Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Micke Åsten, HIFK

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Sammy, 12.03.2015 klo 21.45.

 1. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielestäni nyt on korkea aika avata oma ketju myös tälle kaverille.
  Pelillisesti kehittynyt tällä kaudella, mutta mikä tärkeintä, Åsten on viime aikaisilla tekemisillään saanut vastustajien ja niiden fanien verenpaineet nousemaan kiukusta.
  Härnää, tökkii, taklaa painavia taklauksia, ja osaa poistua paikaltakin tarvitaessa, ettei tule turhia kakkosia.
  Tällaisella pelaajalla on aina paikka mun HIFK:ssa.
   
 2. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aiheellinen avaus! Tsekkasin juuri, onko Mickelle vielä omaa ketjua, ja jos Sammy ei olisi ehtinyt edelle, niin mä olisin avannut.

  Tästä kundista on kyllä pakko tykätä. Repii, raastaa, tökkii, taklaa, hämmentää ja osuu välillä maalipuidenkin väliin. Vielä on matkaa Trio Rosvojen saappaisiin, mutta oikealla tiellä ollaan ehdottomasti, ja mistä sitä tietää, mitä kevät tuo tullessaan.
   
 3. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Oi kyllä! Tykkään!
   
 4. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Åsten on kehittynyt kauden aikana valtavasti, ja hän on saanut lisäksi roima annoksen röyhkeyttä. Saa jatkaa minun puolestani ensi kaudellakin HIFK:ssa täytemiehen roolissa.
   
 5. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Boldattu kohta jää nähtäväksi, tänään tuli yksi kakkonen roolin takia.
   
 6. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Muuli on tosta jengistä ollut kaikkein eniten ollut HIFK:n näköinen pelaaja. Niin hyvässä kuin toisinaan pahassakin. Diggaan, vaikka järki tulee tilanteissa joskus jälkijunassa. Vähän niinku HIFK:llakin.
   
 7. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Tuo jäähy oli kyllä aivan älytön vihellys Favorinilta. Ennemmin olisin antanut jäähyn vaikka siitä kaatumisesta Riksmanin jalkoihin kuin tuosta tilanteesta, jossa Åsten ei mitään tehnyt.
   
 8. Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Micke-Max "Muuli" Åsten. Kehittynyt versio Patrik Lostedtista? Pidän tästä jätkästä aivan helvetisti. Alkukaudella yritti liikaa olla kaikkea ja mikään ei toiminut, Nyt taklaa puhtaasti sekä vittumaisesti ja kovaa, kiekollinen peli parantunut huikeasti, agtointi alkaa sujua jo erinomaisesti ja nyt kaverilla on jo selkästi pelisilmää milloin poistua paikalta ja milloin antaa snadia handua lärviin. Väitän, että MMÅ oli suurin yksittäinen tekijä tämän illan Ässä-voitossa.

  Jatkolappu handuun ja sassiin!
   
 9. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Se oli nimi jäähy. Kaveri on selkeästi jäänyt jo dumareiden mieleen hämmentejänä. Ei tarvinut Åstenin tehdä tilanteessa yhtään mitään ja boxi kutsui. Se oli sellanen "pakko toikin on nyt sinne kerran laittaa"

  Käsistään ihan puuta tämä kaveri, mutta tänään ärsytti kyllä Porilaisia juuri oikealla tavalla.
   
 10. tiimari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kaikena yllämainitun lisäksi on kyllä melko vittumaisen näköinenkin. Suht vaatimattomasta varrestaan (181/90) johtuen ei ehkä aiheuta vastustajan tähdille fyysistä uhkaa, mutta kiitettävästi osallistuu maalineduskinkereihin.

  On käsittääkseni myös tiedostanut realiteetit, eikä kuvittelekaan olevansa mikään Gretzky, vaan hämmentäjän roolikin maistuu. Näitä jätkiä tarvitaan pleijareissa.

  Hieman liian innokkaasti tökkii vielä, jolloin välillä tulee vielä turhia kakkosia.
   
 11. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kylläpä löytyy Åsten faneja niin perkeleesti yhtäkkiä! Pari kuukautta takaperin kehuin jo vuolaasti tätä herraa ja tällöin sain todella kovan paskamyrskyn. Nooh.. välillä on kiva todeta olevansa oikeassa. Itse otsikkoon, edelleen loistavasti rooliansa hoitava pelaaja. +10cm ja +20kg enemmän, niin kaveri lähtisi käsistä lahden toiselle puolelle.
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei ollut mitenkään älytön, Åstenia oli varotettu aikaisemmin, tästä huolimatta antoi poikittaista ja tökki maalin edessä. Jäähy oli ansaittu, mutta Riksman olisi ansainnut myös jäähyn.
   
 13. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Favorin oli jo pari kertaa aiemmin varoittanut Åstenia ja antoi tuosta tilanteesta jäähyn, kun vähänkin paikka oli.

  Hyvä matsi Mickeltä ja nyt vetää sitä oikeaa roolia, mistä on joukkueelle hyötyä. Ei ole ihme, ettei mitään Partasia näy kokoonpanossa.
   
 14. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Okei, tämä oli mennyt multa täysin ohi. Silti haluan vähän purnaa asiasta ja sanoa että helppo jäähy. ;-)
   
 15. Blaaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Huikee matsi. Mitäköhän kaveri mahtoi sanoa Uusitalolle ja Marttiselle kun toisen erän jälkeen kyseisten jamppojen kasetti sekosi aivan täysin.
   
 16. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tosiaan aiheellinen avaus. Ihana jätkä omassa joukkueessa, ihan vaan koska olisi niin vittumainen katsoa vastustajan puolella. Osaa taklata, hämmentää, aukoo päätään joka tilanteessa ja on aina ensimmäisenä mestoilla kun tilanne niin vaatii. Eikä tosiaan ole mikään ihan tyhjä arpa pelillisestikään. Vähintään yksi tälläinen ihmiskyrpä sopii aina mun IFK:hon.

  Lainaus:
  Tasan tarkkaan tämä. Åsten oli koko matsin ja varsinkin kolmannen erän niin syvällä Ässien ihon alla, että tuntui menevän koko jengiltä pasmat sekaisin. Joko mies sai ihan helvetisti peliaikaa tai oli vain yksinkertaisesti kentän näkyvin pelaaja, sillä kolmannessa erässä tuntui, että kaveri on ihan joka helvetin tilanteessa agitoimassa. Erityisesti diggasin lopussa, kun matsi oli jo taputeltu ja Åsten vaan luisteli kylmän viileästi pois Riksmanin maalin edestä jättäen 3 Ässien pelaajaa räksyttämään perään. Tilannetajua siis tosiaan löytyy.

  Ja niin, jatkoa ja äkkiä. Ei saa menettää maakuntiin tätä sankaria.
   
 17. Varjagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
  Micke on kyllä loistava, kun ymmärtää pelata tässä roolissa! Jatkoon. Ens kaudella nelssoniin Lambergin ja ison vittumaisen senan kanssa!
   
 18. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Olen tykännyt koko kauden äijästä. Antaa aina kaiken kentällä ollessaan. Fyysinen hämmentäjä, eiköhän jatkosta kohta ilmoiteta.
   
 19. topdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Ei tule Lambergia ikävä kun muuli hoitaa homman. Jaksaa painaa ja hämmentää ja yllättävän painavia taklauksia jakelee. Jatkopahviä kätee heti!
   
 20. Lhutuur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jari Levonen haista vittu!!
  Micke on kyllä kehittynyt valtavasti oikeastaan kaikilla osa-alueilla viime kesän ja myöskin tämän kauden aikana. Vielä muutama vuosi takaperin kaveri oli täysi turhake ja taisipa Raatokin haluta miehestä eroon. Nyt toteuttaa täydellisesti omaa rooliaan kentällä - tässä on meidän oma jarisäiliö. Pakko tykätä!
   
 21. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Itselläni on joku tökkinyt Åstenissa, en tiedä mikä, koska periaatteessa mies pitäisi olla juuri sellainen pelaajatyyppi josta diggaan. Ehkäpä se on se etten ole vakuuttunut että Åsten poistuu hanskat tiputettuaan voittajana paikalta. Eiiinen peli oli kuitenkin Åstenilta paras mitä olen nähnyt, hän teki lähes ainoastaan oikeita asioita ja Ässistä ainakin Uusitalo oli täysin muki nurin Åstenin kanssa. Hyvää duunia siis!

  Ehkäpä mäkin alan diggailemaan miestä. Voi tietty olla että lapsen kasvot on myös se mikä mulla tökkii, kyllä voimahyökkääjän pitäisi olla ruma, iso ja jos hanskat tippuu niin pitäisi pystyä poraamaan vastustaja jäähän. Åsten ei ole mitään noista. :)
   
 22. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Jatkoajan haastattelu: "Kun ei ole käsiä, niin jotain pitää tuoda joukkueelle"

  Täytyy allekirjoittaa mitä tässä ketjussa on jo muiden toimesta todettu: tällä kaudella olen itsekin todella diggaillut Åstenista. Tuntuu että kaveri (ja/tai Stögö) on löytänyt hänelle istuvan roolin, ehkäpä koska joukkueessa ei hirveästi hämmentäjiä ole, Tämän ruudun merkitys vain kasvaa mitä pidemmälle kevät jatkuu.

  Täytyy olla todella tyytyväinen ettei Raimo-setä saanut ulostettua Muulia IFK:sta lopullisesti.
   
 23. SailingFun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ULUVFC(#12)
  Yksi hyvä peli ja täällä pissitään ympäri kattoa.

  Totuus on se että Muuli on ihan väärässä sarjassa. Älkää ymmärtäkö väärin, juuri tuon tyyppisiä pelaajia HIFK tarvitsee. hillitön luistelu, taklauksia, pikku koiruuksia ja ihon alle menoa. Siis perus Rotta. Kaverin kuuppa vaan ei tule kestämään, ainakaan se ei kestänyt K-Vantaassa. Muuli pelaa itsensä usein ulos taklauksella ja maalin edessä menee vähän liian selkeästi maalivahdin alueelle häiritsemään. Tähän mennessä kaveri on ollut sivuroolissa jolloin tuomaritkaan eivät ole noteeranneet hänen tekemisiä. Pari hehkutusta lisää(vahinkotaklausta), niin tuomaritkin kiinnittävät enemmän huomiota.
  Alla linkki Muulin taklauksesta marraskuussa Kiva Tuto pelissä. Pikkasen kädet ylhäällä, 7 ottelua pannaa.
  https://www.youtube.com/watch?v=eyFG7cEdBr4 (linkki vie youtubeen, taklaus 1,35 kohdassa).
   
 24. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä Åsten on ollut tällä kaudella lähes jokaisessa pelaamassaan pelissä tuomareiden huomion kohteena. Siellä on pidetty mm. puhuttelua Levosen toimesta erätauon alussa yms., eikä tämä ole vaikuttanut jäähyherkkyyteen tai muutenkaan Åstenin esityksiin. Jos Åsten pelaa pudotuspeleissä samanlaista peliä kuin eilen, eli osaa pitää oman päänsä kylmänä, mutta pääsee silti vastustajan ihon alle, niin herrasta on tänä keväänä vielä suuri hyöty joukkueelle.
   
 25. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuosta kyseisestä taklauksesta aikoinaan jo jossain Mestis-ketjussa oli vääntöä. Tuollaisia taklauksia, missä pelaaja työntää toista pelaajaa laitaa kohti kädet edellä, tulee lähes jokaisessa pelissä. Tuossa Åstenin tapauksessa sattui vaan se paha, mikä voisi tapahtua muissakin vastaavissa eri pelaajien tekemissä työnnöissä, että pelaaja lyö päänsä pahasti. Ja siinä mielessä pari peliä olisi ollut ihan ok pelikielto, 7 ottelua oli jo liikaa.

  Omasta mielestäni Åstenin "pahat teot" ovat nousseet muutamien kirjoittajien ja toimittajien johdosta aivan liioiteltuun asemaan ko. pelaajasta puhuttaessa.
  Antaa ajan näyttää millainen pelaaja sieltä kehkeytyy, itse uskon, että pääkoppakin kehittyy kun saa kokemusta kovista peleistä hyvän valmennuksen alla.