Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse taas olen pohtinut, että menisikö kuitenkin takaisin Minnesotaan. Viihtynyt siellä omien sanojen mukaan loistavasti ja antanut joukkueelle paljon vuosien saatossa. Okei, onhan siellä valmentaja vaihtunut sittemmin ja myös GM, mutta Granlundin treidi tehtiin silloin kun koko organisaatio oli hieman sekavassa tilassa.

MG ei keskinkertaisen kauden jälkeen välttämättä mitään 6x6 -lappua saa, vaan tyytyy vähempään, joten mikä ettei takaisin Wildiin ja A:ta rintaan.
Granlund haluaa luultavasti taistella kannustakin jossain vaiheessa uraansa. Minnesota taas alkaa olemaan rebuild-vaiheessa, mikä tarkoittaa sitä että muutamiin vuosiin ei tarvitse Stanley Cupista haaveilla. Tämän takiahan he Grannystä luopuivatkin toissa kaudella. Mikke pääsee nyt vapaana agenttina neuvottelemaan kaikkien kanssa, joten takuulla katsoo myös joukkueen menestysmahdollisuuksia.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
lgw
Granlund haluaa luultavasti taistella kannustakin jossain vaiheessa uraansa. Minnesota taas alkaa olemaan rebuild-vaiheessa, mikä tarkoittaa sitä että muutamiin vuosiin ei tarvitse Stanley Cupista haaveilla.
Tämä on osakseen totta, mutta osakseen taas ei. Puolustushan Wildilla on kunnossa ja se on jopa NHL:n parhaimpia kokonaisuudessaan. Hyökkääjien keski-ikä tällä kaudella oli 28v ja tuosta nyt Koivu jättäytyy todennäköisesti pois. Tilalle on kuitenkin tulossa Kaprizovia ja hyviä prospekteja. Yhdellä/kahdella onnistuneella sentteri hankinnalla näen tuon joukkueen contenderina. Se mistä Wildillä löytyy leveyttä on kuitenkin juuri tuo laituri osasto ja tämän takia en näe Grannyn hankinnan tapahtuvan. Mitään totaalista rebuildia Wildilta tuskin kuitenkaan tullaan näkemään.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Minä näkisin Granlundin mielelläni Rangersin paidassa. Laiturimateriaali on Rangersissa todella kapea ja samalla rahalla saisi Kakolle oivan mentorin. Pelityyliltä voisi myös käydä hyvin tuohon konseptiin.
Tämä viesti voidaan poistaa pöytäkirjasta. Laituriosasto näyttääkin Rangersilla todella lupaavalta. Toisaalta lyhellä sopimuksella, ennenkuin palkkakattoongelmat tulevat vastaan voisi olla ainakin Rangersin kannalta mielenkiintoinen vaihtoehto. Suomalaisittain myös Carolina voisi olla sopiva seura, jos kannuja haluaa metsästää...
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Joutuu kyllä Mikke tyytymään pienempään palkkaan, kuin mitä päättyneellä kaudella sai. Helppo on veikata suht lyhyttä sopimusta n. 4milj kausi palkalla. Miehen nyt tekemä valinta tulee pitkälti näyttämään mihin suuntaan ura lähtee. Jos vielä haluaa sen pitkän ja rahakkaan sopimuksen saada, niin nyt on pakko onnistua ja näyttää ettei Minnesotan aikoina pelatut 67 ja 69 pisteen kaudet olleet mikään suonenveto.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Buffalonhan tuo Granlund pitäisi signata vapailta markkinoilta siihen Staalin viereen. Kolmen yhdessä vietetyn vuoden aikana heiltä hyvät tilastot tasaviisikoin yhdessä:

TOI 713:57
Corsi% 52.39
GF% 56.52
Maaliodottama% 59.86
SCF% 56.68
HDCF% 61.64
Hyökkäyspään aloitukset % 50.00

Eli eivät tarvitse vahvasti suojattua, hyökkäyspäähän painottuna roolitusta, ja siitä huolimatta hallitsevat ottelun tapahtumia kaukalossa. Kyllä noiden varaan pystyy rakentamaan vielä vuodeksi tai kahdeksi hyvän kakkoskentän.

Josko se Skinner toimisi myös Staalin rinnalla nyt kun toisella laidalla olisi Granlund. Muutoin sitten Olofsson siihen ja Skinner Eichelin viereen.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Caps, Flyers
Flyers vai Blue Jackets?
Ei ole vaihtoehto, 6,24M cap tilaa ja rosteri on vasta muotoa 11+5+1 ja esim. Myers on vielä ilman sopimusta RFA pelaajana. Ellei Voracekin/JvR:n saa hukattua jonnekin, mutta noissakin joutuisi ottamaan huonon sopimuksen tilalle/maksamaan ison hinnan.
 
Give a jackass an education and you get a smartass.

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mä vähän veikkaan Winnipegiä. Kakkosketjussa Ehlers on samantyyppinen pikakiituri kuin Zucker, jonka kanssa homma toimi Mikkellä hyvin. Sentteriähän tuo rosteri kaipaisi, mutta niitä ei kauheasti ole tarjolla joten Mikkeä voidaan koittaa keskellä, kunnes huomataan ettei homma oikein toimi, jonka jälkeen Wheeler siirretään keskelle ja Mikke laitaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy