Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Mielenkiintoiset dokumenttiohjelmat

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Disaster, 24.06.2008 klo 11.39.

 1. adolf Jäsen

  "Boca"

  Dokumentti kertoo siis argentiinalaisesta jalkapalloseurasta nimeltä Boca Juniors ja sen historiasta. Ihan älytöntä kyllä tuo kannattajakulttuuri tuolla etelä-amerikassa. Siellä koko stadion laulaa, jengi hyppii ja tanssii. Lippumeret kattaa kokonaisia katsomonosia alhaalta ylös, ja stadionit on aivan tupaten täynnä. En tiedä onko se paperisilpun heittäminen enää muotia/sallittua, mutta jossain noissa vähän vanhemmissa pätkissä erikoisen näköistä kun koko kenttä on kauttaaltaan täynnä tuota silppua. Jos Euroopassa on joillain stadioneilla makea tunnelma, niin tuolla se on kyllä vielä aivan omalla levelillään.
   
 2. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Onko tämä sama dokkari joka on tullut yleltä lähivuosina pariinkiin kertaan? Eli missä oli juttua mm. jostain Maradona-kirkosta, fanisivujen ylläpitäjästä joka tilitti psykiatrille kuinka Boca on koko elämä ja on naimisissa Bocan kanssa tms. Sitten siä oli joku arvossa pidetty vanhempi rouva joka vei matsin jälkeen jollekkin pelaajalle boksereita lahjaksi ynnä muuta aivan älyvapaata touhua?
   
 3. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Ei kyllä nyt taideta samasta dokumentista puhua. Tai puoleen väliin asti olen katsonut eikä mitään noista jutuista ole tuossa esiintynyt. Tämä keskittyy lähinnä sen ympärille että on olemassa kuulemma joku tämmöinen vanha heppu joka tietää kaiken Bocasta. Hän sitten muistelee taaksepäin kaikkea Bocan historiaa, voitettuja mestaruuksia, Maradonaa, Batistutaa, Teveziä ym. vanhoja staroja. Paljon vanhoja pelaajia kanssa haastatellaan, mm. Tevez on ainakin ollut reilusti esillä.
   
 4. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ok. Täytyypä koittaa löytää jostain. Se ylen dokkari oli suomennettu jotenkin "Uskon jalkapalloon" tjsp. Kannattaa tonkia jos löydät jostain, voi kiinnostaa tuokin.
   
 5. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Juu. Niin Netflixistä löytyy tämä että jos sitä käytät niin siitä vaan sitten. Jäi se tuossa mainitsematta.
   
 6. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Yle Femmalta klo 21 tiistai-iltaisin, ja Yle Areenassa 30 päivää esityksen jälkeen: Euroopan juutalaisten tarina. Kahdeksanosainen sarja natsien lopullisesta ratkaisusta. Historia: Euroopan juutalaisten tarina | TV | Areena | yle.fi

  Oon nyt kolme ensimmäistä jaksoa katsanut, ja on kyllä mielenkiintoinen vaikka karmiva, laadukkaasti toteutettu dokumenttisarja.
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kyllä vain, erittäin hyvin toteutettu dokkarisarja. Kirjoittelin tästä tuonne Tänään TV:ssa-ketjuun ekan jakson aikoihin että tätä dokumenttia katsoessa ei ihmetytä ollenkaan miten Saksa ja Merkel toimivat tämän viimeisimmän pakolaiskriisin tiimoilla. Juutalaisilla oli mahdollisuus lähteä Saksasta aikoinaan mutta yksikään eurooppalainen valtio ei heitä suostunut ottamaan.


  Ulkolinja: #trumpland | TV | Areena | yle.fi
  Ulkolinja: #trumpland | Yle TV1 | yle.fi

  Tämä tuli uusintana eilen myöhäisillassa. Kova on ollut rakennemuutos tuolla hiilikaivoksen lopetettua, hieman tuli jopa surullinen olo tuota katsellessa. 93-vuotias huoltoaseman pitäjä Ed Shephard on kova ukko, ympäristömääräykset pakottivat 10 vuotta sitten poistamaan maanalaiset polttoainesäiliöt, kustannus 7000 dollaria. Uudet maanpäälliset säiliöt kolmelle eri polttoainelaadulle olisivat kustantaneet 20 000 dollaria kappale joten oli pakko laittaa lappu luukulle. Silti Ed lähtee joka aamu huoltoasemalleen, on tehnyt niin jo 50-luvulta lähtien ja tekee edelleen koska ei ole muuta tekemistä. Kaikki vanhat kaverit ovat kuolleet.
   
 8. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Yle Teema / Fem, vai mikä kanavan nimi nykyään onkaan, tulee uusintakierroksella Sairauksien keisari josta kolme ensimmäistä jaksoa ovat Areenassakin katsottavissa. Käsittelee siis syöpää ja taistelua sitä vastaan viimeisten vuosikymmenten ajalta. Katsoin sarjan jo viime syksynä ja ainakin itselleni oli mielenkiintoinen kokonaisuus vaikka vakavan aiheen ympärillä pyöritään, tai ehkä juuri siksi se mielenkiinnon herättikin.

  Linkkiä vielä ensimmäiseen jaksoon Areenassa, yhteensä kuusi jaksoa sarjaa on luvassa: Jakso 1 | Tiededokumentti: Sairauksien keisari | TV | Areena | yle.fi
   
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Valtavan hieno Avara luonto: Jääkarhun kesä, Areenasta löytyy.

  En tiedä olenko sillä lailla aikaisemmin miettinyt mitä jääkarhut tekevät kesäisin, mutta nyt tiedän. Tuossa on ihan kaikille uutta tietoa.
   
 10. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tässä muuten tuo Uskon Jalkapalloon-dokkari Boca Juniorsin faneista.
   
 11. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Tämän päivän toisessa iltasonnassa oli arvio tästä: The Wizard of Lies (TV Movie 2017) - IMDb - näkyy siis HBO:lla.
  Siinä oli oikeassa, että leffahan on aika surkea. Mutta viimeinen kommentti jäi mieleen, siinä sanottiin jotenkin näin "jonkinlaisesta pyramidihuijauksesta tässä taisi olla kyse". No shit. Katsoikohan koko leffaa edes. Itselläni jää noin puoleen väliin, etäpäivänä pitäisi kuitenkin tehdä muutenkin kuin puoli päivää duunia.

  Jos aihe kiinnostaa, niin pelkästään Youtubesta löytyy parempia vaihtoehtoja. Alla muutama näin ensihätään
  Enron The Smartest Guys In The Room - YouTube
  Global Financial Meltdown - One Of The Best Financial Crisis Documentary Films - YouTube
  Bernie Madoff : Scamming of America - The $50 Billion Ponzi Scheme - YouTube
  Edit, ensimmäinen linkki vaihdettu
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2017 klo 14.35
 12. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
 13. godofthunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Oli. Avauduin tuosta jo toisaalle. Kyllä sota vaan on helvettiä. Pitkästä aikaa doku, mikä veti mielen hiljaiseksi. Itse en tuonne pystyisi jäämään, en mitenkään.
   
 14. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Kannattaa kuitenkin muistaa, että kun kyse on YLE:n dokumentista jossa on aina vivahteita jonnekkin tiettyyn suuntaan. Katsoin muutama viikko sitten "Huuto Syyriasta"-dokkarin ja siinä aika selvästi tuli propagandan alaisuudet esille.

  Kyllähän sodittu maailman sivu on. Ei tämä ole sen kummallisempi.
   
 15. godofthunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Suksi nyt sinne Raumalle niin vivahteidesi kanssa. Mitä helvetin väliä niillä on, kun syyttömiä lapsia kuolee pommitusten sorruttamiin taloihin joidenkin pippelinvenytyskilpailun seurauksena ?

  Yllättävän kylmää porukka on täälläkin. Tai no, onhan tuohon perinteensä, jo evakkojen ajoilta...
   
 16. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  @Zalmonella ei Ylellä tuon dokumentin teon kanssa ollut mitään tekemistä. Näyttivät sen toki.
  Ja jos tarkoitus on kertoa pelastusporukan arjesta Aleppossa, niin ei siinä montaa muutakaan vivahdetta voi olla kuin tuo mikä näytettiin.
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Mikähän tässäkin on, kun ihmiset eivät tätä tajua? Milloinkohan Yle edes olisi tehnyt oman dokumentin missä kerrotaan ulkomaiden asioista. Jos arvaa ei koskaan, niin ei välttämättä edes kovin pieleen mene.
   
 18. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC
 19. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Kiitos. Tämä vuodatus kertoi paljon sinusta ja kyvystäsi käsitellä asioita.

  Lainaus:
  En kiistänytkään tätä dokumenttia vaan sen esittäjää ja sen tarkoitusperiä esittää yleensäkkin ohjelmia.
   
 20. godofthunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  @Zalmonella, ole hyvä vaan. Myös tuo sinun kommentointi kertoo sinun jatkavan samalla linjalla kun aina ennenkin.
   
 21. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC
  Lainaus:
  Mitä vikaa oli Ylen ohjelmavalinnassa tällä kertaa? Avaisitko vähän kommenttiasi?

  Vai arvaanko: oli väärin esittää dokumentti syyrialaisten siviilien kärsimyksestä sisällissodassa, koska tämä dokumentti on silkkaa Ylen vassaripropagandaa ja yritys oikeuttaa syyrialaisten turvapaikkashoppailu Suomessa. Ei Aleppossa oikeasti tuollaista ole.
   
 22. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Eli siis asialinjallako?

  Lainaus:
  No, enkös juuri tuossa avannut asiaa.
   
 23. godofthunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ilmeiseti on vain parempi laittaa silmät kiinni, niin maailmasta poistuu kaikki paha ja vääryys. Noin minä sen ymmärrän.
   
 24. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  #Trumpland oli ihan hyvä näistä mitä viimeksi katsonut. Suositellaan nyt sitä kun oikeassa ketjussakin ollaan.
   
 25. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Juuri par'aikaa Teemafemmalta tuleva Saman auringon alla. Löytyy Yle Areenasta myös. Tuossahan ohjaaja Vitali Manskin oli tarkoitus alunperin lähteä Pohjois-Koreaan kuvaamaan vuoden ajan dokumenttia ihan perus Pjongjangilaisen perheen elämästä. Paikan päälle päästyään ja todettuaan että aivan kaikki sanellaan paikallisten viranomaisten ehdoilla ja kaikki mitä keloille tulisi olisi täyttä teatteria ja lavastusta ym. kusetusta, päätti Manski jättää kuvaustaukojen ajaksikin kamerat pyörimään. Kun kuvausryhmän onnistui keplotella tuo salainen ja ehdottomasti kielletty materiaali ulos maasta, niin "virallisen" 60min mittaisen huuhaa propagandaulostuksen sivutuotteena syntyi näin 106min pitkä "directors cut" versio mikä paljastaa koko tuon perseilyn.
  Onhan tämä tullut jo aiemminkin mutta pistetään nyt tänne kun pyörii juuri ruudussa.