Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Michael Keränen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana flintstone, 28.04.2016 klo 09.43.

 1. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Jos Jokereiden KHL-aikaa ajattelee, niin on hämmentävää, että joukkueessa on kausi kaudelta lisääntyneet pelaajat, jotka syöttävät ihan liian hiljaa. Keskiverto KHL-pakki suojelee omaa maaliaan ja blokkaa syöttölinjoja ja laukauksia niin hyvin, että jos kiekkoja ja miehiä haluaa osoitteeseen asti, niin sen kiekon pitää liikkua lujaa paikasta a paikkaan b jokaisella kentän alueella.

  Pari vuotta sitten näitä jamppoja oli joukkueellinen, nyt ehkä enää reilu kymmenkunta.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  En tiedä miksi, mutta mulla olisi joku perverssio kokeilla Kerästä vielä sentterinä ennen kenkimistä. Pääsisi enemmän kiekolle ja ehkä pelaamaan sitä kautta omilla vahvuuksillaan? Sentterille myös vähemmän vääntöä hyökkäysalueella kulmissa?
   
 3. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Lainaus:
  Mies miestä vastaan vääntämistä riittää sentterillä yllin kyllin, johon Keräsellä ei rahkeet riitä. Varsinkin omissa olisi helisemässä
   
 4. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Tänään alkoi jo käydä sääliksi siinä yhdessä vaihdossa kun yritti rimpuilla eteenpäin. Miten ihmeessä tämä kaveri on voittanut Liigan pistepörssin?
   
 5. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Hieno homma, että vaikka koko joukkue pelaa yhden kauden parhaista otteluistaan, jollei jopa parhaan, niin silti Keränen vaan onnistuu olemaan täysin näkymätön kentällä. Saispa jo pian monoa.
   
 6. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos meinaat sitä vaihtoa, missä näytti lähinnä bambilta jäällä, niin oli kyllä harvinaisen koominen tilanne.
   
 7. Kanerva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Liiga oli jo silloin naurettava sarja. Nyt vielä naurettavampi.
   
 8. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Sitä juuri :) Olisi kyllä hauskaa nähdä se rimpuilu uudestaan.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kelpaako Keränen edes Kivaan? Pitäisi olla rotaatiossa pahan pohjimmainen?
   
 10. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Seurasinpa eilen Keräsen peliä ja "sillä silmällä" ja yksi suuri ero muihin hyökkääjiin on kiekottomassa luistelussa. Siinä missä muut polkevat kiekonriiston jälkeen hullun lailla kohti vastustajan päätyä (Pihlström etunenässä) ei Keräseltä tällaista spurttia nähdä. Siksi ei ehdi paikoille ja peli on passiivista. Eilen olisi voinut estää Torpedon maaliin johtaneen siniviivakudin menemällä kunnolla eteen, mutta ei näyttänyt oikein huvittavan.

  Poppareille tai mieluiten Ilvekseen fleguilemaan.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Olisi kiva kuulla mielipiteesi kaksinkampailuista. Minusta Kerästä voi verrata Harjuun ja sen takia poju olisi pitänyt ulkoistaa jo 10 peliä sitten.
   
 12. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No onhan Keräsen kamppailupelaaminen hattaranpehmeää. Näyttää siltä että mies luottaa taitoon, mutta kun vastassa on isompia, taitavampia ja raivokkaampia pelaajia niin kakkoseksi jää Michael lähes poikkeuksetta. Sijoittuminen on ok hyvää, ja sitä kautta tuli esiin. eilinen maalisyöttö, mutta jos peli siirtyy muualle on kundilla nykyisellä liikkeellä mahdotonta ehtiä paikalle.
   
 13. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #93 #18
  Lainaus:
  Vähän on vihkoon menneet nämä ennustukset.
   
 14. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  No on tosiaan. Valitettavasti Keräsellä ei riitä KHL-tasolle mikään muu ominaisuus kuin kädet. Mutta kun edes pää ei toimi vaaditulla tasolla niin pelkillä käsillä ei saa aikaan yhtään mitään.

  Uskoisin että täälläkin paljon keskustelua herättänyt pelin ulkopuolella hiihtely ja yleinen passiivisuus* johtuu nimenomaan tästä, ja on aivan tietoinen valinta Keräseltä. Nimittäin kun Keränen ei kykene tällä tasolla toteuttamaan itseään ns. normaalissa rytmissä, hakee hän nyt sitä paljon kaipaamaansa tilaa ja aikaa sieltä missä sitä on, pelin ulkopuolelta. Harmi vain että KHL:ssä tuo on tuhoon tuomittu idea, josta on lopulta vain enemmän haittaa sekä Keräselle itselleen sekä myös ketjukavereille. Olen siis itsekkin luopunut jo toivosta Keräsen suhteen.

  *Eikö harjoituotteluissa ja alkukaudesta Keränen kuitenkin hakeutunut vielä varsin hanakasti ratkaisupaikoille ja pelannut muutenkin aktiivisesti (joskin tehottomasti)? Ainakin näin muistelen täältä lukeneeni, itse kun missasin pre-season matsin lähes kokonaan.

  Lainaus:
  On tämäkin näköjään mahdollista myös tuon ikäisellä pelaajalla. Ei parin vuoden takaisen Liigan ja tämän päivän KHL:n taso voi olla noin suuri kuin miltä se nyt vaikuttaa Keräsen otteilla peilattuna. Keränen oli nimittäin aivan suvereeni hyökkäyspäässä viimeisellä Ilves-kaudellaan.
   
 15. BonGausto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Keränen "lepovuorossa" illan ottelussa. Olisi mielenkiintoista tietää, onko kyseessä aito lepuutus vai popparit.
   
 16. faro Jäsen

  Eiköhän lähtölaskenta ole alkanut. Toivottavasti miehelle etsitään kuumeisesti jo uutta seuraa.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  [elää unelmassa]Keräsestä on tarjottu isot rahat ja nyt halutaan varmistaa, että ei loukkaannu illan ottelusta. Siirto julkaistaan Ma.[/elää unelmassa]
   
 18. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Ansaittu lepo Keräselle. Ollut kuitenkin pelistä 1 lähtien selvästi paras pelaaja, painaa duunia hullun lailla illasta toiseen eikä ikinä suorista selkäänsä.

  Näin siis jossain rinnakkaistodellisuudessa. Tässä todellisuudessa toivon, ettei kovin montaa kertaa tätä "taitopelaajaa" tarvitsisi kentällä nähdä.
   
 19. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Kyllähän se yritti edes tänään. mutta kun ei riitä niin ei vaan riitä. Hishon ja Keränen ovat saaneet ihan riittävästi mahdollisuuksia näyttää osaamisensa. Tulosta on vain yksinkertaisesti tultava jos on hankittu lähtökohtaisesti kärkiketjuihin. Kaksi tyhjää arpaa.
   
 20. faro Jäsen

  Eiköhän tämä mies ole nyt nähty. Ei tällaisessa liigassa vain yksinkertaisesti voi roikottaa näin suurta floppia mukana kuukaudesta toiseen. Nyt on jumalauta jo yli puolet kaudesta pelattu!

  Sinällään surullista, että kukaan seuran sisällä edes puhuu mestaruudesta, jos joukkueen kokoonpanossa (toinen vieläpä suhteellisen isolla vastuulla) saa viikosta toiseen luutia herrat Keränen ja Hishon.

  Herätys nyt siellä toimistolla! Jos resurssit ei mahdollista näiden kahden kenkimistä, niin sanokaa se suoraan. Sitten voi lopettaa kärsimyksen tämän kauden osalta.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hishon ja Keränen molemmat vaihtoon ja tilalle jostain muusta KHL nipusta pari vastaavien pelipaikkojen alisuorittajaa.

  Maisemanvaihto tekisi kaikille osapuolille hyvää (win-win) ja ei homman pitäisi ainakaan rahasta olla tässä tapauksessa kiinni.
   
 22. LuikuriTattinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lahjotatte ipaan Keräsen ja Hishonin niin saatte Bulmerin vaihtokaupassa ;) Ei vaan, onko Keräsellä asenne ongelma, kun ei maistu, sillä ei olisi ensimmäinen Ilveksen junnu, joka kärsii tuosta samasta ylimielisyydestä?
   
 23. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei ole asenteesta kiinni. KHL on liian kova sarja. Varsinkin liike ei yksinkertaisesti riitä.
   
 24. Gemondo Jäsen

  Mä taas väitän että ongelma on siinä että Keräsen "pää" ei riitä tälle tasolle. Tarvitsisi enemmän aikaa (ja tilaa) jotta pystyisi pelaamaan vahvuuksillaan. Nyt tuntuu että kaikki ratkaisut ovat liian hitaita, kun ei ole aikaa miettiä mitä tekisi seuraavaksi. Ainoastaan ylivoimalla on pystynyt väläyttelemään osaamistaan kiekollisena, eli juuri silloin kun saa suht rauhassa toteuttaa itseään ilman jatkuvaa painetta vastustajalta.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Voi se olla hidas myös päästään, mutta suurin ongelma on kaksinkamppailut. Eilen pariin kertaan haastoi ja ei voima riitä.Positiivista oli, että edes yritti.