peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Puusilmäiset kokit
Tällekin pitänee viimeistään tässä vaiheessa avata oma ketjunsa. On meinaan kirvesluotsi alkanut esittämään sellaisia asioita viime aikoina, viimeisimpänä Santtu Silvennoisen maan pinnalle palautus http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2009121010759845_jk.shtml mistä täydet pisteet. Lisäksi kokoonpanossa olleiden kausikorttilaisten penkitys on lisännyt arvostusta k.o henkilöön huomattavasti.
 
Jyväskylä on täydellinen kaupunki, kaikin puolin.

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
On meinaan kirvesluotsi alkanut esittämään sellaisia asioita viime aikoina, viimeisimpänä Santtu Silvennoisen maan pinnalle palautus http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2009121010759845_jk.shtml mistä täydet pisteet. .
Oikein vähän muistuttaa hyviä tapoja noille lehtimies p-reijille.. Tämänkin lööpin otsikko on aika lapsellinen minun mielestä. Jos puhutaan asiaa, niin ei silloin mitään seota prkl.. Toivottavasti ei anna jatkossakaan tommoselle jätkälle mitään kommentteja.. Sama ku Dufvalta kuulema joku toimittaja aina kysyy että mitä haet näillä ketjukokoonpano muutoksilla? Dufva vastaa aina: Voittoa..
 

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Silvennoinen vaikuttaa aivotoiminnaltaan kehitysvammaiselta. Tuossakin jutussa Potilas-Saarinen haukkuu vain Silvennoisen, ei Iltalehteä ja tietysti aivovammainen saa siitä otsikon Iltalehteä vastaan.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin, paskalehdistön kruununjalokivi vauhdissa taasen tuota juttua tehnyt, voisi hieman katsella tuo toimittaja itseään peilistä. Lainaan Tappara-Saipa 10.12.2009 otteluketjusta käyttäjän Murmeli tekstin joka tiivistää asian hyvin.

Olin vieressä. Santtu Silvennoisen puhe "sekoamisesta" on pelkkä katkeran paskatoimittajan pikkusieluinen kosto siitä, että juniori pistettiin ojennukseen.

Saarinen ilmoitti kyseiset asiat rauhallisesti, hieman lauseitaan painottaen. Ei voida puhua edes äänen korottamisesta.

Silvennoisen reaktio Saarisen kurinpalautukseen oli väkinäinen hymy ja häntä koipien välissä paikalta poistuminen.

Santtu, sut on nähty. Nyt voit ryömiä takaisin siihen kivenkoloon, mistä olet maan päälle noussutkin. Iltalehti kyllä säilyttää tasonsa Silvennoisen tasoisten "toimittajien" työnantajana.
 
Kyllä joka jätkä pillua saa.
Mutta ryöstäppä pankki.

Scipio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Täytyypi sanoa, että tuli meikäläisellekin yllätyksenä Saarisen kommentit. Tähän asti mies on vaikuttanut hajuttomalta ja mauttomalta valmentajalta, jolla ei välttämättä ole edes pelaajien kunnioitusta.
Mutta yksi kommentti kaiken muuttaa voi. Täydet kymmenen pistettä täältä!
 
Jag spelar rollspelen, men det spelar inger roll.

Ekomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
Ihan asiallinen kommentti Saariselta, Silvennoinen vaan esittelee lisää ammattitaidottomuuttaan/kehitysvammaansa kun tuommoisia pistää julkaisuun.

"Nyyh, toi kiusaa! Nyt murskaan sen vittumaisella lehtijutulla, olenhan TÄHTIREPORTTERI!"
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Oho ! Paljon olen Saarista arvostellut ja pitänyt (liian?)sympaattisena ja kilttinä HMV-tyyppinä mutta kyllä nuo viimeaikaiset penkitykset ja Silvennoisen nöyryyttäminen saa minutkin vakuuttumaan että ehkä sieltä kuitenkin on kuoriutumassa potentiaalinen johtaja ja että Leinosen pitkäjänteisyys saattaa kantaa jotain hedelmää jossain vaiheessa.

Hyvä Mikko !
 
"Ei tuu lasta eikä paskaa,
kun ottaa e-pillerin ja imodiumin."

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Loistavaa Saarinen! Tässähän alkaa tosissaan tykkäämään miehestä vaikka kentällä on ongelmia, Silvennoinen on lyttäyksensä ansainnut ja näköjään on osunut kovaa kun on pitänyt laittaa juttu oikein levitykseen. Vielä kun Linnavalli tekee saman niin herrat toimittajat ovat tehneet kaiken ihan itse.
 
Tapahtumahetkellä tie oli kuiva, mutta mutkainen.

Urho666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täydet pisteet täältäkin Mikko Saariselle. Valmentaja pitää oman pelaajan, joukkueen ja logon puolta. Suoraselkäistä toimintaa roskajournalismia vastaan.
 
Teho Ton: "Vain Jatkoajassa. Ässät-fani arvostelee Janne Ojasen nimikkoketjussa Raimo Helmista ja Ilves-fani tästä kimmastuneena haukkuu Petri Vehasen ottelua MM-kisoissa norjaa vastaan."

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Nyt on Saarisella alkanut olla viime aikoina oikea johtamisen meininki! Ryhänen, Koskela ja Korhonen vilttiin ja nämä ns. osaajat eli linnavallit ja silvennoiset kuriin. Loistavaa settiä!
 
''Ei niin näkyvä, ei niin suosittu, mutta paras.'' Rafael Janne Ojasesta 4.1.2009 Ojasen omassa ketjussa.
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Enpä olisi ensi näkemältä uskonut. Mikko Saarinenhan on ÄIJÄ! Loistavaa palautetta suoraan kohteelle, me like it.

Iso käsi Mikolle, sä olet Tapparan miäs!
 
1953 1954 1955 1959 1961 1964 1975 1977 1979 1982 1984 1986 1987 1988 2003 2016 2017

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Enpä olekaan tiennyt, että toimittajat tekevät Iltalehdessä graafikonkin hommia, kun kerran nimenomaan toimittaja on logon laittanut väärinpäin. Melko erikoista. Mistäköhän Saarinen tuon tietää?
 
I mean that guy is standing in the window holding a human head. He is standing in the window holding a human head!!

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Enpä olekaan tiennyt, että toimittajat tekevät Iltalehdessä graafikonkin hommia, kun kerran nimenomaan toimittaja on logon laittanut väärinpäin. Melko erikoista. Mistäköhän Saarinen tuon tietää?
Eikait siinä kovin isoa taitoa tarvita jos logo käännetään ylös alaisin.. :D
Ja tuskin nämä graafikot tekee näitä päätöksiä omin päin. Sitä paitsi tämä jälkimmäinen uutinen kuvaa kyseisen toimittajan älyn lahjoja..
 

Corkscrew

Jäsen
Jutussa on Silvennoisen nimi alla ja hän vastaa artikkelista kuvineen päivineen. Enpä usko että Santulla on ollut mitään sitä vastaan että laitetaan tekstiin Tapparan logo väärinpäin, miehen asenne seuraa kohtaan on tullut varsin selvästi ilmi sinä aikana kun hän mediassa on toiminut. Pelkkää negaa ja tarkoitushakuista vittuilua joka asiasta. Ei ihme jos joskus tulee mitta täyteen.

Hyvä Mikko!
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Aivan loistavaa! Saarinen nostaa pisteitä todella roimasti. Toivottavasti sydän ja asenne tarttuu myös joukkueeseen. Tätä menoa Saariselle kasvaa isot ja karvaset pallit.

Ylipäätään on huolestuttavaa, että tälläiset Santut ja Linnanvallit käyttää iltapäivälehtiä omana henkilökohtaisena "jatkoaikana". Siinä on hyvä urheilujournalismi kaukana...
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Iso yllätys myös minulle on Saarisen ryhdistäytyminen. Siinä vaiheessa kun aikaisemmin uutisoitiin niistä jostain pelaajien kehityskeskusteluista ym. hömpästä niin tuli mieleen, että luokanopettajan hommat voisi sopia Saariselle huomattavasti paremmin. Tätä kautta ei ole onneksi vielä taputeltu. Kotona kun pelit on sujuneet voittoisasti viime aikoina, joka on erittäin hienoa! Pelaajaliikennekin on nyt oikealla raiteella. Korhonen ulos, Leimulle loppukauden soppari. Ryhänen kauas poies ja onneksi Guolla oli vielä Mikin saatavilla, kelpaa.
 
”Kyllä tää on ollu hyvä kesä siinä mielessä, että meillä ei lusmuilijoita ole porukassa, on jo lähteneet jonnekin muualle, lentäneet." Kailajärvi syksyllä 2002.

070896

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt on Mikolla oikea meininki! Liika kiltteys ja rauhallisuus pois ja hulluutta peliin. Voisin sanoa, että aivan huikeaa toimintaa Suomen puolueellisinta kiekko"toimittajaa" Silvennoista kohtaan. Samanlaista raivoa välillä myös pukuhuoneeseen, niin hyvä tästä tulee. Jortsun ja Sumon seuraaja?
 

Taplas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Enpä olekaan tiennyt, että toimittajat tekevät Iltalehdessä graafikonkin hommia, kun kerran nimenomaan toimittaja on logon laittanut väärinpäin. Melko erikoista. Mistäköhän Saarinen tuon tietää?
Toimittaja kun julkaisee jutun, on hänella aika iso sanavalta siinä että minkä kuvan hän juttunsa kylkiäisena julkaisee.
 
"Your about as useless as a cock-flavoured lollipop!"- Patches O`Houlihan

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Eikös Silvennoinen ole tunnetusti Ilveksen mies? Nyt päässyt sitten Iltalehden sivuille kirjoittamaan ja purkamaan Tappara-antipatioita.

Saariselta oikeaa toimintaa puolustaa joukkuettaan toimittajaa vastaaja. Tosin tässäkin Silvennoinen/Iltalehti pääsee värittämään kirvesluotsin sekoamisesta. Muutama kirosana tuskin kuitenkaan oikeuttaa tähän, varsinkaan kun ei ole käynyt kiinni tai käyttäytynyt muuten uhkaavasti.

Lehdistön kanssa ei tietysti kannata käydä väittelemään Tapparan enempää, mutta ilman muuta oikeansuuntaista toimintaa Saariselta, tässähän tulee jo melkein meidän Hannu J mieleen...
 
"En ymmärrä, mitä joukkuehenkeä siinä tarvitaan, että hiihtää osuutensa täysillä ja läppää seuraavaa olkapäälle." Sami "Musti" Jauhojärven kommentti viestihiihdosta
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Tällä Saarinen saa ainakin multa kaiken anteeksi, ihan kaiken. Vaikka jannu lähtisi Tigermaiselle pettäjän, Urpilaisen aivan aluksi saatika lauta/lautaskasatielle, ymmärrystä löytyy. Tässä kaveri joka puhuu Tapparasta Ville Niemisen tyyliin. No, kukaan toki ei puhu Tapparasta kuin VN, mutta hyvällä tiellä ollaan. Koska on viimeksi ollut tällainen oma poika ruorissa, jolle Tappara on elämää suurempi asia? Saattaapi olla Korven Rane, jonka kirvesydän paistaa haastatteluissa edelleen ihanasti paksunkin, kultakäädyin koristellun oranssisen toppatakin alta. Saariselle heti 10 vuoden soppari. Okei, vituiks saattaa mennä mutta tällä miehellä mennään päätyyn asti! Saarisesta kirjoitetaan vielä lauluja, lausutaan sulosanoja, sanapuolistakin veistetään Ahjolan työväenilloissa runoja, Hämeenkadulle valetaan patsaita, moreenista irrotetaan taltoin ja teräksin siirtolohkareita suojaksi pahaa vastaan, mihin lasket mailasi kukat puhkeaa.

Huvittavaa tässä on tietenkin zorbas mukaan lukien se, että elämme edelleen kuin kädet veressä. Kun suonet pulppuavat verta, nostamme hilparat olalle ja vuodatamme lisää. Olemme sodassa, vaadimme Silvennoisen tuppea vadille, tupeeta saaviin, kielemme ryöppyävät sotaretoriikkaa.
 
Chicks for free - goosepimps all over my body.

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara ja persoonat (Mourinho,Beckham etc.)
Hienoa Mikko, ehkä sinulla kuitenkin on pallit siellä jossain. Kirvessydän valmentajana ja kun vielä tulisi menestystäkin niin avot. Tuo menestys on vielä pahasti hakusessa, mutta toivotaan suunnan kääntyvän, vaikka ihan hirveästi en siihen Mikon johdolla enää luotakaan.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onhan toi Silvennoisen juttu aivan uskomatonta skeidaa, kaveri on paennut paikalta häntä koipien välissä, ja sitten on kovasti yrittänyt keksiä että miten voisi put-downin kostaa. Mennään toimitukseen ja kirjoitetaan juttu teemalla "vitun hullu!" Oikeasti, jotakin rajaa...

Kyllä Santunkin pitäis ymmärtää, että jos häneen kohdistetaan henkilökohtaista kritiikkiä, niin "vastineena" tuollainen pellejuttu otsikolla "valmentaja sekosi" vaatisi tueksi vähän muutakin kuin, öö, "oman arvion". Olisi eri asia, jos olisi vaikka haastateltu muita "sekoamista" todistamassa olleita. Sellaisia vain ei ole ollut, kuten Murmelinkin todistus kertoo. Ja tietysti se tosiasia, että kyllähän jokainen paikalla oleva media olisi tehnyt aiheesta jutun jos Saarinen olisi täysin menettänyt itsehillintänsä tms. Nyt kukaan muu ei ole "sekoamista" huomannut kuin Santtu.
 

QWERT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on Saarisella alkanut olla viime aikoina oikea johtamisen meininki! Ryhänen, Koskela ja Korhonen vilttiin ja nämä ns. osaajat eli linnavallit ja silvennoiset kuriin. Loistavaa settiä!
ja nyt kuulemani mukaan sami kutsuttu takaisin reeneihin. Ei saatu ilmeisesti kaupattua muualle.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
SaiPa - Sport
 • 2.40
 • 3.70
 • 2.65
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy