Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Micke Åsten, HIFK

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Sammy, 12.03.2015 klo 21.45.

 1. FortyTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ketju ylös. Eilen nähtiin taas sitä parempaa Åstenia ja ansaitsee esityksellään olla tänäänkin askissa. Tuoreiden jalkojen toivossa voisi tietysti korvata myös Engbergillä, mutta pelillisin perustein antaisin ehdottomasti Åstenin jatkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2019 klo 13.57
  RedDawn tykkää tästä.
 2. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  alkkisfaija
  Lainaus:
  Åstenilta on kyllä yllättävän vaikeaa saada kiekkoa pois kun on päätyrallit päällä. Suojaa kiekkoa erinomaisesti eikä juuri horju - vaikka olisi kuinka pitkä vaihto alla. Muutamia pitkiä hyökkäyksiä saatu juuri näiden ominaisuuksien ansiosta, sillä osaa tuossa kovassakin pakin paineessa pelata kiekkoa vielä omille. Ihan tärkeitä juttuja. Välillä Muulikin jää kyllä kaartelemaan vähän liiaksikin vaikka mestoja olisi ollut jo painaa suoraviivaisemmin kohti maalia. Tuohon vähän "öögaa" lisää niin varmasti trio muulitkin painavat börsiä tänä keväänä.
   
  Rutale tykkää tästä.
 3. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Eikös se eilinen Keräsen loistava paikka tullut juuri Åstenilta kulmasta? Tämä siis josta Keränen veti yli maalin kun oli unohdettu yksin Veinin eteen? Muistaakseni Kärpät tuplasi Åstenin joka sai pelattua Keräselle paikan kulmasta.
   
 4. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  alkkisfaija
  Lainaus:
  Tuossa tilanteessa taisi Tyrväinen olla se, joka pelasi kigen luukulle, josta Keränen paukutti sen sitten B-päädyn VIP-aitioon.
   
 5. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Lisään siis tarkkaavaisuuttani!