Mikael Granlund

  • 1 592 737
  • 3 133

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Näinpä juuri. Miken täytyy tehdä enää alkaneella uralllaan 75 maalia, niin pääsee Selänteen ensimmäisen kauden maalimäärään. Viime pelissä, missä Selänne merkautti 0+3, Selänne muuten näytti jälleen syöttötaitojaan hienolla tavalla. Selänteen saavutuksiin ja eritoten pistemääriin, ei varmaan kannata alkaa ketään povailla, sen verran kovia ne ovat.

Ehdottomasti kannattaa ja tässä ketjussa varsinkin. Lisää vaan Granny vs Teemu vertauksia pöytään. Eihän tästä muuten tule mitään. Paljonko on muuten matkaa Selänteen autoihin? Entä koko uran aikana syötyihin lihapulliin? Täytyy myös muistaa mainita että Mikaelin täytyy muuttaa reilun 3000km matka että asuu siellä missä Teemukin ja eiköhän se etunimikin kannata muuttaa. E ja M löytyy jo, eli nyt pitäisi treidata loput kirjaimet puuttuviin. Lukumäärällisestihän siitä ei ongelmaa pitäisi tulla, mutta se toinen tarvittava E taitaa olla sevverta kovassa huudossa (sidnEy, Evgeni, claudE, marlEau, parisE, jnE...) että saattaa joutua antaan K:n sekä vielä I:n vaihdossa. Pingviineissä voisi sitten pelata vaikka Kidney tai Kivgeni. Tai meillä Pariski. Kaikki mielestäni hyviä vaihtoehtoja. Ylimääräiset kirjaimet voi sitten pistää jonkun AHL-jyrän nimen perään tai katsomoon kasvamaan. Uskon että jo pelkkä Temu voisi siivittää uran aivan uudelle tasolle.

Asiasta toiseen niin itse heivaisin Mikaelin farmiin jo nyt. Säälittää katsella kun sitä heitellään siä pitkin kaukaloa ja sitä kun se itse heittelee mailaansa.
 
Eipä niitä eurooppalaispelaajia kovin paljon ole, jotka ovat lyönneet itsensä läpi alle 20-vuotiaana. Jaromir Jagr, Ilja Kovaltshuk, Marian Gaborik, Anze Kopitar, Mats Sundin, Gabriel Landeskog. Kaikki todellisia supertähtiä, jotka ovat olleet jo nuorena valmiita isoihin valoihin. Esimerkiksi Granlundia on ihan turha tässä vaiheessa verrata tähän porukkaan.

Tuosta nyt saa aivan väärän kuvan asiasta, jos alkaa luetella eurooppalaisia jotka oli tähtiä jo alle 20-vuotiaana.
Vai mitä sitten tarkoittakaan "lyödä läpi". Mielestäni juuri nyt Zibanejad ja Brodin ovat lyömässä läpi 19-vuotiaina.
Myös seuraavat pelaajat ovat ehkä lyöneet läpi alle 20-vuotiaina:
Adam Larsson
Burmistrov
Hedman
Ekman-Larsson
Kulikov
Bödker
Erik Karlsson
Voracek

Voi myös miettiä, löivätkö myös Sbisa ja Niererreiter läpi. No ei ehkä kuitenkaan vaikka Sbisa pelasi 39 peliä 18-vuotiaana.

Vuosi merkitsee kuitenkin niin paljon nuorilla pelaajilla. Kun muistelee millaisessa vireessä Granlund oli syyskaudella 2011 esimerkiksi, niin olisi voinut odottaa parempaa starttia NHL-uralle.
Tulee melkein mieleen tämmönen laulu, joka oli aikoinaan nyt jo hiljentyneellä Iltalehden keskustelufoorumilla... sen nimi on "Tähdeksi Minnesotaan":

Avoin kirje Mikael Granlundille - Iltalehden keskustelufoorumi
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Granlundin alkuvaikeudet NHL:ssä olivat ennakoitavissa; hän on pienikokoinen ja hidas pelaaja, jolla on vielä fyysisesti kehityttävää. Tuo on myrkyllinen yhdistelmä NHL:ään, jossa jääalaa on vähemmän, peli nopeaa, suoraviivaista ja fyysistä ja vastustajat yksinkertaisesti nopeampia, isompia ja taitavampia. Kiekollista taitoa on vaikea hyödyntää, jos häviää kaksinkamppailut ja on tilanteissa myöhässä. Siinä missä SM-liigassa Granlund pystyi hallitsemaan kokonaisia vaihtoja, niin näkemissäni NHL-peleissä on pistänyt silmään, kuinka vähän aikaa kiekko on ollut Granlundin lavassa.

Mielenkiintoista nähdä, pystyykö Granlund sopeutumaan ja kehittymään parissa seuraavassa vuodessa laadukkaaksi NHL-pelaajaksi vai käykö hänen tiensä Eurooppaan, jossa hänen ominaisuutensa pääsevät paremmin esille. Sekään ei olisi huono kohtalo varsinkaan tänä päivänä, kun moni pelaaja voi nauttia Venäjällä korkeampaa palkkaa kuin Pohjois-Amerikassa.

e. Minnesotan valmentajalta oikea ratkaisu siirtää Granlund laitaan. Seuraavaksi onkin Granlundin vuoro ansaita paikka uudestaan kiekollisesta hyökkäysketjusta.
 
Viimeksi muokattu:

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mikael Granlundin tie kävi neloseen Suomikiekko

Tämän Suomikiekon uutisen mukaan Mikke saa jatkaa kokoonpanossa, 4. ketjun laidassa. Powe ja Mitchell siis ilmeisesti ulos kokoonpanosta. Kaipa MG saa sitten jatkaa toisessa yv-koostumuksessa. Ei tässä kai muuten mitään järkeä olisi.

Pikkuhiljaa pitää ihmetellä Jounkin peluutustaitoja. Mikke olisi pitänyt siirtää laitaan jo 4 peliä sitten, mutta neloseen? Ei ihan käy minun jakeluuni, mitä tässä oikein haetaan. Vaikuttaa ihan puhtaasti nöyryys-oppitunnilta, mutta ei kai Granlund sellaista tarvitse?
 

Zaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkuhiljaa pitää ihmetellä Jounkin peluutustaitoja. Mikke olisi pitänyt siirtää laitaan jo 4 peliä sitten, mutta neloseen? Ei ihan käy minun jakeluuni, mitä tässä oikein haetaan. Vaikuttaa ihan puhtaasti nöyryys-oppitunnilta, mutta ei kai Granlund sellaista tarvitse?

Siltä se tosiaan vaikuttaa. Ja ei kyllä minunkaan käsittääkseni Mikke sellaista tarvitse. Mutta kun paineet on kovat, niin Yeon on ihan pakko näyttää reagoivansa. Tällä kertaa se tehtiin tällä tavalla, mutta en todellakaan ole ratkaisun ystävä, kun Miken hyvän luonteenlaadun tietäen asenneongelmaa ei todellakaan ole.

Mikellä on ongelmia itseluottamuksen kanssa, eikä se siellä nelosessa parane. Laitaan siirto on tietysti hyvä juttu, mutta jos mä haluaisin koota Wildin porukasta sen parhaimmalla mahdollisella tavalla roolitetun joukkueen peliin, niin Mikke ei todellakaan olisi nelosessa. Täysin hyödytön tuohon hommaan, sitä varten on ihan toiset kaverit. Varmasti Yeokin tämän tietää.

Täytyi oikeasti vähän hieraista silmiä, kun tuon ketjukokoonpanon näki. Pisteitä ei todellakaan kannata odotella, ennemminkin hirvittää, kuinka monta miinusta tuo ketju kerää tässä pelissä.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Tässä nyt mennään varmaan joukkueen etu edellä ja joukkueen kannalta se on tällä hetkellä parempi mitä vähemmän Mikke tasakentällisin kentällä on. Tuolla ison veden takana kun tuo jääkiekkokin on tulosurheilua ja jos joukkueella ei ole rebuild menossa niin kovin pitkää ei top6:ssa voida pitää kaveria jonka rahkeet eivät siihen rooliin ja vastuun määrään vielä riitä.

Se mihin Granlund voi tuolle joukkueelle tällä hetkellä jotain lisäarvoa tuoda on juurikin tuo kakkos yv. Toki pitkässä juoksussa pelaajan itsensä kannalta olisi varmasti parempi pelata tällä hetkellä Houstonissa isoilla minuuteilla ja kehittää omaa pelaamistaan pieneen askiin paremmin sopivaan suuntaan. Tuolla Granlundin ruholla ja liikkeellä kun ei voi pienessä kaukalossa pelata samaa peliä mitä isommassa. Pelin täytyy nopeutua (reagointi, liike, kiekolliset ratkaisut) ja uskon vahvasti, että näin tulee tapahtumaankin. Se vaan vie oman aikansa kun olet ensin koko elämäsi pelannut oivaltavaa, mutta "hidasta" lätkää ja sitten joudutkin vaihtamaan tyyliä radikaalisti.

En kuitenkaan olisi huolissani Granlundin tulevaisuudesta NHL:ssä, tähänkin asti hän on aina sopeutunut korkeammalle sarjatasolle, enkä näe syytä miksi näin ei tapahtuisi tälläkin kertaa. Nyt vaan tilanne on sikäli uusi, että tason noston lisäksi täytyy muuttaa pelityyliä. Tuo voi ottaa vähän enempi aikaa mitä aikaisemmat sopeutumiset ja tulee varmasti vaatimaan pirusti "ylimääräistä" työtä pelaajalta itseltään, mutta uskoisin ettei Granlundin asenteella tule mitään ongelmia tämän asian kanssa.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
On se helppo huudella jäkiviisaana, mutta luulis wildin organisaatiossa olevan sen verran ammattitaitoa että eivät olis ite liittyneet tohon Granlund hypettäjien remmiin(vai onko tämäkin Suomi median värittämä kuva). Kyllähän näistä suomen junnu lupauksista juuri Granlundin ominaisuudet olisi pitänyt tietää ongelmaksi nhl uran kannalta. Pistän tässä vähän vertailua minun mielestä potentiaalisempiin kavereihin, ja nimenomaan pieneen kaukaloon.

Vatanen (+):
-luistelu(ei tarvii olla se iso ja vahva, jos vaan on vikkelä/ketterä)
-laukaus
-syötöt
-tasaisuus(ero hyvän ja huonon välillä aika pieni)

(-):
-koko(etenkin pakiksi kovin pieni)
-vääntövoima

Barkov (+):
-koko
-mailahallinta(eleetön mutta tehokas)
-pelinluku(tekee fiksuja valintoja ei näyttäviä mutta toimii)

(-):
-luistelu(aika laiskan näköstä on meno)

Teräväinen (+):
-mailataituri(tekee näyttäviä asioita)
-pelisilmä
-laukaus(ei kova mutta lähtee hankalistakin asennoista tarkasti)

(-)
-mieliala pelaaja(taso vaihtelee illasta toiseen)

Kun taas Granlund (+)
-pelikäsitys(näkee kentän Suomen tasoon ylivertaisella silmällä)

(-)
-koko
-nopeus
-vääntövoima

Summa summarum aika paha yhditestelmä toi pieni ja hidas yhdistelmä pieneen kaukaloon. Kun nyt nopeasti yrittää ajatella minkä tyyppiset pelaajat on nhl:ssä menestyneet. Paljonhan nhl:ssä on todella hyviä pieniä pelaajia mutta ei nyt kyl äkkiseltään tule mieleen menestynyttä noin pientä ku Granlund, joka ois edes keskinkertanen luistelija. Joku viisaampi vois vähän valottaa jos semmonen mieleen tulee?
 

Lubeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Anaheim Ducks
Teräväinen (+):
-mailataituri(tekee näyttäviä asioita)
-pelisilmä
-laukaus(ei kova mutta lähtee hankalistakin asennoista tarkasti)

(-)
-mieliala pelaaja(taso vaihtelee illasta toiseen)

Kun taas Granlund (+)
-pelikäsitys(näkee kentän Suomen tasoon ylivertaisella silmällä)

(-)
-koko
-nopeus
-vääntövoima

Tekeekö Teuvon 1-2 senttiä Granlundia pidempi varsi niin paljon ettei koko olisi Teräväisenkin miinus? Toki Teuvo voi vielä jonkun sentin vielä kasvaakin mutta tuskinpa nyt mitenkään oleellisesti. Ja muutenkin kaikki Teuvon plussat voidaan ihan hyvin laittaa Mickenkin kohdalle, ei laukaus & mailankäsittelytaito kalpene yhtään Teräväiseen verrattuna.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Tekeekö Teuvon 1-2 senttiä Granlundia pidempi varsi niin paljon ettei koko olisi Teräväisenkin miinus? Toki Teuvo voi vielä jonkun sentin vielä kasvaakin mutta tuskinpa nyt mitenkään oleellisesti. Ja muutenkin kaikki Teuvon plussat voidaan ihan hyvin laittaa Mickenkin kohdalle, ei laukaus & mailankäsittelytaito kalpene yhtään Teräväiseen verrattuna.

Nyt taas joku asiasta tietävämpi voi korjata jos olen väärässä, mutta tuntuis jotenkin et Miken sentit on mitattu "luistimet jalassa". Teräväinen ainakin näyttää selvästi pidemmälle eli ehkä 5cm. voi olla tietenkin kun Teräväsellä on niin pysty peliasento että siitä tulee harha. Ja mitä tulee ihan pelkkään mailan/kiekonkäsittelyyn ni kyl Teovo ainakin mun papereissa vie voiton. Se on sitten ihan eri asia kun siihen lisätään Miken pelikäsitys että kumpi ns."taitavempi". Teräväinen ja Granlund mollemmat puhtaita taito pelaajia, mutta silti eri tavalla.

Toi onkin hankala kysmys että mitä edes on jääkiekossa taito. Jotenkin itse käsitän taidon jääkiekossa kahden eri osa-alueen summaksi, eli kädet+pelikäsitys. Näin mustavalkosesti kun ajattelee ni asia menee noin mutta kuuluuhan ominaisuuten taito paljon muutakin.
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Paljonhan nhl:ssä on todella hyviä pieniä pelaajia mutta ei nyt kyl äkkiseltään tule mieleen menestynyttä noin pientä ku Granlund, joka ois edes keskinkertanen luistelija. Joku viisaampi vois vähän valottaa jos semmonen mieleen tulee?

Marc Savard oli vieläkin pienempi ja vieläkin huonompi luistelija. Toinen, joka sopii mainita tässä yhteydessä on Pavel Datsjuk. Datsjukin luistelu on toki kehittynyt vuosien varrella.
Granlund on pelaajana ehkä jotain noiden kahden väliltä. Takavuosilta löytyy sellaisia kavereita, kuten Brett Hull.
 

Petro

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues
Marc Savard oli vieläkin pienempi ja vieläkin huonompi luistelija. Toinen, joka sopii mainita tässä yhteydessä on Pavel Datsjuk. Datsjukin luistelu on toki kehittynyt vuosien varrella.
Granlund on pelaajana ehkä jotain noiden kahden väliltä. Takavuosilta löytyy sellaisia kavereita, kuten Brett Hull.

Datsyuk on hiukan huono esimerkki, vaikka ei olekkaan räjähtävän nopea, niin miehen luistelutekniikka on todella isolla tasolla. Pavel ohittaa pelaajia luistelutekniikalla, vartaloharhautukailla ja kaikkien tuntemalla mailankäsittelyllä. Brett Hullia en nyt toisi edes samaan lauseeseen Granlundin kanssa. Toivotaan että mies pystyy luisteluaan ja voimaansa jotenkin kehittämään.
 

radwar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Brynäs, Dynamo Mockba
Pikkuhiljaa pitää ihmetellä Jounkin peluutustaitoja. Mikke olisi pitänyt siirtää laitaan jo 4 peliä sitten, mutta neloseen? Ei ihan käy minun jakeluuni, mitä tässä oikein haetaan. Vaikuttaa ihan puhtaasti nöyryys-oppitunnilta, mutta ei kai Granlund sellaista tarvitse?
Tai sitten yksinkertaisesti että eväät eivät riitä kuten asia ainakin niissä peleissä oli mitkä itse katsoin. Luistelu ei yksinkertaisesti riitä nopeammassa pelissä ja esimerkiksi Vatanen oli täysin eri kaliiberia ja selviytyi loistavasti viime perjantain ottelussa kun Anaheim ja Minnesota kohtasivat.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Datsyuk on hiukan huono esimerkki, vaikka ei olekkaan räjähtävän nopea, niin miehen luistelutekniikka on todella isolla tasolla. Pavel ohittaa pelaajia luistelutekniikalla, vartaloharhautukailla ja kaikkien tuntemalla mailankäsittelyllä. Brett Hullia en nyt toisi edes samaan lauseeseen Granlundin kanssa. Toivotaan että mies pystyy luisteluaan ja voimaansa jotenkin kehittämään.

Datsyuk on todella taitava luistelija, vaikka ei maailman nopein olekaan. Kääntyy 25 sentin kolikon päällä halutessaan jne. ja kropan hallinta Datsyukilla on aikamoista balettitanssijan osastoa. Brett Hull ei toden totta ollut mikään häävi luistelija, mutta Al MacInnisin tapaan ei tarvitsekaan, jos käsissä on sellainen kanuuna kuin kummallakin herralla oli. Jonnekin Datsyukin ja Savardin välimaastoon tuo Granlundin potentiaali minusta osuu, mutta toivottavasti niin päin, että miehestä ei tule lasista tehtyä nilkkakiituria vaan taitava NHL-tason pelintekijä.
 
Granlund paransi heti kun pääsi laitaan

Viime yön ottelussa nähtiin paljon parempi Granlund. Mikke pelasi ensimmäistä kertaa laidassa, nelosketjussa Konopkan ja Setoguchin kanssa. Luistin liikkui tällä kertaa hyvin ja ketju onnistui luomaan monta paikkaa erityisesti ensimmäisessä erässä. Ei Mikke vieläkään mitään maagisia suorituksia esittänyt mutta hyvää peruspeliä ja muutama hieno oivallus.

Muuten Wildin peli oli paikoittain aika tahmeaa vaikka joukkue ehkä piti kiekkoa enemmän kuin Phoenix. Heatley oli kyllä umpisurkea. Hidas ja paljon kiekonmenetyksiä... Yeo kiitteli nelusketjuaan pelin jälkeen ja saa nähdä millä kokoonpanolla lähdetään seuraavaan otteluun. Jos olisin Yeo, lähtisin rohkeasti rikkomaan ykkösketjua nyt kun tulosta ei ole tullut parissa viime ottelussa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Jos olisin Yeo, lähtisin rohkeasti rikkomaan ykkösketjua nyt kun tulosta ei ole tullut parissa viime ottelussa.

Niin, vaikka tuossakin ottelussa Parise ja Koivu olivat vastuussa Wildin ainoasta maalista.

Granlund oli ihan hyvä. Paras ottelunsa sitten Dallas -matsin. Laidassa vaan jokunen matsi, koittaa sitten sentterin tonttia uudestaan kun saa otteen tuosta touhusta tosissaan.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ihan hyvältähän tuo tuossa pelkässä koosteessakin näytti. Paikkojakin näytti olevan. Ehkäpä tämä tästä lähtee vielä.
 

Kibe91

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teräväinen (+):
-mailataituri(tekee näyttäviä asioita)
-pelisilmä
-laukaus(ei kova mutta lähtee hankalistakin asennoista tarkasti)

(-)
-mieliala pelaaja(taso vaihtelee illasta toiseen)

Kun taas Granlund (+)
-pelikäsitys(näkee kentän Suomen tasoon ylivertaisella silmällä)

(-)
-koko
-nopeus
-vääntövoima


Tähän oli kyllä pakko tarttua. Pidän ainakin itse näitä jätkiä samantyyppisinä pelaajina ja molemmilta löytyy lähes samat vahvuudet & heikkoudet. Jos teräväisellä ei olisi muita heikkouksia kuin tuo minkä sinä lisäsit, niin en uskois kaverin pelaavan enää jokereissa. Teräväiselle pätee samat sanat kuin mikelle, että koko on lähinnä se suurin heikkous nhl:ään. Tietenkin jos olet nopea,älykäs ja osaat sijoittua ja tehdä oikeita asioita kentällä, niin käännät väistämättä pienen eduks.

Tuosta Granlundista vielä sen verran, että harmittaa kyllä jätkän puolesta myös tuo kenttä missä hän aloitti (cullen-mg-seto). Seto on ollu melkosen väsyny ja eikä cullenkaan tuo kenttään minkäänlaista vääntö voimaa. Mielestäni mikke myös tarvis vierelle pelaajan, joka enemmän viihtyis vääntötilanteissa ja kulmissa. Clutterback ois mielestäni hyvä ketjukaveri vierelle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tähän oli kyllä pakko tarttua. Pidän ainakin itse näitä jätkiä samantyyppisinä pelaajina ja molemmilta löytyy lähes samat vahvuudet & heikkoudet. Jos teräväisellä ei olisi muita heikkouksia kuin tuo minkä sinä lisäsit, niin en uskois kaverin pelaavan enää jokereissa. Teräväiselle pätee samat sanat kuin mikelle, että koko on lähinnä se suurin heikkous nhl:ään. Tietenkin jos olet nopea,älykäs ja osaat sijoittua ja tehdä oikeita asioita kentällä, niin käännät väistämättä pienen eduks.


Luistelu erottaa Teuvon Granlundista. Teräväinen tulee vetämään paremman NHL-uran, veikkaan ma.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Heatley on viime pelit ollut aivan turha turisti joten Granlund rohkeasti ykkösen laitaan.

Mutta se ei auta muita ketjuja millään tavalla jos Heatley liikkuu johonkin suuntaan. Toista toimivaa ketjua Wild tarvitsee. Jos/kun tuo halutaan nopeasti, Parise ja Koivu pitää erottaa.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Tähän oli kyllä pakko tarttua. Pidän ainakin itse näitä jätkiä samantyyppisinä pelaajina ja molemmilta löytyy lähes samat vahvuudet & heikkoudet. Jos teräväisellä ei olisi muita heikkouksia kuin tuo minkä sinä lisäsit, niin en uskois kaverin pelaavan enää jokereissa. Teräväiselle pätee samat sanat kuin mikelle, että koko on lähinnä se suurin heikkous nhl:ään. Tietenkin jos olet nopea,älykäs ja osaat sijoittua ja tehdä oikeita asioita kentällä, niin käännät väistämättä pienen eduks.

Tuosta Granlundista vielä sen verran, että harmittaa kyllä jätkän puolesta myös tuo kenttä missä hän aloitti (cullen-mg-seto). Seto on ollu melkosen väsyny ja eikä cullenkaan tuo kenttään minkäänlaista vääntö voimaa. Mielestäni mikke myös tarvis vierelle pelaajan, joka enemmän viihtyis vääntötilanteissa ja kulmissa. Clutterback ois mielestäni hyvä ketjukaveri vierelle.

Aamuinen peli teki varmasti hyvää Miken itseluottamukselle ja varmasti uskaltaa myös pelata laidassa enemmän sitä omaa peliään. Paikka alemmissa kentissä on myös siinä mielessä hyvä, että vastuu saattaa tuntua henkisesti pienemmältä ja sieltä on hyvä iskeä vähän puskista.

Mitä tulee Teräväiseen, niin Teukan yksi ehdoton vahvuus on luistelu ja siinä hän on yksi lahjakkaimmista mitä on vähään aikaan näkynyt. Vähän samaa kuin Filppulalla ja nimenomaan ne pari ensimmäistä potkua on todella hyviä. Pelikäsitys ei ole sitten Granlundin tasolla, vaikka toki on myös yksi vahvuus, ja ylipäänsä Teräväinen ei ole vielä lähelläkään sitä tasoa mitä Granlund oli parhaimmillaan liigassa. Pakettissa on kuitenkin hyvät ainekset joita on hyvä vielä rauhassa hioa.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Heatley on viime pelit ollut aivan turha turisti joten Granlund rohkeasti ykkösen laitaan.

Tämä ratkaisu ei palvelisi Wildia millään tavalla, Granlundin kannalta olisi toki hieno asia, mutta Yeon pääasiallinen tehtävä on saada Wild voittamaan pelejä ja jos voittoja ei tule niin oma perse on pelissä.

Tämä on jo sanottu, mutta tuo ainoa tulosta tekevä yksikkö (tai ehkä paremminkin kaksikko, Heatly kun ei tuo mitään lisäarvoa mihinkään toiseen ketjuun) on vaan pakko hajoittaa jos halutaan välttää aikainen kesäloma.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Jännä että toi Teräväinen piti sotkea tähän Granlund -ketjuun. Kyllä minä uskon että Granlundista tulee kelpo NHL-peluri. Wildissa on tällä hetkellä niin monta alisuorittajaa jonka takia kaikki käy vuorollaan siellä 4-ketjussa. Mikaelin voi olla parempi näin alkuun pelata siellä laidassa, 1-2-3 ketjuissa kun Rupp hankittiin sinne 4-ketjuun.

Btw 178cm ei voi olla este änärissä, Tie Domi on siitä hyvä esimerkki. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös