Ja tuossa vielä lisähuvituksena, että golfin harrastajat keskimäärin olisivat joko melko tai erittäin tyytyväisiä jos saisivat 182m par3:lla pallon tulemaan alas about keskelle griiniä ja vielä jäämään siihen.

Mutta olihan tuo lipun paikka (ja Välimäen tilanne kisassa) sellainen että lähemmäs olisi pitänyt saada.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hemmetti, alkaa olla kyllä hyvää löylyä kahden Helsingin perinteikkään jääkiekkoseuran fanien kesken. Molemmat tekee toistensa osioon täsmähyökkäyksiä ja oman mausteensa hommaan tuo hallikysymys, joka villeimmissä skenaarioissa voi nivoutua Jaffalaan kummankin jengin osalta.
 
iltalehti: Archie Cruz oikoo suhdettaan Iida Vainioon – Puhuu nyt suunsa puhtaaksi

"Nyt kuusi päivää suhdeuutisten jälkeen Archie kertoo Iltalehdelle, ettei hän seurustele Iidan kanssa. Archien mukaan kyseessä oli vitsi alusta alkaenkin.

– Ei. Se oli vitsi, Archie sanoo lyhyesti."


Oli tosi hyvä vitsi, pakko myöntää :D

Vitsailu jatkuu.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat

Vitsailu jatkuu.
Käy vähän sääliksi ruotsalaisia...
Mutta - eiköhän nämä kaksi keksi pian taas jotain muuta, että Seiskan mielenkiinto pysyy yllä.
 
Tsemppiä Jurri Ahokas alkavaan kauteen:
 

Liitteet

  • Ahokas.jpg
    Ahokas.jpg
    89,5 KB · kertaa luettu: 269

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Johanna Tukiaisen CV vuodelta 2009.

Tässä on CV:ni!

Johanna Tukiainen (s.29.07.78 Helsingissä) on 31-vuotias yksityisyrittäjä, Suomen yksi kuuluisimpia blokkaajia ( 7 Päivää Lehti, Glamour Dolls päiväkirja), glamourmalli, laulaja ja tanssija.
Tukiainen perusti oman firman, showalan yrityksen Glamour Dolls vuonna 2003 Helsingissä, joka on erikoistunut eroottisiin showtanssijoihin, näyttäviin pr-työntekijöihin, glamour malleihin, sekä erilaisiin viihdealan ammattilaisiin.

Tukiainen kirjoitti ylioppilaaksi 1997 Laajasalon lukiosta, Helsingissä. Hän kirjoitti neljä eximiaa ja lukion päästötodistuksen keskiarvo oli 9,1.
Tukiainen on asunut ympäri maailmaa, mm. hän opiskeli vuoden näyttelemistä Pasadenassa Kaliforniassa, jossa teki myös mallintöitä. Los Angelesin vuoden jälkeen hän asui Uppsalassa, Ruotsissa vuoden jossa opiskeli eri kieliä Uppsalan yliopistossa. Tämän jälkeen hän muutti takaisin kotikaupunkiinsa Helsinkiin, jossa työskenteli mm. klubiemäntänä ja jatkoi kielten ja matkailun opiskelua Porvoon matkailualan oppilaitoksessa.

Johanna Tukiainen valmistui meikkaajaksi Ritva Norres Cosmetics koulusta Espanjassa vuonna 2000. Hän asui Fuengirolassa, Costa Del Solissa jonka jälkeen hän työskenteli Joe Blasco konsulenttina mm. Helsingin Stockmannilla ja Sokoksella. Hän työskenteli myös useamman vuoden ajan freelancer meikkaajana kampaamoissa, sekä ala-asteen opettajan sijaisena Yliskylän ala-asteella.

Tukiainen puhuu täysin sujuvasti englantia sekä ruotsia. Hän osaa jonkin verran myös espanjaa sekä saksaa.

Tukiaisella on kaksi pitkää parisuhdetta takana, toinen kesti 10 vuotta Helsingissä Nokian diplomi-insinöörin kanssa ja toinen puolitoista vuotta Miamissa juutalaisen monimiljonäärin kanssa. Nykyisin Johanna on sinkku ja asuu pääsääntöisesti Helsingissä, vaikka rakastaakin matkustelua ympäri maailmaa. Hänen lempikohteensa ovat mm. Thaimaa, Hawaiji, Kalifornia, Miami sekä Dubai.

Johanna Tukiaisen miesmaku on häntä vanhempi herrasmies, luotettava, romanttinen ja karismaattinen henkilö, mielellään pk-seudulta tai ulkomailta. Tukiainen tuli koko kansan tietoisuuteen Suomessa, kun vuoden 2008 keväällä ulkoministeri Ilkka Kanerva joutui luopumaan virastaan tekstiviestiskandaalin seurauksena. Kanerva oli lähetellyt yli 200 eroottista tekstiviestiä Tukiaiselle.

Tukiainen tuli mediassa tunnetuksi paitsi rohkean glamourmallin töistään, myös siitä että hän työskenteli showtanssijana ympäri maailmaa lähes 10 vuotta. Nykyisin hän on yksi suosituimpia blokkaajia Seiska lehdellä internetissä. Johanna tulee perheestä, johon kuuluu ekonomit Marja ja Markku, jotka ovat olleet naimisissa yli 40-vuotta. Lisäksi Johannalla on Amerikan Playboy-lehteen v.2004 päässyt myös glamourmallina työskennellyt Helsingissä asuva sisko Julia Tukiainen 26v, sekä Tukholmassa asuva sisko Jasmina Tukiainen 21v sekä pikkuveli Joel Tukiainen 17v.

Tukiainen on 160cm pitkä, hänellä on isot F kupin silikonirinnat sekä vyötärölle ulottuva pitkä vaalea tukka. Kengänkoko on 37 ja vaatekoko on 38 m (malliaikoina se oli S 36.)

Tukiaisen harrastuksiin kuuluu mm: matkustaminen, musiikki ja tanssi, laskettelu talvisin, elokuvat, veneily (nopeat moottoriveneet suosikki), romanttiset illalliset ja viinit, lukeminen, shoppailu ja elämästä nautiskelu.

Tukiainen on tehnyt kaksi kappaletta: Lööppijulkkiksen (tuottajana Esko Koivumies Iisalmesta) sekä Some Day (tuottajana kolumbialainen Kryia Miamissa.) Hän esittää niitä laulu-ja nimmarinjakelukeikoilla ympäri Suomea sekä myös ulkomailla. Hänelle ollaan valmistamassa nyt uutta biisiä, jonka nimeksi tulee SEXX. Biisistä tehdään sekä suomenkielinen, että englanninkielinen versio.

Johanna Tukiainen voitti ”The Most Talked Glamour Person of the Year 2008″ -tittelin Suomessa. Hän voitti myös Helsingin Sanomien äänestyksen, jossa hän oli puhutuin ja tunnetuin julkisuuden henkilö vuonna 2008 Suomessa. Hänestä on kirjoitettu tuhansittain lööppejä vuosien 2008-2010 aikana.

Hän sairastui malarian vakavimpaan muotoon falcipariumiin Gambian (Afrikka) matkansa jälkeen syksyllä-2008. Hän oli Meilahden teho-osastolla viikon, jonka jälkeen lähes kaksi kuukautta Aurorassa hoidossa jossa hän oli psykoottisessa tilassa. Tukiainen kuitenkin selvisi sairaudestaan 100%, hänelle ei jäänyt sairaudestaan mitään vammoja sisäelimiin.

Tukiaisesta on mediassa kirjoitettu myös romansseistaan Tukholmassa asuvan Ingo Janssonin kanssa, sekä Lapissa tapaamansa Arton kanssa. Lisäksi Johannalla oli romanssi edesmenneen suomalaisen julkkiksen Tony Halmeen kanssa, jossa he tapasivat Seiskan järjestämällä bileristeilyllä laivalla.
Halme vietti kesästään pari päivää myös Tukiaisten kesämökillä Keski-Suomessa heinäkuussa-2009. Halme menehtyi syksyllä omassa kodissaan.”
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vanhan vitsin mukaan jehovantodistajista pääsee parhaiten eroon, kun menee avaamaan oven ilman vaatteita. Tänä aamuna pääsin - tosin vahingossa - sisälle suoraan tuohon sketsiin. Olin juuri tullut suihkusta, kun ovikello soi. Siellä olisi saattanut olla minun kaverini reilusti etuajassa, joten menin avaamaan ovea tukka pystyssä ja parta sinne tänne sojottaen, ilman vaatteita. Ovella olikin kaksi minua reilusti nuorempaa naista Jehovan asialla.
Toinen sujautti jw.org -käyntikortin, mutta edes Vartiotornia tai Herätkää!-lehteä en saanut ennen kuin he pakenivat paikalta.

Mutta siis, konsti toimii!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös