Mikä Jatkoaika on, juuri sinulle?

  • 6 595
  • 69

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tällaista pohdiskelin aamutuimaan, kun otin aamun ensimmäisiä olusia.

Itse, kun en ole oikein ravintola ihminen, jatkoaika merkitsee aika usein sosiaalista kanssakäymistä. Osa kirjoittajista on kasvotuttuja, osa ainoastaan nimimerkintakaa, mutta silti heidät tuntee tuntevansa, kun syventyy heidän kirjoituksiinsa.

Ihan tavallinen ilta, ei ole ystäviä kylässä, eikä itse olla kyläilemässä, perhe menee nukkumaan, tai touhuaa omiansa, tulen koneen ääreen, otan oluen tai kahvin ja alan selata kirjoituksia. Mielenkiintoisen aiheen kohdalla jään keskustelemaan, tai huppelissa olessa otan osaa paskanjauhantaan, se on sosiaalista elämää netinkautta, eikä tarvitse vaivautua viemään vähiä rahojansa keskustan pubeihin.

Väittäisin vielä, että jatkoajasta löytää, joka alan osaajia ja tietäjiä ja voi keskustella haluamastaan aiheesta, mitä ei voi tehdä kuppiloissa. Tällähaavaa, kun olen ollut yli 2 kuukautta sairauslomalla olen välillä käynyt päivisinkin lueskelemassa palstoja, mutta harvemmin tulee kirjoiteltua mitään syvällistä, jos nyt meikäläinen muutenkaan kauhean syvällisiä kirjoittelee.

Laittakaahan tämän otsikon alle, mitä jatkoaika juuri teille on, tai merkitsee, yön pimeinätunteina, kun ei nukuta, tai pikkuhuppelissa, kun haluaa rupatella jonkun kanssa.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En voi sanoa olevani koukussa jatkoaikaan, mutta kyllä siitä on tullut osa jokapäiväistä elämää. Jos kiekkorintamalla on hiljaista niin sitten viihdytään vapaan keskustelun puolella. Joka alan tietäjiä tosiaan täällä on ja kaikesta voi keskustella. Ja keskustelun taso on hyvää, toisin kuin jollain suomi24.fi:n boardeilla.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paikka josta tarkistan kiekkouutiset, paikka jossa voi keskustella ja purkaa tuntojaan. Jokapäiväinen rituaali.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Jatkoajasta on tullut päivittäinen "pahe" eli aamulla ennen töihin lähtöä kahvin kanssa koneelle. Ja illalla totta kai vielä muutamaan otteeseen..Mutta sanotaan että 1-2 tuntia lähes päivittäin oltua koneella, tosin työ, emäntä, koira ja muut vievät aikaa tästä ihanuudesta.
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jatkoaikaa tulee luettua tai ainakin vilkaistua lähes päivittäin. Joka aamuiseksi rutiiniksi on muodostunut istahtaa koneen ääreen, pistää musiikki taustalle ja tsekata mailit sekä selata muutamat tutut sivut (Jatkoaika yksi näistä) ennen luennoille tms lähtöä. Päivän aikana saattaa monesti tulla lueskeltua viestejä, mikäli vapaata aikaa on. Illalla/yöllä tulee sitten luettua enempi jos ei muuta ohjelmaa ole. Samalla tosin tulee tehtyä montaa asiaa yhtäaikaa.

Jatkoajasta löytää nopeasti tuoreet kiekkouutiset, hyvän kiekkokeskustelun sekä toki parhaan vapaan keskustelu, mihin olen netissä törmäänyt. Harvemmin itse mitään kirjoittelen, ja sekin vähä mitä lähetän ei kovinkaan syvällistä ole.

Useiden nimimerkkien tyylit alkavat olla jo melko hyvin tiedossa. Muutamia nimimerkkien takana olevia henkilöitä on tullut tavattua ihan oikeassa elämässäkin kasvotusten. Tavallaan Jatkoaikaa on myös kiittäminen tyttöystävän löytymisestä.

Ircissä #jatkoaika on lähes koko ajan auki vaikken paikalla olisikaan. Tilastoista huomasin, etten kaikkein aktiivisempia "keskustelijoita" siellä ole, mutta lähellä TOP-25:sta kumminkin.

Jatkoaika merkitsee minulle siis melko paljon, vaikken koukussa myönnäkkään olevani.. ainakaan paljoa.. en.. ;-)
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Pari vuotta tuli pelkästään luettua palstaa. Lopulta "uskalsin" hakea kirjoitusoikeuksia. Lähes jokapäiväinen osa elämää.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paljon täällä vieläkin tulee aikaa vietettyä, vaikka kesä onkin. Jääkiekkokauden aikana tosin vielä huomattavasti enemmän, sillä ennen muuta pidän Jatkoaikaa jääkiekkosivustona, enkä täällä Vapaan puolella juurikaan enää huseeraa. Poikkeus vahvistaa säännön.

Teen noin puolet vuodesta vuorotyötä, sekä kaksi- että kolmevuorotyötä ja varsinkin iltavuoroa odotellessa tulee aikaa tapettua paljonkin Jatkoajan parissa. Näin kesäisin kun teen päivätöitä ja on kaunis ilma, niin illalla sitä tulee mieluusti lähdettyä pihamaalla puuhailemaan niin Jatkoaika jää hiukan vähemmälle huomiolle. Mutta kun kesäloma alkaa, ja mikäli esteri muistaa sateella niin Jatkoaika on sadepäivänä niinikään mukavaa ajanvietettä. Ja kunhan tästä syksy koittaa ja illat pimenevät, niin entistä enemmän aikaa kuluu tuolla SM-liigan puolella kinastellessa.
 

azimov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AFC Ajax, Montreal Canadiens
Olin lukenut palstaa jo pidemmän aikaa, kunnes tuossa keväällä hain kirjoitusoikeuksia. En kylläkään keskustele kovin aktiivisesti, väijyn edelleenkin paljon taustalla.

Päivittäin yritän täällä käydä ainakin lukemassa uutiset, yleensä aikaa on myös palstan selaamiselle. Aikaa menee yleensä puolesta tunnista tuntiin. Tosin seuraavan puoli vuotta käynnit taitavat jäädä satunnaisiin viikonloppuihin...
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Viestin lähetti Holocaust
Pari vuotta tuli pelkästään luettua palstaa. Lopulta "uskalsin" hakea kirjoitusoikeuksia. Lähes jokapäiväinen osa elämää.

Sama homma, pitkään lueskelin, kunnes kuluvan vuoden talvena ajattelin kokeilla saisinko oikeuksia. Kyllä Jatkoaikaa aina muutaman kerran päivässä ehtii lukemaan, uutisia sekä palstaa.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Jatkoajassa tulee kulutettua monta tuntia päivässä helposti. Varsinkin nyt kun olen kolmatta kuukautta sairaslomalla, tulee jatkoajan keskustelupalstalla kulutettua monia tunteja päivässä. Aika hyvin voisi sanoa että JA on ollut aikamoinen henkireikä nyt kun olen ollut sairaslomalla. Nyt kun kausi on ohi tulee kulutettua paljon aikaa Vapaa keskustelu-osiossa kirjoituksia lukien.

Jatkoaika on eittämättä laadukkain keskustelupalsta mihin olen törmännyt netissä.

- Tinke-80
 

Rosa 55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sport, NYR
Viestin lähetti Tinke-80
Jatkoaika on eittämättä laadukkain keskustelupalsta mihin olen törmännyt netissä.

- Tinke-80 [/B]

Tähän on helppo yhtyä, en minäkään tänne uskalla mitään kirjoittaa koska Isot pojat suuttuvat!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jatkoaika on elämä vai onko elämä Jatkoaikaa?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Jatkistoimintaa-aa

Viestin lähetti Arnold
Jatkoaika on elämä vai onko elämä Jatkoaikaa?

Niin, itse ottaisin elämän Jatkoajalla, koska elämää on hyvä lisäymmärtää lukemalla Jatkista.

Täältä tähän
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jatkoaika on ajanviettoa, mutta suuressa määrin myös paikka, josta hankin kiekkoinformaatiota. Etusivun uutisia tulee luettua usein.

Keskustelupalstasta tykkään paljon. Oma kirjoittamiseni on vähentynyt, mutta lukemassa käyn entiseen tahtiin. Kunhan kiekkokausi taas pyrähtää käyntiin, niin oma kirjoittaminenkin varmasti lisääntyy. Tänne vapaan puolelle on välillä kiva laittaa höpöhöpö-tekstejä, mutta sopivan aiheen osuessa kohdalle tykkään kirjoittaa pitkästi ja pohtivastikin. Joku on saattanut sen jopa huomatakin.
 

tonderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lähes päivittäin käyn lukemassa uusimmat jutut sekä sm-liiga että vapaan keskustelun puolelta.

Harvoin kirjoittelen mitään mutta sitä enemmän luen.

Täältä saa paljon hyvää tietoa pelaaja liikehdinnästä sekä kevyempääkin informaaiota ja palstan taso on vielä hyvä.
 

GeneRation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsekkään en paljoa kirjoittele, mutta sitävastoin lueskelen viestejä useita tunteja päivässä. Jatkoaika on mulle paras media!
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tylsän kesäduunin pelastus ja lätkäuutiset tulee tsiigattua. Siinäpä se oikeestaan. Niin ja viimeisimmät huhut tietäjiltä tietysti...
 

Birchman

Jäsen
Mutta syy siihen miksi täällä on niin hyvä taso, sen kerron seuraavassa. Yleensä keskustelupalstoilla on modet, mutta täällä moderaattorit myös tekevät hommansa ja tarttuvat välillä pienehköihinkin juttuihin. Mutta tämä on mielestäni hyvä asia. En nyt tarkoita, että mode-sedät olisivat jotain Stalin-tyyppejä jotka vain sen takia, että heillä on mahdollisuus antaa banaania kirjoittajille sitä tekisivät vaan juuri sen takia, että suuri yleisö voi nauttia keskustelusta! :)

Itse luen aktiivisesti palstaa. Tosin kirjoitteluni on jäänyt hieman vähemmällä (emt sit miksi), mutta täältä saa aivan varmasti ensimmäisenä tiedot siirroista, loukkaantumisista ym. ym.

Jatkoaika.com on mielestäni paras sivusto Internetissä ja olen ylpeä siitä, että saan kuulua kirjoitusoikeudet omaavaan joukkoon!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jatkoaika on minulle ajanviete ja informaation lähde. Vaimo, työ, remontti ja muut vapaa-ajan harrasteet tosin kilpailevat tuon ajanvietteen kanssa usein voitokkaasti, mutta tiedonlähteenä Jatkoaika on varsinkin kiekkokauden aikana ehdoton ykkönen.

Varsinaisilla kiekkopalstoilla en usein avaudu, vaan tyydyn pääasiassa lueskelemaan viisaampien kirjoituksia. Sen sijaan vapaan keskustelun puolelle kirjoitelen useammin. Täällä on useita fiksuja keskustelijoita, joiden kirjoituksia on mielenkiintoista lukea ja joiden kanssa on yleensä myös mielekästä keskustella. Ja vaikkei olisikaan, ovat keskustelut usein kuitenkin ajatuksia herättäviä.
 
Viimeksi muokattu:

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ollut aloitussivustoni jo pari vuotta. Kiekkouutiset läjähtää suoraan naamalle, joskus jopa muualla vielä julkaisemattomat, nopea tapa saada lätkäinfoa. Ja keskustelupalsta on antoisa.

Toivottavasti pysyy samanhenkisenä eikä yritä muuttua miksikään Suomen kuvalehdeksi, niin homma toimii jatkossakin. Laadukas foorumi, ilimammuuta.
 
Viimeksi muokattu:

Fosse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chelsea FC
Viestin lähetti Holocaust
Pari vuotta tuli pelkästään luettua palstaa. Lopulta "uskalsin" hakea kirjoitusoikeuksia. Lähes jokapäiväinen osa elämää.
Siinäpä tiivistettynä omakin suhtautuminen. Eli enimmäkseen lueskelen uutisia + keskustelupalstaa päivittäin, mutta silloin tällöin jaksaa jotain kirjoittaakin (oikeastaan vain vapaaseen puoleen). Ei kuitenkaan tuo Kärppä osio ole kovin aktiivinen, mutta yleisestä jääkiekkokeskustelusta sitten löytyykin asiaa hieman enemmän. Jääkiekkouutiset tulee tosiaan hienosti reaaliajassa ellei jopa nopeammin... Ja keskusteluissa löytyy muutamia tosi hyviä kirjoittajia, joiden juttuja jaksaakin lukea. Ei kiinnostavat ketjut jätän suosiolla katsomatta.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jos kysyttäisiin mistä on tullut eniten penaltya avopuolisolta netinkäytön suhteen:

a.) Pornosivuilla pörräilystä

b.) Visuksia sisältävien tiedostojen imuroinnista koneelle

c.) Jatkoajassa notkumisesta

Joutuisin vastaamaan C.

Tämä kertoo aika paljon!
 

Fosse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chelsea FC
Viestin lähetti Elton
Jos kysyttäisiin mistä on tullut eniten penaltya avopuolisolta netinkäytön suhteen:

a.) Pornosivuilla pörräilystä

b.) Visuksia sisältävien tiedostojen imuroinnista koneelle

c.) Jatkoajassa notkumisesta

Joutuisin vastaamaan C.

Tämä kertoo aika paljon!
Eli avopuoliso ei tiedä sun pörräilystä mitään... :)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Viestin lähetti Elton
Jos kysyttäisiin mistä on tullut eniten penaltya avopuolisolta netinkäytön suhteen:

a.) Pornosivuilla pörräilystä

b.) Visuksia sisältävien tiedostojen imuroinnista koneelle

c.) Jatkoajassa notkumisesta

Joutuisin vastaamaan C.

Tämä kertoo aika paljon!

Eivätkös a ja b liity vahvasti toisiinsa...ja tottahan Jatkoajassakin törmää paljon porukkaan jolla on taatusti a ja b toisessa explorerin ikkunassa auki.

Teknisesti Jatkoajan hyvä puoli on se ettei täällä ole käytössä java-grafiikkahymöitä jne - joutuu joskus oikeasti yrittämään että saisi viesteihin KIRJOITTAMALLA sisältöä nyt kun ei Photoshop-imagea tai muuta härdelliä osaa näihin tunkea...

Vaikka aiheesta en tiedä arjalaisia juuriani lukuunottamatta paljoakaan olen ehkä kaikkein eniten nauttinut suurista sota-aiheisista väittelyistä täällä, on hemmetin hauskaa nähdä että joku on oikeasti ottanut asiasta selvää.

Toinen mahtava homma tulee mieleen esimerkiksi tästä sienestysketjusta - kertoo Jatkoajan tasosta että täällä voi keskustella järkevästi myös asioista joita moni teini on ensinäkemältä valmis trollaamaan.

Se, miksi jatkuvasti avataan ketjuja joissa porukka luettelee pelkillä listoilla peniksensä kokoa, Julia Roberts-elokuviensa määrää tai lempiväriään, ketjuja joissa kukaan ei ota kantaa, luettelee vain mitä "mulla on muttei sulla" on minulle osittain hämärän peitossa. Pakkohan niitä ei ole lukea, itse jätän väliin, mutta onko teillä oikeasti niin tylsää?

Niin eihän täällä oikeasti ole peniksen koosta taidettu puhua mutta nämä luetteluketjut ovat lähinnä huumorittomia versioita Harry Enfieldin "My cock"-sketsistä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös