Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Micke Åsten, HIFK

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Sammy, 12.03.2015 klo 21.45.

 1. Justice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
  Mä näen melko suoran yhteyden Micken parantuneilla otteilla ja Mattyn saapumisella jengiin. On vaan tullut vaikutelma, että Åstenin on helpompi keskittyä taklaamiseen ja agitointiin kun tietää, että taustalta löytyy edes jonkin verran muskelia ja kovuutta. Oli syyt mitkä tahansa, niin eilisen esityksen ansiosta toivon Mickelle jatkoa myös ensi kaudelle. Osoitti, että voi olla parhaita agitaattoreita tässä sarjassa, minkä lisäksi taklaa niin, että tuntuu. Ei mitään suoraa paikkaa nelosen laidalta, mutta reilu mahdollisuus napata sellainen, mikäli otteet kentällä siihen oikeuttavat. Kun huomioidaan, että tuskin kovin kallis pelaaja kyseessä, on HIFK:n pakko katsoa, mitä tästä kundista kehittyy.
   
 2. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Åstenista on kyllä kehittynyt loistava hämmentäjä ja kaiken lisäksi kykenee taklaamaan kovaa. Ehdottomasti jatkopahvia kouraan. Sanoin jo aiemmin, että hankitaan Henri Heino Ässistä ensi kaudeksi nelosen keskelle; ketju "Lamberg-Heino-Åsten" voisi olla vastustajan näkövinkkelistä uskomattoman vittumainen koostumus.
   
 3. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Voin vaan kuvitella, kuinka paljon tämä mies voi vastustajaa ärsyttää!
  muuli näyttää, noh muulilta, taklaa, raastaa, tökkii ja kaiken hyvän lisäksi puheesta puuttuu muistaakseni R ja L kirjain kokonaan, niin suattaapi oikeasti rupee pipoo kiristää kun päätä lyhyempi "ärrävikanen" kaakao mainoksestakin tuttu rantaruotsalainen aukoo päätään!! hyvä MickeMakke!! jatka valitsemallasi tiellä!
   
 4. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kas, jospa sen habituksessa on sinun silmääsi jotain rasitavaa. Typerä hymyn vire tms. Mietippä miten rasittava kaveri on vastustajan pelipaidassa, jos ei omillekaan aina kelpaa. Tuntuu, että vihut ei oikein tiedä miten suhtautua tähän astetta kookaanpaan "Santeri Heiskasen" reinkarnaatioon. Sen verran luin viime pelissä huulilta, että kyseli Ässä-pelaajiilta, että "haluuksä lähtee.... häh!". Ja tietysti se hampaat paljastava symppis hymy päällä. Takuu varmasti aika rasittavaa.
   
 5. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Åsten johdattaa omalla esimerkillään Trio Rosvojen vol.2:sta.(johon sais vielä Tammisen vaihtaa Pikku-Jönnin tilalle) On hanakka mies ajelemaan ja vahvan oloinen äijä! Hymy huulilla päin kaikkea mikä liikkuu, on hieno combo joka vastustajaa ahdistaa. Mä tykkään!
  Se yks ylilyönti sattui Mestiksessä, mutta onneks Tuohilampi ei loukkaantunu pahemmin. Mutta ainahan sitä voi roiskua, kun rappailee.
  Jatkakoon tänään samaan malliin;)
   
 6. Varjagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Henri Heino nelosen keskelle kuulostaa hyvältä, mutta mahtaako olla halukas tyytymään tuohon rooliin? Eiks lähtenyt ässiin, jotta saisi kiekollisemman roolin?
   
 7. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No niin... kaveri pääsi yllätyksekseni pelaamaan ylivoimaa ja maalihan siitä tuli kun Pentikäisellä ei ollut alivoimassa mitään tärkempää tekemistä kun hakata Åstenia.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Heino palaa vahvojen huhujen mukaan ensi kaudeksi Lahteen.
   
 9. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kukahan siellä ensi kaudella valmentaa? Petu Matikainen?
   
 10. Kajastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Suikkanen. Tämän voi sanoa melkein 100% varmuudella.

  Hyvä peli taas Åstenilta. Rooli alkaa löytymään....
   
 11. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Åsten kirvoitti jo seuraavankin Tamperelais-vastustajan fanilta kommenttia tonne otteluseurantaan. Tekee siis oikeita asioita!
  Sitte vielä kysymys Henri Heinosta, seuraan eri pelaajia mielestäni aika paljon, eikä Heino soita kyllä mitään kelloja, onko miehellä joku erityisominaisuus, jonka takia se pitäis IFK:n saada?
   
 12. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Täällä jatkoajassakin on pyörinyt jo monta vuotta sellainen myytti, että Heino on koko liigan paras puolustava sentteri.
   
 13. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ookoo. No mulla menny ihan ohi. Kohon Ville on kans hyvä, ja Peltolan Jukka, ja Greenin Josh, ja Märkä-Simo ja , Vänttisen Tuomas. Löfmanin Anssi. Ja sitte toi Elkinsin Corey taitaa olla koko sarjan paras, ja onhan se!!!
   
 14. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Eihän tuosta kaverista voi olla diggaamatta. Oppii peli peliltä paremmin pitämään oman päänsä kylmänä ja näin kuluttaa vähemmän jäähypenkkiä. Olihan se huvittavaa katsella, kun pelin jo loputtua yksi tuomareista halaa Åstenia vasten laitaa ja pitää miehen täysin erillään vastustajista.

  Tuosta Pikku-Jönnistä ja Tammisesta olen eri mieltä. Tai hyväksyn ehkä Blomqvistin ulostamisen ketjusta, jos pelipaikka löytyy ylemmistä ketjuista loukkaantumisten myötä. Olen nyt pari peliä katsellut Blomqvistia hieman tarkemmin ja muuttanut käsitystäni miehestä. Tänään oli varmaan eniten kiekonriistoja HIFK:sta, on pelannut viime aikoina jo fyysisemmin ja pelaa pikkusikaa tilanteiden ulkopuolella. Vaihtoon luistellessa huitaisee vastustajan pelaajaa mailalla, iskee pikkunäppäriä taipeille yms. Ja mä diggaan pelaajista, jolla on jalat. Varsinkin, kun Blomqvistilla on kiekollistakin kapasiteettia. Blomqvist on nopea ja kehittynyt puolustuspelaamisessa (tai ns. systeemipelaamisessa) huikeasti kauden aikana ja kun Nykopp on omiin fiksu ja Blomqvist ehtivä, niin siinä on hyvät jannut Micken laidalle. Tamminen vaikuttaa vielä raakileelta varsinkin taktisella puolella ja Liigan pudotuspelit ei ole mikään työharjoittelupaikka.
   
 15. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Pikku Jönni on täyttänyt hyvin paikkansa, ja lienee parhaita hinta-laatusuhdepelaajia liigassa, varsinkin täällä "Hesassa", missä on maksettu liikaa perinteisesti ihan rivimiehillekin, puhumattakaan miljoonan markan maalivahdeista.
   
 16. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siis ylöspäin mäkin Pikku-Jönnin sijoittaisin. Kolmosketjun äijä vähintään.
  Partaselle en sen sijaan löydä mitään paikkaa kokoonpanosta vaikka kerran taklasikin... Toki nyt eri tilanne. Kun loukkaantumisia.
   
 17. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aikanaan kun Åsten pelasi ensimmäisiä pelejään jengissä, mulle tuli mieleen Petrell. Sitten se mielikuva hävisi, mutta nyt tulee uudestaan esiin, Åsten ei ota juurikaan jäähyjä (pl. Mestistasolla) vääristä taklauksista, pelaa kovaa - no, on enemmämn agitaattori. Mulla on sellainen tunne, että Åsten alkaa rouhia kiekkoja maalin edestä byyriin hyvällä prosentilla sitten kun ei tarvii pelata veitsi kurkulla joka matsia, että saako peliaikaa.

  Mutta kun täällä on arvuuteltu, että ketä Åsten muistuttaa, niin mun mielestä muistuttaa Billy The Kidiä Lucky Luke -sarjakuvan piirtäjän Morrisin piirtämänä. Ei tosin ole yhtä itkuisen oloinen, mitä muistelen BIllyn olleen.
   
 18. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Isot plussat Mimå:lle tästä minisarjasta. Tällaiselle pelaajalle on ollutkin tilausta jo pidempään! Jatka samaan malliin!
   
 19. RedWhiteBlue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Rangers
  Kyllä! MiukuMauku Åstenille jatkolappua! Huikeaa settiä Ilves-sarjassa!
   
 20. faro Jäsen

  Pelle. Tulee ihan Jarkko Ruutu mieleen. Paitsi, että tämä jannu ei osaa edes pelata ;)
   
 21. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Koville tuntuu ottavan se, että CSKA pyyhkii narreilla vähemmän yllättäen jäätä ;)

  Åsten osoitti tänään pelillisiä taitojaan. Uskalsi pitää kiekkoa omassa päässä tiukoissa tilanteissa, eikä sortunut Salmen/Tepon/Nyqvistin kaltaisiin roiskimisiin. Åsten on kolunnut läpi kaikki ikäkausimaajoukkueet, joten jonkin sortin potentiaalia miehessä on. Ehdottomasti jatkosopimuksen arvoinen.
   
 22. faro Jäsen

  Lainaus:
  Ei ota, ihan odotettavaahan tuo oli. Juhlikaa te vaan säälipoffi-voittoa Ilveksestä. Sehän on IFK:lle kuin mestaruus niin kuin Törmänen jo vihjailikin ottelun jälkeen.

  Huvittaa vaan tämä kaksinaamaisuus. Yhtäkkiä onkin ihan hyväksyttävää mm. filmata ja hyppiä uimahyppyjä kentällä. Pelin kunnioitus jne.

  Viime vuodet oli vaan ihan eri ääni kellossa.
   
 23. The Loft Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
  Lainaus:
  Onhan se varmaan mukavaa, kun Jokerit pääsi näinkin pitkälle Kohelossa, mutta tosiasia on, että eihän teillä siellä hirveästi "omia poikia" ollut. Meillä jatkuu pelit, teillä ei. That's it.

  Olisi varmasti mukavaa, että narreillakin olisi näin loistava roolipelaaja omasta takaa, kuin mitä Åsten on. Vähän kateellinen ja katkera käry sieltä Ilmalan puolelta kuitenkin nyt valitettavasti, ja tietenkin vähemmän yllättävästi nousee.

  Ai että, kun tuntuu hyvältä nyt olla IFK-kannattaja. Hyviä kesälomia sinne vaan, onhan teillä iso budjetti, niin saa pelaajille hyvän mielen siellä etelän auringossa.
   
 24. faro Jäsen

  Lainaus:
  Hahhah, hyvä provo(yritys). Kysynpä siis: mistä kenkä puristaa?

  En toki yllättynyt, että sieltä ei tullut vastaukseksi mitään aiheeseen liittyvää.

  Tuohon lainaamaani kohtaan sen verran, että kyllä sai tuota neiteilyä katsoa parin kauden ajan ihan tarpeeksi. Nauttikaa te nyt vaan siitä, sopiihan se teidän nykybrändiin kuin nenä päähän.

  Ps. Tällaiset Åstenin "jääkiekkoilijat" ei Jokereissa tätä nykyä pääse enää pelaamaan.

  Psps. Sitten kun vielä kerrot, että mistä olen "katkera" tai "kateellinen" teille? Onhan toi toki ihan hauska läppä.