Mikael Granlund

  • 1 592 377
  • 3 133

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Ei tossa oo kyse mistään vääntövoimasta, ajasta tai nopeudesta.

Jos et voita kulmavääntöjä, niin mistä silloin kiikastaa? Pelitavasta? Älähän nyt kehtaa.

Pelitapaselityksen voin ostaa syyksi ajan loppumiseen. Samoin rutiini tai sen puuttuminen vaikuttaa. Se ei silti poista sitä tosiasiaa, että aika loppuu tällä hetkellä. Asia voi olla toisin myöhemmin, mutta kyse on tästä hetkestä.

Juuri nyt Granlundin pelin rakentaminen kestää liian kauan. Pienessä kaukalossa karvaaja on ahnaasti iholla, jolloin Mikke joutuu tekemään hätiköityjä ratkaisuja. Tästä syystä sentterin tontti on Granlundille täysin väärä paikka. MG on osoittanut kykyä hakeutua maalipaikoille, ja tätä ominaisuutta tulisi nyt hyödyntää. Laittaisin Granlundin Koivun kenttään.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Yeo antanut mm. seuraavia lausuntoja Granholmista ennen tuota Nashville-peliä:

On Granlund, Yeo said, “Anybody who was at our practice yesterday sees what he can do. Put him with guys like that (Heatley and Setoguchi), … we’re anxious to get him back in and give him an opportunity. He can make plays and he’s playing with two guys that can find themselves in positions to shoot the puck.”

I asked Yeo if he had any apprehension though putting Granlund back at center (Matt Cullen is moved back to wing on the third line) since Yeo even says Granlund played a great game at Phoenix as a wing for the first time. Yeo said, “Certainly it’s something you think about, but at the same time, this is where we had him at the start of the year. We won games at the start of the year and we haven’t had a game yet since we haven’t had him at center. He’s a good enough player that he can adjust to that. And there are also some bonuses and some upside to him being at center. I think he gets a little more open ice, a little bit more room to skate with the puck, to distribute pucks coming through the neutral zone, generate more speed that way. There are some things that he has to learn and get better at and learn how to deal with as far as being a centerman, but I don’t think it’s stuff that will take him away from the strengths of his game either.”

On Granlund, Yeo talked about how great his practice was yesterday. “There’s no sense of entitlement with this kid coming in with how hard he works and how he holds himself accountable. The guy is out of the lineup for a game, and he doesn’t sulk about it. What he does is he does extra, he skates extra, he works on stuff. I’ve been around long enough to know that players that do that kind of stuff and have that kind of attitude have success.”

Good example of this? Here is a translated Granlund quote to my pal Samuel Savolainen on being scratched in the Finnish magazine, Urheilulehti: ”It’s pointless to make any excuses. I’m just not good enough at the moment. By working hard, I have to show that I’m worthy of a spot out there. The coach was happy with my last game, but one good game here and there doesn’t cut it. Now all I can do is wait for another opportunity. I have to be ready when it comes.”

Ja lauantain pelistä:

--Yeo was encouraged by the game Granlund had Saturday. “Actually, I think he’s played two really good games in a row for me,” Yeo said. “There are going to be moments. He’s still learning the game. So there will be moments when he has to learn how to defend or how to battle in certain situations. But he is learning, he is improving. And the kid makes plays every game.”

Lähde: http://www.startribune.com/sports/wild/blogs/57299562.html

Luottoa ja kärsivällisyyttä siis löytyy ja kyllä ne puutteet on selvästi johdon tiedossa.

Kakkosketju pysyy samana Calgarya vastaan, eli Seto-Granlund-Heatley.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
SM-liigassahan mm. Suikkanen kritisoi että Mikellä on omat säännöt aloituksissa, vai muistanko taas omiani?

Voisiko sitten johtua tuosta, että Mikke on tottunut ottamaan tietyllä tyylillä aloituksia ja änärissä näitä ei hyvällä katsota. Yhtään kokonaista peliä en ole Mikeltä nähnyt joten tämä on täyttä spekulaatiota.

Minä kyllä edelleen uskon että Mikke pystyy NHL:ssä pelaamaan huipputasolla kakkoskentän sentterinä/laidassa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Hyvä että luottoa löytyy.

Varmasti tässä annetaan vielä useampi peli aikaa. Ja mitä enemmän saa pelejä alle niin aina parempi. Hyvää kokemusta, jota ei voi farmissa saada.
 

Cocktus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HPK
Allekirjoitan kaiken mitä Russo seuraavassa tekstissä sanoo. Miken koko ja liike aiheuttaa pienessä kaukalossa ongelmia. Samoin kuin se fakta, että Mikael on tottunut pitämään paljon kiekkoa SM-Liigassa ja NHL:ssä ei sitä aikaa juurikaan ole. AHL:ssäkin on varmasti enemmän aikaa kuin NHL:n puolella, joten sopeutuminen ei käy hetkessä. Kyllä Mikestä hyvä pelaaja vielä NHL:n puolelle saadaan, mutta se vie aikansa.

Asiantuntija: | NHL | Iltalehti.fi
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Allekirjoitan kaiken mitä Russo seuraavassa tekstissä sanoo. Miken koko ja liike aiheuttaa pienessä kaukalossa ongelmia. Samoin kuin se fakta, että Mikael on tottunut pitämään paljon kiekkoa SM-Liigassa ja NHL:ssä ei sitä aikaa juurikaan ole. AHL:ssäkin on varmasti enemmän aikaa kuin NHL:n puolella, joten sopeutuminen ei käy hetkessä. Kyllä Mikestä hyvä pelaaja vielä NHL:n puolelle saadaan, mutta se vie aikansa.

Tämä on mielestäni myös suurin ero mikä tulee näkymään esim. Alexander Barkoviin nähden. Barkov on tottunut äärimmäisen nopeaan lyhytsyöttöpeliin, joka tulee toimimaan NHL:ssä päivästä yksi. Vielä lisäksi kun vierellä Ville Nieminen "valmentaa" miestä oikeaan suuntaan, niin Sasha on vaan ihan järkyttävän valmis ukkeli aikanaan siirtymään sinne.

Ei ole kokovajetta, eikä haudo sen kiekon kanssa. Merkittäviä tekijöitä, mitkä jarruttaa nyt Granlundin uraa. Hidas, pienikokoinen dangler, ei vaan toimi. Pitää muuttua ja ottaa se ottaa aikansa. Syötöt nopeammiksi, räjähtävyyttä luisteluun.

Tommoisen kiekkoa pitävän pelaajatyypin täytyy olla todella isokokoinen hirvittävällä ulottuvuudella varustettu kaveri (kuten Jevgeni Malkin), jotta samalla pelityylillä voi vedellä NHL:ssä. Ei se lyhytmailaisella Granlundilla tule toimimaan (kun Mikeltä ei löydy mitään Patrick Kanemaista nopeutta), ulottuvat, isokokoiset, pitkäkätiset ja pitkämailaiset pakit vie kiekot ahtaassa tilassa hyvin helposti pois lavasta.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Tommoisen kiekkoa pitävän pelaajatyypin täytyy olla todella isokokoinen hirvittävällä ulottuvuudella varustettu kaveri (kuten Jevgeni Malkin), jotta samalla pelityylillä voi vedellä NHL:ssä. Ei se lyhytmailaisella Granlundilla tule toimimaan (kun Mikeltä ei löydy mitään Patrick Kanemaista nopeutta), ulottuvat, isokokoiset, pitkäkätiset ja pitkämailaiset pakit vie kiekot ahtaassa tilassa hyvin helposti pois lavasta.
Pari vertailukohdetta, jos otetaan askel alaspäin Malkin-vertauksista:

Höntsäjumala Kyle Wellwood on lyhyellä mailalla vispaava, pienikokoinen, antifyysinen, hidas pelaaja, joka poikkeuksellisen hyvän peliälyn turvin on jonkinmoisen uran NHL:ssä tehnyt.

Canucksin 2009 ykkösvaraus Jordan Schroeder on pienikokoinen taitava sentteri, jota ehdittiin hitaahkon ammattilaispeleihin sopeutumisen vuoksi pitää jo bustinakin. Schroeder alkaa nyt 22-vuotiaana (2 vuotta Granlundia vanhempana) näyttää NHL-kaukaloihin soveltuvalta pelaajalta.

Granlundia voidaan varmasti pitää kaikin puolin Wellwoodia lahjakkaampana. Schroeder on Granlundia nopeampi, mutta muissa ominaisuuksissa Granlund on lahjakkaampi (Schroeder on lisäksi Granlundia pienempi).

Muitakin pienikokoisia taitohyökkääjiä on NHL:ssä pärjännyt, ilman että ovat mitään pistepörssin kärkinimiä, useimmiten tämä vaatii keskivertoa paremman peliälyn lisäksi kykyä ja asennetta kahdensuunnan peliin.

Lähinnä ajan tällä takaa sitä, että vaikka Granlundista ei heti, tai myöhemminkään, olisi PPG-pelaajaksi, eivät Granlundin ominaisuudet ole mikään este vähemmän pisteitä tuottavassa roolissa pelaamiselle. Ja lisäksi, 20-vuotiaan pienikokoisen pelaajan pelityylin soveltumattomuus NHL:ään, ei tarkoita sitä, etteikö pelaaja voisi NHL:ään vielä myöhemmin sopeutua.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
koko teksti

Tässä vaiheessa ei vielä tuskin kukaan uskalla sanoa etteikö Granlundista tulevaisuudessa olisi mahdollista kehittyä suhteellisen hyväksi NHL-pelaajaksi. Tähteä hänestä ei kuitenkaan tule ja tähän lisään sen että itse pidän tähtipelaajana semmoista kaveria, jolla on koko uran ppg yli 0,95 tai vastaavasti viimeiset kolme neljä kautta selvästi yli ppg-tason. Granlundilla on omasta mielestäni yhtä suuret mahdollisuudet nousta kelpo NHL-pelaajaksi, joka paukuttaa sen 45-60 pistettä kaudessa ja yhtälailla yhtä suuret mahdollisuudet valua bustiksi, joka lähtee KHL:llän lentokenttäkaukaloihin, kun fysiikka ei riitä.

Viimeiset pari peliä trendi on ollut nouseva siitä todella pahasta montusta jonne Granlund ajautui, joka on hyvä asia. Mutta toinen valitettava fakta on myös se, että tulosta on alkava pikkuhiljaa tulemaan. Kausi lähestyy jo vauhdilla puoliväliä ja jos Granlund ei vielä kirkkaasti nosta tasoaan niin joutuu Yeo jo olosuhteiden pakosta laittamaan miehen farmiin. Valmentajalla on oma asema tukalassa ja valtavin satsauksin lähtenyt joukkue on jo hieman jäämässä pudotuspelijunasta.
 

Nick Neim

Jäsen
Viimeiset pari peliä trendi on ollut nouseva siitä todella pahasta montusta jonne Granlund ajautui, joka on hyvä asia. Mutta toinen valitettava fakta on myös se, että tulosta on alkava pikkuhiljaa tulemaan. Kausi lähestyy jo vauhdilla puoliväliä ja jos Granlund ei vielä nosta kirkkaasti tasoaan niin joutuu Yeo jo olosuhteiden pakosta laittamaan miehen farmiin.

Mikäs tuossa sitten olisi niin valitettavaa, jos Mikke vetäisi loppukauden farmissa? Mun mielestä olisi huomattavasti paskempi juttu, jos Mikkeä peluutettaisiin väkisin ylhäällä vaikka taso ei tällä kaudella riittäisi (tapaus Niederreiter).

Ei se yksi farmikomennus Miken NHL-uraa sinetöi, joten en oikein ymmärrä kommenttiasi. Ainakin itselle tulee tuosta sinun kommentistasi hyvinkin negatiivinen kuva, ikään kuin se olisi häpeäksi joutua farmiin. Eihän se nyt niin ole.

Tosin mielikuvaani saattaa aikaisemmat viestisikin vaikuttaa, tiedä sitten miten tuon viestisi tarkoitit.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Mikäs tuossa sitten olisi niin valitettavaa, jos Mikke vetäisi loppukauden farmissa? Mun mielestä olisi huomattavasti paskempi juttu, jos Mikkeä peluutettaisiin väkisin ylhäällä vaikka taso ei tällä kaudella riittäisi (tapaus Niederreiter).

Ei se yksi farmikomennus Miken NHL-uraa sinetöi, joten en oikein ymmärrä kommenttiasi. Ainakin itselle tulee tuosta sinun kommentistasi hyvinkin negatiivinen kuva, ikään kuin se olisi häpeäksi joutua farmiin. Eihän se nyt niin ole.

Tosin mielikuvaani saattaa aikaisemmat viestisikin vaikuttaa, tiedä sitten miten tuon viestisi tarkoitit.

Käytin tällä kertaa sovittevaa ilmaisua, koska en jaksa jatkaa sitä ainaista vääntöä, joka on kestänyt tässä ketjussa jo liian kauan.

Minähän olen ollut jo pitkään Granlundin farmikomennuksen kannalla, mutta sen sanominen on saanut viimeaikoina tietyt nimimerkkit loikkaamaan koloistaan ja tarkoitan tällä sitä, että he hyökkäävät tänne vain kun minä sellaista ehdotan.

Hyvä esimerkki oli tämä kun otin pari viikkoa sitten sen Granlundin kaatuilun puheeksi. Sille naureskeltiin ja minun kerrottiin vain keskivän niitä päästäni. Sama juttu aloitusten kanssa. Kun sanoin, että Granlund varastaa aloituksissa sille myös naurettiin. Jälikäteen nämä molemmat jutut ovat tulleet ilmi monien muiden nimimerkkien toimesta, mutta niille esiintuoneille ei naurettu tai käynnistetty nimimerkkiin kohdistuvaa ajojahtia.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sama juttu aloitusten kanssa. Kun sanoin, että Granlund varastaa aloituksissa sille myös naurettiin.

Mitä nyt muistelen, niin kyllähän aloitusten suhteen oli melkoinen konsensus. Käytännössä kaikki totesivat, että fiksua varastaa, kun rinnalla on Cullen.

Muutenkaan noiden ongelmien näkeminen ei sinänsä ollut eikä ole visiönääristä. Porukka vaan toivoo Mikelle onnistumisia ja ylenpalttinen toppuuttelu / kliininen analysointi ärsyttää silloin.

Vähän sama asia kuin katselisi innoissaan MM-lätkää pikkuhuppelissa aivot narikassa -asenteella ja joku tulisi koko ajan hokemaan, miten on paskat höntsät, jotka eivät kiinnosta ketään.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Muutenkaan noiden ongelmien näkeminen ei sinänsä ollut eikä ole visiönääristä. Porukka vaan toivoo Mikelle onnistumisia ja ylenpalttinen toppuuttelu / kliininen analysointi ärsyttää silloin.

Näen lähinnä positiivisena, että joku tuo esiin myös niitä ongelmakohtia Miken pelistä ja jaksaa kliinisesti analysoida. Kyse on vain luetun ymmärtämisestä, moni kirjoittaja tuntuu oikein haukan silmällä katsovan Steegilin kirjoituksia ja sitten etsitään heti se negatiivisin kohta, tartutaan siihen ja nillitetään. Steegil kuitenkin itse (ainakin näin muistan lukeneeni) on tuonut ilmi, että vaikka on kriittinen, niin toivoo kyllä myös Granlundin pärjäämistä. Erikseen on sitten nämä trollaajat jotka ilmestyvät huutamaan heti, että ''häähää, maitojunalla heti kotiin''.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku voisi nyhjäistä pientä raporttia ukon pelaamisesta yön/aamun Canucks ottelusta, jos sille löytyy minkään valtakunnan tarvetta. Eka peli mitä en Wildiltä tällä kaudella näe nääs, ja kovasti kiinnostaa herran pelit vaikkei ihan lapaan ole mennytkään.
Tuo on kyllä totta, että jos tehopisteitä ei ala näkymään niin farmi voi olla lähellä. En ole muutenkaan ollut kovinkaan vakuuttunut Seton ja Granlundin yhteispelaamisesta, eikä se liemmin tunnu/tuntunut toimivan Bouchardinkaan kanssa. Ikäänkuin eivät osaisi luottaa tarpeeksi Miken kiekolliseen osaamiseen, mikä on osin ymmärrettävää ja osin turhauttavaa. Toivotaan kuitenkin parasta!
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alkaa jo harmittamaan MG:n puolesta kun ei ota alkaakseen hommat. Vastuuta saa, mutta tulosta ei synny. Valitettavaa kyllä. Miken pahin heikkous missä antaa aivan tajuttomasti siimaa kanssapelaajiin on luistelu. Se on tasoa sukka. Jalka ei liiku ja kaatuilee aivan liian paljon. Myös fyysisyys on todella heikkoa. Ei pärjää väännöissä oikestaan ollenkaan. Harmillista. Toivottavasti nyt saisi onnistumisia ja alkaisi niitä pisteitä tulemaan edes sen 0,50 ka:lla niin kausi olisi onnistunut. Saattaa kyllä farmi kutsua tällä menolla, tuskin kovin kauaa enää katsellaan tälläistä menoa.
 

el Paso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & NHL
Alkaa jo harmittamaan MG:n puolesta kun ei ota alkaakseen hommat. Vastuuta saa, mutta tulosta ei synny. Valitettavaa kyllä. Miken pahin heikkous missä antaa aivan tajuttomasti siimaa kanssapelaajiin on luistelu. Se on tasoa sukka. Jalka ei liiku ja kaatuilee aivan liian paljon. Myös fyysisyys on todella heikkoa. Ei pärjää väännöissä oikestaan ollenkaan. Harmillista. Toivottavasti nyt saisi onnistumisia ja alkaisi niitä pisteitä tulemaan edes sen 0,50 ka:lla niin kausi olisi onnistunut. Saattaa kyllä farmi kutsua tällä menolla, tuskin kovin kauaa enää katsellaan tälläistä menoa.

Useita pelejä nähneenä mielestäni nyt viimeisissä peleissä ollaan juurikin menty oikeaan suuntaan ja ihan noin niinkuin selvästikin. Vaikkei tehoja ole kertynyt, näyttää MG selkeästi itsevarmemmalta kuin kauden alun peleissä. Viime yön pelistä en nähnyt kuin viimeisen erän, mutta oli ilmeisesti Minnesotan ainoan maalin syöttäjä. Eipä noita pisteitä ole juuri ykköskentällekään siunaantunut eli mielestäni ei voida katsoa pelkästään pistesaraketta.

Muutamassa viime pelissä olen nähnyt Granlundilta jopa muutaman taklauksen.

En kyllä tällä hetkellä olisi Granlundia ensimmäisenä siirtämässä farmiin.
 
Viimeksi muokattu:

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Äsken tuli katseltua yön peli. Mikken itsevarmuus on noussut hurjasti ja tänään nähtiin Mikkeltä selvästi kauden paras ja tasapainoisin peli. Enää ei oltu joka kontaktin jälkeen katollaan ja mielestäni Mikke pelasi fyysisestikin erittäin hyvin aikaisempaan nähden. Suunta on selkeästi oikea ja hyvä niin! Coyle siirrettiin kolmannessa erässä päittäin Heatleyn kanssa, saa nähdä, onko siirto pysyvämpi. Jotenkin uskoisin Coylen sopivan kenttään paremmin kuin Heatleyn.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Äsken tuli katseltua yön peli. Mikken itsevarmuus on noussut hurjasti ja tänään nähtiin Mikkeltä selvästi kauden paras ja tasapainoisin peli. Enää ei oltu joka kontaktin jälkeen katollaan ja mielestäni Mikke pelasi fyysisestikin erittäin hyvin aikaisempaan nähden. Suunta on selkeästi oikea ja hyvä niin! Coyle siirrettiin kolmannessa erässä päittäin Heatleyn kanssa, saa nähdä, onko siirto pysyvämpi. Jotenkin uskoisin Coylen sopivan kenttään paremmin kuin Heatleyn.

Pistekkin tuli tuon fyysisen pelaamisen kautta. Liimasi kaverin laitaan ja Cullen noukki kiekon, siinä vielä näytti hidastuksessa että Granlund selvästi näki Cullenin tulevan niin koittanut pelata kuin miehen pois ja antaa Cullenin hoitaa kiekon.

Muuten olen vain koosteiden varassa ollut nyt, mutta näyttänyt viime Minnesotan peleissä että eniten juuri Granlund luonut paikkoja 5vs5 pelissä. Enemmän kuin ykkönenkin.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Muuten olen vain koosteiden varassa ollut nyt, mutta näyttänyt viime Minnesotan peleissä että eniten juuri Granlund luonut paikkoja 5vs5 pelissä. Enemmän kuin ykkönenkin.

Itse olen katsonut kaikki Wildin pelit alusta loppuun ja tämä ei kyllä pidä paikkaansa alkuunkaan. Ykkönen luo paikkoja ihan mielettömiä määriä (pois lukien pari heikompaa matsia viime aikoina) varsinkin kaksikko Koivu-Parise ,mutta mistään ei saada sisään.

Tänään/viime yönä Granlund pelasi mielestäni ehkä parhaimman pelinsä tähän asti ja pärjäsi ihan ok myös fyysisessä pelissä.Toivottavasti se siitä nyt lähtisi. Vaikutti muuten paljon toimivammalta kentät, kun Heatley pelasi taas ykkösen mukana ja Coyle sopi mielestäni loistavasti kakkoseen Mikken ja Seton kanssa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itse olen katsonut kaikki Wildin pelit alusta loppuun ja tämä ei kyllä pidä paikkaansa alkuunkaan. Ykkönen luo paikkoja ihan mielettömiä määriä (pois lukien pari heikompaa matsia viime aikoina) varsinkin kaksikko Koivu-Parise ,mutta mistään ei saada sisään.

Tänään/viime yönä Granlund pelasi mielestäni ehkä parhaimman pelinsä tähän asti ja pärjäsi ihan ok myös fyysisessä pelissä.Toivottavasti se siitä nyt lähtisi. Vaikutti muuten paljon toimivammalta kentät, kun Heatley pelasi taas ykkösen mukana ja Coyle sopi mielestäni loistavasti kakkoseen Mikken ja Seton kanssa.

Ok, siinä tapauksessa ovat koosteissa sitten vain jostain syystä valinneet nuo Granlundin järjestämät paikat. Niitä nimittäin joka pelissä ollut useampi aivan vapaana maalin edessä ollut kaveria, jne.

Itse katsoin pari ensimmäistä peliä Wildilta ja näytti että olivat täysin tuon ykkösen varassa ja tämän takia vähän ihmettelinkin että onko se nyt hiipunut. Ilmeisesti siis ei ole, mutta tehot ovat. YV:thän se tuntuu pelaavan 70-80% ajallisesti.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Granlund saanut selvästi aimo annoksen itseluottamusta lisää! Ja heti alkaa näkymään pelaamisessa. Hyvä tästä vielä tulee!
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kolmea peliä en ole tällä kaudella Wildiltä nähnyt mukaanlukien eilinen peli, mutta mun silmään on näyttänyt että Granlundin ketjussa laiturit pelaa vähän omaa päätä varmistellen, eli alipelaavat hyökkäyspäähän ja osittain tästä johtuu tehottomuus.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Tuossa Seton maalissa kyllä nähtiin ensin todella hyvää Granlundin pelaamista, väkevästi kiekko päätyyn vieden, josta se saadaan käännettyä Setolle. Juuri tuollaista pelaamisen tulisi olla. Tätä lisää kiitos.
 

Mats Sundin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Wild, Erik Haula
Granlund saanut selvästi aimo annoksen itseluottamusta lisää! Ja heti alkaa näkymään pelaamisessa. Hyvä tästä vielä tulee!

Tämän huomasi hyvin kulmaväännöissä, ei ollut samantien naamalleen ja voitti jopa niitä. Ja antoi jopa muutaman taklauksen.

Omaan silmään paras peli Mikeltä ja hyvä esityö Wildin maaliin, tätä lisää.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Kolmea peliä en ole tällä kaudella Wildiltä nähnyt mukaanlukien eilinen peli, mutta mun silmään on näyttänyt että Granlundin ketjussa laiturit pelaa vähän omaa päätä varmistellen, eli alipelaavat hyökkäyspäähän ja osittain tästä johtuu tehottomuus.

Meinasin jo yöllä kirjoittaa samaa Granlundista. Mies on kiekon kanssa aavistuksen ylivarovainen, varmasti ohjeistettuna ja pienessä kaukalossa suoraviivaisuus on toki hyve. Mutta se ei ole Mikken vahvuus, koska kyseessä on malliesimerkki klassisesta sentterityypistä. Granlund jakaa kiekon yleensä heti viivaan kun sen haltuunsa saa, ei hae harhautuksia tai vaikeampia lättysyöttöjä kaistan yli.

Fyysisessä pelissä pärjäsi oikein mainiosti Canucksia vastaan, usein poistui laidasta kiekon kanssa vaikka ajo laitaan näyttää hieman haparoivalta vieläkin. Pelasi kuitenkin hyvän matsin, ja oli Parise-Koivu kaksikon jälkeen Minnesotan paras hyökkääjä.

Nämä havainnot perustuvat siis eiliseen peliin, tämä oli ainoa matsi tällä kaudella jonka Mikkeltä olen kokonaisuudessaan nähnyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös