Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei ole kyllä tuo paikka minua varten. Känniset ääliöt heiluu ja törmäilee miten sattuu. Tautiset jonot joka paikkaan ja istumapaikkoja ei vaan ole. Oli kyllä paskin keikka millä on tullut käytyä. Ei vaan jaksa näin keski-ikäsenä ymmärtää miksi joku lähtee keikalle, maksaa helvetin kalliin lipun ja sitten vedetään sellaset naamat ettei edes muista keikasta mitään.
Alkoholiongelmastahan tämäkin kertoo, en usko että kaikki tarkoituksella ovat itseään niin seipääseen tintanneet, vaan joillakin ei tenutus pysy kontrollissa eli kun yhden otat niin se on sama vaikka edessäsi tanssisi Paavi, olet yhtä jurrissa. Tosin Paavin tanssia moni varmaan mielummin jurrissa katsoisikin, mutta anyway. Jossain vaiheessa näitä peltokeikkoja takaa alkaa tumuisimmat ihmiset vyörymään kohti eturiviä eikä siinä ihan kauheasti väistellä.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Keski-ikäisenähän tämä juuri kuuluu ymmärtää. On huomattavasti helpompi kertoa kotiväelle lähtevänsä katsomaan Metallicaa kuin ilmoittaa, että vetää parin päivän rännin. Siinä ei yksi satanen paljoa paina.
Tarvitseeko silti ostaa se keikkalippu ja mennä vetämään se ränni? Voihan sitä sanoa että lähtee Metallican keikalle vaikka olisi tenuttamassa jossain ihan muualla.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itsekkin ihmettelen tuota vintti pimeeks dokaamista ennen keikkaa. Maksetaan kalliit liput ja sit ei pystytä katsomaan koko keikkaa. Kyllähän mäkin tinttasin aamusta asti, mut kun sen tekee fiksusti, niin keikalla on helvetin kovassa fiiliksessä. Ei selvinpäin, eikä liian kännissä. VIP-alueelta lähti ainakin 3 ihmistä ( Myös Jounin kaupan mies ) niskaperse otteella ulos ennen keikkaa. Lisäksi noita aitojen yli hyppijöitä laitettiin pihalle. Yritetään huomaamattomasti hypätä normaalialueelta aidan yli golden circle alueelle, ja eikun pihalle. Vittu mitä idiotismia.
 

Morgoth

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yritetään huomaamattomasti hypätä normaalialueelta aidan yli golden circle alueelle, ja eikun pihalle. Vittu mitä idiotismia.
Itse en pidä ollenkaan näistä "peltokeikka tuppukylässä" keikoista. Alue muistutti kaatopaikkaa, jossa känniset kusee ja hoipertelee ympäriinsä. Ihan kiva varmaan, että Hämeenlinnassa jotain joskus tapahtuu ja nostaa varmaan paikallisten itsetuntoa hetkeksi, mutta ei siitä mihinkään pääsee homma ei vain toimi, kun johonkin 68000 asukkaan kaupunkiin pitää tunkea 55000 ihmistä yhdeksi illaksi jonnekin teollisuusalueen takapihalle. Samaa paskaa kuin joskus Porissa aikanaan. Odotukset tosin oli ihan nollissa keikkapaikan suhteen, joten en varsinaisesti voi sanoa pettyneeni, kun en yhtään mitään odottanutkaan. Ihan mielenkiintoista verrata Tampereen tulevan Rammsteinin keikan järjestelyihin, jossa nyt puitteet pitäisi olla lähtökohtaisesti vähän paremmat, vaikka ihan niin paljon yleisöä ei olekaan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
No Kaulanen onkin ihan helvetin ärsyttävä hahmo. Hänen rinnallaan Vesa Keskinen on varsin sympaattisen oloinen tapaus. Kaulanen on insta-missejäkin pahempi huomiohuoraaja tällä hetkellä, sentään on tehnyt jotain järkevämpää, mutta silti ärsyttää.

Se mitä kuuntelin, niin hyvältä vaikutti. Joku pv pitäisi vielä käydä bändi katsastamassa.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei tarvitse olla keski-ikäinen kun tämä alkaa ihmetyttämään. Metallicaa olin katsomassa ekaa kertaa 19-vuotiaana ja silloin takana jonossa pyöri sellainen kaveri että ihmettelen jos pääsi edes Hartwall Areenalle sisälle ja jos pääsi niin aivan varmsti mitään muistikuvia ei keikalta ole. Mutta jokainen tyylillään toki.

Toki paljonhan näistä känniurpoista on myös niitä jotka on jollain firman vippilipulla sisällä ja senttiäkään ei ole tarvinnut maksaa, mutta noin yleisesti kuitenkin aika paljon niitä känniurpoja paikalla on.
Ei minua edes haittaa humalaiset. Minua haittaa huonosti käyttäytyvät humalaiset. Uskallan väittää, että noin 90% osaa olla myös humalassa asiallisesti ja osaa ottaa muut ympärillään huomioon ja käyttäytyä vaikka promilleja vähän enempi olisikin. Ongelma on ne vatipäät jotka kuvittelee kännissänsä, että voi käyttäytyä miten vain.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Alkoholiongelmastahan tämäkin kertoo, en usko että kaikki tarkoituksella ovat itseään niin seipääseen tintanneet, vaan joillakin ei tenutus pysy kontrollissa eli kun yhden otat niin se on sama vaikka edessäsi tanssisi Paavi, olet yhtä jurrissa. Tosin Paavin tanssia moni varmaan mielummin jurrissa katsoisikin, mutta anyway. Jossain vaiheessa näitä peltokeikkoja takaa alkaa tumuisimmat ihmiset vyörymään kohti eturiviä eikä siinä ihan kauheasti väistellä.
Kyllä alkukeikkahan meni meillä sen yhden juodun oluen jälkeen siellä miksauskopin paikkeilla oikeinkin mukavasti. Ympärillä oli kaikilla sopivasti tilaa, kaikki käyttäytyi ja siellä oli hyvä meininki. Ongelmat tuli sitten kun keikkaa oli mennyt jo se noin 50% ja alkoi sieltä takaa lappaa sitä porukkaa joka oli koko sen ajan ollut siellä anniskelualueella vetämässä keittoa ja sitten 2,5 romillen kaasussa piti painaa painimaan sinne eturivejä kohti ja sitten kun edessä ei enää oikein ollut tilaa niin pistettiin siinä ranttaliksi. Lisäksi järkkäreitä kiinnosti enemmän selvinpäin ollut nainen joka istui nurmelle, kuin vieressä 10 toisiaan niskalenkeillä heittelevää jamppaa jota sen 100 ihmistä joutui varomaan.

Mutta tämä on sinällään väärä ketju, kun Metallicaanhan nämä ei liity. Bändi veti hyvin ne biisit joiden aikana pystyin keskittymään siihen kuuntelemiseen. Show oli ihan jees, tosin eivät olleet varautuneet pohjoisen olosuhteisiin kun ei ollut niiden screenien takan mitään pressuja ja vasta loppukeikasta toimi ne screenit kunnolla. Alueelle pääsi ihan jees fillarilla ja pois kanssa, kun majapaikka oli muutaman kilsan päässä, mutta ymmärrän täysin jos joillain menee vati tuohon touhuun nurin. Lisäksi on täysin älytöntä ettei ole bussikuljetuksia järjestetty ja istumapaikkojen puute tekee tuosta aivan naurettavaa. Näin kuitenkin joukossa niin monta harmaahapseakin, että vähän voisi ottaa ihmisiä huomioon. Edes sellaiset pitkät puupenkit jossain taaempana olisi hyvä olla olemassa. Odotin tuolta keikkapaikkana paljon enemmän, siihen petyin ja järjestäjiin, en Metallicaan.

Toki siis en ollut alunperin edes lähdössä, juurikin koska pelkäsin tuota keikkapaikkaa paskaksi, mutta sain lipun muutama tunti ennen keikkaa tuntuvalla alennuksella ja kauniimpi osapuoli ja isä oli menossa, joten lupasin lähteä mukaan ja hyvä että lähdin, koska sen verran tökeröä oli välillä ihmisten käytös.
 
Viimeksi muokattu:
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, syntipatiat Vaasan Sportille
Eli siis todella laajamittainen kuvaaminen harmittaa siksi, että se tosiasiallisesti vaikuttaa minun keikkakokemukseen, mutta myös siksi, että se osoittaa kuinka paljon ihmisillä on tapoja, joita en vain ymmärrä: mitä niillä videoilla kuvaamisen jälkeen tehdään?
Omasta puolestani voin sanoa, ettei mitään viisasta. Sometetaan, esimerkiksi.

Sormettaminenkin levittäisi toki ympärille enemmän hyvää oloa.
 
Haluatko päästökompensoida kommenttisi? Lahjoita € 2 niin summa menee lyhentämättä VSMO climate panic–järjestölle, joka työskentelee arvokkaiden villilupiinien ja kurtturuusujen suojelemiseksi ja säilyttämiseksi.

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Vai oli vaisu tunnelma. Itse nautin keikasta ihan 100%, kädet puuskassa toki, mutta saatoin vähän nostella kantapäitäni kun meno kovaksi yltyi. Eikä toisten kännykätkään haitanneet kun keskityin siihen mitä lavalla tapahtuu.

Tämä oli sitten vissiin väärin nautittu.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Vai oli vaisu tunnelma. Itse nautin keikasta ihan 100%.
Kyllä minäkin nautin, kuten niistä liki kymmenestä aiemmastakin, mutta kyllä se tietty murros yleisössä vaan näkyy ja kuuluu. Vanhempia mustapaitoja näkyy entistä vähemmän ja tilalle on tullut uutta polvea joille keikka ei ehkä ole ihan niin järisyttävä kokemus kuin vanhemmille pieruille aikanaan. Tiedä häntä, mutta jo portilla katselin ympärilleni ja totesin että varmaan alle 10% ihmisistä oli pukeutunut Metallica -paitaan. Eikä tämä ole mikään syytös "junnuja" kohtaan, vaan oli ihan mahtavaa huomata kuinka ympärillä olleet nuoret ihmiset innostui uudesta matskusta ja osasi biisit mennen tullen. Enemmän se uusi väki keikoilla lienee sellaista elämysmatkaajaa kameroineen joille Metallica ei varsinaisesti merkkaa mitään.

Metallicasta itsestään ei pahaa sanaa, Hetfield laulaa aika hiton hyvin vuodesta toiseen, olisiko ollut st. Angerin aikaan vähän heikommassa kondiksessa mutta muuten aina timanttia. Olen varmistellut tätä katselemalla klippejä vanhoilta keikoilta, joita Youtube on nykyään pullollaan. Aika pitkälle ollaan tultu edes niiltä ajoilta kun joku Olympiastadion keikka ladattiin jonain flac(?) tiedostona ja siitä muunneltiin mp3 -formiin;)

Show itsessään oli näyttävä ja harmillisesti vasta lopussa, illan pimetessä efektit pääsivät oikeuksiinsa. Kannatti käydä vaikka tuo keikkapaikka onkin aika kaamea. En tajua miten joku voi edes rinnastaa Poriin, missä vedettiin nytkin viikonloppuna pari vähän pienempää keikkaa Suomen yhdellä parhaista konserttiareenoista. Aikanaan Sonispheret (2009 ja 2010) meni nätisti, Kirjurinluodolta pääsee aika äkkiä pihalle ja kaupungin kaduille, toisin kuin tuolta Kantolan pullonkaulasta. On sitä Olympiastadioniltakin kävelty zombielaumana pitkät pätkät, kun väkeä on vaan paljon. Porissa areena tarjoaa laajalti näköyhteyden lavalle, anniskelualueilta saakka voi seurata halutessaan. Mutta Kantola on yksi littana sorakenttä pl. teollisuusalueen puoleinen reuna, jossa on joku pieni maan kohouma.

Mutta palatakseni kameroihin ja kuvaamiseen, kannattaisin paluuta vanhaan siinä määrin, että vain tietyt hetket saa kuvata. Ite otin pojalle jokusen videon ja harmittaa sekin räplääminen, kun tosiaan se on kaikki pois siitä omasta heittäytymisestä. Tuli samalla viikolla koettua isohkoa konserttia kokonaan ilman puhelinta hienoisessa nousuhumalassa, jotenkin sitä vaan kokee enemmän niin päin.

Hillittömän nosteen Metallica antoi taas kerran omaan musiikin kuunteluun, on meinaan soinut! Metallican materiaali on ihan käsittämättömän laaja, enemmänkin voisi nostaa niitä ylläreitä ja jättää välillä joitakin pakollisia pois. Blackkia taisi tulla peräti viisi rallia, vaikka ei se väärin ole. Siitä se itselläkin alkoi ala-asteella ja vasta siitä päästiin 80-luvun teoksiin kiinni. Taidan laittaa nyt Call of Ktulun soimaan ja nukahtaa kuin joskus silloin, teininä mopojätkänä:)
 
"Ässistä tulee mieleen kehitysvammaiset. Ei onnistu vaikka vastassa ryntäilee huonot divaripelaajat. Jengissä on suomisarjatasoitia idiottooteja (Rantanen) ketä ei edes muuta kuin yrittää vahingoittaa vastutajajaa."
- nimim. mendieta arvioi Ässiä hävityn Vaasa-cup matsin jälkeen

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
Keikka kuulosti kyllä hyvälle ja oli esiintyjen puolesta 5/5 vaikka en ikinä hc-fani olekkaan ollut. Keikkapaikkakin toimi sinänsä ihan hyvin, on tuo ihmismäärä kuitenkin sen verran iso, että ihme olisi jos ilman jonoja selviäisi. Toki ehkä 3-4 tuhatta tuosta tiputtaisi pois niin varmasti tekisi hyvää kaikin puolin.
Anniskelussa oltiin kaveriporukalla ghostin keikan puoliväliin asti ja juomat sai kyllä suht nopeasti, ongelmana pidin enemmän vessaan pääsyä, tai oikeastaan sinne wc-alueelle pääsemistä. Olisiko sen voinut toteuttaa esim. niin, että vessa-alueen läpi olisi päässyt kulkemaan?
Ghost oli ihan ok, vähän olisin settilistaa muuttanut, mutta muuten hyvin vetivät. Huomaa että ammattisoittajia koko porukka. Bokassasta en oikeastaan mitään pysty sanomaan, kun seuraaminen jäi vähälle.
Metallica itsessään oli tosiaan hyvä, sedät soittivat ja kuulostivat hyvälle, siinä ei mitään. Jäi ehkä hiukan valjuksi visuaalisesti, kun tosiaan Suomen valoisuus haittasi näyttöä ja pyroja ym. oli aika vähän. Lisäksi näyttöjä olisi voinut olla taaempanakin, vaikka kaiutintorneihin kiinnitettynä, kuten esim. AC/DC:n keikalla oli. Aika moni sanoi jääneensä katveeseen niiden taakse.
Soitto ja laulu 5/5, muuten 3/5 ja Kantola 3/5. Positiiviseksi kuitenkin kokemus jäi!
 
Kouvola, vain hieman helvettiä kurjempi paikka

Morgoth

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hillittömän nosteen Metallica antoi taas kerran omaan musiikin kuunteluun, on meinaan soinut! Metallican materiaali on ihan käsittämättömän laaja, enemmänkin voisi nostaa niitä ylläreitä ja jättää välillä joitakin pakollisia pois.
Kai se vain niin on, että suurin osa haluaa kuulla aina esim. Nothing Else Mattersin sekä Enter Sandmanin. Tuolla on kuitenkin paljon ihmisiä, jotka eivät bändin tuotantoa hirveän hyvin tunne, joten tunnelma voisi jäädä hieman vaisuksi mikäli enemmän olisi harvinaisempia biisejä. Ainakin itselleni jäi tunne, että esim. No Leaf Clover oli suurimmalla osalle täysin vieras, Olihan settilistat kuitenkin aika samanlaisia "Metallica By Request" kiertueella ympäri maailman jossa yleisö sai äänestää biisit. Suomessa toki saatiin äänestettyä The Frayed Ends Of Sanity soittoon, mutta siinä ne todelliset harvinaisuudet oli.

Visuaalisuudesta samaa mieltä, että Suomen kesä ei ole ihan optimaallinen. Pimeää tulee vähän liian myöhään keikkojen kannalta ja jossakin mielessä viime vuoden jäähallikeikoista pidin enemmän. Toki edellisestä Metallican näkemistä silloin olikin pidempi aika kuin nyt.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kai se vain niin on, että suurin osa haluaa kuulla aina esim. Nothing Else Mattersin sekä Enter Sandmanin. Tuolla on kuitenkin paljon ihmisiä, jotka eivät bändin tuotantoa hirveän hyvin tunne, joten tunnelma voisi jäädä hieman vaisuksi mikäli enemmän olisi harvinaisempia biisejä.
Minkähän takia tätä asiaa edes ihmetellään. Jos kasataan kymmeniätuhansia ihmisiä jonnekin, niin tietenkin ne haluaa kuulla ne tietyt biisit minkä takia ovat bändiin rakastuneet.

Aika monen keikan pilaa tunnelma missä ihmiset katsovat toisiaan tietääkö kukaan mikä tämä nyt on. Joku sitten osaa kertoa siltä uudelta levyltä neljäs biisi.

Miksi maksaisin sata euroa ja yhtäkkiä Nothing Else Mattersia ei tulisikaan.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Morgoth

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minkähän takia tätä asiaa edes ihmetellään. Jos kasataan kymmeniätuhansia ihmisiä jonnekin, niin tietenkin ne haluaa kuulla ne tietyt biisit minkä takia ovat bändiin rakastuneet.
Ehkä olen jo tullut kuuroksi, mutta tuntuu että nykyään myöskään desibelejä ei ole läheskään niin paljon kuin joskus ennen keikoilla ylipäätään. Mitään tarvetta minkäänlaisille korvatulpille ei tuolla ollut. Toisaalta ihan hyvä juttu, mutta onhan tuossa aina puolensa ja puolensa. Toki ei millään helvetin Manowarin desibeleillä tarvitse soittaa, että puolet yleisöstä on kuuroja keikan jälkeen.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Suomessa toki saatiin äänestettyä The Frayed Ends Of Sanity soittoon, mutta siinä ne todelliset harvinaisuudet oli.
Ja tämäkään tuskin olisi onnistunut joskus 90-luvulla jos olisi pelkkä soittamalla tehty puhelinäänestys ollut käytössä. Frayed Ends saatiin aika tehokkaasti masinoitua nettikampanjalla tuonne mukaan. Toki hieno juttu, ei siinä mitään.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Noista " vanhojen hittien" soittamisesta tuli mieleen, että aikoinaan, kun Iron Maiden oli keikalla Hakametsässä Tampereella, jengi kuunteli kädet taskuissa, kun bändi soitti vaan uudempaa materiaalia. No kun viimeisen puolen tunnin aikana pamahti " Fear of the Dark" soimaan, jengihän suorastaan räjähti.
Eli aika vaisu keikka olisi soittamalla esim vaan uudempaa materiaalia.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Itse ainakin toivoisin laajasta materiasta enemmän niitä ylläreitä sieltä vanhoista, tulihan sitä uutta ihan riittämiin. (4 Hardwired -biisiä?)
Disposable Heroes esim. hyvänä esimerkkinä, en kyllä muista koskaan kuulleeni livenä, mutta ihan mahtava ralli. Call of Ktulun voisi veivata johonkin väliin, Unforgivenin voisi korvata joskus jopa kakkosella tai kolmosella, tai vaikka Mama Said tilalle.. jos se Nothing Else Matters on niin lukittu slowari. Garage on taas unohdettu kokonaan vaikka sieltäkin löytyy vaikka ja mitä. Until it Sleeps olisi myös kiva, vaikka Loadit onkin niin paskaa tosifanien mielestä. No mutta, hyviä settejä ne pääsääntöisesti on. Monta kertaa nähneenä ei vaan itse jaksa ihan liikaa syttyä niille vakkareille jotka tulee joka tapauksessa.
Oliko muuten muuten Hietsun Sonispheressä se tekstariäänestys mistä leipastiin yksi biisi illan settiin..en edes muista enää..Whiskey?

E:
Noista " vanhojen hittien" soittamisesta tuli mieleen, että aikoinaan, kun Iron Maiden oli keikalla Hakametsässä Tampereella, jengi kuunteli kädet taskuissa, kun bändi soitti vaan uudempaa materiaalia.
Vaikka meneekin jo ohi Metallican, niin tuo Maidenin linja on kyllä ollut toisinaan rohkea, oliko juuri AMOLAD -kiertue missä vedettiin uusi levy kokonaan läpi. Eipä riitä monella munat moiseen.
 
"Ässistä tulee mieleen kehitysvammaiset. Ei onnistu vaikka vastassa ryntäilee huonot divaripelaajat. Jengissä on suomisarjatasoitia idiottooteja (Rantanen) ketä ei edes muuta kuin yrittää vahingoittaa vastutajajaa."
- nimim. mendieta arvioi Ässiä hävityn Vaasa-cup matsin jälkeen

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Noista " vanhojen hittien" soittamisesta tuli mieleen, että aikoinaan, kun Iron Maiden oli keikalla Hakametsässä Tampereella, jengi kuunteli kädet taskuissa, kun bändi soitti vaan uudempaa materiaalia. No kun viimeisen puolen tunnin aikana pamahti " Fear of the Dark" soimaan, jengihän suorastaan räjähti.
Eli aika vaisu keikka olisi soittamalla esim vaan uudempaa materiaalia.
Näin se vain on eikä ole bändistä riippuvainen. Tunnelma lässähtää, kun uudelta levyltä tulee jotain. Ihmiset katsovat toisiaan ja miettii en tunnista tätä biisiä, mikähän tämä nyt on.

Hardcore-kannattajat tietenkin tunnistavat ja juhlivat, mutta tavallinen kuluttaja ei tiedä mistä on kyse. Eikä ole oikeastaan edes kiinnostunut.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kuinkahan paljon Metallicalla on Suomessa meitä ns. Hardcore-kannattajia? 1000-2000? Olisipa hienoa nähdä bändi joskus tuollaisella pienellä intiimillä keikalla, jossa voisivat vetää tuotannosta ihan mitä harvinaisuuksia vaan ja jengi olisi pähkinöinä ja laulaisi ulkoa kaikki biisit messissä. Taitaisi vaan vaatia lippuhinnaksi +1000€, paitsi jos tekisivät keikkaa ilman bisnesajattelua taustalla... Olisi varmaan bändillekin motivoivaa... Vai tiedä siitä, että saavatko vaan kicksinsä siitä, että Suomessa +50000 ostaa lipun keikalle keskelle metsää ja dokaa siellä niin, etteivät tajua keikasta mitään...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuinkahan paljon Metallicalla on Suomessa meitä ns. Hardcore-kannattajia? 1000-2000? Olisipa hienoa nähdä bändi joskus tuollaisella pienellä intiimillä keikalla, jossa voisivat vetää tuotannosta ihan mitä harvinaisuuksia vaan ja jengi olisi pähkinöinä ja laulaisi ulkoa kaikki biisit messissä.
Kaikille lipunostoa harkitseville sitten pääsykoetentti pitkästä Metallicasta, vai miten ajattelit varmistettavaksi sen, että keikalla olisi oikeasti vain ne hc-fanit - suojakännit vetäneiden kyläkauppiaiden sijasta. Mitään virallisia fan clubejahan ei taida enää nykymaailmassa olla?
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
Kaikille lipunostoa harkitseville sitten pääsykoetentti pitkästä Metallicasta, vai miten ajattelit varmistettavaksi sen, että keikalla olisi oikeasti vain ne hc-fanit - suojakännit vetäneiden kyläkauppiaiden sijasta. Mitään virallisia fan clubejahan ei taida enää nykymaailmassa olla?
Metallicalla taitaa olla niin kansainvälinen ja ihan Suomessakin toimiva jaosto, ohessa linkki sivustolle.
http://metclub.fi/index_2018.html
Muistelisin että Metclubin jäsenenä pääsi aiemmin ostamaan liputkin keikalle.
 
Kouvola, vain hieman helvettiä kurjempi paikka

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Itse olen ollut Metallican fan clubin jäsen vuodesta '97 asti ja clubin kautta aina päässyt ostamaan liput etukäteen. Kaksi kertaa (1999 ja 2012) olen päässyt tapaamaan bändin ja kaksi kertaa (2012 ja 2014) olen saanut clubin kautta Snakepit -rannekkeen keikalle. Livenä olen bändin nähnyt tähän mennessä 14 kertaa. Kivaa on ollut :)
 
1 - 5 - 17 - 20 - 7 - 23 - 22 - 35 - 9

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
14 keikkaa koettuna ja niissä kuultuna 87 eri biisiä. Jos olet Metallican hardcore-fani tai tilastoista kiinnostunut, rekisteröit itsesi sivustolle ipom.com ja teet ”Personal Tour Reportin” eli valitset valikoista ne keikat, jotka olet nähnyt ja saat listauksen kaikista biiseistä mitä olet kuullut ja kuinka monta kertaa.
 
"I'll put on a show. Watch me on YouTube" -Trevor Gillies
”Ei mikään naurettava Ilmalan Puuhamaa, vaan perinteistä DDR-tunnelmaa ja lätkää. Tosin kaipaan aikoja, jolloin toppatakkiset äijät tupakoivat seisomakatsomossa, finninaamat huusivat popkornia ja IFK sai taklata.” -Riku Rantala Helsingin Jäähallista

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikille lipunostoa harkitseville sitten pääsykoetentti pitkästä Metallicasta, vai miten ajattelit varmistettavaksi sen, että keikalla olisi oikeasti vain ne hc-fanit - suojakännit vetäneiden kyläkauppiaiden sijasta. Mitään virallisia fan clubejahan ei taida enää nykymaailmassa olla?
Metclub.fi kautta sellaisen voisi ainakin masinoida.

14 keikkaa koettuna ja niissä kuultuna 87 eri biisiä. Jos olet Metallican hardcore-fani tai tilastoista kiinnostunut, rekisteröit itsesi sivustolle ipom.com ja teet ”Personal Tour Reportin” eli valitset valikoista ne keikat, jotka olet nähnyt ja saat listauksen kaikista biiseistä mitä olet kuullut ja kuinka monta kertaa.
Kiitos vinkistä! Oma saldo jää vaan 10 keikkaan ja 70 biisiin. Anger-tour ja Magnetic-tourin Areena-keikat jäivät väliin huonosti suunniteltujen lomamatkojen vuoksi. Parhaat kokemukset keikoilta ovat Hietsun Snakepit, vuodentakaiset permantokeikat Areenalla ja se ikiensimmäinen Oulunkylän keikka 15-vuotiaana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy