Miljonääri-Jussi

  • 50 130
  • 245

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Pakko todeta jyrikjällmäisesti "Vittu ei pysty!". On niin ärsyttävän näköinen kaveri toi Villekin...
 

Spede#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Siis mitä helvettiä Palanderin Kallelleko tässä eukkoa etsitään?
Heti tuli Palanderi tosta jampasta mieleen. Toistelee kaveri noita tiettyjä sanoja tietsä ja hei hei hei hei hei ..........
 

Tep

Jäsen
Noh, mitäs tuosta nyt sanoisi...

Ainakin "Jussilla" olisi tapojensa kanssa parannettavaa: Ei tunnu uskottavalta, että "miljonääri"seisoo kädet taskussa ja sanoo jotain hieman epämääräistä. "Olihan se ihan cute..." Myöskään suomen ja englannin mongertaminen yhtä aikaa ei oikein iske.

No, eka jakso oli tämä, ehkä ensi jaksossa olisi parannettu. Mutta muuten sitä tavallista, ei yllättänyt, päinvastoin. Pois tälläiset televisiosta.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Vitun hyvä formaatti

Ja nimenomaan formaatti. Siinä missä jenkki-versio oli täynnä Ken-ja Barbie-nuken näköisiä puhuvia muovisia päitä, oli Suomen version casting haettu jostain satunnaisesta keskisuuren kaupungin yökerhosta lauantai-iltana. Eli tavallisia ihmisiä. Ja se on hyvä asia se.

Subin Extra-versio oli rautaa. Villen reaktiot kun hovimestari latoi muijien kuvia pöytään päivän päätteeksi oli loistava. "Vittu, toi oli se pushy muija. Se lähtee! Se lähtee!" vahvistettuna sormenosoittelulla kertoi karua kieltä, että kunnon tosi-tv on vihdoin rantautunut Suomeen. Iltapäivälehdillä ja Päivärinnalla on taas päiviteltävää ensi viikolla.

Ville Nupponen (vai mikä se oli) viljelee englantia enemmän puheessaan kuin minä. Tosin sen ässät suhisi enemmän kuin naispuolisella vantaalaisella kosmetologilla. Mitäköhän se Lempäälän mummo sai irti Villen "rosegarden"- läpästä? Vai pitäisikö sanoa "läpiskästä"? Toisaalta minua ei voisi vähempää kiinnostaa miten Lempäälän mummo kokee tv-viihteensä, mutta aika mielenkiintoista, että tämä Miljonääri-Jussi oli tehty aika nuorekaasti. Siis MTV3:lla oleva kanava.

Vai pitäisikö tässä huolestua nyky unisex-sukupolven elämänarvoista, tv:n realityohjelmien tarjoamasta maailmankuvasta vai yksinkertaisesti siitä, että minusta tämä ohjelma oli hyvä?

Idols, Robinsson, Miljonääri-Jussi. Koskakohan Suomessa nähdään Big Brother? Formaattiohjelmissa on se hyvä puoli, etteivät suomalaiset kykene kusemaan koko ohjelmaa reisille.

EDIT: Nyt tulee piilokameran antia flikkojen huoneista. Joku blondi tilittää "Jenni on ihan vitun asshole". Asiaa. Ensi viikolla haluan kuulla sanan "huora" ja nähdä vähintään yhden tissin.
 
Viimeksi muokattu:

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miljonääri-Jussi oli kuvottava. Ärsyttävä. Tyhmä. Yksinkertainen. Ja helvetin ärsyttävä puhetyyli.
Just tollanen äijä jotka tulee baarissa pokaamaan tollasilla "hei mikä sun nimi on hei oisitsä hei kiinnostunu hei"...UUH.

Tytöt ei ollu ihmeellisiä, tyhmän olosia muutamat ainakin...
Aasialaistyttö oli kyllä aika ihana. Mun suosikkini. Ehkä liian hyvä tolle idiootille tosin.

Mä hei meen hei suihkuun tästä nyt hei.
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti Sistis
En voi muuta kuin todeta, että on hirvittävintä paskaa, mitä Suomen televisio on syytänyt kuvaputkistaan pitkään pitkään aikaan siten, että se on minun silmiini osunut.
Toden totta, pienellä varauksella. Riippuu meinaan hivenen siitä miten määritellään tuo "pitkään aikaan", kyllähän näitä maailmanlopun merkkejä nykyään tv:stä tulee harva se päivä.

Mutta katsotaanpa vaan, niin jo parin viikon kuluessa Miljonääri-Jussi on (ellei jo ole) yksi tv:n katsotuimpia ohjelmia, ja hössötys iltapäivälehtien kansissa yms. (ja tässäkin ketjussa) kohoaa Idols- & Suuri seikkailu -mittoihin.

Ei voi kyllä käsittää millaista idioottikansaa täällä Suomessakin oikein asustaa. Amerikassa moinen vielä menisi, mutta täällä Suomessa tämä tuntuu lähinnä piilokameratempulta, jossa ~neljäsosa suomalaisista muka seuraa tätä sarjaa ihan tosissaan.. huoh, kunpa olisikin näin.
 

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
Ville

´"Hei....Pidetään hei fantastinen ilta Hei,täällä on Hei tosi kivaa Hei nastaa että se Hei pääsit jäämään Hei tähän Fantastisen linnaan Hei...Hei Hei..
Vittu mitä paskaa....Eikö sinne tosiaan saanu paremman näköisiä naisia hommattua??? No Offence, sanois Villekin,mutta come oon hei...paikallispubistako ne jotkut rotkot sinne on roudattu? Ja eikö Turustakaan parempia löydy kuin ne ehdokkaat tuolla? Paras hetki oli se,kun Ville otti jatkoon vahingossa väärän muija....hehe..No mutta kuitenkin Hei,pidetään fantastista iltaa hei....Hei Hei
 

Mari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hmm...Mitähän tästä nyt voisi sanoa...Ei hyvä,mutta ei välttämättä niin kauhean huonokaan...Mutta helpostihan tuollaiseen sarjaan jää koukkuun.Omaa suosikkia en tytöistä keksinyt,vaikka joukosta muutama hyvä erottuikin.

Itse pääosan esittäjä Miljonääri-Jussi oli ihan jees,parempi olisi voinut olla ilman kiharaa polkkatukkaa.Mutta muuten olikin sitten vähän tyhmä,kuten moni muukin on tässä jo maininnut.Luulin kuitenkin että sarjaan olisi joku parempi otettu.Mahtaa sitten tämänkin jutun "voittajalla" olla kivaa.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Shane


Ei voi kyllä käsittää millaista idioottikansaa täällä Suomessakin oikein asustaa. Amerikassa moinen vielä menisi, mutta täällä Suomessa tämä tuntuu lähinnä piilokameratempulta, jossa ~neljäsosa suomalaisista muka seuraa tätä sarjaa ihan tosissaan.. huoh, kunpa olisikin näin.

Jaa että neljäsosa suomalaisista seuraisi kyseistä sarjaa? Ei voi pitää paikkaansa. Suomalaisethan katsovat televisiosta vain dokumentteja ja ajankohtaisohjelmia.
 
Viimeksi muokattu:

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Ajattelin itsekkin tulla kirjoittelemaan tänne "hei" "fantastista" kommenttia, mutta niitä nyt on joka viestissä jo viljelty.
Todella ärsyttävän oloinen "miljonääri-jussi". Tosi limanen playboy lässähtäneellä carlos valderrama kampauksella.

Ja maikkarille taas "kiitokset" siitä että maukkaammat palat taitaa tulla subin puolelta jota mulla ei tietenkään näy.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Monet täällä ovatkin jo sen sanoneet: paskaa. Enpä muista nauraneeni (sisäisesti) näin paljon vähän aikaan, kun "tyylikäs hovimestari" ja "kohtelias herrasmies" esittäytyivät. Kun vielä Erja Häkkinenkin oli tönkkö kuin mikä, ei homma ollut mielestäni kaukana flopista.

Kun vertaa tätä Suomen versiota tuohon aiemmin esitettyyn jenkkiversioon, ero on valtava. Tämä hovimestari epäonnistui pahasti yrityksessään olla klassisen tyylikäs herrasmies, IMO. Hohhoijaa...olisi edes puhunut kirjakieltä, se olisi jo pelastanut jotain. Jussi/Ville/whatever taas osoitti suuruutensa toistamalla "niinku"- ja "siis hei" -tyylisiä juttujaan koko hemmetin ohjelman ajan.

Pimatsuista ei kovin moni vakuuttanut, mutta Jenni S. on melkoisen kuuma pakkaus, noin niinkuin minun mielestäni. Hänen juttujaan en tarkemmin kuunnellut, joten aivokapasiteetin käytöstä on paha sanoa mitään. Anyway, helvetin hyvännäköinen mimmi. Sen verran jees, että piti näin maanantaiaamusta käydä tutustumassa pimun tähdittämän Dreamgirls-tanssiryhmän sivuihin. (hymiö)
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Oikeastaan ainoa vähänkin "hyvä" kohta oli se, jossa muutama tipu kaljahöyryissään pohdiskeli tilannetta ensimmäisenä iltana. Pääsi nääs pieni hörähdys. Muutoin tuo oli kyllä aikas huono, eikä sitä enää näinollen tarvitse katsoa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Huh huh, olipa paskaa tarjolla. Harmittavasti olivat jo esittäneet sen jenkkiversion, joka oli silkkaa laatua verrattuna tähän. Tiedä sitten mistä johtui, mutta kaikki vaikutti todella tökeröltä Joe Millionaireen verrattuna. Naiset oli rumempia, Jussi oli ihan susi, hovimestari vitsi, ja kaiken tämän päälle Erja Häkkinen miehen äänellään pälättämässä.

Ketuttaa kyllä, kun ei näy tuo sub. Ilmeisesti siellä on kaikki parhaat palat.

Ehkä tätä tulee katsottua vielä pari jaksoa, ei voi vielä sanoa. Oli kyllä sellaista sontaa, et ei voi hei ees uskoa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Huisa spektaakkeli

Niin, itse huomasin aluksi suureksi harmikseni, että pääsin mukaan vasta ihan ohjelman loppuvaiheille. Hetken katsottuani mieleni muuttui.

Ohjelma oli niin ärsyttävän huono, että pakko katsoa ensi kerrallakin voidaanko vielä huonommaksi mennä.

Täältä tähän
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Ville

Viestin lähetti beerhunter
Ja eikö Turustakaan parempia löydy kuin ne ehdokkaat tuolla?

Löytyy. Epäilen kuitenkin heillä olleen sen verran järkeä / itsekunnioitusta, että tajusivat sanoa "ei helvetti" koko touhulle.

Uskoni ihmiskuntaan murenee kerran viikossa ja vaikka nyt ei ihan "afrikassa raiskataan vauvoja AIDSia parantaakseen"-tasolle vajotakaan, ollaan taas pohjamudissa. Hyvä Suami, tai kuten Ville varmaan sanoisi "Fucking jees Finland!"
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti Gellner
Jaa että neljäsosa suomalaisista seuraisi kyseistä sarjaa? Ei voi pitää paikkaansa.
No jos suomalaisten kiinnostus nousee esim. Idols-hössötyksen tasolle (kuten pahoin pelkään) niin...

katso.fi:
Katsotuimmat MTV3 vko 2 / 2004
Ohjelma Päivämäärä Aika Katsojamäärä
1 Idols - äänestystulos pe 090104 2238 1 617 000
 
Viimeksi muokattu:
En uskaltanut ohjelmaa katsoa, kun pelästyin sitä Häkkisen Erjan mörinää siinä mainoksessa, onpas kamala ääni!
Olisi Erjan ehkä ollut viisainta pysyä vain hiljaisena Mikan vierellä.
Paljosta en kuitenkaan tainnut jäädä paitsi, kavereideni ja tämän ketjun perusteella oli pahinta paskaa mitä TV on vähään aikaan suoltanut.
On muuten käynyt tutuksi tänään nämä "Hei, hei fantastista, hei!" sanat.
Ei taida olla mikkeliläisestä käkkäräpäästä miljonääriksi?
 

spesu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk ja mestisjengit
Viestin lähetti girlzilla
Tytöt ei ollu ihmeellisiä, tyhmän olosia muutamat ainakin...
Aasialaistyttö oli kyllä aika ihana. Mun suosikkini. Ehkä liian hyvä tolle idiootille tosin.

Niin Funihan on helmi sikojen joukossa ja Espoon hallistakin tuttu muutaman vuoden takaa.

Todella yllättävää, että ison budjetin produktio saatiin näyttämään noin tökeröltä. Veikkaanpa, että se ei kuitenkaan katsojalukuja juurikaan pienennä. Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta vai mites se nyt menikään...
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Taas tällainen ohjelma ,jonka aikana toivoo ,että vastakappale olisi jossain muualla kuin omalla sohvalla.Sen takia oli pakko katsoa ekasta osasta ensimmäiset 15 minuuttia.Sen jälkeen sanoin ,että tack och det räcker ja siirryin tietokoneelle.
Hirveetä skeidaa ,eikä ollut edes kovin hyvännäköisiä tyttösiä.
Kai niitä paremman näköisiäkin siihen olisi saatu.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Pärde
Ketuttaa kyllä, kun ei näy tuo sub. Ilmeisesti siellä on kaikki parhaat palat.

Et jäännyt mistään paitsi. Samaa pas*aa sielläkin.



Todellakin. Naurettava toi koko jätkä. Saapui oikein tyylikäästi sillä avo mersulla siihen pihalle. Ei ei... Yksi halusi jo lähteä pois ja niin tekikin ja ensi kerralla lähtee varmaan seuraava..
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vaikka tuotantoon ilmeisesti on kotimaisen mittapuun mukaan kylvetty runsaasti rahanpaskaa, niin amerikkalaiseen versioon verrattuna se näyttää ihan Eetun Halpahallilta.

Itseäni hävetti jo nyt tyttöjen puolesta ja ehkä hieman säälittikin moinen puijaaminen, mutta itsehän ovat hommaan lähteneet. Pois lähtenyt neitokainen tosiaan pelasti kasvonsa suuremmalta häpeältä.

Parhaaseen tv:n katsomisaikaan ympättynä ja vielä kovalla ennakkotoitotuksella täysin paskakin ohjelma kerää takuuvarmasti suuret katsojaluvut.
 

Strigidae

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aivan loistava ohjelma, parasta viihdettä pitkään aikaan. Harvoin tunnin ajan pystyy naureskelemaan huvittuneena. Lisää tällaisia kulttuuritekoja! Fantastista!

Itsellä olisi kyllä vielä parempi idea. Mitä jos tehtäisiinkin ohjelma nimeltä Miljonääri-Veikko? Tässä Veikko olisi 50-vuotias, kaljamahainen ja epäsiisti miljoonaperijä. Sille sitten kärrättäisiin näitä vähän yli parikymppisiä tytsiä ehdokkaiksi. Tytöt vihaisivat Veikkoa yli kaiken, mutta olisi pakko olla mieliksi kun miljoonat ovat kyseessä..
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Loistava ohjelma, loistava formaatti, vantastinen!

Mutta aivan totaalisen väärä esitysaika. Loposen Ville olisi ehdottomasti pitänyt laittaa seikkailemaan MTV3:n perjantain camp-viihdeputkeen, heti Hytösen tetsausten ja sulkeisten jälkeen.
Yritin eilen illalla seurata miljonääri Jussi-Villen seikkailua ranskalaisessa linnassaan, mutta en pystynyt koko ohjelmaa katsomaan darrassa. Välillä itketti ja välillä oksetti.
Kyseinen ohjelma palvelisi katsojia huomattavasti paremmin perjantai-iltana, pienessä nousuhumalassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös