Mikä biisi soi päässä

  • 33 143
  • 286

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Ei tarvii kun lukea näitä muita vastauksia, niin heti ne käy soimaan päässä. Mut tällä hetkellä soi päässä joku Nelly Furtadon biisi, mitä jouduin äsken vastoin tahtoani kuuntelemaan MTV:ltä... :mad:
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Ah, niin ihanan pitkän matematiikan kaksoistunnin soi päässä HEI VOITSÄ LOPETTAA-AA-AAAA, MÄ EN JAKSA KUUNNELLA, SUN TYPERIÄ TARINOITAS.. oujee. Maikka siinä katteli vähän kieroon ku lauleskelin sen säteilyalueella sitä. Maikka tietenkään ikinä kuulleena koko piisistä.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Billy Idol

Autossa soi duunimatkalla Billy Idol ja Rebel Yell. Sanomattakin selvää lienee, missä asennossa on "Roadstarin" namikat...

Lopun päivää "... more more more ..." kumisee pääkopan luiden sisällä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukilahden Työväen Ampujat
Minulla soi lähes kestona kuupassa AC/DC:n Jailbreak, eihän siinä mitään, hyvä biisi... Vähemmän mukavia biisejä päässä soimaan ovat esim. TikTakin "kyyneleet", joka piinasi minua taannoin pari päivää.
Päähän jumittuvan melodian saa pois kun keksii ensin jonkun kappaleen jonka osaa läpikotaisin, kitarasooloineen kaikkineen ja antaa "soittaa" loppuun asti. Sen jälkeen laskeutuu päähän ihana rauha joka onkin tiessään heti kun näkee seuraavan kerran sen Hel**tin Vodafone-mainoksen :mad:

Kaikenlaista sitä tuleekin pohdiskeltua...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Frederik: Porompompom. "Poorompompom pom porompompom.." :)
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti BigRedBob
Mulla soi päässä aina kaikki sellaiset biisit, joista mä en oikeasti edes pidä. Siis lähes kaikki listahitit, joita erehtyy kuulemaan radiosta...rasittavaa. Joskus ei meinaa tulla edes uni, kun joku Kylien uusin hitti soi päässä repeatilla.

Joo sama juttu on meikäläiselläkin.

Mutta tällä hetkellä päässä renkuttaa SOADin Toxicity, erityisesti disorder-kohta.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Ultra Bra "Kirjoituksia" Siinä on biisi, jonka osaisin heittää lonkalta ihan koska vain..:p
 

Demon Allbran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuuntelin alkuillasta Matti Nykästä (älkää kysykö), ja eiköhän päähän jäänyt soimaan Pidä varas. :o Sain tartutettua taudin pariin kaveriinkin hoilaamalla "Pidä varas / hän on varas" -kohtaa uudestaan ja uudestaan. Uudestaan!
 

Miguel

Jäsen
Älkää nyt luetelko näitä biisejä, silloinhan ne tunkeutuvat minunkin kupoliini soimaan.:p

Itselläni ei juuri nyt mikään tietty ole soinut pahasti päässä, mutta pari päivää sitten soi vahvasti Dingon Valkoiset tiikerit. Sitä edelsi Ultra Bran Sokeana hetkenä (johtui Levottomien katsomisesta).
 

Gren

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja New Jersey Devils. Ja Liverpool. Mets!
Jumalauta juunääspäivää. Kyllä ne ovat ne pahimmat teinirenkutukset jotka jäävät rummuttamaan aivolohkoihin stagnaattista jumputustaan, perhanan Britneyt ja eurodiskot.

Nyt on onneksi aivan viime aikoina sisäisellä radioasemalla soinut lähinnä Natasha Atlaksen huikea huohotus "Mahlabeya" loistavalta Gedida-levyltä. Hitto että osaa arabia (tai mikä lie) sointua kauniisti hieman omaperäisemmän etnisen musiikin ja koneistetun länsimaisen tuottamisen sekoituksena.
 

parkhurst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä biisi joka jää soimaan päähän tilanteessa kuin tilanteessa. Tää kyllä keikkuu takuuvarmasti All time Top 5 Aivonpehmentäjät -listalla...

Hanna Ekola - Villihevosia

"...ja vieläkö jossain mustalainen laulaa ja soittaa..."

:D

Anteeksi. Pilasin teidän päivän.
 

CaarloK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perjantain kunniaksi...

päässä soi tietenkin Kummelin Munasillaan(miksattu versio ja sanat on aika helpot) - ettei vaan ois paha enne, kun lähetään örveltäjien kanssa radalle....

Toisaalta mitäs pahaa siinä on jos tulee pikkasen hassuteltuu paarissa!?
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Jari Sillanpää ja Bum bum bum...osaan jopa vielä koreografiatkin...ja häpeän itseäni syvästi, hyvin syvästi...
 
Tuossa aamulla soi TikTakin 'sä kysyt miksi kyyneleet'-kappale, vai mikä se nyt onkaan...Se oli hirveää!

Onneksi jossain vaiheessa TikTak haihtui menemään ja tilalle astui Manicsin Let Robeson Sing...Pitääpä muuten kuunnella sitä levyä tänään...
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juuri tällä hetkellä kuulen vieläkin korvissani, kuinka Rinkelinmäen sikakatsomo tulkitsee iki-ihanaista hittikappaletta "Jo joutui armas aika ja suvi suloinen..." Dedicated to Ilves...
 

Haba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, HIFK
Re: Billy Idol

Viestin lähetti Hattivatti
Autossa soi duunimatkalla Billy Idol ja Rebel Yell. Sanomattakin selvää lienee, missä asennossa on "Roadstarin" namikat...

Lopun päivää "... more more more ..." kumisee pääkopan luiden sisällä.


Sanopa muuta!!!:D

Mä käyn punttiksella aamuisin, ja ennen lähtöä himassa laitan kuulokkeet päähän, ja stereoista volat kaakkoon. Vartin mentaliteetti-tuokio päättyy just tohon ...more, more, more...

Se biisi hakkaa päässä koko treenin ajan, ja iltapäivään asti jos tsägä käy... :)
 

Harri2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joskus ku soi Pelle Miljoonan "Tahdon rakastella sinua" päässä, niin sitä ei kehtaa edes vihelellä, ettei joku tunnistais sitä ja alkas ajattelmaan musta ihan levottomia. =)

Parhaillaan soi Dj. Ötzy: n Hey Baby -biisi.
 

Linda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuli taas "unelmien sielunmessu" katsottua ja se musiikki siitä soi yhä vaan päässä...On kyllä ehdottomasti yksi parhaista elokuvista mitä koskaan on tehty!
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Menee ehkä vähän aiheen ohi, mutta voisikohan joku valaista hieman ja kertoa että mikä on se biisi mitä soitetaan Hartwall Areenalla aina erien alussa Jokereiden tullessa jäällä? Jäi vastustamattomasti soimaan päähän...
 
Viimeksi muokattu:

PV

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Re: Tarttuu muttei pauku

Viestin lähetti PV
Sama vika täällä: kaikki ns.radiohitit tarttuu päähän kun niitä kuulee jatkuvasti joka rööristä.

Täällä oli jokin aika sitten puhetta täydellisestä pop-biisistä...joku mainitsi parin vuoden takaisin purkkateknohitin 'Drömhus:Vill ha dig'. Mietin sitten itsekseni että miten helvetissä sen kertosäe menikään kun joskus olin täynnä kyseistä biisiä enkä ole mikään discojeesus...lopun arvaattekin:

Imuroin kyseisen biisin Morpheuksella ja siitä lähtien se on soinut päässäni tauotta....omapa oli virheeni...

Pakko jatkaa hieman edellistä tekstiä....Olin eilen yhden kaverin (ruotsalainen) synttäreillä ja mainitsin VillHaDig-pakkomielteestäni yhdelle toiselle ruotsalaiselle muijalle. Viiden sekunnin päästä koko huone hoilasi kännissä kyseistä biisiä...eikö tämä painajainen lopu koskaan? Enkö osaa pitää turpaani kiinni? Äsken löysin itseni nettisivulta, jossa on sanat kyseiseen lauluun....

Heikosti menee...onneksi radiosta tulee LOISTAVA HardRockClub! Reilun kolmen minuutin ajan päässäni soi nostalgian kyyneleiden valuessa silmistäni ALICE COOPERIN "He's Back!!"

The man behind the mask - and he's out of control!!!!
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä DJ Ötzin Hey baby-biisi lienee jonkun täällä tarkoittama, sitä meinaan hoilataan futispeleissä Euroopassa enemmän kuin sielu sietää.
Vakuuttavan kuuloista kun parisataa ihmistä kiljuu "Heey, hey baby, uh, ah, I wanna know... if you be my girl"...

Minäkään en ole mikään suurempi diskojeesus, mutta täytyy kyllä sanoa että Kylien uusi biisi It's in your eyes kolahtaa kohtuullisen hyvin.

Sport FM:llä soitettiin tänään biisi Let's twist again, joka on tulossa Audiogalaxystä parhaillaan.

Seuraavaksi haen Hattivatin innoittamana tuon Billy Idolin Rebel Yell-biisin, kiitos vain Hattivatille, en tiennyt biisin nimeä tai esittäjää.

Minullakin soi Jokerit - TPS-ottelussa 2.3 se Jokereiden poppiteknoränkytys erien alussa, mutta esittäjää/nimeä en tiedä. Olisikohan joku Jokereiden suunnalta survonut biisin itse jollain tietokoneohjelmalla? On kyllä kaukaa haettu, mutta ei mikään mahdottomuus.

Pari päivää sitten soi Rauli Badding Somerjoen Paratiisi. Sen soiminen loppui, kun hain sen(kin).
Voi sun nahkahousut, nyt täytyy kuunnella se...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Päässä soi R.E.M - Imitation of life, ihan hyvä kappale.

Se DJ Ötzin kappale on just semmonen mikä jää soimaan päähän, heeey, hey, baby, uh ah, I wanna know... if you be my girl... Se luo hyvän tunnelman kun jegi hoilaa sitä vielä pelin aikanakin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös