Micke Åsten, HIFK

  • 272 004
  • 1 232

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni nyt on korkea aika avata oma ketju myös tälle kaverille.
Pelillisesti kehittynyt tällä kaudella, mutta mikä tärkeintä, Åsten on viime aikaisilla tekemisillään saanut vastustajien ja niiden fanien verenpaineet nousemaan kiukusta.
Härnää, tökkii, taklaa painavia taklauksia, ja osaa poistua paikaltakin tarvitaessa, ettei tule turhia kakkosia.
Tällaisella pelaajalla on aina paikka mun HIFK:ssa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Aiheellinen avaus! Tsekkasin juuri, onko Mickelle vielä omaa ketjua, ja jos Sammy ei olisi ehtinyt edelle, niin mä olisin avannut.

Tästä kundista on kyllä pakko tykätä. Repii, raastaa, tökkii, taklaa, hämmentää ja osuu välillä maalipuidenkin väliin. Vielä on matkaa Trio Rosvojen saappaisiin, mutta oikealla tiellä ollaan ehdottomasti, ja mistä sitä tietää, mitä kevät tuo tullessaan.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Åsten on kehittynyt kauden aikana valtavasti, ja hän on saanut lisäksi roima annoksen röyhkeyttä. Saa jatkaa minun puolestani ensi kaudellakin HIFK:ssa täytemiehen roolissa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni nyt on korkea aika avata oma ketju myös tälle kaverille.
Pelillisesti kehittynyt tällä kaudella, mutta mikä tärkeintä, Åsten on viime aikaisilla tekemisillään saanut vastustajien ja niiden fanien verenpaineet nousemaan kiukusta.
Härnää, tökkii, taklaa painavia taklauksia, ja osaa poistua paikaltakin tarvitaessa, ettei tule turhia kakkosia.
Tällaisella pelaajalla on aina paikka mun HIFK:ssa.

Boldattu kohta jää nähtäväksi, tänään tuli yksi kakkonen roolin takia.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muuli on tosta jengistä ollut kaikkein eniten ollut HIFK:n näköinen pelaaja. Niin hyvässä kuin toisinaan pahassakin. Diggaan, vaikka järki tulee tilanteissa joskus jälkijunassa. Vähän niinku HIFK:llakin.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Micke-Max "Muuli" Åsten. Kehittynyt versio Patrik Lostedtista? Pidän tästä jätkästä aivan helvetisti. Alkukaudella yritti liikaa olla kaikkea ja mikään ei toiminut, Nyt taklaa puhtaasti sekä vittumaisesti ja kovaa, kiekollinen peli parantunut huikeasti, agtointi alkaa sujua jo erinomaisesti ja nyt kaverilla on jo selkästi pelisilmää milloin poistua paikalta ja milloin antaa snadia handua lärviin. Väitän, että MMÅ oli suurin yksittäinen tekijä tämän illan Ässä-voitossa.

Jatkolappu handuun ja sassiin!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se oli nimi jäähy. Kaveri on selkeästi jäänyt jo dumareiden mieleen hämmentejänä. Ei tarvinut Åstenin tehdä tilanteessa yhtään mitään ja boxi kutsui. Se oli sellanen "pakko toikin on nyt sinne kerran laittaa"

Käsistään ihan puuta tämä kaveri, mutta tänään ärsytti kyllä Porilaisia juuri oikealla tavalla.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikena yllämainitun lisäksi on kyllä melko vittumaisen näköinenkin. Suht vaatimattomasta varrestaan (181/90) johtuen ei ehkä aiheuta vastustajan tähdille fyysistä uhkaa, mutta kiitettävästi osallistuu maalineduskinkereihin.

On käsittääkseni myös tiedostanut realiteetit, eikä kuvittelekaan olevansa mikään Gretzky, vaan hämmentäjän roolikin maistuu. Näitä jätkiä tarvitaan pleijareissa.

Hieman liian innokkaasti tökkii vielä, jolloin välillä tulee vielä turhia kakkosia.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylläpä löytyy Åsten faneja niin perkeleesti yhtäkkiä! Pari kuukautta takaperin kehuin jo vuolaasti tätä herraa ja tällöin sain todella kovan paskamyrskyn. Nooh.. välillä on kiva todeta olevansa oikeassa. Itse otsikkoon, edelleen loistavasti rooliansa hoitava pelaaja. +10cm ja +20kg enemmän, niin kaveri lähtisi käsistä lahden toiselle puolelle.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo jäähy oli kyllä aivan älytön vihellys Favorinilta. Ennemmin olisin antanut jäähyn vaikka siitä kaatumisesta Riksmanin jalkoihin kuin tuosta tilanteesta, jossa Åsten ei mitään tehnyt.

Ei ollut mitenkään älytön, Åstenia oli varotettu aikaisemmin, tästä huolimatta antoi poikittaista ja tökki maalin edessä. Jäähy oli ansaittu, mutta Riksman olisi ansainnut myös jäähyn.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tuo jäähy oli kyllä aivan älytön vihellys Favorinilta.

Favorin oli jo pari kertaa aiemmin varoittanut Åstenia ja antoi tuosta tilanteesta jäähyn, kun vähänkin paikka oli.

Hyvä matsi Mickeltä ja nyt vetää sitä oikeaa roolia, mistä on joukkueelle hyötyä. Ei ole ihme, ettei mitään Partasia näy kokoonpanossa.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosiaan aiheellinen avaus. Ihana jätkä omassa joukkueessa, ihan vaan koska olisi niin vittumainen katsoa vastustajan puolella. Osaa taklata, hämmentää, aukoo päätään joka tilanteessa ja on aina ensimmäisenä mestoilla kun tilanne niin vaatii. Eikä tosiaan ole mikään ihan tyhjä arpa pelillisestikään. Vähintään yksi tälläinen ihmiskyrpä sopii aina mun IFK:hon.

agtointi alkaa sujua jo erinomaisesti ja nyt kaverilla on jo selkästi pelisilmää milloin poistua paikalta ja milloin antaa snadia handua lärviin. Väitän, että MMÅ oli suurin yksittäinen tekijä tämän illan Ässä-voitossa.

Jatkolappu handuun ja sassiin!
Tasan tarkkaan tämä. Åsten oli koko matsin ja varsinkin kolmannen erän niin syvällä Ässien ihon alla, että tuntui menevän koko jengiltä pasmat sekaisin. Joko mies sai ihan helvetisti peliaikaa tai oli vain yksinkertaisesti kentän näkyvin pelaaja, sillä kolmannessa erässä tuntui, että kaveri on ihan joka helvetin tilanteessa agitoimassa. Erityisesti diggasin lopussa, kun matsi oli jo taputeltu ja Åsten vaan luisteli kylmän viileästi pois Riksmanin maalin edestä jättäen 3 Ässien pelaajaa räksyttämään perään. Tilannetajua siis tosiaan löytyy.

Ja niin, jatkoa ja äkkiä. Ei saa menettää maakuntiin tätä sankaria.
 

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
Micke on kyllä loistava, kun ymmärtää pelata tässä roolissa! Jatkoon. Ens kaudella nelssoniin Lambergin ja ison vittumaisen senan kanssa!
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Olen tykännyt koko kauden äijästä. Antaa aina kaiken kentällä ollessaan. Fyysinen hämmentäjä, eiköhän jatkosta kohta ilmoiteta.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ei tule Lambergia ikävä kun muuli hoitaa homman. Jaksaa painaa ja hämmentää ja yllättävän painavia taklauksia jakelee. Jatkopahviä kätee heti!
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Micke on kyllä kehittynyt valtavasti oikeastaan kaikilla osa-alueilla viime kesän ja myöskin tämän kauden aikana. Vielä muutama vuosi takaperin kaveri oli täysi turhake ja taisipa Raatokin haluta miehestä eroon. Nyt toteuttaa täydellisesti omaa rooliaan kentällä - tässä on meidän oma jarisäiliö. Pakko tykätä!
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Itselläni on joku tökkinyt Åstenissa, en tiedä mikä, koska periaatteessa mies pitäisi olla juuri sellainen pelaajatyyppi josta diggaan. Ehkäpä se on se etten ole vakuuttunut että Åsten poistuu hanskat tiputettuaan voittajana paikalta. Eiiinen peli oli kuitenkin Åstenilta paras mitä olen nähnyt, hän teki lähes ainoastaan oikeita asioita ja Ässistä ainakin Uusitalo oli täysin muki nurin Åstenin kanssa. Hyvää duunia siis!

Ehkäpä mäkin alan diggailemaan miestä. Voi tietty olla että lapsen kasvot on myös se mikä mulla tökkii, kyllä voimahyökkääjän pitäisi olla ruma, iso ja jos hanskat tippuu niin pitäisi pystyä poraamaan vastustaja jäähän. Åsten ei ole mitään noista. :)
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Jatkoajan haastattelu: "Kun ei ole käsiä, niin jotain pitää tuoda joukkueelle"

Täytyy allekirjoittaa mitä tässä ketjussa on jo muiden toimesta todettu: tällä kaudella olen itsekin todella diggaillut Åstenista. Tuntuu että kaveri (ja/tai Stögö) on löytänyt hänelle istuvan roolin, ehkäpä koska joukkueessa ei hirveästi hämmentäjiä ole, Tämän ruudun merkitys vain kasvaa mitä pidemmälle kevät jatkuu.

Täytyy olla todella tyytyväinen ettei Raimo-setä saanut ulostettua Muulia IFK:sta lopullisesti.
 

SailingFun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC(#12), U20 Mestis, Heiskanen
Yksi hyvä peli ja täällä pissitään ympäri kattoa.

Totuus on se että Muuli on ihan väärässä sarjassa. Älkää ymmärtäkö väärin, juuri tuon tyyppisiä pelaajia HIFK tarvitsee. hillitön luistelu, taklauksia, pikku koiruuksia ja ihon alle menoa. Siis perus Rotta. Kaverin kuuppa vaan ei tule kestämään, ainakaan se ei kestänyt K-Vantaassa. Muuli pelaa itsensä usein ulos taklauksella ja maalin edessä menee vähän liian selkeästi maalivahdin alueelle häiritsemään. Tähän mennessä kaveri on ollut sivuroolissa jolloin tuomaritkaan eivät ole noteeranneet hänen tekemisiä. Pari hehkutusta lisää(vahinkotaklausta), niin tuomaritkin kiinnittävät enemmän huomiota.
Alla linkki Muulin taklauksesta marraskuussa Kiva Tuto pelissä. Pikkasen kädet ylhäällä, 7 ottelua pannaa.
https://www.youtube.com/watch?v=eyFG7cEdBr4 (linkki vie youtubeen, taklaus 1,35 kohdassa).
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän mennessä kaveri on ollut sivuroolissa jolloin tuomaritkaan eivät ole noteeranneet hänen tekemisiä. Pari hehkutusta lisää(vahinkotaklausta), niin tuomaritkin kiinnittävät enemmän huomiota.
Kyllä Åsten on ollut tällä kaudella lähes jokaisessa pelaamassaan pelissä tuomareiden huomion kohteena. Siellä on pidetty mm. puhuttelua Levosen toimesta erätauon alussa yms., eikä tämä ole vaikuttanut jäähyherkkyyteen tai muutenkaan Åstenin esityksiin. Jos Åsten pelaa pudotuspeleissä samanlaista peliä kuin eilen, eli osaa pitää oman päänsä kylmänä, mutta pääsee silti vastustajan ihon alle, niin herrasta on tänä keväänä vielä suuri hyöty joukkueelle.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi hyvä peli ja täällä pissitään ympäri kattoa.

Totuus on se että Muuli on ihan väärässä sarjassa. Älkää ymmärtäkö väärin, juuri tuon tyyppisiä pelaajia HIFK tarvitsee. hillitön luistelu, taklauksia, pikku koiruuksia ja ihon alle menoa. Siis perus Rotta. Kaverin kuuppa vaan ei tule kestämään, ainakaan se ei kestänyt K-Vantaassa. Muuli pelaa itsensä usein ulos taklauksella ja maalin edessä menee vähän liian selkeästi maalivahdin alueelle häiritsemään. Tähän mennessä kaveri on ollut sivuroolissa jolloin tuomaritkaan eivät ole noteeranneet hänen tekemisiä. Pari hehkutusta lisää(vahinkotaklausta), niin tuomaritkin kiinnittävät enemmän huomiota.
Alla linkki Muulin taklauksesta marraskuussa Kiva Tuto pelissä. Pikkasen kädet ylhäällä, 7 ottelua pannaa.
https://www.youtube.com/watch?v=eyFG7cEdBr4 (linkki vie youtubeen, taklaus 1,35 kohdassa).

Tuosta kyseisestä taklauksesta aikoinaan jo jossain Mestis-ketjussa oli vääntöä. Tuollaisia taklauksia, missä pelaaja työntää toista pelaajaa laitaa kohti kädet edellä, tulee lähes jokaisessa pelissä. Tuossa Åstenin tapauksessa sattui vaan se paha, mikä voisi tapahtua muissakin vastaavissa eri pelaajien tekemissä työnnöissä, että pelaaja lyö päänsä pahasti. Ja siinä mielessä pari peliä olisi ollut ihan ok pelikielto, 7 ottelua oli jo liikaa.

Omasta mielestäni Åstenin "pahat teot" ovat nousseet muutamien kirjoittajien ja toimittajien johdosta aivan liioiteltuun asemaan ko. pelaajasta puhuttaessa.
Antaa ajan näyttää millainen pelaaja sieltä kehkeytyy, itse uskon, että pääkoppakin kehittyy kun saa kokemusta kovista peleistä hyvän valmennuksen alla.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Mä näen melko suoran yhteyden Micken parantuneilla otteilla ja Mattyn saapumisella jengiin. On vaan tullut vaikutelma, että Åstenin on helpompi keskittyä taklaamiseen ja agitointiin kun tietää, että taustalta löytyy edes jonkin verran muskelia ja kovuutta. Oli syyt mitkä tahansa, niin eilisen esityksen ansiosta toivon Mickelle jatkoa myös ensi kaudelle. Osoitti, että voi olla parhaita agitaattoreita tässä sarjassa, minkä lisäksi taklaa niin, että tuntuu. Ei mitään suoraa paikkaa nelosen laidalta, mutta reilu mahdollisuus napata sellainen, mikäli otteet kentällä siihen oikeuttavat. Kun huomioidaan, että tuskin kovin kallis pelaaja kyseessä, on HIFK:n pakko katsoa, mitä tästä kundista kehittyy.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös