Mestiskarsinta kevät 2008

  • 47 225
  • 243

Kelpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, D Team, Diskos, JJK, JYP
Minä lähden kyllä siitä, että aikuisten sarjojen pelaajat ovat nimenomaan aikuisia ja tekevät omat päätöksensä kaiken pelaamisen suhteen. Ja osana siihen aikuismaiseen pelaamiseen kuuluu että tekemisestä tulee palautetta. Antoi sen sitten valmentaja, pelikaveri tai sen pelaajan tekemisien näkemisestä maksanut katsoja. Ja vaikken olekaan käynyt ihan 70 hallissa katsomassa kiekkoa ja tehnyt enemmän comebackeja kuin Teemu Selänne niin siltikin jopa minulla on oikeus omaan mielipiteeseeni näkemäni pelaajan suorituksesta ja vieläpä jopa oikeus se julkisesti ilmaista. Myrkyistä en tiedä, ne jätän muille.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Vähäsalo ei pelaa enään tänä keväänä D-Kiekon pelejä joten kelpa pidä turpasi kiinni se on fakta.

Mutta Kelpa ja muut kirjoittajat voiva pyyhkiä pers''tä papereihinsa ja olla hiljaa.

Saa**nan tohelot.

En minä meuhkaa yhtään mistään tehän tässä meuhkaatte. minun mielestäni ei yhdenkään maalivahdin tarvitse alistua teidän arvosteluihinne. Siitä tässä on kysymys eikä mistään muusta.

Miten minä luen noita ylläolevia sitten vähän toisin...mutta pidä tyylisi toki. Ihmettelen vain, miksi maalivahti Ville Vähäsalo on sinulle pyhä lehmä...

Mitä jatkopeleihin tulee, toivon todella, että Disen pakisto tervehtyy täysilukuiseksi. Siinä on Mestis-nousun avain, Ahvenjärvi riittää kyllä maalissa, estivät Vähäsalon pelaamisen sitten vaikka mitkä syyt, jotka ilmeisesti ovat tässä ketjussa jo(i)llain ehkä tiedossakin. mene ja tiedä.
 

Salama44

Jäsen
Tämä menee siten, että sarjan jälkeen jos sarjataulukossa on putoamis-/nousuviivan molemminpuolin joukkueet tasapisteissä pelataan uusintaottelu sarjataulukon mukaisesti viivan yläpuolella olevan kotikentällä. Eli siis periaatteessahan vaikka kaikki joukkueet voisivat olla tasapisteissä niin silloin katsotaan vain mitkä joukkueet niistä on maalierojen yms. ratkaisevien tekijöiden mukaisesti viivan molemmin puolin ja nämä pelaavat sen uusintapelin. Maalieron, tehtyjen maalien ja keskinäisten otteluiden jälkeen eroa haetaan siitä, kummalla on vähemmän rangaistusminuutteja sarjassa.
Tällä hetkellä D-Kiekon maaliero on +3 ja Salamoiden +2. Jos Salamat voittaa sunnuntaina Kirkkonummella varsinaisella peliajalla niin uusintaottelu pelataan myös Kirkkonummella, koska maaliero muuttuisi silloin päinvastaiseksi ja pisteet olisivat tasan. D-Kiekon on joka tapauksessa otettava se vaadittava piste vieraspelistä sillä kotona se ei pääse enää näissä karsinnoissa pelaamaan. Salamoiden osalta tilanne muuttui oleellisesti paremmaksi, koska sillä on ratkaisu joka tapauksessa omissa käsissä ja se saa pelata kotona eikä sen tarvi odottaa enää muista otteluista apuja. D-Kiekolla on kuitenkin kaksi mahdollisuutta. Ensimmäisessä ottelussa se voi hieman suuremmalla riskillä yrittää sitä pistettä kuin Salamat jonka on pakko pelata äärettömän tarkasti ja välttää kaikkia virheitä koska ei saa hävitä. Toisaalta riskinotto voi kostautua myös D-Kiekolle jos se joutuu uusintaotteluun sillä siinä sille ei riitä enää piste vaan sen on pakko voittaa kuten Salamoidenkin.

Äärettömän mielenkiintoiseksi menee ja luulenpa että huomenna pelataan molemminpuolin tarkasti ja pyritään iskemään mahdollisista virheistä ja vastaiskuhyökkäyksillä. Maalivahtipeli on myös mielenkiintoinen kun D-Kiekon leirissäkin on näköjään kaikenlaista säpinää. Salamoiden Simo Vehviäinen pelasi loistavan pelin Jyväskylässä, mutta hörppi Titaneita vastaan kaksi lapsusta. Heikki Kokkonen on taas torjunut Salamoille kahdessa viimeisessä pelaamassaan ottelussa voiton. Valinta tulee olemaan vaikea sen suhteen kumpi pelaa.

Käy toisen Mestispaikan suhteen miten tahansa niin se ratkeaa keskinäisissä peleissä sillä molemmat voittivat kaksi kertaa K-Laserin ja hävisivät kaksi kertaa Titaaneille. Hieno tapa ratkaista sarjapaikka ja selittelyille jää aika vähän sijaa.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Vihtorin kannattaisi kirjoitella ehkä päiväsaikaan

Nimimerkki Vihtori on nyt joutunut poistamaan niin monta viestiä jo parin viikon aikana palstalta, joten ehkä tuo kirjoitusaika sävyttää sitten viestien sisältöä. Mutta kukin toki kirjoittaa tyylillään.

Jos Ville Vähäsalo, joka on kokenut ja hyvä maalivahti, ei enää tänä keväänä pelaa - eli on estynyt seuraavasta ottelusta, niin harmittaa se minuakin. Mieluusti olisi Villen vaihtoehtona maalille nähnyt Kirkkonummen peliinkin. Mutta turhaan viime yönä Vihtori minua moisesta ratkaisusta kiittelit.

Ensinnäkään Vähäsalo ja Ahvenjärvi tuskin jatkoajan keskusteluja ehtivät seurata - ja pahin kritiikkini kun taisi olla, että totesin Salamoiden maalin menneen kylmänä seisseelle maalivahdille nollakulmasta, niin tuskin tuolla kommentilla on minkäänlaista vaikutusta peluuttamisiin tai pelaamishaluihin, vaikka lukisivatkin. Voitonhan Ville siinä pelissä torjui.

Ja meillä DAF -liitteen nimimerkkiimme liittävillä tai muillakaan Diskos ajoilta D-Kiekko faniutemme jo omaavilla ei ole kyllä mitään vaikutusta joukkueeseen, sen johtoon tai valmennukseen. Mielellämme sen sijaan niin silloin ennen kuin nytkin pelaajien suorituksia ruodimme, mutta aika asiallisesti ja ennen kaikkea ilman voimasanoja.

Mutta Vihtorista ei sen enempää, kun en koko viestejään nähnyt. Sen sijaan The Rockille ja muille Titaanifaneille onnittelut eilisestä voitosta. Osui meikäläistä Mehalkon tehot pahasti nilkkaan, vaikka ensimmäisessä erässä teki nettiseuraamisen kautta vielä molempia (maaleja ja turhia jäähyjä). Kotka oli karsinnoissa vakuuttava ja ansaitsi paikkansa.

Nyt on sitten kova paikka Kirkkonummella ja D-Kiekon nuorilla miehillä, ellei sairastuvalta palaa miehiä vielä sunnuntaiksi kehiin. Mutta jotenkin on sellainen kutina, ettei tämän kauden D-Kiekko kolmea peliä putkeen häviä, vaikka vastassa ovatkin kauden kovimmat vastustajat. Luisteluvoima on niin kova D-Kiekolla, että vauhtia pitämällä, pitäisi Salamat kaatua. Toivotaan, että Salamien kieltämättä vahvan oloisille maalivahdeille ei ihan paras päivä sunnuntaina satu vastaan.

Ja ehdottomasti Jyväskylässä on saatava kehitettyä D-Kiekon ja JYP:n yhteistyötä, etenkin jos nousu tulee, mihin vielä vahvasti uskon. Vanhoissa poteroissa ei kannata makoilla ja koko jyväskyläläisen jääkiekon etu on otettava huomioon, kuten joku täällä kirjoittelikin.

Salamat vain olisi saatava nurin ja tekopaikoissa se joukkue vaikutti tehokkaalta Hippoksella. Huominen on jännä päivä.
 

The Rock

Jäsen
Toivon vain, että Titaanit putoavat pois. Jotain siinä Kotkalaisessa kiekkoilussa on sellaista, josta minä en vain pidä. Olkaa te erimieltä jos siltä tuntuu, mutta näin täällä.

Olen täysin samoilla linjoilla. Toivottavasti Titaanit tosiaan putoavat sille sarjatasolle minne kuuluvatkin eli Suomi-sarjaan.

Kiitos näistä pojat! Nyt olo on entistä helpottuneempi ja hymyilyttää vieläkin enemmän. On aina hienoa lukea näin katkeria viestejä koskien itseni kannattamaa joukkuetta ja etenkin susihukkasen kaikki muutkin viestit missä Titaaneita käsitellää ovat ns. high-light-reel-kamaa. KEEP UP THE GOOD WORK MATE!
 

The Rock

Jäsen
Sen sijaan The Rockille ja muille Titaanifaneille onnittelut eilisestä voitosta. Osui meikäläistä Mehalkon tehot pahasti nilkkaan, vaikka ensimmäisessä erässä teki nettiseuraamisen kautta vielä molempia (maaleja ja turhia jäähyjä). Kotka oli karsinnoissa vakuuttava ja ansaitsi paikkansa.

Kiitosta vaan onnitteluista. Niinhän siinä kävi kuin hieman uumoilinkin, että ulkkarit ratkaisevat sen homman Titaaneille loppupeleissä. Mehalko oli koko ottelun ajan aivan päällikkö ja mies kävikin sellaisilla kierroksilla, että heikompaa saattoi huimata. Rapatessa kylläkin roiskui aina tasaisin väliajoin ja ensimmäisen erän aikana kerkesi jo hieman pelkäämään, että Brad hölmöilee itsensä vielä suihkuun tempuillaan. Niin sisällä pelissä mies oli ja halusi antaa iskun iskusta sekä vähän enemmänkin takaisin.

Myös Koidahl oli herännyt syväjäästä ja mies teki Mehalkon vanavedessä tehoja jälleen totuttuun tyyliin. Jernberg puolestaan hoiteli puolustuspelaamisen varsin moitteettomasti, kuten puolustajan pitääkin, mutta kiekollinen pelaaminen oli jälleen aika hapuilevaa touhua.

Noh, joka tapauksessa nämä karsinnat on nyt Titaanien osalta lähes paketissa ja sunnuntaina voikin keskittyä nautiskelemaan kauden päätöskamppailusta sekä seurailemaan miten Kirkkonummella tulee käymään.

Jos Ville Vähäsalo, joka on kokenut ja hyvä maalivahti, ei enää tänä keväänä pelaa - eli on estynyt seuraavasta ottelusta, niin harmittaa se minuakin. Mieluusti olisi Villen vaihtoehtona maalille nähnyt Kirkkonummen peliinkin.

Vähäsalo ja Tervo eivät ole enää loppukauden aikana D-Kiekon käytettävissä, joten todella kovaan paikkaan nuori Santtu Ahvenjärvi joutuu varsinkin jos D-Kiekko vielä uusintaotteluun Salamoita vastaan ajautuu.

Todella harmi D-Kiekon kannalta, mutta minkäs teet. Tällaista on urheilu.

Nyt on sitten kova paikka Kirkkonummella ja D-Kiekon nuorilla miehillä, ellei sairastuvalta palaa miehiä vielä sunnuntaiksi kehiin. Mutta jotenkin on sellainen kutina, ettei tämän kauden D-Kiekko kolmea peliä putkeen häviä, vaikka vastassa ovatkin kauden kovimmat vastustajat. Luisteluvoima on niin kova D-Kiekolla, että vauhtia pitämällä, pitäisi Salamat kaatua. Toivotaan, että Salamien kieltämättä vahvan oloisille maalivahdeille ei ihan paras päivä sunnuntaina satu vastaan.

Molemmilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, mutta jos D-Kiekko kykenee sunnuntaina pitämään Salamoita vastaan yllä samanlaista luistelua kuin millä se pisti Titaanit ottelun toisessa erässä sekaisin, en jaksa uskoa Salamoiden pysyvän kahta erää pidempää kelkassa mukana.

Mielenkiintoiseksi nämä loppuratkaisut kuitenkin menevät ja uusintaotteluun jos mennään, niin uskon taas kelkan kääntyneen Salamoiden eduksi. Spekulaatiota, spekulaatioa kerrakseen.

Sunnuntai on toivoa täynnä...
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Täällähän on quottauksista päätellen ollut yöllä ihan entisaikojen meininkiä. Harmi kun alkuperäisdokumentit on tuhottu... Koska menneiden vuosien tapahtumien perusteella arvaan vihtorin ajatelleen kirjoittaessaan myös minua, kommentoin vähän.

Mitä tulee pelaajien kritisoimisen oikeutukseen, soisin vihtorin ja muiden kritiikin kriitikkojen palauttavan mieleen, mistä pohjimmiltaan on kysymys: Tämä foorumi on tarkoitettu jääkiekkofanien keskinäiselle keskustelulle, johon olennaisena osana kuuluu valmentajia, pelaajia, ottelutapahtumia yms. koskeva mielipiteenvaihto, myös kritiikki. Selvää on, että asiantuntijoita kaikki keskustelijat eivät ole, koska sitä ei palstan ylläpitäjä kirjoittajilta - ymmärrettävistä syistä - vaadi. Pelaaja saattaa siis saada täällä osakseen kritiikkiä, asiantuntematontakin, mutta se nyt ns. vain kuuluu asiaan. Vastaavasti täällä myös kehutaan.

Jos pelaaja tai hänen lähipiirinsä ei tästä pidä, on tarjolla ainakin kaksi hyvää toimintamallia: asian jättäminen omaan arvoonsa tai perustellun vastakritiikin esittäminen. Henkilökohtaiset hyökkäykset tai pyrkimykset kieltää kaikenlainen kritiikki eivät nähdäkseni edistä asiaa mitenkään. Erimielisyyksien henkilöinti vain syventää niitä, ja keskustelun sisällön sääntely on tällaisella palstalla moderaattorien tehtävä, ei toisten kirjoittajien.

On myös hyvä muistaa, että tällä tasolla pelataan jo pääsystä maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Kyse ei ole enää pelkästä harrastelusta. Ymmärrän sen, että juniorikiekkoilijoiden tai puulaakipelaajien kritisoiminen tällaisilla palstoilla ei ole korrektia, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun ottelusta peritään pääsymaksu, on vaikea ymmärtää, miksi näkemästään ei saisi esittää myös kriittisiä kannanottoja, jos siltä tuntuu.

Mutta ketjun aiheeseen palatakseni: D-Kiekon maalivahtitilannetta voisi kuvailla sangen kinkkiseksi tällä hetkellä. Vähäsalo on pelannut nousujohteisen kauden ja kerännyt paljon karsintapelikokemusta, joten hänen puuttumisensa kauden ratkaisevista peleistä on kiistatta menetys. Tervo taas ei vaikuta millään tervehtyvän, ja vaikka vielä viimeisiin peleihin toipuisikin, millainen mahtaisi olla pelituntuma?

Parin pelin perusteella Ahvenjärvi vaikuttaa lupaavalta vahdilta, mutta kokematon maalivahti ja tärkeät karsintapelit ovat auttamatta riskialtis yhdistelmä. Eikä tilannetta paranna sekään, että edessä pelaava puolustus on sairastelujen myötä nuorentunut yhtäkkiä huomattavasti...

Jos tässä tilanteessa, jossa edessä on yksi tai kaksi vieraspeliä Salamoita vastaan ja toinen niistä pitäisi voittaa, oltaisiin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, uskoisin vahvasti D-Kiekon nousevan. Mutta nyt, kun tilanne on tämmöinen, on tunnelma aika epävarma. Toki D-Kiekko on hyvä vierasjoukkue ja toki kakkos- ja kolmoskentälliset ovat tällä hetkellä huippuvireessä, mutta riittääkö se?
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Viikatteen viestiin vain sen verran, että kyllä se kakkos- ja kolmosketjun vire nousuun riittää - uskotaan ainakin niin. Hyvä oli kuulla Kotkasta päin, ettei liike ole kadonnut pojilta mihinkään ja se on se D-Kiekon ase Salamoita vastaan.

Pahus kun ei saada enää kotipeliä ratkaisuotteluksi. Olisi ollut melkein jostain taiottava räikkiä kehiin, jos niin olisi käynyt. Rumpu jossain ylioppilastalolla jököttänee vieläkin, jolleivat uudet toimijat ole heittäneet pois.

Mutta toisaalta - nyt voivat pojat hoidella homman sunnuntaina suoraan. Tietääkö kukaan, tyhjeneekö sairastupa yhtään sunnuntaiksi, eli saadaanko lisää pakkeja kehiin. Parikin miestä kokoonpanoon kun saataisiin sieltä osastolta, niin kummasti helpottaisi.

Ja maalivahtitilanteessa on se hyvä puoli, että Ahvenjärvi saa keskittyä peleihin tietoisena siitä, että pelaa. Titaanit peli kävi varmasti hyvästä kenraaliharjoituksesta.

Se on taas huomenna pitkä ilta koneen ääressä meillä monella :) - Olisihan se hienoa katsella ensi talvena jokunen D-Kiekon vieraspeli TV:stäkin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Ensin onnea Kotkaan!!

Molemmilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, mutta jos D-Kiekko kykenee sunnuntaina pitämään Salamoita vastaan yllä samanlaista luistelua kuin millä se pisti Titaanit ottelun toisessa erässä sekaisin, en jaksa uskoa Salamoiden pysyvän kahta erää pidempää kelkassa mukana.

Sitten tuohon lainaukseen => Kirkkonummen tulitikkuaskissa ei pysty pitämään itseään pahasti laitoihin, vastustajiin ja maalitolppiin telomatta kovin kauheaa vauhtia, joten tod.näk. hyvin tarkasti pelaavat molemmat jengit huomenna? Tosin jos D-K alkaa juosta ja Salamoiden karvaajat osuvat kohdalleen pommeillaan niin tarvinnee alkaa järjestämään tiistai-illaksi vapaata mammalta;-)
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Pieni kaukalo poistaa kyllä osan joukkueiden luisteluvoimaerosta. Toisaalta ei Hippoksen kaukalokaan enää Suomen suurimpia ole ja Jyväskylässä D-Kiekko luisteli jalat alta Salamoilta siitä huolimatta. Pieni kaukalo saattaa myös sopia D-Kiekon suunnan vaihtopeliin ja ehjään viisikkopelaamiseen, joka etenkin tasakentällisin toimii hyvin.

Nurkkavääntäjäjoukkue ei D-Kiekko ole, mutta Salamoiden pakkikalusto vaikutti aika kömpelöltä Hippoksella - saattoi tosin olla heiltä poikkeuksellisen huono peli, sillä alkukauden menestys Mestiksessä kertoisi, että voivat pystyä parempaankin. No jos kuitenkin avaavat yhtä hitaasti tänään ja ovat samalla tavoin harhautuksilla kierrettävissä kuin edellisessä D-Kiekko pelissä, niin ratkaisun paikkoja vieraiijalle Kirkkonummella tulee kyllä riittävästi. Painetta vain pakkeihin Dise.

Hyökkäysvoimaa ja maalivahtiosaamista Salamoilta löytyy kiitettävästi. Taklausvoimaakin, mutta sen suhteen täytyy todeta, että siinä sitä voi laidat ryskää, sillä monesti ehtii D-Kiekon mies alta poiskin. Ja joka pelissä ei D-Kiekko ylivoimiansakaan tuhlaa.

Jukka Ahvenjärven (täytyy maalivahtitilanteen vuoksi kirjoittaa oikein koko nimi) vuoksi jo toivoisi tänään onnistumista. Niin pitkän päivätyön Jusu on jo nyt Disen eteen tehnyt ja joukkueen omalla sitoutumisellaan nostanut alimmalta sarjatasolta nopeassa aikataulussa Mestiksen ovelle. Sitoutuneita ovat olleet myös monet runkopelaajat, kuten Hanhikoski.

Tuon työn soisi tulevan palkituksi tänään - tai viimeistään uusintapelissä. Kiitos siitä, että me vanhat daffilaiset ja muutkin jyväskyläläisen jääkiekon ystävät saamme tänään jännittää, kuuluu noille todellisille kiekkomiehille. Tämän päivän peli on taas heille todella suuri asia - sen vuoksi voitto otetaan vaikka väkisin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Juu, vikkelät ovat vikkeilä niin isossa kuin pienessä kaukalossakin, sehän on selvää... Mutta Jamalaisen alaisuudessa Salamat ovat pelanneet aika varmalla karvausmetodilla ainakin ne pelit jotka minä olen nähnyt ja alkukauden päätyynajot ovat vähentyneet selvästi.

Saas nyt näkee miten käy => pelaajamateriaalissa (varsinkin hyökkäyksessä ja MV-pelissä) on selkeä edge Salamoilla, mutta pelaamisen rakenne on (ilmeisesti) paremmassa iskussa D-Kiekolla?

Kokkosella ja samoilla kokoonpanoilla näköjään jatketaan, parempi voittakoon ja samat myös tiistaille;-)
 
Viime kausien tyyliin on mestiksessä nähty aina uusi seura, joten ei tehdä nytkään poikkeusta, joten D-Kiekko nappaa se puuttuvan yhden pisteen ja tiputtaa kriisijoukkue Salamat suomi-sarjaan.

Toki vaikeaa se tulee olemaan lukuisten poissaolojen takia, paineet pelissä tulee olemaan Salamoilla, kun vaaditaan täyden potin peli.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
D-Kiekko on selvä suosikki mestispaikan ottajaksi. Suunnilleen kolme kertaa neljästä voisi laskea D-Kiekon mahdollisuuksiksi ja Salmoille jää tuo yksi neljäsosa. Toisaalta turha katsoa vielä liian pitkälle ja Salamoiden pitää vaan pelata ottelu kerrallaan.

Tasuri riittää D-Kiekolle, mutta ei sellaista voi lähteä etukäteen pelaamaan. Tällainen ennakkoasetelma voi kääntyä Salamoiden hyödyksi, jos D-Kiekko lähtee peruuttelemaan ja pelaamaan varman päälle. Toivottavasti Salamat voittaa ja ratkaisu venyy vielä eteenpäin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Uusinta ottelu Kirkkonummella 25.3.2008 klo 18.30.

Näinhän se on, JESH ;-)

Jossain tuolla aiemmin kirjoittelin, notta voitot kotipeleistä ja pinna / pari vieraista riittää => 10 pistettä olis riittänyt paremmin kuin hyvin homman hoitamiseen... Nyt pitää tehdä vaikeamman kautta, mutta tehdään sitten niin!
 

Salama44

Jäsen
Viime kausien tyyliin on mestiksessä nähty aina uusi seura, joten ei tehdä nytkään poikkeusta, joten D-Kiekko nappaa se puuttuvan yhden pisteen ja tiputtaa kriisijoukkue Salamat suomi-sarjaan.
Sitä yhtä pistettä ei tullut. Puntit ovat nyt tasan ja molemmilta vaaditaan voitto Mestispaikkaan. Se oli huikea nousu siitä tilanteesta missä oltiin kaksi kierrosta sitten. Siitä olen varma, että Salamoita ei lyödä henkisesti helpolla tiistaina. Kauden viimeinen peli ja kaikki on pelissä.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Ylivoimalla D-Kiekko ei ole oikeastaan onnistunut kuin K-Laseria vastaan. Laukeaako ylivoimapelaamisen lukko tiistaina, on yksi ratkaiseva seikka, kun arvotaan voittajaa. Vähämaalinen ottelu varmastikin tiistainakin on edessä.

Kannattaisiko kokeilla Hanhikoskea viivalta maalin eteen, sillä Hanella ei päätä kylmäisi, jos irtokiekon siinä saisi lapaansa. No toisaalta monella D miehellä on kiekollista taitoa. Avausmaali olisi tiistaina kova sana.

Tasaiset joukkueet, joista toinen on fyysisempi ja kokeneempi ja toinen nopeampi sekä toivottavasti nälkäisempi, kohtaavat tiistaina uudelleen. Kahta kertaa peräkkäin ei D-Kiekko nollille jää. Mutta se Kirkkonummen jääkö tämän homman sitten ratkaisee. Hankalaa D-Kiekon peli on, jos ei se saa kiekkoa liikkeelle.

Vielä ei kannata kuitenkaan uskoaan menettää. Eilinen tuskin oli parasta D-Kiekkoa, jollei kunnon maalipaikkoja saatu luotua, kuten ottelun raportista oli pääteltävissä. Josko ne paikat jätettiin kaikki tiistaille.
 

Filmaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
D Team
Fanimatkaa Kirkkonummelle

lainaan D-Kiekon keskustelupalstalta:

FANIMATKA KIRKKONUMMELLE 25.3

Lähtö Kilpajäähallin edestä kello 14:00.

Sitovat ilmoittautumiset tänään kello 17:00 mennessä numeroon 0400-783544.

Matkan hinta 30€ henkilö, sisältää sisäänpääsyn.
Matkan hinta kerätään autoon noustessa.

Varmistus matkalle lähdöstä näillä sivuilla kello 18:00 jälkeen.
Tuonne vaan kaikki innokkaat fanit kannustamaan D-Kiekko mestikseen. Uskotaan että kaikki mahtuu Kirkkonummen hulppean isoon katsomoon ;)
 

Salama44

Jäsen
lainaan D-Kiekon keskustelupalstalta:

Tuonne vaan kaikki innokkaat fanit kannustamaan D-Kiekko mestikseen. Uskotaan että kaikki mahtuu Kirkkonummen hulppean isoon katsomoon ;)
Mahtuu varmasti. Paikkoja 500 istumaan + 500 seisomapaikkaa poislukien paikat, jotka ovat jykevien tolppien takana. Tällä kaudella on ollut enimmillään se 500 katsojaa. Ikävä vain tuottaa teille pettymys sen Mestispaikan suhteen:)
 

gebardi

Jäsen
Yllättävää kyllä D-Kiekko hoiti homman kotiin ja pelaa Mestistä ensi kaudella. Pirkka Lahtinen ratkaisi pelin D-Kiekolle ajassa 66.34. Mitä tapahtui lopussa kun Salamoiden Iippo otti ottelurangaistuksen?
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Yllättävää kyllä D-Kiekko hoiti homman kotiin ja pelaa Mestistä ensi kaudella. Pirkka Lahtinen ratkaisi pelin D-Kiekolle ajassa 66.34. Mitä tapahtui lopussa kun Salamoiden Iippo otti ottelurangaistuksen?

Kai sielä on idiootilla käpy palanut.

Oikeat joukkueet tuolta Mestikseen selvisivät. Salamat tuskin jatkaa suomi-sarjassa.
 

The Rock

Jäsen
Vilpittömät onnittelut Jyväskylään Mestis-paikan johdosta. JYPissä hykerrellään myös varmasti todella isoon ääneen, sillä nyt joukkue saa itselleen mukavan farmin eikä pelaajia tarvitse enää lähettää Mikkeliin.

Täältä Titaaneistakin on varmasti yksi jannu tulossa D-Kiekon/Diskoksen riveihin aika suurella varmuudella, jollei mitään maata mullistavaa tapahdu kevään ja kesän aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös