Miettisen pelikielto lyhennetty, hienoa SM-Liiga!

  • 29 924
  • 309

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Re: Ei voi uskoa...

Viestin lähetti Gags
Mikäli yhteisesti valittu linja on todellakin tämä, että loukkaantumisen vakavuuden jaetaan tuomiot, olisi mielestäni asiallista että siitä edes avoimesti informoitaisiin. Etukäteen.

En muista mikä surullisen kuuluisa oli kyseessä, mutta kyllä Jortikka Sportilla jokunen kuukausi sitten selitti pitkät pätkät siitä kuinka loukkaantumisen vakavuus vaikuttaa tuomion pituuteen.

Perusteli vielä että niin se toimii "oikeessa" elämässäkin. Eli jos ajat autolla jonkun päälle ja aiheutat naarmun tai vaihtoehtoisesti kuoleman, niin tuomio on eri pituinen.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Hyvä Hjallis!

Oikea päätös Hjallikselta antaa Donna Frankille potkut ja palauttaa Miettisen rangaistus. Mobergin haahuilu asian osalta saattoi koko SM-Liigan naurun alaiseksi. Jämäkkää toimintaa Hjallikselta.
 

Sami

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni sm-liiga teki ainoan oikean ratkaisun pitäessään pelikiellon voimassa ja antaessaan Mobergille kenkää. Hjallis pelasti sm-liigan uskottavuudesta sen mitä pelastettavissa oli.

Kyllä kurinpitäjän on päätöksensä tehtyään seistävä sen takana, oli päätös sitten oikea tai väärä. Parasta olisi tietysti saada kurinpitäjäksi henkilö, joka tekee päätöksensä kunnon harkinnan jälkeen, jolloin ne väärätkin päätökset jäävät vähän vähemmälle. Jalkapallossa Englannin liigassa muuten pelikiellot eivät astu voimaan heti seuraavaan peliin, miksei sm-liigassakin päätöksiä voisi antaa vaikka vasta parin pelin päästä, jos tarvitaan lisäaikaa videonauhojen kelailuun tai vaikka lääkärinlausuntojen odotteluun?

Nyt kun saatiin selvä linjanveto, että kerran annettu pelikielto pysyy voimassa, säästytään tulevaisuudessa toivottavasti isommalta kalabaliikilta rangaistusten keston ja sen suhteen, onko rangaistusta lievennettävä/kovennettava, kun loukkaantunut pelaaja palaa kaukaloon/ on edelleen loukkaantuneena.

Ensi kaudeksi koko kurinpitojärjestelmä olisi syytä miettiä täysin uusiksi, jotta vastaavanlaisilta farsseilta vältyttäisiin jatkossa.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Voi Kristus, nyt on sit Suomen turhimmat jätkät taas iskeneet yhteen. Helkovaara, Merikukan hoito, Moberg, Järvelä ym vatipäät ovat päättäneet sit tehdä SM-liigasta entistä naurettavamman. Jumalauta ku huomenna alkaa matsit niin Miettinen ei edes tiedä saako vetää luistimet jalkaan. Antaa mahtavan kuvan meidän liigasta ja sen toiminnasta.Skratta på svenskar, vi är värda det.
 

teppomh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka en mielelläni Hjallista puolustele...

Tämähän on aika hauskaa kun täällä, "yllätys, yllätys" porukka huutaa että Hjallis haluaa Jokereille mestaruuden hinnalla millä hyvänsä kun menee itse asettamaan Miettisen taas pelikieltoon.

Mitäköhän Palliksen olisi teidän mielestä pitänyt tehdä?

Kun Frank meni "kädettämään" hommaan jo alusta asti ja yritti sitten korjata sen toisella kädetyksellä. En siis meinaa että olisi ollut väärin myöntää ollessaan väärässä taikka sillä että Miettinen olisi ansainnut pelikiellon. Vaan tarkoitan siis että eihän jo annettuja sanktioita/pelikieltoja voida noin vain muuttaa, sillä silloinhan lähtee viimeinenkin kunnioitus kurinpito toiminnasta.

Sillä jos Miettisen rangaistus olisi kumottu olisi myös siis Ylösen rangaistus pitänyt kumota, ja aina tulevaisuudessa olisi sitten joku jengi voinut vedota tähän tapaukseen, jne...

Eli mielestäni ainoa asia Mitä Hjallis/SM-Liiga enää olisi voinut tehdä on antaa kenkää Frankille ja sanoa että "se sekosi" / ”ei ollut SM-lligan sääntojen/linjan mukainen” tms. ja "yrittää" saada jotain systematiikka toimintaan jossa ei kyllä mitään systematiikka ollut.

Aivan kuten moni on täällä jo aikaisemmin kirjoitellut että homma on alkanut kusta jo siitä lahtien kun alettiin antaa ekat rangaistukset seurausten johdosta eikä itse tilanteesta.

Tämä toi omaan mieleeni Otevrelin valitettavan halvaantumisen, mikäli nykyinen systeemi siis olisi ollut käytössä 95-96 olisiko Jypin pelaajalle Vitali Karamnoville annettu 10 pelin pelikielto tilanteesta tms.?

Ps. Itse olen kyllä myös sillä kannalla että SM-liiga pitäisi johtaa joku ”puolueeton” hahmo, sama koskee tietysti myös kurinpito ryhmää. Mutta mistäköhän tämmöinen tasokas kiekosta tietävä henkilö löytyisi joka olisi puolueeton.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Keskittykää.

Viestin lähetti Gagne
Ja sama pätee Narvanmaan "politiikkaa"- lausuntoihin. TPS jäi housut kintuissa kiinni huijaamisesta, ja virhe oikaistiin.

Olen ollut viime tunnit kovastikin uutispimennossa. Mikäs se tälläinen Narvanmaan lausunto on? Löytyykö linkkiä jostain?
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ja ajatushauskaa lisää:

Oli tuossa talvella SE Jokerit-IFK peli. Rami puhui yhtä ja Ape toista. Oli sitten se "Sensuuria Jokereiden sivuilla" ketju. Oli poistettu juttuja kun olivat epäsuotuisia. Ymmärrettävää.

Mitäs nyt: SM-Liigan sivuilta poistuu maininta koko tästä episodista... Yhtymäkohtia?

Ja kukaan ei liigassa edelleenkään puhu siitä että TPS organisaationa puhui paskaa kuten Kärpät talvella. USKOMATONTA!
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re: Re: Keskittykää.

Viestin lähetti Pressiboxi
Olen ollut viime tunnit kovastikin uutispimennossa. Mikäs se tälläinen Narvanmaan lausunto on? Löytyykö linkkiä jostain?

Oli tänään muistaakseni kolmosen txt:llä. Tässä en ole enää lähteestä ihan varma, on pää jo AIKA pyörällä :) En tiedä onko enää. Vai oliko Virta?
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Salaliittoteoria osa 2

Noniin. Nyt siis Hjallis veti ässän hihasta ettei HPK voittaisi mestaruutta. Viime vuonna oli tuomarit lahjottu ja nyt sitten laitettiin HPK:n paras pelaaja pelikieltoon uudestaan. Tää on ihan selvä juttu. Eihän tässä mistään muusta oo kyse kuin HPK-mafiaan suunnatusta salaliitosta. Törkeintä mitä oon ikinä Suomessa nähny.

Ja kaikki vetää nyt Jalostajan hernekeitot nokkaan ja jatkaa itkemistä ja Jutta Jalonen jatkaa myös itkemistään, ties kuinka pitkään. Tosin kylhän se vois testaa huomenna mittauttaa mailaa jos kerran Miettisen poissaolo vaikuttaa niin paljon ettei runkosarjassa uuden piste-ennätyksen tehnyt jengi voita, lopussa The Pena Trophy-kisasta tippunutta jengiä, Tepsiä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Pressiboxi

Narvanmaan sanomiset oli edellisestä Jatkoajan uutisessa, jonka päälle vedettiin tuomion muuttuminen. Narvanmaa kertoi pitkät pätkät, joista en valitettavasti muistanut kuin vähän alusta kertoessani niitä JA:n uutisen tekijälle. Puhui kuitenkin, että "haiskahtaa poliittiselta päätöksellä", josta rivien välistä lueskelin Narvanmaan tuumineen kabinettipeliä, johon ilmeisesti TPS:aa ei oltu kutsuttu.

Nyt näköjään sentään kutsu tuli jatkoille 8-)

Tonylle kiitokset päivän nauruista (tämän farssin ohella) tuosta "Merikukan hoito" -heitosta.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Taas vaihteeksi uskomatonta paskaa sm-liigalta ja sen johdolta. Ei voi kuin nauraa tälle, miten läpinäkyvästi harkimo vetää kotiinpäin ja suosii pellejä kaikessa tekemisessään liigan pj:nä. Tarvittaessa kurinpitäjät erotetaan ja tuomiot kumotaan, jos sillä voidaan tehdä haittaa pellejen uhkaajille mestaruustaistossa. Ja perusteluna se, että jääkiekkoliito eli läskisika-kummola on samaa mieltä. No kas kun toinen jokerien omistaja on samaa mieltä! Vittu mikä pelle tuo harkimo. Hjallis rupeaa varmaan itse uudeksi kurinpitäjäksi, vai annetaanko homma virmasen sivuduuniksi?
Ja Jatkoajassa "yllättäen" pellejen ja Tepsin fanit puolustelevat päätöstä kirkkain silmin ja haukkuvat Jukka Jalosta, HPK:ta ja HPK:n faneja kaikkien muiden jengien fanien ihmetellessä Harkimon törkeän silmiinpistävää kotiin päin vetämistä ja säännöistä piittaamattomuutta.
Voi vittu tätä sm-liigan menoa. Vuosi vuodelta naurettavampaa.
 

kyllvaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, EA-Sports, Perttulan Riento RY
Mielestäni munattomalle Frankille ihan oikein...
(Monoa kurinpitotehtävistä).
Kyllä päätöksien takana täytyy seistä.
Eikös kuitenkin yleinen mieleipide ollut että jo annettuja
rangaistuksia ei ruveta säätämään enään jälkeenpäin.
Kyseessä on kuitenkin edes jonkin asteinen kurinpitoryhmän
kasvojen säilyttäminen, (jo menetettyjen siis).
Vähän ihmettelen joidenkin tapaa kommentoida asiaa.
Ensin haukutaan Frank aivan romuksi lähes kaikkien toimesta ja sitten kun Frank "saa" siirtyä syrjään, niin jo on kyseessä
joku elämää suurempi salaliitto HPK:ta vastaan.
Mikä olisi ollut oikea tapa teidän mielestänne toimia ko. asiassa?
Esim. Grönvall tänään Tapparan kokoonpanossa. Miettisen rangaistuksen pienentämiseen vedoten myös Ylösen pelikielto olisi mielestäni pitänyt arvioida uudelleen.

Summarum, summarum...Toivottavasti ensi kausi menee näidenkin asioiden osalta paremmin...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Aivan oikein toimittu liigahallitukselta, siis liigahallitukselta. Eli liigahallitukselta. Moberg menetti täysin kasvonsa tuollaisessa veivaamisessa. Yhtäkkiä yllättäen voisikin kysyä, että miksi se tuomio piti mennä muuttamaan seuraavana päivänä HIFKin putoamisen jälkeen. Salaliitto vai yhden miehen vastarintaliike Jokereita vastaan?

Mobergin takana oli "yllättäen" vain Kerho. HIFK ei ottanut kantaa. Eiköhän tämä kuvaa sitä, että luottamus tuollaiseen kurinpitäjään oli mennyt.

Ja jälleen kerran sanottakoon, että Hjallis, niin hemmetin paska jätkä kuin onkin, ei olisi pystynyt tätä yksin viemään läpi. Eikä hän ihan yksin jäänytkään.
 

Procamp

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Vakio
Aivan oikein toimittu liigahallitukselta, siis liigahallitukselta. Eli liigahallitukselta. Moberg menetti täysin kasvonsa tuollaisessa veivaamisessa.
Täysin samaa mieltä Mobergin kasvojen menetyksestä. Kyllä kai se olisi pitänyt tietää, mitkä seuraukset tehdyllä päätöksellä tulisivat olemaan.

Samaa mieltä edelleen siitäkin, että tuomion palauttaminen edelliseen vedoten on asiallista, mutta kertokaa nyt joku, missä on linkki tai lähde tuohon yksimielisyyteen. Itse kuuntelin radiosta sekä Harkimon että Lintumäen kommentit, jotka erosivat toisistaan kuin yö ja päivä. Onko nyt niin, että liigan puheenjohtajan statuksella ollaan automaattisesti oikeassa ja yhdistyksen puheenjohtaja se vaan puhelee paskaa?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
The Pena-Trophy SM-liigan kurinpitoelimelle!

Nyt menee jo sellaiseksi säätämiseksi, että ei hyvä. Miettisen pelikiellon lyhentäminen oli jo hemmetin suuri virhe. Tehdyn päätöksen - vaikkakin väärän - kumoaminen noin arvovaltaiselta elimeltä on erittäin suuri virhe. Mutta kun tuo virhe tehdään jo toiseen kertaan, homma menee jo niin naurettavaksi, etten enää osaa sanoa tilanteeseen mitään järkevää.

Ehkä takana onkin illuminaatti, joka yrittää tahallaan taktisesti sekoittaa HPK:n valmistumista huomiseen kuoleman ja elämän kamppailuun...
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Säälittävää kaikin puolin!

Kummolaliiga iski taas, ei kai siinä mitään yllättävää? Aivan uskomatonta koomailua. Sinänsä oikein hyvä juttu - puhkaistaan se SM-liigan kupla nyt oikein kunnolla, niin ehkä siitä savuavasta kahvapaskajäterauniosta saadaan rakennettua jotain pysyvääkin. Toki tämä show on näin jälkikäteen yksi hyvä perustelu lisää päätökselle olla ostamatta ensi kaudelle kausikorttia.

Se mikä taas täällä on taas kerran mennyt ns. vessaan, on tietenkin Hjallikseen liittyvät kommentit. Kertokaahan kummolapojat miten Hjallis pelaa "kotiin päin"? Missä on koti ja miten sinne pääsee? Taksilla? Mitä Hjallis hyötyy tästä? Miksei ole ulvottu jo siinä vaiheessa kun langetettu perusteettomia pelikieltoja? No siksi, koska rangaistusten ja kurinpidon linja on kussut lopullisesti ja kurinpidon linjanvedot on vedetty nimenomaan Hjalliksen jengiä vastaan.

Viime keväänä tehtiin Hjalliksen jengin nuoresta tähdestä antikristusta. Tällä kaudella tehtiin entistä hjallisjoukkueen nuorisotähteä taklanneesta Hjalliksen jengin pelaajasta antikristus. Ennen kuin nuorisotähdestä tehtiin Hjalliksen jengin riveissä antikristus, häntä taklattiin samalla tavalla kuin tällä kaudella. Parikin kertaa. Silloin ei haettu mielisairaita pelikieltoja taklaajille, vaan hihitettiin peräkammarissa Hjalliksen huoralle. Kun on perikateuden voimin viety sanktiolinja stratosfääriin, ei kannata vollottaa jos pääsee löysät omaan pesään.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti kyllvaan

Mikä olisi ollut oikea tapa teidän mielestänne toimia ko. asiassa?
Esim. Grönvall tänään Tapparan kokoonpanossa. Miettisen rangaistuksen pienentämiseen vedoten myös Ylösen pelikielto olisi mielestäni pitänyt arvioida uudelleen.

Summarum, summarum...Toivottavasti ensi kausi menee näidenkin asioiden osalta paremmin...

Aamen tähänkin. Vastaus kysymykseesi. Olisiko Kärpille pitänyt antaa Tenkrat "infoista" kunnon penalti? Olisikohan kannattanut katsella sitä nauhaa vähän kauemmin? Olisikohan kannattanut miettiä filmaako Rautee kun ei ambulanssikyyti kelvannut ja tutkimuksiinkaan ei ollut kiirettä? Olisikohan kannattanut miettiä TPS:n antaman informaation viitaten "vamman" vakavuuteen todenperäisyyttä (Hei, se kysyy että sattuko Mikkoa pahasti. Sanotaan sille että juu niin Miettinen on sivussa pitkään.)?

Ja lopetetaan puheet HPK:sta edes keskikokoisena seurana. Pikkuseura Kerho palautettiin tällä farssilla takaisin ruotuun. Pieniä on perunat joulukaloina kun isot pojat pelaavat.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Terveiset kesälomilta!

Luin tästä episodista ja selailin tätä ketjua, jonka ensimmäiset kaksi-kolme sivua ovat järjestäen tällaista vuodatusta:

Naurettavaa oli antaa asiasta kolmen ottelun pelikielto, mutta vielä naurettavampaa on, että asia mennään kumoamaan. Näin kurinpitoelimet ikään kuin tunnustavat joko toimineensa hätiköidysti...[/QUOTE]

Minusta asiaan sen kummemmin puuttumatta (koska en ole ko. taklausta edes nähnyt, edes teksti-tv:stä) on HIENOA että tehtyjä päätöksiä voidaan muuttaa jos siihen on aihetta. Kuinka moni haluaa todellaa elää sellaisessa DDR:ssä että joka jeesuksen tehty päätös on kiveen kirjoitettu? Ei sellaista ihmistä olekaan, joka ei virheitä tee. On toisaalta kyllä sellaisia jotka eivät niitä kykene myöntämään edes pakon edessä, mutta on myös sellaisia jotka pyrkivät korjaamaan ne virheet jotka matkan varrella ovat syntyneet. Minä arvostan enemmän tätä toista tyyppiä.

Lisäksi koko tässä hässäkässä - tällä tarkoitan kurinpitoelimen uudelleenjärjestelyjä ilmeisen mahtikäskyn toimesta - nostaa päätään taas se kysymys, voiko yhteen joukkueeseen vahvasti sitoutunut toimija samalla istua liigan tai edes liiton johtotehtävissä? Minusta ei pitäisi. Jokaisessa länsimaisessa yhteiskunnassa on selvät moraalisäännöt joihin kuuluu jääviyden tunnistaminen jo subjektiivisesti. Tämä saatanan typerä kansa senkuin äänestää näitä juhantaloja yhä uudestaan kähmimään ja koplailemaan omiaan ja korkeintaan ruikuttaa vähän lauantaipullonsa jälkeen perään...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti #12
Minusta asiaan sen kummemmin puuttumatta (koska en ole ko. taklausta edes nähnyt, edes teksti-tv:stä) on HIENOA että tehtyjä päätöksiä voidaan muuttaa jos siihen on aihetta.

Eihän tuossa logiikassa ole päätä eikä häntää. Mobergilla on ollut vuorokausi aikaa tsiikata sitä videota, että onko taklauksessa aihetta pelikieltoon vai ei. Hän päättää, että kolme peliä kelattuaan videota sata kertaa. Sitten kun mies kuulee, että eihän se Rautee oikeasti loukkaantunutkaan, hän lyhentää pelikiellon.

Homma ei vain voi toimia noin. Myönnän, että Moberg ei ole mitenkään yksin syyllinen. Kurinpitoelimen päätökset ovat jo pitkään kääntyneet yhä enemmän tuohon seurausaspektiin.

Mobergin valitsemalla linjalla kukaan ei lopulta tiedä kuinka pitkä mikäkin pelikielto on, kun pitää seurata kuinka nopeasti uhri toipuu. Eli tämä kurinpitoelin on mennyt totaalisesti metsään langettaessaan pelikiellot vain seurauksen perusteella.

Aivan oikein, että moinen elin hajoitetaan ja palautetaan edes jokin uskottavuuden ripe näihin hommiin.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Iso kysymys

Iso kysymyshän tässä on se, että tulevatko nämä pitkät pelikiellot teosta vai seurauksesta vai molemmista. Jos ne tulevat teosta, ei ole mitään perustetta lähteä jälkeenpäin muuttamaan tuomiota; luulisi että videota voidaan kelata tarpeeksi monta kertaa jo ennen tuomion langettamista. Jos taas seurauksesta, niiden muuttaminen on perusteltua mutta johtaa todella pahoihin lieveilmiöihin (käsiovenväliin-pelaajiin). Tosiasiassa taitaa olla niin että ne tulevat näiden yhdistelmästä, jonka perusteet eivät ole kenellekään selvillä. Se on tässä se ongelma.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
En minäkään oikein ymmärrä miten tämä Hjalliksen tempaus nyt mitenkään Jokereihin voisi liittyä. Harkimon harkintakyvystä tai sen totaalisesta puuttumisesta tämä minun mielestäni on selvä osoitus.

Mikä helvetin äänestys siitä pelikiellosta nyt on pidetty?! Onko tulevaisuudessakin jokaisen pelikiellon jälkeen mahdollisuus viedä asia puhelinäänestykseen ja enemmistön äänillä pelikielto hylätä tahi jättää voimaan??!

Ymmärrän Frankin erottamisen, mutta miten Harkimo voi kuvitella, että kumoamalla puhelinäänestyksellä Mobergin tuomion, hän jotenkin palauttaisi uskottavuutta kurinpitoelimiin.

Tällä uudella irvokkaalla kurinpitoelimelläkö nyt sitten on uskottavuutta?! Minä luulen sen uskottavuus on täysi nolla.

Kun täällä nyt kaikki omia teorioitaan esittävät, niin miksi en minäkin: Luulen että eräästä länsirannikolla sijaitsevasta, sinappinsa myyneestä, suurehkosta kaupungista on ärähdetty puhelimitse Harkimolle kera jonkinmoisen uhkavaatimuksen. Mitä tuo uhkavaatimus on sisältänyt? Sitä en tiedä, mutta epäilen sen liittyvän jotenkin jääkiekon pelaamiseen tai pelaamattomuuteen, mikäli tuomiota ei uudelleen kumota. Kaikki paska johtaa siis sylttytehtaalle, eli Suomen takapuolen aukkonakin tunnettuun kaupunkiin nimeltä Turku :=)
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Re: Mutta entäs tämä:

Viestin lähetti Gagne

Ja loppuun vielä: Jos tällaiseen sekoiluun pystytään, KUKA ENÄÄ KEHTAA VÄITTÄÄ ETTÄ SM-LIIGA OLISI PUOLUEETON ORGANISAATIO?

edit:
No sitä minäkin ihmettelin, kun Miettisen rangaistus kumottiin! Kauheeta puoluellisuutta. Eihän käsittääkseni koskaan kenenkään rangaistusta oltu peruttu, niin eikös sitten HPK:lta mennä perumaan. Onneksi puolueellisuuteen puututtiin ja HPK:takin kohdeltiin, kuten muitakin joukkueita, joille on rangaistus langetettu! Samoilla linjoilla ollaan!
 
Viimeksi muokattu:

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Just joo!

Oikeuslaitokseen töihin koko liigan johto, näin nopealla toiminnalla säästyis valtiolta ylimäräisiä kuluja. Pena käräjäntuomariksi, skitsopena hoviin ja jallis korkeimpaan oikeuteen. Loppujen lopuks toiminta oli helvetin hidasta, jos kerho harjoitteli koko päivän vanhoilla ketju kokoonpanoilla, tietämättä unjawsin tulevasta toimeenpanosta. Vielä puuttuis kun ukko ylijumala Kummola vois vielä tehdä kumouksen kumouksen kumouksen!
Meikäkin jättää huomisen väliin, en tule antamaan ekejäni liigalle.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Rontti
Kaikki paska johtaa siis sylttytehtaalle, eli Suomen takapuolen aukkonakin tunnettuun kaupunkiin nimeltä Turku :=)

Olet erittäin onnistuneesti tehnyt selväksi katkeruutesi, arvostelukyvyn puutteesi ja antipatiasi. Kun näen millainen häviäjä olet, en halua tietää, millainen olisit voittajana. Tuskin kukaan muukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös