Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Mikko Saarinen

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana peksa, 11.12.2009 klo 00.34.

 1. peksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Puusilmäiset kokit
  Tällekin pitänee viimeistään tässä vaiheessa avata oma ketjunsa. On meinaan kirvesluotsi alkanut esittämään sellaisia asioita viime aikoina, viimeisimpänä Santtu Silvennoisen maan pinnalle palautus http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2009121010759845_jk.shtml mistä täydet pisteet. Lisäksi kokoonpanossa olleiden kausikorttilaisten penkitys on lisännyt arvostusta k.o henkilöön huomattavasti.
   
 2. Wrathchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Oikein vähän muistuttaa hyviä tapoja noille lehtimies p-reijille.. Tämänkin lööpin otsikko on aika lapsellinen minun mielestä. Jos puhutaan asiaa, niin ei silloin mitään seota prkl.. Toivottavasti ei anna jatkossakaan tommoselle jätkälle mitään kommentteja.. Sama ku Dufvalta kuulema joku toimittaja aina kysyy että mitä haet näillä ketjukokoonpano muutoksilla? Dufva vastaa aina: Voittoa..
   
 3. holvius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Red Wings
  Silvennoinen vaikuttaa aivotoiminnaltaan kehitysvammaiselta. Tuossakin jutussa Potilas-Saarinen haukkuu vain Silvennoisen, ei Iltalehteä ja tietysti aivovammainen saa siitä otsikon Iltalehteä vastaan.
   
 4. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Niin, paskalehdistön kruununjalokivi vauhdissa taasen tuota juttua tehnyt, voisi hieman katsella tuo toimittaja itseään peilistä. Lainaan Tappara-Saipa 10.12.2009 otteluketjusta käyttäjän Murmeli tekstin joka tiivistää asian hyvin.

  Lainaus:
   
 5. Scipio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Täytyypi sanoa, että tuli meikäläisellekin yllätyksenä Saarisen kommentit. Tähän asti mies on vaikuttanut hajuttomalta ja mauttomalta valmentajalta, jolla ei välttämättä ole edes pelaajien kunnioitusta.
  Mutta yksi kommentti kaiken muuttaa voi. Täydet kymmenen pistettä täältä!
   
 6. Ekomies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
  Ihan asiallinen kommentti Saariselta, Silvennoinen vaan esittelee lisää ammattitaidottomuuttaan/kehitysvammaansa kun tuommoisia pistää julkaisuun.

  "Nyyh, toi kiusaa! Nyt murskaan sen vittumaisella lehtijutulla, olenhan TÄHTIREPORTTERI!"
   
 7. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Oho ! Paljon olen Saarista arvostellut ja pitänyt (liian?)sympaattisena ja kilttinä HMV-tyyppinä mutta kyllä nuo viimeaikaiset penkitykset ja Silvennoisen nöyryyttäminen saa minutkin vakuuttumaan että ehkä sieltä kuitenkin on kuoriutumassa potentiaalinen johtaja ja että Leinosen pitkäjänteisyys saattaa kantaa jotain hedelmää jossain vaiheessa.

  Hyvä Mikko !
   
 8. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Loistavaa Saarinen! Tässähän alkaa tosissaan tykkäämään miehestä vaikka kentällä on ongelmia, Silvennoinen on lyttäyksensä ansainnut ja näköjään on osunut kovaa kun on pitänyt laittaa juttu oikein levitykseen. Vielä kun Linnavalli tekee saman niin herrat toimittajat ovat tehneet kaiken ihan itse.
   
 9. Urho666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Täydet pisteet täältäkin Mikko Saariselle. Valmentaja pitää oman pelaajan, joukkueen ja logon puolta. Suoraselkäistä toimintaa roskajournalismia vastaan.
   
 10. weikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tervetuloa Tampereelle Santtu!
   
 11. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt on Saarisella alkanut olla viime aikoina oikea johtamisen meininki! Ryhänen, Koskela ja Korhonen vilttiin ja nämä ns. osaajat eli linnavallit ja silvennoiset kuriin. Loistavaa settiä!
   
 12. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Enpä olisi ensi näkemältä uskonut. Mikko Saarinenhan on ÄIJÄ! Loistavaa palautetta suoraan kohteelle, me like it.

  Iso käsi Mikolle, sä olet Tapparan miäs!
   
 13. Gellner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Enpä olekaan tiennyt, että toimittajat tekevät Iltalehdessä graafikonkin hommia, kun kerran nimenomaan toimittaja on logon laittanut väärinpäin. Melko erikoista. Mistäköhän Saarinen tuon tietää?
   
 14. Wrathchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikait siinä kovin isoa taitoa tarvita jos logo käännetään ylös alaisin.. :D
  Ja tuskin nämä graafikot tekee näitä päätöksiä omin päin. Sitä paitsi tämä jälkimmäinen uutinen kuvaa kyseisen toimittajan älyn lahjoja..
   
 15. Corkscrew Jäsen

  Jutussa on Silvennoisen nimi alla ja hän vastaa artikkelista kuvineen päivineen. Enpä usko että Santulla on ollut mitään sitä vastaan että laitetaan tekstiin Tapparan logo väärinpäin, miehen asenne seuraa kohtaan on tullut varsin selvästi ilmi sinä aikana kun hän mediassa on toiminut. Pelkkää negaa ja tarkoitushakuista vittuilua joka asiasta. Ei ihme jos joskus tulee mitta täyteen.

  Hyvä Mikko!
   
 16. TBK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydän on KIRVEEN muotoinen!
  Aivan loistavaa! Saarinen nostaa pisteitä todella roimasti. Toivottavasti sydän ja asenne tarttuu myös joukkueeseen. Tätä menoa Saariselle kasvaa isot ja karvaset pallit.

  Ylipäätään on huolestuttavaa, että tälläiset Santut ja Linnanvallit käyttää iltapäivälehtiä omana henkilökohtaisena "jatkoaikana". Siinä on hyvä urheilujournalismi kaukana...
   
 17. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Iso yllätys myös minulle on Saarisen ryhdistäytyminen. Siinä vaiheessa kun aikaisemmin uutisoitiin niistä jostain pelaajien kehityskeskusteluista ym. hömpästä niin tuli mieleen, että luokanopettajan hommat voisi sopia Saariselle huomattavasti paremmin. Tätä kautta ei ole onneksi vielä taputeltu. Kotona kun pelit on sujuneet voittoisasti viime aikoina, joka on erittäin hienoa! Pelaajaliikennekin on nyt oikealla raiteella. Korhonen ulos, Leimulle loppukauden soppari. Ryhänen kauas poies ja onneksi Guolla oli vielä Mikin saatavilla, kelpaa.
   
 18. 070896 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nyt on Mikolla oikea meininki! Liika kiltteys ja rauhallisuus pois ja hulluutta peliin. Voisin sanoa, että aivan huikeaa toimintaa Suomen puolueellisinta kiekko"toimittajaa" Silvennoista kohtaan. Samanlaista raivoa välillä myös pukuhuoneeseen, niin hyvä tästä tulee. Jortsun ja Sumon seuraaja?
   
 19. Taplas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Toimittaja kun julkaisee jutun, on hänella aika iso sanavalta siinä että minkä kuvan hän juttunsa kylkiäisena julkaisee.
   
 20. juhana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
  Eikös Silvennoinen ole tunnetusti Ilveksen mies? Nyt päässyt sitten Iltalehden sivuille kirjoittamaan ja purkamaan Tappara-antipatioita.

  Saariselta oikeaa toimintaa puolustaa joukkuettaan toimittajaa vastaaja. Tosin tässäkin Silvennoinen/Iltalehti pääsee värittämään kirvesluotsin sekoamisesta. Muutama kirosana tuskin kuitenkaan oikeuttaa tähän, varsinkaan kun ei ole käynyt kiinni tai käyttäytynyt muuten uhkaavasti.

  Lehdistön kanssa ei tietysti kannata käydä väittelemään Tapparan enempää, mutta ilman muuta oikeansuuntaista toimintaa Saariselta, tässähän tulee jo melkein meidän Hannu J mieleen...
   
 21. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Onhan se.

  Tosiaankin täydet pisteet Saariselle noista sanomisistaan.
   
 22. vdx mua zorbas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
  Tällä Saarinen saa ainakin multa kaiken anteeksi, ihan kaiken. Vaikka jannu lähtisi Tigermaiselle pettäjän, Urpilaisen aivan aluksi saatika lauta/lautaskasatielle, ymmärrystä löytyy. Tässä kaveri joka puhuu Tapparasta Ville Niemisen tyyliin. No, kukaan toki ei puhu Tapparasta kuin VN, mutta hyvällä tiellä ollaan. Koska on viimeksi ollut tällainen oma poika ruorissa, jolle Tappara on elämää suurempi asia? Saattaapi olla Korven Rane, jonka kirvesydän paistaa haastatteluissa edelleen ihanasti paksunkin, kultakäädyin koristellun oranssisen toppatakin alta. Saariselle heti 10 vuoden soppari. Okei, vituiks saattaa mennä mutta tällä miehellä mennään päätyyn asti! Saarisesta kirjoitetaan vielä lauluja, lausutaan sulosanoja, sanapuolistakin veistetään Ahjolan työväenilloissa runoja, Hämeenkadulle valetaan patsaita, moreenista irrotetaan taltoin ja teräksin siirtolohkareita suojaksi pahaa vastaan, mihin lasket mailasi kukat puhkeaa.

  Huvittavaa tässä on tietenkin zorbas mukaan lukien se, että elämme edelleen kuin kädet veressä. Kun suonet pulppuavat verta, nostamme hilparat olalle ja vuodatamme lisää. Olemme sodassa, vaadimme Silvennoisen tuppea vadille, tupeeta saaviin, kielemme ryöppyävät sotaretoriikkaa.
   
 23. Apa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja persoonat (Mourinho,Beckham etc.)
  Hienoa Mikko, ehkä sinulla kuitenkin on pallit siellä jossain. Kirvessydän valmentajana ja kun vielä tulisi menestystäkin niin avot. Tuo menestys on vielä pahasti hakusessa, mutta toivotaan suunnan kääntyvän, vaikka ihan hirveästi en siihen Mikon johdolla enää luotakaan.
   
 24. Gagarin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onhan toi Silvennoisen juttu aivan uskomatonta skeidaa, kaveri on paennut paikalta häntä koipien välissä, ja sitten on kovasti yrittänyt keksiä että miten voisi put-downin kostaa. Mennään toimitukseen ja kirjoitetaan juttu teemalla "vitun hullu!" Oikeasti, jotakin rajaa...

  Kyllä Santunkin pitäis ymmärtää, että jos häneen kohdistetaan henkilökohtaista kritiikkiä, niin "vastineena" tuollainen pellejuttu otsikolla "valmentaja sekosi" vaatisi tueksi vähän muutakin kuin, öö, "oman arvion". Olisi eri asia, jos olisi vaikka haastateltu muita "sekoamista" todistamassa olleita. Sellaisia vain ei ole ollut, kuten Murmelinkin todistus kertoo. Ja tietysti se tosiasia, että kyllähän jokainen paikalla oleva media olisi tehnyt aiheesta jutun jos Saarinen olisi täysin menettänyt itsehillintänsä tms. Nyt kukaan muu ei ole "sekoamista" huomannut kuin Santtu.
   
 25. QWERT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  ja nyt kuulemani mukaan sami kutsuttu takaisin reeneihin. Ei saatu ilmeisesti kaupattua muualle.