Miika Elomo – Palloseuran entinen luotsi

  • 232 275
  • 778

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Tavallaan tuossa Elomon esiintymisessä on hyvääkin, hän on sanonut että peliä voi analysoida tv lähetyksessä sitten kun se on kunnossa. Peli ei meillä vielä ole kunnossa, onneksi voittoja tulee edes senverran että pysytään kyydissä. En näe että asenne olisi ylimielinen, mielestäni ennemmin vaativa, jokainen piste on tärkeä mutta pisteistä ei juuri juhlita. Tänään KalPa pressissä sanoin että hyvä jääkiekko ottelu tärkeä voitto ei muuta kommentoitavaa. Toinen ääripää voisi olla katsoa Leimeen haastattelu missä pohdittiin syitä ja selityksiä vaikka itse peli oli täysin kadoksissa.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän Elomo on jotain tehnyt oikein, koska Elomon ajan TPS on kuntopuntarin kuudes ja vieraistakin on alettu viime peleissä kaapimaan pisteitä. Tapparaakin vastaan oltaisiin se 3 pistettä voitu saada. Nyt alkaa viimeistään tajuamaan, että jotain siinä Suikkasen pelityylissä oli vikana ja pahasti, kun ei 1½ kauden aikana kuin yksi vierasvoitto saatu kasaan.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Elomo Liigassa: 8 ottelua 4 voittoa 3 tappiota 1 vl-tappio 13 pistettä maaliero 20-17 pistekeskiarvo 1,62 ppg.

Kyllä tällä tahdilla pitäisi taistella suorasta pleijaripaikasta. Voi olla, että Liiga jatkuu tasaisena koko kauden, jolloin jopa yhdellä kolmen pisteen voitolla on hirvittävä merkitys. Onkohan kovin moni joukkue missään maailman sarjassa samanlainen, että vieraissa sarjan huonoin ja kotona paras?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Kanada-malja kirjoitti:
Onkohan kovin moni joukkue missään maailman sarjassa samanlainen, että vieraissa sarjan huonoin ja kotona paras?

Siitä en tiedä mutta TPS ei ainakaan täytä kumpaakaan kriteetriä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
TPS-fanina olisin huolissani tavasta jolla Elomo peluuttaa Laschin kenttää, huhheijaa mitä peliaikoja. Kevättä siis ajattelen, tulee tuolla tavalla helposti väsy!
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
TPS-fanina olisin huolissani tavasta jolla Elomo peluuttaa Laschin kenttää, huhheijaa mitä peliaikoja. Kevättä siis ajattelen, tulee tuolla tavalla helposti väsy!

Ikävä kirjoitella negatiivisia asioita fiilispohjalta, siksi olen pyrkinyt vähentämään. Suikkasen kenkiminen kuitenkin käänsi oman tavallisesti optimistisen suhtautumiseni vahvasti epäilevän puolelle.

Mutta peliajat eivät ole koko syksynä tuosta suuresti heittäneet myöskään Suikkasen aikana. Toki vielä jonkin verran enemmän äärimmäiseksi on mennyt Elomolla, käsittääkseni?

Pääongelma kuitenkin on se, että vierasvoitot eivät paljon lämmitä kun pisteka. on nyt Elomolla ja Suikkasella täsmälleen sama 1,44. Tämähän ei haittaisi, jos näkyvissä olisi valoa keväällä. Mutta onko sitä? Suikkasen näytöillä uskoin kevääseen, nyt en ole uskonut. Toivoa onneksi riittää. Elomon matseista toki vain 44% on pelattu kotona, kun Suikkasen matseista 56% pelattiin Turussa. Sitten taas kun ottaa huomioon Elomon heikomman kotisaldon, niin tuolla erolla ei välttämättä ole mitään väliä.

Toinen asia on se, miten viime kauden lähikaupan kassan palkalla operoineen Kumeliauskasin puuttuminen näkyy tulevissa matseissa, sikäli kun poissaoloa tulee. Toivottavasti ei käynyt pahemmin.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Radiosta kuultuna puolustuskannalla ollut Ässät onnistui eilen tukkimaan TPS:n "pelitavan" hyvin sekä kohtuuvaivatta. Jonkinsorttista reippautta TPS:llä oli hetkittäin, mutta Molomon "reagointipelitapa" eli koohotus ja "kuumien pelaajien suosiminen" eli ykkösketjun järjetön kuormittaminen eivät tälläkään kerralla tuottaneet tulosta. Ja ylivoimapelihän on tuttua soopaa sekin.

Tsempillä pärjää yksittäisissä runkosarjapeleissä, samoin yksilötaidolla. Mutta Molomon TPS:n "pelitapa" on niin ennalta-arvattava ja yksilöiden osaamiseen perustuva ja ylipäänsä toivoton, että mitään jakoa keväällä ei Molomon joukkueella ole. Olettaen, että joukkue nyt kevään peleihin edes pääsee, sitäkin tässä joudutaan jännittämään.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuka kävisi kertomassa Elomolle, että älä peluuta Lassilaa rangaistuslaukauskilpailuissa? Uskon nimittäin Elomon olevan ihan vilpittömän tietämätön siitä, että Lassila ei saa rankkareita kiinni. Aivan järkyttävää, että hukataan pisteitä ihan vain sen takia, että valmentaja ei tiedä, ettei meidän maalivahti ole ikinä saanut yhtään rangaistuslaukausta kiinni. Eihän Elomo varmaankaan laittaisi Lassilaa maaliin jos hänellä tämä tieto olisi, ei kai kukaan niin typerä sentään olisi? Jonkun on nyt hei ihan pakko hoitaa tämä asia, tiedonkulku organisaatiossa selvästi tökkii. En sano, että Järvinen uunissa olisi mikään voiton tae pilkuilla, mutta Lassilan kanssa TPS ei tule rankkuskaboista saamaan yhtään pistettä. Luultavasti vielä lukuisia pisteitä jaetaan tällä kaudella Tepsin peleissä pilkuillakin, joten kannattaako oikeasti niitä pisteitä enää ihan hyvää hyvyyttään vastustajille lahjoittaa?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Kuka kävisi kertomassa Elomolle, että älä peluuta Lassilaa rangaistuslaukauskilpailuissa? Uskon nimittäin Elomon olevan ihan vilpittömän tietämätön siitä, että Lassila ei saa rankkareita kiinni. Aivan järkyttävää, että hukataan pisteitä ihan vain sen takia, että valmentaja ei tiedä, ettei meidän maalivahti ole ikinä saanut yhtään rangaistuslaukausta kiinni.

On se joskus saanut: http://www.iltasanomat.fi/mmkiekko/art-1288388189982.html
 

Veijari

Jäsen
Ja onhan siellä penkin takana myös Norrena. Veikkaan että sillä on vähän parempi tietämys Lassilan torjuntataidoista kuin täällä kirjoittavilla.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Elomon mediakäyttäytyminen alkaa olla kohta lähellä kuvottavaa, melkein Pekka Virran luokkaa. Ymmärän, että Rautakorpi, Dufffaffa etc. ärsyttää, mutta että oman joukkueen valmentajan esiintyminen hävettää. Uutena tämä TPS-Ässät-pressi, "meille käy mitkä säännöt vaan"! NAURETTAVAA!
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ja onhan siellä penkin takana myös Norrena. Veikkaan että sillä on vähän parempi tietämys Lassilan torjuntataidoista kuin täällä kirjoittavilla.

Silti odotusarvo Palloseuran rankkarikisoista on nolla. Eilenkin lähdin vähän ennen varsinaisen peliajan loppua kävelemään baariin, tietäen, että jakkuun sieltä tulee. Ei tarvinut yllättyä, kun perille pääsin. Eihän se tietty pelkästään Lassilan vika ole, kenttämiehetkin vois tehdä vaiks jokaisesta rankkarista maalin, niin varmaan jossain vaiheessa vastustaja vetää ohi.
 

juice_1

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuka kävisi kertomassa Elomolle, että älä peluuta Lassilaa rangaistuslaukauskilpailuissa? Uskon nimittäin Elomon olevan ihan vilpittömän tietämätön siitä, että Lassila ei saa rankkareita kiinni.
Kuka kävisi kertomassa Norrenalle,että opettaa Lassilan torjumaan myös ne vasempaan alanurkkaan tulevat vedot.Oikein näki,että se oli vastustajan toimesta scoutattu,että sinne Lassilalle uppoo.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Molomon kuherruskuukausi kesti sitten noin sen yhden viikon, eiköhän pistetä Big Daddy seuraava oma poika penkin taakse?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Eipä se Elomon pääkoppa näemmä kestä näitä isojen poikien pelejä. Ikävää, mutta nopeasti mies helvettii tuolta penkin päästä ja junnuihin treenaamaan pariksi vuodeksi.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Näin ulkopuolisin silmin Tepsin ongelma nro 1 on tällä hetkellä Smolenak. Aivan järkyttävän huonoa peliä ja jostain kumman syystä tämä palkitaan peluuttamalla joka toista vaihtoa.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peli vielä ja puolet kaudesta takana. Valmentajan vaihdoksen myötä virta kääntyy nyt väärään suuntaan. Elomon pistekeskiarvo taitaa nyt olla 1,27.

Nyt on valmennuksen aika näyttää että saa purettua tuon pahan jumin joka pelaamiseen on nyt syntynyt. Loukkaantumiset tuovat osansa soppaan, mutta onhan tuo peluutus vienyt parhaan terän pelaajistosta. Ykkösketjun tekeminen on väkinäistä ja muut katoavat kuvasta.

Jottain tarttis tehrä. Mutta mutta, vieläkin ollaan geimeissä mukana. Tilanne on parempi kuin monena aikasempana kautena ja pakko vastoin näkemäänsä vielä toivoa että jostain löytyy uutta virtaa. Tää on vaan kuntokuurin aiheuttama jumi, keväällä lähtee...
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vitut me missään geimeissä enää olla. Myydään nyt vaan oikeasti kaikki jotka kaupan menee. Surullista, mutta tämän seuran olemassaolon elinehto taitaa kohta olla pelaajamyynnit tänä talvena.

En koskaan olisi uskonut että tämä konttaus jatkuu.

Elomolle jäätävän paljon risuja, aivan hevonpaskaa tuo pelaaminen itsessään. Ja sitten se mussuttaa jostain hyvästä työmoraalista. Vittu, millä naamalla sä siellä moista paskaa oikeasti jauhat?
 

HTEspi

Jäsen
Näin ulkopuolisin silmin Tepsin ongelma nro 1 on tällä hetkellä Smolenak. Aivan järkyttävän huonoa peliä ja jostain kumman syystä tämä palkitaan peluuttamalla joka toista vaihtoa.

Tämä on totta. Lopussa vielä totaalisen typerä, täysin laiskuudesta johtuva jäähy, kun ei voinut Lehtosta lähteä auttamaan lähemmäs. Maalipaikoillakin mäiskii enemmän seinille kuin tolppien väliin.

Lisäksi ylivoimassa on jostain syystä sekä Pikkarainen että Smolenak. Molemmat ovat YV:llä parhaillaan maalin edustalla, nyt Smolenak keikkuu siniviivalla painelemassa lonkkalämäreita seinille.

Kun tämä herra ei maaleja tee, ei hänestä hyötyä joukkueelle ole.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
En koskaan olisi uskonut että tämä konttaus jatkuu.
..

Meinaatko uskoasi ennen kautta vai valmentajanvaihdoksen jälkeen?

Kun kuulin Elomon noususta päävalmentajaksi niin oli varma - ja olen edelleen - että vihkoon menee. Eihän hänellä ole mitään kannuksia valmentaa ykkösenä Liigan tasoisessa sarjassa, mutta ilmeisesti TPS:n toimistolla nähtiin toisin.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Valmentajanvaihdon jälkeen homma alkanut menemään entistä enemmän perseelleen.

Suikkanen P/O 1,44 (18 ottelun otanta)
Elomo P/O 1,27 (11 ottelun otanta)

Vaikkakin Elomolla vähemmän pelejä niin Kaitsun aikana tuo taitaa olla huonoin keskiarvo tällä kaudella, muistaakseni ennen viimeisiä häviöitä KA huiteli siinä 1,5 paikkeilla kokoajan.
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Meinaatko uskoasi ennen kautta vai valmentajanvaihdoksen jälkeen?

Kun kuulin Elomon noususta päävalmentajaksi niin oli varma - ja olen edelleen - että vihkoon menee. Eihän hänellä ole mitään kannuksia valmentaa ykkösenä Liigan tasoisessa sarjassa, mutta ilmeisesti TPS:n toimistolla nähtiin toisin.
Eiköhän toi Elomon valinta mennyt niin, että Suikkanen oli pakko vaihtaa. Viime kausi täysin vihkoon ja tämän kauden alku kovemmalla ja haluamallaan rosterilla samanlaista. Eikä varsinaista pelin kehittymistä ollut näkyvissä.

Elomoon todennäköisesti päädyttiin sen takia, että ensi kauden valmentaja oli jo kiinnitetty ((Urama?) ja täälläkin huhuissa esiintyneet kovat nimet Jalonen, Kivi ja Selin eivät pätkäpestistä olleet kiinnostuneet. No, ehkä riittävästi massia pöytään laittamalla olisivat, mutta siihen ei hallitus halunnut mennä. Joten vaihtoehdoksi jäi valita joku muu ja sitten päädyttiin Elomoon. Okei, oli varmaan halpa ratkaisu, turkulainen ja ehkä hallituksessa sitten nähtiin A:n tulosten takaa jotain potentiaalia. Mulle tulee lähinnä mieleen se, että Elomon odotettiin saavan pukukopin haltuun ja siten saavan jengiin draivia. Suikkasen viimeisissä peleissä näytti siltä, että jengi oli täysin hengetön eikä välttämättä enää pelannut Suikkaselle vaan odotti muutosta. Tuskin hallituskaan mitään taktista neroa Elomossa näki, mutta ehkä vaakakupissa sitten painoi Elomon halu kehittyä, kova motivaatio ja viestit pidetystä kaverista pelaajien keskuudessa. No, mutuilua kaikki tyynni!
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Tai sitten yksinkertaisesti hallitus ja sen lähellä toimivat TPS-vaikuttajat halusivat nyt yksinkertaisesti raivata liian suorasanaisen valmentajan jo keväästä asti pois ja korvaajaksi sitten sellainen kaveri joka on kiltimmin talutusnuorassa.
 

Fordél

Jäsen
tv-esiintymiset paskinta ikinä, ei mitään järkeä, ei taida ymmärtää kysymyksiä.

Repesin tälle. Ei se Elomo tosiaan aina tunnu ymmärtävän kysymyksiä. Silmissäkin on kyllä jonkinlainen hullunkiilto ja pälyily päällä koko ajan. Elomossa voi käsissä hyvinkin olla uusi Summanen. Jos ahdinko tästä syvenee, saadaan varmaan paljon viihdyttäviä lausuntoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös