Miettisen pelikielto lyhennetty, hienoa SM-Liiga!

  • 29 925
  • 309

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Re: Turkulainen lääketiede

Viestin lähetti cobol
Samaa mieltä ja eri mieltä. Samaa mieltä siitä, että Moberg teki virheen ja ilmeisesti sen nyt oikaisi. Eri mieltä taas siitä, että pelaamisen seuraavassa ottelussa pitäisi vaikuttaa tuomiota lyhentävästi. Jos tälle tielle mennään, tekoloukkaantumiset lisääntyvät tähden taklatessa täytemiestä... Ja jos ollaan sitten johdonmukaisia, niin Grönvall on merkitty tänään kokoonpanoon. Miksi siis Ylönen on pelikiellossa?

Tämä on totta, olisi pitänyt kirjoittaa selvemmin, että viittasin noihin alkuketjuissa tehtyihin Sihvonen-Miettinen vertauksiin. Eli Sihvonen sai lääkärintodistuksella 10 peliä, Miettisen tapauksessa olisi pitänyt tehdä samoin. Ylösen tilanteesta en osaa itse sanoa, en ole nähnyt edes tilannetta. Oliko rangaistuksen arvoinen, joten en voi kommentoida.
 

Procamp

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Harkimon mukaan siis liigahallitus oli yksimielinen HPK:ta lukuunottamatta rangaistuksen palauttamisesta. Lintumäen mukaan taas mm. varapuheenjohtaja sekä muutama muu hallituksen jäsen eivät ole tietoisia tämän päivän käänteistä.

Vittuun pelit, täähän on paljon mielenkiintoisempaa.

PS. Pikkulinnut laulaa myös, että Blues olisi kieltäytynyt pelaamasta tänään, jos Ylösen pelikieltoa ei olisi kumottu. Tämän saa vahvistaa tai ampua alas.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sm-liiga on alittanut riman täysin.Luulin että kukaan tässä maassa ei pysty enää samaan mitä hiihtoliitto ja pesäpalloijat ovat tehneet eli kaivaneet omaa hautaansa ja syvän haudan opvatkin kaivaneet.Jos on mennyt uskottavuus kurinpitäjiltä(Jortikka ja Moberg), niin on mennyt myös koko sm-liigalta ja siitä on vastuussa Harkimo.Kaikki vaihtoon ensi kaudeksi ja suursiivous.Kunnon tuuletus on ainut vaihtoehto.Selvät rangaistuslinjat, kaksi ammattipäätuomaria ja kurinpitäjät/liigajohto jolla ei ole minkäänlaisia siteitä mihinkään joukkueeseen.

Itselläni on mennyt viimeisen kahden vuoden aikana maku liigakiekkoon täysin ja nyt viimeistään en enää jaksa tätä paskaa.20 vuotta jäähalleilla ja 1000 peliä katsoseena voin sanoa että mikään ei ole niin tylsää kuin nykyinen liigakiekko. Vetoankin teihin kaikkiin:Jättäkää liigapelit ja käykää A-junnujen peleissä ja katsomassa Mestis-kiekkoa. Siinä samalla voitte miettiä miksi mestiksessä ei ole tapahtunut kauden aikana yhtä pitkiin pelikieltoihin johtaneita tapahtumia kuin liigassa...Paikanpäällä pelejä nähneenä ja UrheiluTV:stä katsottuna, mestis peleissä on paljon enemmän kontaktia ja silti vähemmän loukkaantumisia.

Sm-liigan mestaruus voidaan minun puolestani tältä vuodelta jättää jakamatta.Annetaan pysti niille jotka pelaavat parasta jääkiekkoa ja jotka sen ansaitsevat, Mestiksen tuleville mestareille.

Irwinin laulua mukaillen: Haistakaa paska koko Sm-liiga.
 

theref

Jäsen
Tuota, nyt ei kyllä pysty kommentoimaan yhtään mitään. Jos lyhennys jo oli erikoinen veto, niin tämä lyhennyksen kumoaminen vie voiton kaikesta.

Pena Trophy ehdottomasti Liigan toimistolle!
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Huh Huh - aivan uskomatonta touhua.

Mää päätän -empäs päätäkkään - me päätetään sun puolesta ja annetaan sulle kenkää.

Mopo karkasi käsistä jo kauden aikana, kun pelikieltoja jaetaan liukuhihnalla - ei mitään tolkkua.

Saas nähdä tuleeko tuohon touhuun ikinä järjestelmällisyyttä - seurauksen mukaan ei yksinkertaisesti VOIDA jakaa tuomioita ä- nyt on nähty mihin se johtaa.

Tässä tilanteessa tupalahäviäjä on HPK joka ehti luuleman Miettisen palaavan kehiin ja ehti luonnollisesti jo treenaamaankin sen mukaan - kunnes kumoavan päätöksen kumoava päätös tuli.

Täydellistä pelleilyä!

Tuosta sm-liigan palautesivusta voin sanoa, että turha käyttää - sieltä ei ole vastauksia tulossa. Ottaisivat koko palvelun pois, kun eivät viitsi edes asiallisiin palautteisiin vastata!

-ipa rules
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas täällä vedetään jo Harkimo-korttia esiin. Vai että salajuoni yhdistysmuotoista seuraa vastaan tarkoituksena vain ja ainoastaan varmistaa Jokereiden mestaruus tänä vuonna kun shekki ei ollut löytänyt kaikkia tuomareita. Ihan miten vaan haluatte.

Kiemuroiden jälkeen päädyttiin ainoaan oikeaan ratkaisuun eli pelikiellon voimassa ennallistamiseen. Näköjään muutkin liigaseurat olivat samaa mieltä lukuunottamatta HPK:ta.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
No mutta, no mutta.

Näinhän se näppärästi hoitui Jortikankin eroaminen kurinpitoelimestä. Muka tapahtuneen johdosta. Paskat !
Nyt on siistiä ilmoitella siirtymisestä hjallisleivän syrjään kiinni...

Provo:

Ja taas Hjallis voittaa...

K
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässäkin tapauksessa sisäpiiri on toiminut moitteettomasti.
Eli hjördis tädin kyky hoitaa hommaa objektisti on täysi nolla.
kaikki liigaseurat olivat yksimielisiä,keitä oli paikalle(hjördis,tepsukat ja,,,,ei tainnut olla muita)
HIENOA
cool,cool,cool.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
No nyt on sitten uskallettu ottaa Grönvall jo pelaavaan kokoonpanoon, kun Miettisen kumottu pelikielto on jälleen voimassa. Vai minkähän takia ensin ilmoitettiin Grönvall 7. pakiksi ja nyt on jo ykköspakkiparissa?

Näin se homma toimii SM-liigassa! Hyvä pojat!
 

Jatuli

Jäsen
Heh...

Viestin lähetti katsomovalmentaja
Jaahas täällä vedetään jo Harkimo-korttia esiin. Vai että salajuoni yhdistysmuotoista seuraa vastaan tarkoituksena vain ja ainoastaan varmistaa Jokereiden mestaruus tänä vuonna kun shekki ei ollut löytänyt kaikkia tuomareita. Ihan miten vaan haluatte.

Kiemuroiden jälkeen päädyttiin ainoaan oikeaan ratkaisuun eli pelikiellon voimassa ennallistamiseen. Näköjään muutkin liigaseurat olivat samaa mieltä lukuunottamatta HPK:ta.

Miksiköhän ei ole yllätys, että tuokin yllämainittu lausunto tuli
juuri jokeri"leiristä".
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Mutta entäs tämä:

Leuaton antoi monoa Frankille. Jore totesi asian ja sanoi että:"Kiitos riitti, nähdään." Jore tod. näk. oli Frankin takana?

Sitten päätetään kimpassa että pelikielto, joka on jo kumottu, pysyykin voimassa. Langetetaan siis tavallaan uusi panna. Miten? PUHELINNEUVOTTELULLA (on voitu faksiakin käyttää;)!!! Pena Torphyn saaja on nyt selvillä!

Oikeasti Kerho saa nyt kyllä 52-Nokian Kontiota aika lujaa päähänsä.

Jos pukeutuisitte kaikki huomenna halleille menijät vaikka ronlmäktonatiksi niin ymmärtäisivätköhän pamput sitäkään viestiä?

Ja loppuun vielä: Jos tällaiseen sekoiluun pystytään, KUKA ENÄÄ KEHTAA VÄITTÄÄ ETTÄ SM-LIIGA OLISI PUOLUEETON ORGANISAATIO?
 

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Pannua pöytään

Kyllä Pena Pannu kuuluu ehdottomasti liigalle!!Edes hiihtoliitto ei pysty tällaiseen sirkukseen!!Nyt kun siellä kurinpitoELIMISSÄ alettiin tuulettamaan,niin ehdottaisin tilalle Paavo M Petäjää sekä tiedottajaksi K-P Kyröä?

Hjallis ilmoitti pitävänsä Miettisen pelikiellon ennallaan liigan uskottavuuden pysymiseksi,mutta ei tainnut muistaa,että Franki oli muutama tunti aiemmin kadottamaan tämän uskottavuuden,joten mitäköhän uskottavuutta se Hjallis oikein tarkoitti??Ai niin,onhan tää uskottavaa Suomi komediaa/draamaa...
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Oma mielipiteeni on ettei tuota pelikieltoa olisi pitänyt koskaan lyhentääkkään. Kerran annettu tuomio tulee mielestäni säilyttää. Aivan ansaittu tuomio Miettiselle ja Jalonen voisi lopettaa itkunsa, Jalosen itkemisestä tämä tuomion kumoaminen varmasti lähtenyt ja nyt jatkuu itku varmasti pitkälle kesään. Jalonen on tehnyt itsestään naurunalaisen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän kriisiin on tultu, koska on laitettu johtaville palleille miehiä, joilla on selvät tunnesiteet/intressit joihinkin seuroihin. Nyt jo "Harkimon puolestapuhuja" Lintuvaara ihmettelee, että onko Harkimolla oma lehmä ojassa... Tällaisia epäilyjä tulee jatkossakin, vaikka Harkimo tekisi mitä. On lapsellista olettaa, ettei vastaavia tapauksia tulisi tulevaisuudessakin, joten kaikki Mobergit, Harkimot ja Jortikat hevon kuuseen sieltä ja nopeasti! Tilalle nuorta voimaa, joten kiekkomafian pojat Helkovaara, Kummola ja Saarikangas pitää unohtaa saman tien. Toisaalta taitaa kaikki tietää että nämä kaverukset yhdessä Harkimon kanssa tätä karuselliä pyörittävät jatkossakin :(

Samoin tämä jäähy- ja pelikieltopelleily pitää lopettaa. Kannatan ehdotusta, että kauden alla tehtäisiin selvät taulukot, joissa voi toki hieman olla liikkumavaraa päättäjille. Onhan se aivan uskomatonta, että vastustajan tähtipelaaja saadaan koko playoff-sarjasta ulos, kun annetaan täysin valheellista tietoa loukkaantuneen pelaajan tilasta. Samaten on tullut enemmän kuin säännöksi, että taklauksen jälkeen pelaajan jäädessä jäähän makaamaan, tulee taklaajalle vähintään 2 minuuttia -enemmän kuin harvoin jopa 5 minuuttisen ja suihkukomennuksen.

PÄITÄ VADILLE JA UUDET MIEHET JOHTOON!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jatuli hei.... Mistä muualta kyseisenlaisen kommentin pitäisi tulla kuin Jokereiden suunnalta sen jälkeen kun SM-liigan hallitus on ratkaissut pelikieltoasian ja sen jälkeen nojatuolituomarit täällä uskotelevat ratkaisun olevan Harkimon junailema tarkoituksena vain ja ainoastaan varmistaa Jokereiden mestaruus.

edittiä: virkkeen korjailua fiksumpaan muotoon.
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei voi uskoa...

Kylllähän tässä on nyt käymässä niin, että tästä kaudesta on tulossa varsinainen farssi. Ilmeisesti ristiriidat liigajoukkueiden ja niiden johtomiesten kesken ovat ylitsepääsemättömän vaikeita. Tämä kurinpitomenettely on mennyt tosi pahasti metsään siinä, että mitään linjausta ja ohjeistusta ei ainakaan julkisuuteen ole tullut.

Mikäli yhteisesti valittu linja on todellakin tämä, että loukkaantumisen vakavuuden jaetaan tuomiot, olisi mielestäni asiallista että siitä edes avoimesti informoitaisiin. Etukäteen.

Aiemmin oli tuo surullisenkuuluisa Tenkrat-Tuomainen episodi, jonka jälkeen muistaakseni Kärpät (lääkäri) sai jonkinmoisen huomautuksen. On se saatana kumma jos silloin ei tajuttu informoida kaikkia joukkueita tulevista sanktioista tällaisten tapausten yhteydessä ! Mikäli näin olisi tehty, olisi tämä koko asia voitu hoitaa tyylikkäästi, esim. kunnon sakoilla TPS:leiriin tai vaikka kotiottelujen siirtämisellä Hämeenlinnaan tai mitä tahansa, joka todella olisi tuntunut ja saanut seuran lääkärin ja johdon tarkkaan miettimään Rauteen vamman diagnosisointia. Tämähän ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta saman seuran toimesta, kuten Lapanen aiemmin jo muistuttikin.

Tuntuu todella siltä että liiga ei ole kenenkään "käsissä" koska siellä tällaista sotkua pääsee tapahtumaan. Tuo iltapäivänen pelikiellon palautus oli aivan yhtä sairasta kuin sen alkuperäinen peruutuskin.

Toivon todella että asiat kevään ja ensi kesän laitetaan kuntoon ja että säännöt ja pelin henki on kristallinkirkasta kaikille osapuolille, kun sarja ensi syksynä alkaa. Tällaista pelleilyä ei jaksa enää kukaan ja syö pahasti mielenkiintoa käynnissä olevista pudotuspeleistä, josko niitä on edes tarkoitus pelata loppuun.
 

Tompse

Jäsen
Katsomovalmentajalle:

Tässä viimisen tunnin kuunnellu Sport Fm:ää, voin sanoa että päätöstä ei ole tehnyt Sm-Liigan hallitus vaan Hjallis. Todisteet ovat: Kerhon Toimitusjohtaja on ollut yhteydessä Sm-liigan varatoimitusjohtajaan ja joihinkin muhin hallitusken jäseniin, jotka eivät tienneet asiasta mitään. Hjallis teki päätöksen PUHELINKESKUSTELUSSA ja kenenkähän kanssa. No tietenkin Tepsin ja Helkovaarojen ja muiden kanssa. Joten Hjallis hakee Mestaruutta Keinoja kaihtamatta.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Liigahallitus oli lähes yksimielinen päätöksessään, joten salaliittoteorian taakse on turha piiloutua. Hjallis toimi ensimmäisen kerran minun mieleeni.

Outoa oli myös se, ettei Hifk ottanut kantaa asiaan. Syyhän on selvä, päätös koski vahvasti tavallaan Hifkin miestä, joten kantaa ei voitu ottaa. Tämä on mielestäni yksi liigan huonoistapuolista, päättävillä elimillä/henkilöillä on liikaa seura kytköksiä ja näin ollen he eivät voi toimia puolueettomasti.

Nykyinen kurinpitoryhmä kuulostaa näin äkkiseltään ihan hyvältä, varsinkin Ilmivalta(jo pelkästään nimensä puolesta) ja Järvelä kuulostaa ihan hyvältä, Tervoseen ja varsinkin Helkovaaraan suhtaudun varauksin.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei jumalauta, tämä menee aivan uskomattomaksi pelleilyksi. SM-liigan isot herrat yrittänevät yhdistää tivolia ja jääkiekkoa "koko perheen mukavaksi tapahtumaksi" jota markkinoidaan lauseella "aivan kuin kauniit ja rohkeat, koskaan ei tiedä kuka saa ja mitä".

Kyllä nyt loppui se viimeinenkin usko tähän touhuun, ei perkele järjen hiventäkään koko hommassa.

Hyvä SM-liiga!
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt pelaajien kannattaa ruveta vetelemään tosissaan toisistaan yli. Eli kun taklattava kuitenkin jää jäähän makaamaan, niin annetaan siihen sitten todellista aihetta. Olisivat nyt vielä nimittäny Alpon kurinpitoelimen hidalgoksi, siten hivottaisi jo täydellisyyttä.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Hei, nyt tuli mieleen:

Eikös voitaisi päästää Antti kentälle ja laittaa sille vaikka ns "Luiropykälä"? Saataisiin vielä lisää vivahteita näihin orgioihin.

Asiasta enemmän suomalaisen jääkiekon historiankirjoista, Ilves-HPK mestaruuspeleistä silloin kivisateiden aikaan.

Jos Lintumäen puheet pitävät paikkansa (voi olla etteivät, konna SEKIN on ;) ovat nyt asiat hiihtoliitosti.
 

pallokerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
NÄINHÄN SEN PITIKIN OLLA !

EI VARMAAN KELLEKÄÄN TULLUT MIELEEN, ETTÄ SM-LIIGAN JOHTOON OLISI PITÄNYT VALITA HENKILÖ, JOLLA EI OLE MITÄÄN SITOUMUKSIA ( AINAKAAN TALOUDELLISIA) MINKÄÄN LIIGASEURAN KANSSA.
TÄSSÄ SITÄ SITTEN OLLAAN... JA SUURIN HÄVIÄJÄ ON SM-LIIGA JA SEN USKOTTAVUUS...
AINOA VOITTAJA ON... ETTE VARMAAN MILLÄÄN ARVAA EDES 1 PISTEEN VIHJEELLÄ ???
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Tuomion kumoamis päätöksen kumoaminen ei ole väärin.
Tuomion kumoamis päätös ei ole väärin.
Alkuperäinen tuomio on niin syvällä metsässä kuin voi olla.

Korostan kuitenkin ettei tällä tuomio hässäkällä ole ollut eikä tule olemaan mitään merkitystä kyseiseen ottelusarjaan. Kerho on itse ollut aivan paska ämmä lauma.

Tällä tuomiolla ja sen jälkitapahtumilla on se merkitys että minä en lähtenyt tiistaina Turkuun. Enkä mene torstaina rinkelinmäelle. En myöskään katso kyseistä peliä Mtv3:lta. Ja vaikka Kerho pelin jostain kummallisesta syystä voittaisikin niin en mene seuraavaankaan peliin. Enkä sitä seuraavaan jos sitä edes on. jne jne jne....
Syy on se että minä en ainakaan anna euron euroa tälläista toimintaa harrastamalle liigalle.

Haukuin Frank Mobergia aiemmin ämmäksi. Ämmä olet edelleen kun ylipäätänsä tuomion Antille puhtaasta taklauksesta annoit. KIITÄN SINUA KUITENKIN SEISAALTANI KUN OSOITIT SUORASELKÄISYYTTÄ JA KUMOSIT VÄÄRÄN TUOMION.
Mies on silloin mies kun myöntää erehtyneensä.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Katsomovalmentajalle:

Viestin lähetti Tomze
Joten Hjallis hakee Mestaruutta Keinoja kaihtamatta.

Mitenkähän tämä päätös ja Hjalliksen mestaruuden hakeminen keinoja kaihtamatta liittyvät toisiinsa? Eihän HPK tällä hetkellä edes ole Jokereiden mestaruushaaveiden tiellä, koska TPS johtaa sarjaa 3-1. Ja jos TPS jatkoon tuosta parista menee niin ei se tee Jokereille mestaruuden voittamista yhtään sen helpommaksi tehtäväksi.

Ja sitten itse päätökseen. Jos pelikielto on annettu niin silloin sen on myös pidettävä eikä niitä lähdetä perumaan kenenkään itkujen perusteella. Tosin takaisin palauttaminenkin tuntuu tyhmältä tai yleensä tämä pelikiellossa - ei - pelikiellossa, mutta pelikielto on annettu niin se myös kärsittäköön.

Ihan samalla tavalla sai Tomi Mäki puhtaasta taklauksesta kolmen ottelun pelikiellon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös