Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Mille naurat juuri nyt?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Kaivanto, 21.08.2005 klo 23.28.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Näin on tapahtunut usealle pelaajalle, että yhden huhun/uutisen tultua julki, pelaajan taso romahtaa silmissä. Eikä tähän yleensä kuulu vain omien seurassa mököttäminen vaan pelaajasta "faktojen" laukominen uuden joukkueen alueella.

  Eikö helppoa olisi vain johonkin Ässien positiivisuusketjuun todeta, että "onneksi Marttinen ei jatka Ässissä".
   
 2. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tähän kun lisää sen, mitä Marttinen on tuonut Ässille. No, urheilu ei tunne sympatiaa. Sääli.

  E. Toisaalta Teemu Rautiainenkin oli meillä niin kauan kova pelaaja, kunnes lähti pois.
   
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Ymmärtäis hyvin jos olis vetäny vihkoon, surffaillu tai lasketellu puolivaloilla vikaa kautta....niinku eräät. Mutta eipä Jyri Marttinen harrastanut tollasta Ässäpaidassa koskaan.
   
 4. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jep. Tätähän juuri tarkoitin. Marttinen on hieno pelaaja, koska vain oranssiin. Tarjousta vaan Hämeenlinnaan jos ei kelpaa.
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
 6. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mitenhän se yksi kuntosali mainosti tossa keväällä. "Jos eläisit vaan kerran" tms. No jos vaan kerran eläisi niin sitten en ainakaan menisi mihinkään kuntopyörään tai juoksumatolle kun siinä ei etene yhtään eikä maisema vaihdu. Kyllä mäkin lenkkeilen, mutta keskustassa ja kalja kädessä ja tyttöjä seuraillen. Jos parempi pylly kävelee vastaan niin kääntyy sen perään jne. Saa raitista ilmaa, pääsee kaupungin sykkeeseen eikä tarvii olla selvin päin. Eläissäni en ole kuullut järkeviä perusteita kuntosalitouhusta ja kaiken huippuna niistä pitää vielä maksaa.

  Joo monesti tulee tonnin seteli -ilme mieleen kun ajattelee jotain hölmöä juttua, mutta nyt tulee väkisinkin Bull Mentulan perusilme, heh. "Mitään en ole ottanut" öööö.

  Ja jotain lihaskuntoa nyt ei tosielämässä tarvii mihinkään, mutta ei ne jotkut sen takia vissiin olekaan niissä laitteissa.
   
 7. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  No yksi hyvä peruste voisi olla vaikka se, että jos kävisit kuntosalilla, sun ei välttämättä tarvitsisi tyytyä vaan tuijottamaan niitä pyllyjä. Eikö se kuulostaisi hyvältä jos pääsisi vaikka ihan koskemaankin?
   
 8. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Sattumoisin lueskelin tämän ketjun viestejä siltä päivältä, kun HIRVITTÄVÄSTÄ TERRORISTI-ISKUSTA YHDYSVALTAIN MAAPERÄLLE oli kulunut kymmenen vuotta. Etsin erästä asiaa, en sitä löytänyt, mutta hyvät naurut sain. Kiitos.
   
 9. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 10. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Ehdottomasti. Laita vielä räikeän kukertava asukokonaisuus, ne värit ilmoittaa vaarasta kun käyskentelet pitkin kyliä, ei tule feissarit ja kerjäläiset silmille hyppimään.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kyllä ei chinosit hyvältä näytä. Cargopöksyjen suosion laskua saa hetken odotella, tapahtuu samaan aikaan kun armeijalookki menee muodista (tai vaihtoehtoisesti tuon tyylisiä ei enää käytetä jenkkiarmeijassa).
   
 12. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sen verran lisäyksenä / tarkennuksena, ettei tämä toinenkaan vaihtoehto kuulu garderobin sisältöön. Mutta jos noista kahdesta pitäisi valita niin ei se valinta siltikään noihin chinoihin osuisi.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No ovathan nuo festareilla käytännölliset kun laukkua ei pääsääntöisesti viitsi viedä sisälle, kun se on täynnä kaljaa tai muuten tulee tielle. Toki itse nyt olen yksi näistä pitkätukkaisista ja parrakkaista hipeistä.
   
 14. Jeffrey Jäsen

  Kyllähän tuo Hannes Hyvönen gladiaattorina aiheuttaa melkoista hykertelyä.
   
 15. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Oli kyllä pokassa pitelemistä kun skrollasin uutista tuohon oikeinpukeutumismallikuvaan asti. Vaan ehkä uutinenkin oli hiukan pilke silmäkulmassa kirjoitettu, tai ainakin tuo kuva valittu. Voin kertoa että jos reisitasku-cargot näyttäisi päälläni pölöltä, niin ei nuo just ja just puoleen reiteen ulottuvat chinotkaan kovin esteettiset olisi. Jos miesmalli näyttää jossain asussa naurettavalta niin miltä näyttäisi keskiarvoinen suomalainen mies?
  Aika huvittava oli myös tämä: "Lehti muistuttaa, että jollet oikeasti työskentele puuseppänä, sinulla tuskin on tarvetta lukuisille, jättimäisille taskuille. Ja mikäli sinun tarvitseekin kantaa kaikenlaista mukanasi, miksi et vain hankkisi laukkua?" No miksi hankkisin laukun, jos tarvikkeet mahtuisi taskuunkin? Miksiköhän sillä timpurilla ei ole jotain seksikästä olkalaukkua kun se killuu jossain telineillä.
   
 16. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Näyttää siltä, ettei cityvihreiden komissaarista välttämättä tulekaan puheenjohtajaa. Tämä on hyvä asia vihreille ja koko Suomelle, ettei tuo fasisti pääse puheenjohtajaksi. En mainitse nimeä, koska ei ole sen arvoinen.
   
 17. Lainaus:
  Kyllä meillä perusjunteilla on vielä oppimista siinä, että oikeaoppisessa pukeutumisessa ei ole sallittua ajatella käytännöllisyyttä ja näyttää pölvästiltä, vaan suotavaa on ainoastaan näyttää pölvästiltä.
   
 18. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Chino-shortseista on onneksi olemassa myös fiksun näköinen vaihtoehto, kiitos Dickiesin: Chino -shortsit - Shortsit - Tuotteet

  Ei siinä, cargojakin tulee kyllä pidettyä paljon koska minä arvostan sitä että vaatteet ovat myös käytännöllisiä. Eikä cargot minusta mitenkään pöllömmältä edes näytä kunhan ne vaan ovat hitusen slimmimpää mallia ja oikean kokoiset, eli ei sellaiset liian isot teltat. Paremmalta ne ainakin näyttää kuin nuo puolireiteen ylettyvät chinot jotka tuo ensimmäisenä mieleen ruotsalaiset tennistähdet 70-luvulta.
   
 19. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Näissä muotijutuissa on syytä muistaa se, että noita (myynnnin-edistämis) artikkeleita kirjoittelevat pääasiassa naiset ja homot miestenkin pukeutumisen osalta, eli se mitä muodikkaana kulloinkin pidetään ei välttämättä käy yksiin sen kanssa, mitä suuri osa miehistä pitää tyylikkäänä. Parempi siis keskittyä muodin sijasta tyyliin vaatteiden(kin) osalta ja siihen, mikä tuntuu "omalta" sen sijaan, että antaa naisten/homppeiden/hipstereiden määritellä omaa pukeutumista muotivirtausten mukaan.

  Nimittäin noita linkattuja puolireiteen juuri ylettyviä ja erittäin keijo-henkisiä chino-shortseja etovampaa kuitenkin on se, kuinka iso osa miehistä seuraa (osa varmaan välinpitämättömyyttään) muotia pukeutumisen osalta. Vai miten muuten on selitettävissä "lohenpunaiset" (heh heh) shortsit tai paidat, mitä tuolla kylillä näkee aivan liian usein miesten päällä? Toki jos ne pinkit vaatteet omalta jutulta tuntuu, niin mikäpä siinä, mutta älkää nyt helvetti antako vaimojen päättää teidän pukeutumisesta(kin), vaikka siellä vaatekaupassa onkin vittumaista käydä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2017 klo 09.01
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Tuli jotenkin epähuomiossa ostettua yhdet (joo niinkin voi käydä) miltei boxereiden mitassa olevat shortsit. Siis sananmukaisesti "shortsit" ja eihän sellaiset ainakaan mun kropalle käy. Liikaa reittä näkyy niistä ihan kanssaihmisiäkin ajatellen. Käytän ylpeästi juntisti noita vähän pidempiä shortsei, sanoi trendilehti mitä tahansa.
   
 21. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Mistä sinä tiedät, että ne näkemäsi lohenpunaisten paitojen käyttäjät identifioivat itsensä miehiksi? Jos olet tehnyt johtopäätöksen heidän sukupuolestaan vain ulkonäön tai äänen kaltaisten seikkojen perusteella, tulisi sinun käyttää termiä "miesoletettu". Ainakin jos haluat vaikuttaa ihmiseltä, joka elää tällä vuosituhannella.
   
 22. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Pitäisikin ihan vittuilumielessä kaivaa jostain esille vanhat 70-luvun speedot ja shortsit. Niissä kelpaisi munia rapsutella kesälomaa viettäessä, vaikka kanssaihmisiä nyt vähän etoisikin. Noissahan ei haittaa, vaikka olisikin sellainen hiukan ylikireämpi - ns. pesussa kutistunut - malli.
   
 23. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  @Kirjoittelija puhuu asiaa ja siten erittäin tärkeä korjaus.. I stand erec.. corrected!
   
 24. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Lohen punainen, pinkki ja limen vihreä ovat menneiden vuosien muotivärejä eikä tällä ole mitään tekemistä seksuaalisuden kanssa. Miehet vaan sekoilevat näiden värien kanssa kerran vuosikymmenessä koska se on muotia. Musta/vaalea pukeutuminen on kuitenkin aina muodissa eli ei hätää.
   
 25. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Aika huikeassa kondiksessa ukko näyttää olevan. Peukut sille.